Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ. ΔΕΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΠΙΘΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ-- ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


MAX KAIZER  ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011


Το ΔΝΤ έριξε βόμβα και δεν το κατάλαβε κανείς! Το 2016 λήγει η «εποχή της Αμερικής» και αναλαμβάνει η Κίνα



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ


Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έριξε μια «βόμβα» που μάλιστα πέρασε απαρατήρητη, λέει το πρακτορείο MarketWatch.

Ο διεθνής οργανισμός για πρώτη φορά, έδωσε το χρονοδιάγραμμα για το πότε θα λήξει η «εποχή της Αμερικής» και η οικονομία της Κίνας θα κρατήσει τα ηνία. Αυτή η εποχή θα είναι πιο νωρίς απ’ όσο περιμένουμε!

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες επίσημες προβλέψεις από το ΔΝΤ, η κινεζική οικονομία θα ξεπεράσει την αμερικανική σε πραγματικά μεγέθη το 2016, σε μόλις πέντε χρόνια.

Η έκθεση περιέχει μια οδυνηρή προοπτική για την διαμάχη περί του προϋπολογισμού που εκδηλώνεται στην Ουάσιγκτον.

Εγείρει μεγάλα ερωτήματα για το πώς θα μοιάζει το διεθνές σύστημα ασφαλείας μέσα σε δύο χρόνια. Και βάζει ένα τεράστιο σύννεφο πάνω από το δολάριο και την τεράστια αγορά αμερικανικών ομολόγων, που επί δεκαετίες άκμαζαν χάρη στο προνομιακό καθεστώς των ενεργητικών της ηγεμονικής δύναμης του πλανήτη και τώρα κινδυνεύουν με υποβάθμιση, αφού η S&P υποβάθμισε τις προοπτικές των ΗΠΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του οίκου, μετά δηλαδή από σχεδόν έναν αιώνα!
Σύμφωνα με την πρόβλεψη του ΔΝΤ, όποιος κι αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ το επόμενο έτος, θα είναι ο τελευταίος που θα ηγηθεί της ισχυρότερης οικονομίας του πλανήτη.

Για αυτή την εξέλιξη, ωστόσο ελάχιστοι άνθρωποι είναι προετοιμασμένοι. Δεν γνωρίζουν καν ότι η στιγμή είναι τόσο κοντά. Οι πλέον απαισιόδοξοι πιστεύουν ότι θα γίνει γύρω στο 2025, αναφέρει το δημοσίευμα.

Όμως δεν μετρούν σωστά, γιατί υπολογίζουν τα ΑΕΠ των δύο χωρών, με τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες. Αλλά οι συναλλαγματικές ισοτιμίες αλλάζουν ταχύτατα. Η ανάλυση του ΔΝΤ κάνει τις συγκρίσεις με βάση ορατά σενάρια για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Το κυριότερο, κάνει τις συγκρίσεις με βάση την πραγματική εικόνα των οικονομιών, με άξονα τις «ισοτιμίες αγοραστικής δύναμης» («purchasing power parities»), δηλαδή συγκρίσεις για το τι κερδίζουν και τι δαπανούν οι πολίτες, σε πραγματικούς όρους.

Με βάση τον άξονα PPP, η κινεζική οικονομία θα διευρυνθεί από 11,2 τρισ. δολ. φέτος σε 19 τρισ. δολ. το 2016. Η αμερικανική οικονομία θα διογκωθεί από 15,2 τρισ. δολ. σε 18,8 τρισ. δολ.
Το μερίδιο της Αμερικής στην παγκόσμια παραγωγή θα διολισθήσει στο 17,7%, το χαμηλότερο ποσοστό της σύγχρονης ιστορίας. Το μερίδιο της Κίνας θα φτάσει στο 18% και θα συνεχίσει να ανεβαίνει.

Η ισορροπίες αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς, ενώ η μάχη για τη χώρα που θα επικρατήσει στον παγκόσμιο ιστό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Γουάν και δολάριο είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και στη μέση βρίσκεται το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα.

Ο παγκόσμιος νομισματικός πόλεμος, φαίνεται να έχει περάσει, ωστόσο, οι διεθνείς εξελίξεις μαρτυρούν ότι όλα παραμένουν ρευστά


Εύστοχο σχόλιο:

το 2016 είναι πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη.Η Αμερική έχει ήδη καταρρεύσει.Τα ομόλογα τους δεν τα αγοράζει κανένας.

http://olympia.gr/2011/04/26/το-δντ-έριξε-βόμβα-και-δεν-το-κατάλαβε-κ/


ΣΗΜ: Η Ο.Ε.Α. ΠΡΟ-ΕΙΔΕ & ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΑΡΧΙΖΕ ΚΑΙ "ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕ" ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΟΝΓΚ ΜΠΙΤΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ COSCO ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ...ΑΜΑΧΗΤΙ.

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ ... !!!


ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ


Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_26.html

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ


ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΙΑΤΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ
26/4/2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 23/4/2011
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ E-MAIL ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ E-MAILS ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ E-MAILS ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΤΟ EMAIL ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ PERSEYS_TEAM@HOTMAIL.COM

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ


Κυριακή 24 Απριλίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ(;;;)



Μετά από τόσες και τόσες εκκλήσεις ότι η πατριωτική Ο.Ε.Α. αλλά και το ιστολόγιο αιμορραγούν οικονομικά και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα στοιχειώδη, αποφασίσαμε να ανοίξουμε λογαριασμό PAYPAL ώστε αν υπάρχουν ακόμα έλληνες με συνείδηση να μπορούν να βοηθήσουν μέσω δωρεάς την Ο.Ε.Α. και τον κ. Καραγεωργιου και το ιστολόγιο ακόμα και ανώνυμα.

Ο κ. Καραγεωργιου ζει σε ένα στοιχειωμένο ερειπωμένο σπίτι που απειλούν να του κατασχέσουν (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_14.html), δεν έχει ούτε τα στοιχειώδη για τα προς το ζην και δεν έχει ούτε τη στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και παρόλο αυτά συνεχίζει και πολεμάει σαν λιοντάρι μόνος του, παρόλο το μεγάλο της ηλικίας του, για όλους εμάς ακόμα και μετά από τις πισωπλατες προδοτικές καθημερινές μαχαιριές των μουνοπαναδων νεοελλήνων.

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!

Εκτός ελαχίστων μηδαμινών εξαιρέσεων μετρημένων στα δάχτυλα ενός χεριού, δεν ανταποκρίθηκε κανένας σας να δώσει χέρι βοηθείας ούτε στην εξίσου αιμορραγούσα οικονομικώς Ο.Ε.Α. ούτε στον εκπρόσωπο της κ. Καραγεωργιου, και έτσι αποφασίσαμε να βάλουμε PAYPAL για να μπορείτε ακόμα και ανώνυμα να κάνετε τις δωρεές σας προς την Ο.Ε.Α.. Δεν ζητιανεύουμε κύριοι και θα το καταλάβετε αμέσως παρακάτω.

Ο ιδιοκτήτης του ιστολογιου δεν δύναται να βοηθήσει άλλο οικονομικά τον κύριο Καραγεωργίου, διότι οι ακριβές τηλεφωνικές επικοινωνίες Γερμανίας – Ελλάδας τον έχουν γονατίσει σε σημείο να μην έχει ΜΙΑ στην τσέπη του επί μήνες και να μην μπορεί να πάει να δουλέψει σε μια δεύτερη εργασία λόγω του ότι μετά την εργασία του ασχολείται με πληκτρολογήσεις, αναρτήσεις, συλλογή στοιχείων, αναλύσεις, κλπ. και για τον λόγο αυτό δεν περισσεύει τίποτα παρά ένα γελοίο ποσό το οποίο αυτό ποσό σπάνια αποστέλλετε προς τον κύριο Καραγεωργιου.
Και στο κάτω κάτω της γραφής μετά από τόσα ξενύχτια και χιλιάδες ευρώ για τηλεπικοινωνία ποιο το αποτέλεσμα;
Όλα τα ιστολόγια και ειδικά εκείνα τα δήθεν πατριωτικά αμυντικού περιεχομένου έχουν ιδρυθεί δια αποπροσανατολισμό και πληρώνονται αδρά οι επαγγελματίες μισθοφόροι ιδιοκτήτες τους της επιτήδειας μούγκας!

Το νεοελληνικό πουσταριό και πουταναριό και όσοι στα μπλογκ φωνάζουν (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) όλοι φωνάζουν για την πάρτη τους και μόνο, για τον κώλο τους και μόνο, ώστε να μην τους κοπεί και μειωθεί το γαμημένο μέσω ρουσφετιού κομματόσκυλων εισόδημα τους.

Οπότε χωρίς να τα πολυλογούμε, εάν μέσα σε ένα μήνα δεν μαζευτεί ένα στοιχειώδες ποσό δια την επιβίωση του κ. Καραγεωργίου, και για τα τηλεφωνικά λειτουργικά έξοδα του ιστολογίου, τότε θα το πληρώσετε ακόμα πιο ακριβά διότι το ιστολόγιο θα καταλήξει μόνον προσβάσιμο σε επίλεκτα μέλη που θα πληρώνουν το μηνιαίο ποσό των 15 Ευρώ.

Εφόσον δεν εκτιμήσατε 35 χρόνια το έργο της Ο.Ε.Α. που απλόχερα σας έδωσε για την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, τότε θα το πληρώσετε από εδώ και πέρα. Και αν ακόμα τελικά δεν το πληρώσετε στα αρχίδια μας και πάλι και ότι θα κάνουμε θα το κάνουμε για την πάρτη μας από εδώ και πέρα και μεταξύ λιγοστών εκλεκτών πραγματικών φίλων. Εμείς ούτε από τα «ΝΑΤΟ» ούτε έμμισθοι κανενός είμαστε και ούτε θα γίνουμε όπως οι πλείστοι ψευδοαναλυτές γεωπολιτικής της επιτήδειας μούγκας οι οποίοι μπροστά στα 10 με 15 χιλιάρικα που αρπάζουν είναι ικανοί να προδώσουν ακόμη και την μάνα τους (!!!) όπως και στα προδοτικά τουρανοκινεζοκινούμενα φόρουμ τύπου defencenet τα οποία μας απενεργοποίησαν τον λογαριασμό από το φόρουμ τους λόγω των κειμένων γυμνής αλήθειας του ιστολογίου που ανεβάζαμε, ενώ άφηναν άθιχτους χρήστες που εξυμνούσαν την νίκη του εβραίου-μογγόλου Δαβίδ εναντίον του Έλληνα Παλαιστίνιου Γολιάθ.

Διότι όλοι αυτοί του κατεστημένου πληρώνονται αδρά για να κοιμίζουν και όχι για να αφυπνίζουν και εσείς οι νεοέλληνες αφήσατε τον πραγματικά αυθεντικό και αληθινό γεωπολιτικό αναλυτή και την μόνη πραγματική ελληνοκεντρική οργάνωση Ο.Ε.Α. να πεθάνει.

Στα αρχίδια σας όλα λοιπόν. Έστω. Άρα δεν έχει και νόημα, δεν έχει κανένα νόημα να τρώτε στους καναπέδες σας τζάμπα διανοητική τροφή, να μένετε άπραγοι και μετά να την χέζετε ως βόδια.

Αρκετά λοιπόν παραβιάσαμε για πάρτη σας και εντελώς μάταια τους Συμπαντικούς Νόμους. Και αρκετά λοιπόν παραβιάσαμε για πάρτη σας τον Συμπαντικό Νόμο του Δούναι και Λαβείν. Σας δώσαμε τόσα χρόνια εντελώς δωρεάν και με δική μας οικονομική αιμορραγία Πνευματική Τροφή Επιβιώσεως/Αφυπνίσεως και είστε υποχρεωμένοι βάσει του Συμπαντικού Νόμου να ανταποδώσετε με ίσης αξίας Πνευματική Τροφή ή με την αμέσως κατώτερη Συναισθηματική Τροφή ή με την τελικώς κατώτατη Υλική Τροφή, δηλαδή χρήματα. Εφόσον το σημερινό νεοελληνικό παρηκμασμένο προδοτικό έκφυλο πουσταριό και πουταναριό είναι εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων ανίκανο να μας ανταποδώσει με ίση με την Ο.Ε.Α. πνευματική τροφή (ίδε σημερινό κατάντημα της «ελληνικής» διανόησης), και είναι εξίσου ανίκανο να μας ανταποδώσει με ίσης αξίας αμέσως κατώτερη συναισθηματική τροφή (ίδε σημερινό κατάντημα των «ελληνικών» τεχνών), τότε το μόνο που μένει και οφείλει να κάνει είναι να μας ανταποδώσει με υλική τροφή, ήτοι χρηματικά ποσά ως ελάχιστες οφειλές των νεοελλήνων στον 60+ ετή αγώνα οικονομικής και διανοητικής αιμορραγίας - υπερκόπωσης της Ο.Ε.Α. και στον 2 ετή αγώνα οικονομικής και διανοητικής αιμορραγίας – υπερκόπωσης του ιστολογίου για την Ελληνική Εθνική και Πλανητική Ασφάλεια.

Και αν δεν καταλαβαίνετε ποια είναι αυτή η οφειλή σας και η υποχρέωση τότε σας γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας και άιντε τραβάτε ξανά να δώσετε άλλα 20 Ευρώ για την τσόντα του πουτανίδιου Τζούλια και αυνανιστείτε μέχρι τελικής πτώσεως και ψοφήστε και αδειάστε μας την γωνιά στο φινάλε...
...γιατί θα είστε απολύτως άξιοι γενοκτονίας από τους εβραίους/μογγόλους και τους κινέζους και για τον αγώνα επιβίωσης του ελληνισμού και του πλανήτη θέλουμε λίγους και εκλεκτούς και όχι πολλούς και σκάρτους.

Τα στοιχεία για όποιον θέλει να καταθέσει χρήματα ή να στείλει με έμβασμα είναι τα εξής, τα γράφω και με λατινικούς για να ξέρουν όσοι είναι απ' το εξωτερικό τι να πουν στην τράπεζα να γράψει.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ (KARAGEORGIOU GIANNIS)
VOLOS - GREECE
IBAN ACCOUNT: GR6103808050000000014068490 *
BIC: MILLENNIUM BANK GR
SWIFT ADDRESS: MILBGRAAXXX
ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΔΩΡEΑ - DONATE
  • για τους καταθέτες χρημάτων υπέρ του Γιάννη Καραγεωργίου, από την Ελλάδα, αρκεί να ξέρουν μόνο τον λογαριασμό, αυτά που έχω βάλει με κόκκινο χρώμα.
  • Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι για τους κατοίκους εξωτερικού οι οποίοι θέλουν να στείλουν χρήματα με έμβασμα (από τράπεζα σε τράπεζα) και θα τους τα ζητήσουν από την τράπεζα.
Ευχαριστούμε τον φίλο από τον Πειραιά.
ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_13.html


ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

 

Γαλακτομικα
Υπόλοιπα πρώτης ανάγκης Τρόφιμα
Μη πρώτης ανάγκης Τρόφιμα
Υγρά τρόφιμα
Ακτινες ΑΛΦΑ ,
ισότοπα Πλουτώνιου,
Ιχνοι Πλουτώνιου PU-239,
Am-241
20/20
80/20
800/20
10/1
Λοιπά ραδιενεργά κυρίως Cs-134, Cs137
1000/200
1250/500
12.500/500
1000/200
Οι αριθμοί με κόκκινο χρώμα είναι τα όρια ραδιενέργειας μετά το ψήφισμα στις 27.03.2011 της εβραιοπαικης ένωσης, και με μαύρο χρώμα είναι τα όρια στην Ιαπωνία.
Bq/kg (Becquerel/Kilo).

Εντωμεταξύ οι πάντα δαιμόνιοι Ιάπωνες μοιάζει να ακούνε και να ακολουθάνε τις οδηγίες της Ο.Ε.Α. για καθαρισμό σε δεξαμενές του ραδιενεργού ύδατος μέσω φιλτραρίσματος και ειδικής "ηλεκτρόλυσης"

Σε δεξαμενές θα μεταφερθεί το ραδιενεργό νερό της Φουκουσίμα
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=270099 

ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ


Τα...αργύρια. 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΛΦΕΙΟΣ  ΠΟΤΑΜΟΣ.

http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/04/blog-post_8379.html  

 

Το μεγάλο κόλπο της δήθεν ανάστασης έχει αναλυθεί στο  μυστικό της Παρασκευής από τον Μιχάλη Καλόπουλο.
Εδώ θα παρακολουθήσουμε για λίγο τις ύποπτες ενέργειες των Φαρισαίων ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος να γκρεμιστεί την τελευταία στιγμή όλο το σχέδιο που είχαν οργανώσει με τόσους κόπους για πολλούς αιώνες...
Αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή τα πάντα πήγαιναν ομαλά,έπρεπε κάτι να κάνουν για να διασφαλίσουν το αίσιο τέλος του έργου...
Διότι πως θα μπορούσαν να  ανανήψουν και να μεταφέρουν τον Τζεσούα από τον...τάφο,αν ο Πιλάτος κατά λάθος έβαζε Ρωμαίους στρατιώτες,μη μυημένους,να τον φυλάνε;Έτσι έτρεξαν αμέσως... 

[...
62 Και τη επαύριον, ήτις είναι μετά την παρασκευήν, συνήχθησαν οι αρχιερείς και οι Φαρισαίοι προς τον Πιλάτον63 λέγοντες· Κύριε, ενεθυμήθημεν ότι εκείνος ο πλάνος είπεν έτι ζων, Μετά τρείς ημέρας θέλω αναστηθή. Μτ 16:21, Μτ 17:23, Μτ 20:19, Μκ 8:31, Μκ 10:34, Λκ 9:22, Λκ 18:33, Λκ 24:6 64 Πρόσταξον λοιπόν να ασφαλισθή ο τάφος έως της τρίτης ημέρας, μήποτε οι μαθηταί αυτού ελθόντες διά νυκτός κλέψωσιν αυτόν και είπωσι προς τον λαόν, Ανέστη εκ των νεκρών· και θέλει είσθαι η εσχάτη πλάνη χειροτέρα της πρώτης.65 Είπε δε προς αυτούς ο Πιλάτος· Έχετε φύλακας· υπάγετε, ασφαλίσατε καθώς εξεύρετε. 
66 Οι δε υπήγον και ησφάλισαν τον τάφον, σφραγίσαντες τον λίθον και επιστήσαντες τους φύλακας.
...]
Κατάφεραν λοιπόν να προσπεράσουν και αυτόν τον σκόπελο,τοποθετώντας δικούς τους φύλακες,όχι βέβαια μη τυχόν και...αναστηθεί,αλλά για να κρατούν..."τσίλιες" ώστε οι θεράποντες να κάνουν το έργο τους ανενόχλητοι και χωρίς λάθη,διότι και το παραμικρό θα ήταν καταστροφικό για τη ζωή του πρωταγωνιστή...
Κι αφού όλα είχαν τελειώσει χωρίς προβλήματα κι ενώ περίμεναν με αγωνία...έφτασαν οι φύλακες φέρνοντας τα νέα...
[...
11 Ενώ δε αυταί απήρχοντο, ιδού, τινές των φυλάκων ελθόντες εις την πόλιν απήγγειλαν προς τους αρχιερείς πάντα τα γενόμενα,12 Και συναχθέντες μετά των πρεσβυτέρων και συμβουλευθέντες έδωκαν εις τους στρατιώτας αργύρια ικανά,13 λέγοντες· Είπατε ότι οι μαθηταί αυτού ελθόντες διά νυκτός έκλεψαν αυτόν, ενώ ημείς εκοιμώμεθα.14 Και εάν ακουσθή τούτο ενώπιον του ηγεμόνος, ημείς θέλομεν πείσει αυτόν και εσάς θέλομεν κάμει αμερίμνους. 
15 Εκείνοι δε λαβόντες τα αργύρια, έπραξαν ως εδιδάχθησαν. Και διεφημίσθη ο λόγος ούτος παρά τοις Ιουδαίοις μέχρι της σήμερον.
...]
Έτσι μέχρι σήμερα οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια,αφού είναι αυτοί που οργάνωσαν τα πάντα είναι οι Εβραίοι...
Καλό...Πεσάχ...πρόβατα...

ΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ-ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ


ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ,ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΡΝΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ, ΤΖΑΤΖΙΚΙ,ΤΥΡΙ, ΣΑΛΑΤΕΣ,ΑΥΓΑ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ,ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ,ΚΑΤΣΙΚΙΑ,ΜΠΥΡΕΣ, ΟΥΣΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ''ΑΝΑΣΤΑΣΗ''

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ <<ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ>>

ΦΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ''ΑΝΑΣΤΑΣΗ'' ΦΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ

πηγη

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΧΘΕΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ Ο,ΤΙ
ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΧΑΚΕΡ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ.
ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ Ο,ΤΙ ΕΛΑΒΕ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΞΕ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.
ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΒΛΑΒΗ.
ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΔΕΧΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ Γ. ΓΚΙΟΛΒΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ-666" 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/666.html 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΓΚΙΟΛΒΑ!!!ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ!!!
ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΑΣ?ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ? Η Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ?ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!!
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ,ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ,ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΚΤ.Λ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΣΑΕΙ ΛΙΓΟ(ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ),ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΛΕΕΙ,ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΙΣΗ...ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΣΑ ΙΣΧΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ...ΣΤΟ ΥΟU TUBE ΣΕ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΕΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ(ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΤΡΟΝ),ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΚΑ
ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ

-ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ-

Σε απάντηση των ανωτέρω, το ιστολόγιο παλιότερα εντόπισε και το παρακάτω απόσπασμα σε υποτιθέμενη συνέντευξη του Γ.Γκιόλβα:

-ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ?

-ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ.ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ.ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΜΩΣ.ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΜΟΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΜΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΑΜΕ.


(Ακολουθεί απομαγνητοφώνηση της απάντησης του Γ. Καραγεωργίου της Ο.Ε.Α. πάνω στο θέμα.)


Τι είναι αυτό το πράγμα;;;
Εντελώς ψευδές!

- Δηλαδή είναι ψευδές το κείμενο;

Ναι, είναι ψευδές το κείμενο. Αντιθέτως εμείς έχουμε καταγγείλει τον Γκιόλβα ως συνεργάτη των μογγόλων, συνειδητό ανθέλληνα ή βλάκα, διότι ως γνωστών αυτός έζησε 10 χρόνια στο μογγολικό Θιβέτ, όπου εκεί οι μογγόλοι του κάνανε μύηση στη Θιβετιανή θρησκεία, και μετά ήρθε αυτός πίσω στην Ελλάδα και δίδασκε ότι:
«Οι μόνοι πραγματικοί Ανδρομέδιοι στον πλανήτη είναι οι (μογγόλοι) Ντζόπας (φυλή του Θιβέτ) !!!»

- Ωραία, αυτό έγινε πιο παλιά δηλαδή;

Τι πιο παλιά; Από τι πιο παλιά; Εμείς από την αρχή το καταθέσαμε αυτό! Δεν ξέρουμε πιο παλιά, ή πιο καινούργια. Εμείς το θέσαμε απ’την αρχή αυτό:
Ότι δηλαδή ο άνθρωπος αυτός χαζοφέρνει, κατάλαβες;;

Και του δώσανε μάλιστα και «αποκαλύψεις» εκεί οι δαίμονες του Λαμαϊσμού, του δώσανε και εφευρέσεις ... όπως ήταν και ο Τόμας Έντισον, τεχνολογικό μέντιουμ – παραψυχολογικός εφευρέτης, επειδή αυτοί οι (τηλεκατευθυνόμενοι σεληνιακώς) άνθρωποι σε αυτά που φτιάχνουν δεν υπάρχει μαθηματική υποδομή θεωρίας από πίσω, κατάλαβες;; Του ερχόταν (με «σεληνιακό Φαξ») και τα έφτιαχνε, κολλούσε ασυνείδητα τα διάφορα σίδερα και έφτιαχνε το τάδε πράγμα, ότι εντολές έπαιρνε «άνωθεν» κολλούσε μ’αυτές σίδερα και ξεπετούσε εφευρέσεις (!!!) κατάλαβες;;
Κολλούσε διάφορα σίδερα και ηλεκτρικά καλώδια και έβγαινε ένα πράγμα που ούτε και αυτός καταλάβαινε τι έκανε εκείνη την ώρα (!!!), υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις ...
(π.χ. βλέπε και τον πυραυλικό επιστήμονα – τεχνολογικό μέντιουμ Τζακ Πάρσονς, ουσιαστικού ιδρυτή του JET PROPULSION LABORATORY / NASA και υψηλόβαθμο μασονικό μέλος του δευτεροβάθμιου Ο.Τ.Ο.)

- Δηλαδή αυτό είναι ψευδές όλο;

Ναι είναι ψευδές όλο. Ποτέ ο Γκιόλβας δεν ήταν σύμμαχος μας. Εμείς δεν συναντηθήκαμε ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο. Κατάλαβες;;

- Ναι, ναι. Στημένα δηλαδή...

Ναι, είναι στημένο το δημοσίευμα για να δώσει ξερω γω ...«σάπια κίνητρα» στην Ο.Ε.Α., δηλαδή ότι τάχα ότι έγινε, έγινε για «λόγους καβγά» κατάλαβες;
Να παρουσιάσουν δηλαδή την ουσιαστική μεταξύ μας ιδεολογική διαφορά ως ένα «απλό καβγά» να την μετατρέψουν και υποβαθμίσουν σε καβγά, κατάλαβες;;

Εντωμεταξύ, όταν πέθανε ο Γκιόλβας, πήγαν στην κηδεία του μια παρέα με επικεφαλή τον Αντώνη τον Γκρέκα (Μια ομάδα στην Κατερίνη που παρίστανε τους «Φίλους της ΟΕΑ») και ήταν και ο Ι. Φουράκης στην κηδεία. Και ο Αντώνης ο Γκρέκας συμφωνούσε με τον Φουράκη που έλεγε ότι «Ο Γκιόλβας ήταν ένας μεγάλος Έλληνας κλπ κλπ», και γυρίζει ένας πιτσιρικάς της παρέας εκεί και είπε:
«Θείε, (γιατί είχε θείο τον Γκρέκα), τι λένε αυτοί εδώ πέρα;; Αφού η Ο.Ε.Α. μας γράφει άλλα πράγματα, ότι ο Γκιόλβας πλασάριζε τους μογγόλους του Θιβέτ τους Ντζόπας ως Ανδρομέδιους (!!!), είναι δυνατόν;; Τι λέει τώρα ο Φουράκης;;;»...
Και ο Φουράκης ήταν εκεί ο ...τελετάρχης, κατάλαβες;;

- κατάλαβα...

Και εξαιτίας αυτής της ιστορίας, εμείς διαρρήξαμε τις σχέσεις της Ο.Ε.Α. με την ομάδα αυτή του Γκρέκα η οποία ήταν στους Νέους Πόρους εκεί, κατάλαβες;;

- Δηλαδή εκεί πέρα (η ομάδα «έψιλον – Γκιόλβα») έχουνε εργαστήρια στον Όλυμπο;

Ποιοι να έχουνε εργαστήρια;; Εμείς δεν ξέρουμε τίποτε για εργαστήρια! Αν έχουν, αυτοί τα ξέρουν τι έχουν.. Εμείς δεν έχουμε ιδέα! Τι εργαστήρια να έχουν;;

- Έτσι λέγεται δεν ξέρω!

Δεν ξέρω! Ούτε εμείς ξέρουμε. Εντάξει; Μπορεί εκεί να ανοίξανε καμιά σπηλιά και να κολλάνε σίδερα εκεί μέσα και καλώδια ... τι είναι αυτά τώρα που λένε;;
Και τι θα κάνουν με τα εργαστήρια αυτά;;
Θα δώσουν όπλα στον Ελληνικό στρατό;;
Πως θα τα δώσουν και σε ποιους; Στο λοχία ή στον Στρατηγό; Ο Στρατηγός είναι μασόνος προδότης... στον Λοχία θα τα δώσουν; Που θα τα δώσουν;

- Έλα ντε!

Τίποτε δεν έφτασε στον ελληνικό στρατό τελικά. Έλεγε ότι έκανε το υποηχητικό κανόνι ο Γκιόλβας ... δεν έφτασε τίποτε όμως ποτέ πουθενά...

- Το «Αρτεμις – 30» δεν ήταν δικό του;;

Όχι !! όχι ... όχι.. Αυτό είναι παραμύθι. Το «Αρτεμις» είναι εφεύρεση ηλεκτρονικών Λάρισας και Αθηνών, κυρίως Λάρισας. Δεν ξέρω τι συνέβη στη Λάρισα... συνέβη ένα «θαύμα» εκεί πέρα, ίσως επειδή είναι η Στρατιά εκεί πέρα, κατάλαβες;; Ζητήθηκε φαίνεται από αξιωματικούς της 1ης Στρατιάς να γίνει κάτι τέτοιο, και δούλεψαν οι άνθρωποι ..και δημιουργήθηκε αυτό το εξαιρετικό αντιαεροπορικό με δυνατότητα προ-πορείας βολής, τα έχουμε πει αυτά έτσι;;;

- Ναι, ναι

Δίνει ραντεβού δηλαδή η σφαίρα με το στόχο, πράγμα το οποίο απαιτεί να γίνει βολή από ηλεκτρονικό υπολογιστή πολύ μεγάλης υπολογιστικής δύναμης ...και τελικά τα πήραν τα δικαιώματα οι εβραίοι, οι ισραηλινοί...

- Και τα πουλάνε ...και εμείς έχουμε...

Εδώ τα καταργεί ο «δικός μας»...

- Ε και τι , πολλά είχε τάχα;; Τα πηγαίνει από έκθεση σε έκθεση ...ενώ οι Ισραηλινοί πουλάνε αβέρτα!

Ναί, λίγα ήταν, λίγα... καμιά τριανταριά κομμάτια ...δεν θυμάμαι τώρα πόσα ακριβώς ήταν.. πρέπει να ξαναδώ τον αμυντικό τύπο..

- Ξεφτίλα...



ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ - "ΕΨΙΛΟΝ - 666" Γ. ΓΚΙΟΛΒΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=rJvEQ0ebnr0


Δείτε στο σημείο 7:39 του βίντεο.
Ο Γκιόλβας παραδέχεται ότι έπαιρνε εφευρέσεις από Δρακονιανώς δαιμονισμένο Μέντιουμ (DEMΟNIC CATΑLEPSY - TRANCE - CHANNELING) που μάλιστα ευρισκόμενο σε έκσταση (δηλαδή με διεγερμένη την υπόφυση) του μίλησε αρχ.ελληνικά.
Μάλιστα παρακάτω ο Σεληνιασμένος Ι.Φουράκης γνωρίζοντας τα πάντα και το τι εφεύρεση έδωσε το Μέντιουμ στον Γκιόλβα, προτρέπει με αγωνία στον Γκιόλβα να μην αποκαλύψει στους Έλληνες το αντικείμενο της εφεύρεσης!!
Θαυμάστε Δρακονιανό γενοκτονικό εμπαιγμό των "ΕΨΙΛΟΝ - 666" εναντίον των Ελλήνων.

Να επισημάνουμε εδώ ότι παρόμοια τεχνολογικά μέντιουμ εντοπίσαμε και στους παρακάτω μυστικιστές και αποκρυφιστές μασόνους παραψυχολογικούς ψευδοεφευρέτες:
- Τόμας Έντισον (Αποκρυφιστής μασόνος κάθαρμα του κερατά)
- Τζακ Παρσονς (Εξέχον Πυραυλικός επιστήμονας και ταυτόχρονα αποκρυφιστής μέλος του Ο.Τ.Ο.)
- Τα μέντιουμ της Ναζιστικής στοάς VRILL Βερολίνου (έπαιρναν τις εφευρέσεις ιπτάμενων δίσκων με αυτόματη μη συνειδητή γραφή)
- Σαουμπέργκερ συνεργαζόμενος με VRILL
- και άλλοι

Φυσικά εδώ δεν έχουμε πραγματικούς εφευρέτες αλλά άβουλα ζόμπι - εκτελεστικά όργανα των Δρακονιανών της Σελήνης που σκοπίμως διοχετεύουν τεχνολογία στους γήινους η οποία δεν εξυπηρετεί τον Γήινο πολιτισμό (διάβαζε: ψευδοπολιτισμό), και που δεν εξυπηρετεί ασφαλώς την Ελλάδα και την τεχνολογική της αυτονομία, αλλά εξυπηρετεί μόνον τα Σεληνιακά συμφέροντα και την Σεληνιακή Γεωστρατηγική/Αστροστρατηγική ώστε με αυτή την τεχνολογία να μπορέσει να διεξαχθεί ο Αρμαγεδδώνας (βλ. Πυρηνικά Όπλα, Βαλλιστικούς Πυραύλους του Τζακ Πάρσονς, και άλλα όπλα μαζικής καταστροφής) και ώστε με αυτή την τεχνολογία να μπορέσει να δημιουργηθεί υποτυπώδης γήινη άμυνα (βλέπε πρόγραμμα SDI-STAR-WARS) που σε συνεργασία με την Σεληνιακή άμυνα του Δρακονιανού Αστροστόλου θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τον ερχόμενων Ανδρομεδίων της Γαλαξιακής Κυβέρνησης.
Τώρα ίσως μερικοί παλιοί βετεράνοι αναγνώστες μας κατανοήσουν καλύτερα τι ήθελε να πει η Ο.Ε.Α. στο μνημειώδες κειμενό της 'ΙΑ του 1988:
http://www.easy-share.com/1914148322/__+31-05-1988+OLO.rar
Συνειδητοποιήστε επιτέλους τη φρίκη μέσα στην οποία ζείτε, και επιβιώστε, διότι από τότε που εισέβαλε η Σελήνη στο ηλιακό μας σύστημα το μόνο πεπρωμένο και προορισμός των εγκατελειμένων από τους θεούς τους Γήινων Ελλήνων είναι να πολεμούν για την επιβιώση τους από τη γενοκτονική λύσσα των Δρακονιανών Σεληνιακών ζόμπι της Κίνας και των σημιτομογγόλων εβραίων και σαξόνων..

Όσον αφορά ξανά τον Γκιόλβα οι περισσότερες (Σεληνιακές) "εφευρέσεις του" κατέληξαν σε ξένα χέρια. Τα σχέδια του υποηχητικού κανονιού χάθηκαν και κατέληξαν σε κάποια εργαστήρια στη Γαλλία, ενώ άλλες εφευρέσεις (όπως π.χ. ένα ειδικό δράπανο) κατέληξε και σε θανάσιμους αντίπαλους της Ελλάδας όπως η Δρακονιανή Ερπετική Κίνα, δηλαδή στους Κινέζους τους οποίους ο Γκιόλβας σύμφωνα με δηλώσεις του θαύμαζε και ήθελε να συνεργαστεί!!!

Για Γκρέκα, Γκιόλβα και Φουράκη διαβάστε πάλι τους Φουράκειους Σταύλους:

Φουράκειοι Σταύλοι
http://www.easy-share.com/1913921822/Φουράκειοι+Σταύλοι.rar



PLANET NUCLEAR SECURITY S.O.S. G.H.REES TOP URGENT SIGNAL TO ALL THE GOVERNMENTS OF THE U.N.



PLANET NUCLEAR SECURITY S.O.S.

TOP URGENT S.O.S. TO ALL GOVERNMENTS OF THE O.N.U. ORGANIZATION OF THE UNITED NATIONS, AS NUCLEAR SECURITY INTERNATIONAL SIGNAL

THROUGH THEIR EMBASSIES IN GREECE AND GERMANY

AND THROUGH THE INTERNET SITES:

http://ellhnkaichaos.blogspot.com
and
http://perseysteam.blogspot.com

FROM THE "NUCLEAR TECHNOLOGY DEPARTMENT" AND FROM THE "GEOLOGY DEPARTMENT" OF "P/C - G.H.REES" PARA-MILITARY CORP OF "GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT", PATRA - CITY, 16/4/2001, GREECE.

TEXT IN GREEK. TO BE TRANSLATED BY THE RESPECTIVE EMBASSIES IN GREECE, IN THE LANGUAGES OF THEIR COUNTRIES.

THEMA: EXPORT, TO ALL COUNTRIES OF THE WORLD, OF RADIOACTIVE CANCER-GENIC CHINESE FOODS AND OTHER PRODUCTS FROM CHINA AND FROM OTHER TWELVE ASIAN COUNTRIES, WITH RADIOACTIVITY OF THE JAPANESE FUKUSHIMA, RECYCLED ON CHINA AND ON THE OTHER 12 COUNTRIES OF EAST ASIA, THROUGH THE SEA AND THE PARALLEL WIND STREAMS AND RAIN-FALLS._
TOP URGENT NECESSITY OF THE ABSOLUTE PROHIBITION OF THE IMPORT OF THE PRODUCTS PRODUCED AND EXPORTED BY CHINA AND BY THE REST 12 ASIAN COUNTRIES, IN ALL COUNTRIES OF THE WORLD, FOR THE PROTECTION OF THE PUBLIC HEALTH IN ALL COUNTRIES.


DOWNLOAD LINK OF THE FULL ORIGINAL G.H.REES 14 PAGES DOCUMENT (GREEK LANGUAGE):
http://www.easy-share.com/1914809143/CHINA.pdf


Honorable Presidents – Prime Ministers – and Ministers of the Member States of “ONU” United Nations,
On April 7th 2011, the Chinese Government made an announcement that the radioactivity originating from Fukushima, Japan, was located in three Chinese provinces.
Similarly, on April 7th 2011, the government of South Korea made an announcement that on the southern part of the country, i.e. the Southern part of the Korean Peninsula, there have been rainfalls of radioactive rain contaminated with radioactivity originating from Fukushima, Japan, i.e. with nuclear contaminated Iodine-131 (131I), Caesium-134 (134Cs), Caesium-137(137Cs), along with other radioisotopes of other chemical elements. Because of the aforementioned rainfalls, the South Korean Government made an announcement on April 7th 2011 that the schools on the southern part of the country were ordered shut._
Since there is previous fact that the Chinese Government consists itself by professional crooks and devious criminals against humanity, [due to the fact that on the one hand they enforce the Chinese traders to cheat on the Revenue and Customs Services of the other countries, where these Chinese traders are located, by declaring only 1/10th of the value of the Chinese products, and on the other hand because they are deceptively exporting carcinogenics – and hazardous for public health foods and other products, to all the world nations, except North and South Korea],
therefore, after the 2 aforementioned announcements of the Governments of China <888> and South Korea <777/A> on April 7th 2011, we proceeded in the research of the true situation of the radioactivity levels in the nations of the Far-East, through American and European Professors of Nuclear Physics, Atmospherical Physics, Geologists, Oceanographers and through Scientists of “NASA”, Oceanographic Institutes, and Weather Services located in Europe and the U.S.A._
The results of our research, as confirmed by objectors in American Intelligence Agencies through Greek-American citizens, are as follows:
A) The announcement by the Chinese Government on April 7th 2011 about “Locating of radioactivity originating from Fukushima, Japan, in three Provinces of China” is false.
NASA”s satellites are detecting nuclear radiation, ranging from ten times up to 95 times above the maximum allowed limits in eighteen and not only three Provinces of China, where is taking place all of the Industrial Production of products which China is exporting to other nations.
These Chinese Provinces are as follows:
1) Gi-Lin or Ge-Lin
2) Liao-Ning
3) Peking
4) Tien-Gi or Tien-Ge
5) Ha-Bei
6) San-Toung or Shan-Toung
7) Tsang-Sou or Chang-Sou
8) Nan-King
9) Shanghai
10) Ge-Giang
11) Giang-Si or Giang-Shi
12) Fou-Gian
13) Gouang-Doung
14) Gouang-Si or Gouang-Shi
15) Hou-Nan or Hu-nan
16) An-Houi or An-Hui
17) Hoou-Nan or Hou-Nan
18) Sah-Si or Shah-Shi
The American satellites capable of photographing radioactive radiation sources emitting alpha-radiation (“α”), beta-radiation(“β”) and gamma-radiation(“γ” or “X”), are visualizing these Chinese Provinces as “Fluorescent” from radiation, while the most affected are the coastal provinces._
Accordingly, it is proved as false, the announcement made by the South Korean Government on April 7th 2011, about allegedly “locating radioactivity only on the southern part of the country”. The American Satellites capable of radioactive radiation detection are visualizing all of the South Korea and all of the North Korea, i.e. the entirety of the Korean Peninsula, as fluorescent from Fukushima radioactivity, with levels ranging from 10-times up to 95 times more than the maximum allowed limits._
The same levels of radioactive radiation, ranging from 10-times up to 100-times more than the international allowed limits, are visualized by the American satellites in ten more Far-East countries, i.e. the following: Vietnam – Laos – Cambodia – Thailand – Malay – Philippines – Singapore – Brunei – Indonesia – Taiwan._
B) The cause of scattering of the radioactivity from Fukushima, Japan to the soil and waters of the aforementioned 13 countries, are the returning to the west re-circulations of the south sub-currents (2) and (3) of the vertical and diagonal sea current “Kuro-Shiwo” (1), which at the level of the Japanese Island Hokkaido, is turning right towards the East and comprises the “North Pacific Stream”, which in turn is dividing in two parts near the North American continent, of which the northern part is reaching the coast of Canada, and the southern part is reaching the coast of U.S.A. and Mexico, with radioactive contamination._
Subcurrents (2) and (3) of “Kuro-Shiwo” are returning to the West, and are blending with the “North Stream of Diurni (Dailies)” (4), and are contaminating this current with radioactivity that was carried by “Kuro-Shiwo” from the coast of “Sentai (Senti)” of North-East Japan, where the destroyed Nuclear Power Plant of Fukushima is located.
The radioactive contaminated current (4), while progressing to the West, is dividing in 5 subcurrents, namely (5), (6), (7), (8), (9)._
Subcurrent )5) is recirculating inside the “Kuro-Shiwo” current.
Subcurrent (6) is split in 3 parts, (10), (11), (12), of whom (10) is passing through the Eastern national waters of North and South Korea, and through the Russian coast of the “Sikhote” Prefecture and the Russian Island “Sakhalin”, contaminating with radioactivity the aforementioned countries and the Russian Kuril Islands as far as the Russian “Sea of Okhotsk”._
Subcurrent (9), crossing through the Indonesian Islands of Borneo and Sulawesi, is divided in parts (13), (14) and (15), from which (13) passes through the Indonesian Islands of Java and Sumatra, enters the strait of Malacca that lies between Sumatra and the Singapore-Malaysia-Thailand Peninsula (Thai-Malay Peninsula), and contaminates the coast and the marine life of the aforementioned countries with radioactivity._
Part (14) turns to the East and contaminates with radioactivity the Sultanate (BR) of Brunei located in the island of Borneo._
Part (15) is divided in subparts (16), (17), (18), (19), of which (16) enters the Indochina Gulf and contaminates with radioactivity the coasts of: Singapore-Malaysia-Thailand from the east and Cambodia-Vietnam from the west._
Subpart (18) turns to the left and contaminates with radioactivity the eastern coast of Vietnam and the coast of China on the “South Sea of China”, i.e. Guangzhou (formerly Canton), Hong-Kong, etc._
Subpart (17) turns to the right and contaminates with radioactivity the west coast of Philippines._
Subpart (19) by proceeding to the North, merges with parts (11) and (12) of subcurrent (6), and after it contaminates with radioactivity the coast and marine life of Eastern China and the Island of Taiwan, divides in two opposing subparts (20), (21), of which (20) enters the “Yellow Sea” of Beijing and Shanghai, and contaminates the coast of North-East China and the West coast of the Korean Peninsula with radioactivity from Fukushima._
The opposing subpart (21), after merging with part (10) of subcurrent (6), is acting in the same way as (10), as demonstrated in a previous paragraph, by dividing in (22) and (23)._
Subcurrents (7) and (8) of current (4) are contaminating with radioactivity the eastern coast of Philippines._
Subcurrent (9) of current (4), after passing through the Indonesian Islands of Borneo and Sulawesi (“Four-legged Starfish”) is pushing through the Islands of Borneo and Java, through the Southern part of the South Stream of “Annui”-“Annuals” (24)._
C) Beyond the aforementioned radioactive contamination of the national waters and marine life of the above countries, also contaminated are their soils by the winds carrying radioactive dust and by the radioactive rainfalls, due to the Far-East winds, which in most days of the year, are in parallel to the sea currents of the Far-East, and are following the same courses and routes as the sea currents.
That is why the soil of Laos (a landlocked country) is contaminated, as well as the soil of non-coastal Prefectures of China._
D) From information leaks of American Intelligence Agencies and European and American Geophysical-Meteorological-and Oceanographical University Departments and Institutes, we are informed the after an ultimatum demand of the Chinese government to the government of the U.S.A. and the countries of the European Union, it is strictly forbidden in the U.S.A. and the European Union any scientific announcement of relevant university departments and institutes as well as “NASA” , regarding the true radioactive levels in the above countries and especially in China and South Korea, so that the exports of China and South Korea to the rest countries of the World will not reduce or cut off._
Therefore, despite the fact that the products which China and South Korea are exporting, are carrying carcinogenic radioactivity ranging from 10-times up to 100-times above the maximum allowed limits, the Chinese and the South-Korean Government, and also the governments of the rest 11 countries that were mentioned, are consciously behaving as criminals against humanity, are suppressing the true and carcinogenic radiation levels of the products that are exported to the rest countries of the world, in order to continue their financial growth and the accumulation of their wealth, against the public health and against the survival of the citizens of the rest countries of the world, which are consciously trying to murder by cancer caused by their radioactive products.
E) Paradoxically enough, the products that the aforementioned 13 countries are exporting, are multiply radioactive compared to the Japanese products. This paradox is due to the fact that, beyond the Fukushima area of Japan, that the radioactive heavy metal dust fell, the radioactive dust of lighter chemicals did not fall in Japan, but carried away by winds, is nowadays falling slowly and through rainfalls in the soils of the aforementioned 13 countries._
From the 13 aforementioned countries, these with the highest radioactive contamination are China, both North and South Korea, Malaysia, Thailand, Cambodia, Vietnam, Taiwan, and Hong-Kong due to the warm sea currents (16), (18), (20) and (22), and that the corresponding-parallel winds remain immovable and continuously recycling in impasse swirls, by respectively being trapped inside: the Gulf of Indochina, the “South China Sea”, the “Yellow Sea” and the niche of Russian Vladivostok on the western part of the “Sea of Japan”.
F) Consequently, we are calling all the governments of all the countries of the world to forbid the import in their countries of the radioactive carcinogenic products which are exported by the 13 aforementioned countries, and especially the import of their radioactive carcinogenic foods._
If the governments of the countries of the world do not outlaw immediately the imports of radioactive carcinogenic products originating from these aforementioned 13 radioactive contaminated countries, then it is proven that the members of these governments are devious conscious criminals against the public health of their citizens, which they are sentencing in genocide from cancer, which is caused by radioactive-carcinogenic Chinese-Korean-and other Asian products._
G) Regardless of what will the governments do, we call the citizens of all the world’s nations to cease purchasing and consuming Chinese, Korean and other Asian products by countries of the Far East, excluding only those products of Japan, where paradoxically the overall radiation, except Fukushima, is significantly lower than the allowed limits, due to the explanation already made in paragraph (E)._
On behalf of the Department of Patras of the Paramilitary Corps of G.H.REES. – “GROUP OF HELLENIC REESTABLISHMENT”,
through the delivery messenger of G.H.REES. of Magnesia – Hellas:
Karageorgiou Chr. Chr. Ioannis
12 Elpidos str, Nea Ionia, Volos, Greece
National I.D. # D424419 – Police Station of Volos, Greece._



RELEVANT:

BOYCOTT THE CHINESE AND ASIAN RADIOACTIVE PRODUCTS. TERMINATE THE DEVIOUS DRACONIAN CHINESE INVASION

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_7301.html 

ΣΑΣ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ:

ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ; ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΗΜΑΝΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 300.000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ;

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!

ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΣΗΜΑΝΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΝΑΔΑ – ΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 200.000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ;

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!

ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 700.000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΝΙΓΗΡΙΑΣ; (ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΔΑΝ)

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΙΝΑΣ – ΠΑΝΑΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 700.000 ΑΝΔΡΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΠΟΓΑΣΤΡΙΟ ΤΩΝ "ΗΠΑ";

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΠΑ – ΚΙΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΣΤΑΛΛΕΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΓΚ ΜΠΙΤΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ;

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!
COMMON TOP URGENT SIGNAL OF RUSSIAN NATIONAL SECURITY AND OF PLANET SECURITY FROM G.H.REES AND FROM THE WEB-BLOG "HELLEN AND CHAOS"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/common-top-urgent-signal-of-russian.html

ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΜΥΝΑΣ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ) «DEFENCENET» ΚΑΙ «DEFENCEPOINT» ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΛΙΒΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ «ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ». ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΙΕΧΩΒΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΑΣ ΔΡΑΚΟ ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤ – ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ – ΣΚΑΤΑΪ – ΠΟΥΣΤΑΪ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ 300ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ, ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΝΕΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΩΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΧΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ «COSCO» ΤΗΣ «ΔΕΗ» ΤΟΥ «ΟΤΕ» ΤΗΣ «ΕΥΔΑΠ», ΑΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΠΑΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΘΕΝ ΤΑΧΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΣΩΜΑ SECURITY ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ 300ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ, ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΜΟΦΩΝΩΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΝΩΘΕΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΙΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΝΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΥΠΟ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΥΠΟ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.», ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΤΥΠΟΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ Η’ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ).

Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ» ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ «DEFENCENET» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΕΝΩ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΔΩ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ «ΕΑΣ» ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» ΩΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΩΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ «ΕΒΟ» - «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΟΠΛΩΝ» ΚΑΙ «ΠΥΡΚΑΛ», ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ 300ΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ «DE FACTO» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ – ΜΠΕΓΚΛΙΤ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» «ΜΜΕ» ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΩΡΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 20.04.2011.

ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300ΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ», ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ - ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» - «PACT OF SANGHAI» ΗΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ;

ΗΔΗ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΕΒΡΑΙΟΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΥΠΟΥ «DEFENCENET» - «DEFENCEPOINT», ΟΤΙ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Η’ Ο ΑΞΟΝΑΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ». ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΤΟ «ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ» «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ;

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, Η ΕΒΡΑΙΚΗ «ΤΡΟΙΚΑ» Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η «ΤΡΟΙΚΑ» - ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ - ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΗΔΗ ΑΛΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ 13ΙΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/13.html) . ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» Η΄ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ «ΝΑΤΟ» ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» ΜΕ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΩΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΑ «ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ» ΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ», ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2/3 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΗΤΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.

ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ, ΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.

"Νιέτ" στα ελληνικά ομόλογα - Στον "πάγο" οι σχέσεις με Μόσχα
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19221&Itemid=160
ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ, ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΩΠΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΑΡΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΝΝΟΕΙ Η «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΖΕΗΝΤ – ΤΖΕΝΤΑΪ – ΤΖΙΟΥΝΤ – ΙΟΥΔΑΣ – ΣΕΝΤΑΪ – ΣΚΑΤΑΪ – ΓΕΝΟΚΤΟΠΟΥΣΤΑΪ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΗ ΧΙΛΙΕΤΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞ’ ΑΝΑΤΟΛΩΝ» ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΜΕΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΕΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΕΟΥ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ», ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΩΝ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ - ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΩΝ.


Επισημάνσεις ιστολογίου:

Έσχατη προδοσία των 300ιων της βουλής και όλων των στρατηγών των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, της ΓΑ.ΔΑ. και της ΚΥΠ/ΕΥΠ και των προδοτικών βρομερών περιοδικών αμυντικού τύπου όπως τα παρακάτω.

Δεν θα αργήσει πανηλιθιοι νεοέλληνες, πριν την κατάσχεση και γενοκτονία σας από την Κίνα να έχετε εντος της Ελλάδος Κινεζικό στρατό πάνω από το σβέρκο σας… για το «καλό» σας βεβαίως βεβαίως και πάντα λόγω της μεγάλης «καψούρας» των Κινέζων υπέρ των Ελλήνων!

Κατακαημένοι καραμαλάκες μελλοθάνατοι… τι έχετε να πάθετε… τι έχετε να πάθετε! Θα σας φανέ ζωντανούς στην κυριολεξία στο τέλος, εσάς και τις οικογένειες σας, όπως έφαγαν τους ανύποπτους Γιουνάν-Έλληνες-Ιωνες της Ασίας, όπως τρώνε σήμερα και τα νεογέννητα ανθρωπινα βρέφη, όπως τρώνε τους σκύλους, όπως τρώνε τις γάτες, όπως τρώνε τα δελφίνια, κλπ.

http://makelio.blogspot.com/2010/03/blog-post_5807.html

(ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ!)

http://www.cdnn.info/eco/e041109a/dolphin_250270.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_Ugl3ZZaVUlk/TNh0SU0ruXI/AAAAAAAABZQ/-9xsMbY5UcU/s1600/dolphin-hunt.jpg

http://www.islandbreath.org/2009Year/2009-10/091030dolphinkill.jpg

http://www.google.gr/images?q=japan+dolphin+slaughter

http://www.google.gr/images?q=hentai

Πως γίνετε σχιζοφρενικά ελεινά όντα νεοψευδέλληνες, στην σύχρονη ταλαίπωρη Ελλάδα να επικαλείστε και να σηκώνετε σημαίες της εκφυλισμένης παρά φύσει δημοκρατίας σας ως το χείριστο πολίτευμα κατά τον μέγιστο πολιτειολόγο Αριστοτέλη, ( η οποία δημοκρατία ως φύσει ανώμαλο πολίτευμα πάντα θα σκοτώνει και θα ποδοπατεί όλους τους μάχιμους έλληνες και άξιους πατριώτες όπως τους Μεταξά - Πλαστήρα - Παπάγο και τους Παπαδόπουλο – Σ. Μαρκεζίνη, και κατά «σύμπτωση» σωτήρες του έθνους, και θα αντιστρέφει την αλήθεια προς όφελος της εβραιοδημοκρατιας και κατά της αξιοκρατίας-αριστοκρατίας) και από την άλλη με σηκωμένες τις δημοκρατικές σας σημαίες, να εκθειάζετε και να συμβαδίζετε και να προσκυνάτε και να στήνετε κωλο σε (πραγματικά και γενοκτονικα κατά της ανθρωπότητας) δικτατορικά καθεστώτα όπως αυτά της Κίνας;;;

Πως γίνετε να απεχθάνεστε τον ήρωα και μάχιμο πολεμιστή Γεώργιο Παπαδόπουλο και να τον ξεφτιλίζετε προσδίδοντας του την εμετική ψευδή ταμπέλα του «δικτάτορα» και από την άλλη να σέρνεστε γλύφοντας τον κωλο της πραγματικής γενοκτονικης δικτατορικής Κίνας;;

Πως γίνετε ρε πουσταραδες αρχιραββινοι και εβραιοκινεζόδουλοι ψευδέλληνες αυτό; Και πως γίνετε να έχει λυσσάξει ολόκληρη η εβραιομασονια εναντίον του «δικτάτορα» Καντάφι (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_20.html) ενώ την Κίνα την γλύφουν την προσκυνανε και κάθονται όλοι, μα όλοι σούζα μπροστά της;;

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΤΗΤΗ ΣΑΣ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ ΜΕΣΩ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΤΑΧΑ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ» ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ALEX JONES, DAVID ICKE, JOHN LEAR, GEORGE KAVASSILAS, ALEX COLLIER ΚΛΠ, ΕΝΩ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΑΚΑΚΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ TO «ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ»! ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΛΗΘΙΝΑ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ. ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ «ΕΒΡΑΙΟΙ» ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΕΙΜ (ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ – SEPARATE – SEPARATI – SEPARATIM - SEPHARADIM) ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΣΑΣ;

Αρχίστε να επεξεργάζεστε μέσα στο μυαλό σας πλέον και να διερωτάστε το τι «κρύβετε» πίσω από την Ο.Ε.Α. (Εννοούμε τους κατώτερους και όχι τους υπερμυημενους οι οποίοι ως απόλυτα ζόμπι είναι αδύνατον να νοήσουν από μόνοι τους)

Αλλά οι πληρωμένες πέννες «δουλεύουν» κατά το δοκούν και όπου φυσήξει το προδοτικό συμφέρον.

Άρα, ειδικά εσείς τα δαιμονισμένα πουτανόσκυλα των περιοδικών αμυντικού περιεχομένου (διάβαζε: περιοδικών εναντίον Ελλάδος και υπέρ απάντων έχθρων της Ελλάδος), εκτελείτε άνωθεν εντολές καραδαιμονισμενων αρχιραββινων με σκοπό να παραπλανήσετε τους έλληνες χαμηλόβαθμους αξιωματικούς ώστε να γενοκτονηθουν από τους άξονες «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Α’ ΦΑΣΗ) και «Ρ.Ι.Κ.» (Β’ ΦΑΣΗ).

Άρα εσείς τα πουτανοσκυλα της πληρωμένης πέννας των δήθεν ελληνικών περιοδικών αμυντικού τύπου θα έχετε άθλιο τέλος διότι υποθάλπετε συνειδητά και αποδεδειγμένα πλέον την γενοκτονία του ελληνικού λαού!

Ακόμα και ο έντιμος Βασίλης Λεβέντης αντελήφθη την διεθνή υποκρισία σας και έκρινε ορθά το δικτατορικό απάνθρωπο καθεστώς των Κινέζων
http://www.youtube.com/watch?v=0kW0y1M-3iI
λέγοντας ότι: «Θα έρθει και η σειρά της Κίνας»!!!

Αντίθετα ελεεινά κινεζόφιλα υποκείμενα σαν τον «Έψιλον – Κριναετό - 666» Βελόπουλο του «ΛΑ.Ο.Σ.» εψήφισαν το κατοχικό μνημόνιο και σήμερα καλούν σε συνεντεύξεις τους, τους Κινέζους να εισβάλουν οικονομικοπολιτικώς και άρα και στρατιωτικώς στην Ελλάδα και στο Αιγαίο!

(ΠΑΡΕΝΘΕΣΙΣ: Βέβαια εδώ να επισημάνουμε ότι το ΛΑ.Ο.Σ. σχεδιάζεται από το συμπαιγνιακό ΝΑΤΟ να στραφεί εναντίον της Κίνας από την Κων/πολη στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο κωλοτούμπας Καρατζαφύρερ έχει διαταχθεί από Λονδίνο να παρουσιάζεται σήμερα ως τάχα φιλοκινέζος ( http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/1.html ) για να διαψεύσει την Ο.Ε.Α. επειδή οι αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στον ίδιο και στο βρωμερό πατριδοκάπηλο κόμμα του. Αναλαμβάνοντας την εξουσία όμως θα αλλάξει προσωπείο και θα μετατραπεί σε προβοκάτορας 666 εναντίον της Κίνας 888 ή Ρ.Ι.Κ. για να ταπώσει ΤΑΧΑ ως νέος Διόνυσος-Μ.Αλέξανδρος τις «ρυπαρές φυλές» στην έρημο Τακλαμακάν της Κίνας όπως ωρύεται από τις τηλεοράσεις ο ελεεινός παράφρων δαιμονιζόμενος λάτρης του Ελ Σενταϊ, Κριναετός Δ. Λιακόπουλος, θεωρητικός του ΛΑ.Ο.Σ.)

Όλοι εσείς εντος της Βουλής-Αβουλίας, όλοι εσείς οι στρατηγοί και όλα εσείς τα τσογλάνια της πληρωμένης πέννας έχετε υπογράψει ήδη το τέλος σας αλλά δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμα! Η’ θα πάτε από ελληνικό πατριωτικό χέρι η’ θα σας σφάξουν οι Κινέζοι, και αμέσως μετά θα πιαστείτε στις δορυφορικές δρακονιανές «ψυχοπαγιδες» (διάβαζε κατά ορολογία-παγίδα χριστιανισμού και ισλαμισμού: Παράδεισος) του δρακόπουστα ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΣΕΝΤΑΙ ΣΕΝΤΑΙ και θα σας αλλάξει κυριολεκτικά τα φώτα. Τελικώς αμφότεροι θα εξοντωθείτε ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΨΥΧΩΝ από Λευκά Αιμοσφαίρια πολέμου και θα αφοδευθείτε από τον Συμπαντικό Οργανισμό στα Τάρταρα (Β’ ΘΑΝΑΤΟΣ) ως ειδεχθείς θρασύδειλοι προδότες της φυλής σας και εγκληματικά καρκινικά κύτταρα εντός του σωματός Του.

Προδοτικές ιστοσελίδες:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=19201&Itemid=141
Υ.Γ. Σε διεθνή forums μετά τη δημοσίευση του τελευταίου Σήματος Πυρηνικής Ασφάλειας της Ο.Ε.Α.
PLANET NUCLEAR SECURITY S.O.S. G.H.REES TOP URGENT SIGNAL TO ALL THE GOVERNMENTS OF THE U.N.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/planet-nuclear-security-sos-ghrees-top.html

Άνθρωποι από το εξωτερικό μας καλούν να χρησιμοποιήσουμε μετρητές ραδιενέργειας Geiger πάνω σε νεο-εισαγόμενα Κινεζικά ραδιενεργά προϊόντα και να δημοσιεύσουμε ζωντανά τα αποτελέσματα της μέτρησης στο Youtube. Αυτό όμως για να γίνει σωστά είναι δύσκολο και απαιτεί να κατέβουμε στα λιμάνια στις αποθήκες όπου φέρνουν τώρα τα νέα container και να κάνουμε τις μετρήσεις μας εκεί, αν φυσικά μας επιτραπεί που είναι μάλλον απίθανο. Αλλά εάν δεν ήταν Κινεζόδουλο το «Ελληνικό» κρατίδιο και τα υπόλοιπα κράτη της Δύσεως θα έκαναν τα ίδια τέτοιες μετρήσεις και θα προειδοποιούσαν οι ίδιες οι Κυβερνήσεις τους πολίτες τους για Μπουκοτάζ και δεν θα άφηναν μόνο του το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» και την Ο.Ε.Α. να το πράξει...

Φτου σας ελλεινοί κινεζόδουλοι προδότες μελλοθάνατοι πουσταράδες υπονομευτές της υγείας και ασφάλειας των πολιτών σας!

Υ.Γ. 2:

ΕΣΧΑΤΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΟΡΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΣΙΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ, ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕΣ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ:

ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις