Δευτέρα, 4 Μαΐου 2009

ΣΗΜΑ ΑΗΔΙΑΣ - ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ - ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.

ΣΗΜΑ ΑΗΔΙΑΣ - ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ - ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
ΠΡΟΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ
ΘΕΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.
ΚΕΙΜΕΝΟ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΡΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΜΕΣΩ " ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ" , ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΙΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΕΩΣ "ΑΝΩΘΕΝ" ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΘΕΛΗΤΩΣ ΕΩΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΩΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ._
ΗΔΗ, Η ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΜΜΕ", ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΕΣ "ΣΚΟΠΙΕΣ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ", ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ή "AIR SPRINKLING BIOTRAILS OF BIOLOGICAL WAR" , ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ Γ ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ "ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΣΚΟΠΙΕΣ" ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ, ΔΕΝ ΕΣΗΜΑΝΑΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ BIOTRAILS, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ._
ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ Γ ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ή ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ LINK ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΔΙΑΡΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ" ΤΟΥΣ, ή ΝΑ ΑΠΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ._
ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ΜΕΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΨΕΥΔΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΕΩΣ "ΑΝΩΘΕΝ" ΔΟΘΕΙΣΩΝ ΕΚΔΟΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΤΙ << Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ>>.
ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΨΕΥΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΧΩΝ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ "ΣΚΟΠΙΕΣ" - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ" ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ" (ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΕΛ.ΑΣ. - ΚΥΠ/ΕΥΠ) ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α..
ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΣΥΓΧΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΛΗΨΕΩΝ ΕΝΙΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ", ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ή ΑΦ' ΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΣ LINK ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ "AΝΟΙΓΜΑ" ΤΟΥΣ , ΤΟ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ Γ ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ "ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ή ΝΑ ΑΠΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΗΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΩΡΙΩΝΕΣ" ΓΕΩΡΓΙΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ (ΙΔΕ ΙΣΤΟ "Ἑ": www.e-e-e.gr) ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ: Η Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΟΤΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΧΟΙΡΟΙ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΙΟ ΓΡΙΠΗΣ ΤΡΙΠΛΟΥ "DNA" ΗΤΟΙ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΙΩΝ ΓΡΙΠΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΠΤΗΝΩΝ - ΧΟΙΡΩΝ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΨΕΚΑΣΑΝ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ "AIR SPRINKLING CHEMTRAILS - BIOTRAILS - RADIOTRAILS" ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ", ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΒΡΑΪΚΗ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ "ΗΠΑ" ΤΟΥ ΗΜΙΕΒΡΑΙΟΥ ΗΤΟΙ ΗΜΙΜΟΓΓΟΛΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ή ΒΑΡΟΥΧ ή BURROWS ή BURROWGH OBAMA, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ", ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ "HONG", ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΞΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΑΠΟΔΟΥ "Δ" ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ "Δ"), ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕΣΩ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣ, ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ { ΙΔΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" Σ΄ 3-8 ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ} :
-- ΣΚΟΠΟΣ ΕΝΑ: ΜΕΣΩ "ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ" ΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΝΔΙΑΣ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ" ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ BIOTRAILS ME TON AEΡOBIO TEXNHTO IO "EMPOLA" ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΝΤΟΣ 72 ΩΡΩΝ. (ΙΔΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ERIC PIANKA: http://uts.cc.utexas.edu/~varanus/eric.html, ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΣΤΟ ΩΣΤΙΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ).
-- ΣΚΟΠΟΣ ΔΥΟ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ - ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ - ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ "ΕΘΝΙΚΟΥΣ" ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΔΗΘΕΝ <<ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ>>, ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ - ΕΒΡΑΪΚΕΣ - ΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ "DNA" ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ - ΠΤΗΝΩΝ - ΚΑΙ ΙΧΘΥΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ "BARCODE 666", ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ "ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤΣ" ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΥΠΟΔΟΡΕΙΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ - ΡΑΔΙΟΠΟΜΠΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ "BARCODE 666" ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΝΔΙΑΣ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, (ΗΠ.Ε.Ι. + Θ.Ι.Μ.) ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ - ΜΑΡΚΑΡΙΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ "BARCODE 666", ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. (ΚΙΝΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ) ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ "BARCODE 666", ΩΣ ΔΗΘΕΝ <<ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666>>.
-- ΣΚΟΠΟΣ ΤΡΙΑ: ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΙΪΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (TAMIFLOU Κ.Λ.Π.), ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΘΕΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΑΕΡΟΒΙΟΥ ΙΟΥ "ΕΜΠΟΛΑ", ΩΣ "ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΕΩΣ" ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ - ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ - ΣΑΞΟΝΩΝ - ΑΛΒΑΝΩΝ - ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ - ΤΟΥΡΚΩΝ - ΟΥΓΓΡΩΝ - ΒΑΥΑΡΩΝ - ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ - ΑΖΕΡΩΝ ή ΧΑΖΑΡΩΝ - ΙΝΔΟΝΗΣΙΩΝ - ΙΝΔΟΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ.
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΤΑ <<ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ>> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ BIOTRAILS ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2.000 ΕΤΗ, {ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑΔΩΝ - ΑΡΧΙΔΙΑΒΟΛΩΝ - ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΩΝ "ΘΕΩΝ" ΤΟΥΣ, ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ - ΤΖΕΗΝΤ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ -( ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ) - ΤΖΙΟΥΝΤ - ΙΟΥΔΑ - ΣΕΪΝΑΝ - "ΓΙΑΧΒΕΧ" - "ΙΕΧΩΒΑ", ΚΑΙ ΣΑΒΙΤ - ΣΑΒΑΩΘ - ΚΡΟΝΟΥ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ"}, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Η ΜΟΙΡΑΙΩΣ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ ΔΙ' ΑΓΟΡΑ... ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ:
1ον: ΤΗΣ "ΓΕΝΕΣΕΩΣ" Γ ΄14 - 15 ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ" ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: << ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ (ΣΕΝΤΑΪ) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΦΙΝ (ΔΙΑ): "ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΜΕΣ ΤΟΥΤΟ, ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΖΩΑ = ΓΚΟΪΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ)..., ΚΑΙ ΕΧΘΡΑ ΘΑ ΣΤΗΣΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΕΥΑ - ΣΕΛΗΝΗ - ΛΕΥΑΝ), ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ ( ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΙΠΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ)._ ΕΣΥ (ΔΙΑ) ΘΑ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΤΕΡΝΑ ΤΟΥ (ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ) ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ (ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΘΑ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ): "ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΔΡΑΚΩΝ".
2ον: ΤΟΥ "ΖΑΧΑΡΙΑ" Θ ΄ 13 -15 ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ" ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: <<ΔΙΟΤΙ (ΕΓΩ Ο ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ - ΤΖΙΟΥΝΤ - ΙΟΥΔΑΣ - ΓΙΑΧΒΕΧ) ΤΕΝΤΩΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ (ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΦΥΛΗ) ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΣΑΝ ΤΟΞΟ, ΚΑΙ ΤΕΝΤΩΣΑ ΙΣΧΥΡΩΣ (ΣΑΝ ΤΟΞΟ ΤΟ ΔΕΚΑΦΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΞΟΝΕΣ) ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΣΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ._ ... Ο ΔΕ ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ) ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΗΤΟΙ Ο ΓΙΑΧΒΕΧ) ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ - ΣΑΞΟΝΕΣ ΕΦΡΑΙΜ). ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ (ΕΛΛΗΝΩΝ), ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΜΕ ΛΙΘΟΥΣ ΣΦΕΝΔΟΝΗΣ (ΗΤΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ). ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΙΟΥΝ (ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ ΩΣΑΝ ΝΑ ΗΠΙΑΝ ΚΡΑΣΙ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ (ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΟΠΩΣ Η ΦΙΑΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ (ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ) ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΩΜΟΥ - ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΥ>>._
3ον: ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ" Θ ΄ 15 -18, ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ" ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: <<ΚΑΙ ΕΛΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΓΕΛΟΙ (ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΓΙΑΧΒΕΧ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ... ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΤΟ (ΕΝΑ) ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΗΤΟΙ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ). ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ (ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ) ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ (ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΠΙ 10.000 ΕΠΙ 10.000 (ΗΤΟΙ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ). ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΤΩΝ... ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ>>. 4ον: ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ" ΙΣΤ ΄ 12 -16, ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ", ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ: <<ΚΑΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ) ΕΧΥΣΕ ΤΗΝ ΦΙΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΝ ΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗΝ (ΣΤΟ ΙΡΑΚ) ΚΑΙ ΕΞΗΡΑΝΘΗ ΤΟ ΥΔΩΡ ΑΥΤΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙ Η ΟΔΟΣ ΤΩΝ (ΚΙΝΕΖΩΝ) ΒΑΣΙΛΕΩΝ (ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ) ΤΩΝ (ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ) ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ (ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΤΟ ΙΡΑΚ). ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΡΙΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ (ΤΡΕΙΣ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΔΙΟΣ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΟΝ"ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.)... ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ) ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΟΛΗΣ (ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΤΗΣ Θ.Ι.Μ.), ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ (ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.) ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ (ΓΙΑΧΒΕΧ - ΤΖΕΝΤΑΪ ΤΟΥ...ΣΕΛΗΝΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΚΑΙ...ΕΠΤΑ - ΠΛΑΝΗΤΟ - ΚΡΑΤΟΡΟΣ). ΚΑΙ (Ο ΓΙΑΧΒΕΧ - ΤΖΕΝΤΑΪ) ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ (ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ ΤΗΣ Θ.Ι.Μ., ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.) ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΝ ΕΒΡΑΪΣΤΙ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ">>._ 5ον: ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ" ΙΘ ΄14 - 21, ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΚΙΝΕΖΟ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ" ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ: << ΚΑΙ ΤΑ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ) ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΝ (ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΙΝ - ΣΙΩΝ)...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΤΑΕΙ (ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ) ΣΤΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ (ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ) ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ (ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΜΟΠΟΤΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ) ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ (ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΓΙΑΧΒΕΧ - ΤΖΕΝΤΑΪ...ΣΕΛΗΝΟΚΡΑΤΟΡΟΣ...ΕΠΤΑ - ΠΛΑΝΗΤΟ - ΚΡΑΤΟΡΟΣ)._ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΓΓΕΛΟ (ΑΛΛΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ - ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΤΖΕΝΤΑΪ)... ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ: ΕΛΘΕΤΕ, ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΣΘΕ ΕΙΣ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ (ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥ ΑΙΜΟΠΟΤΟΥ) ΘΕΟΥ (ΤΖΕΝΤΑΪ - ΓΙΑΧΒΕΧ, ΔΙΑ ΝΑ ΦΑΓΕΤΕ ΣΑΡΚΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ, ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΙΣΧΥΡΩΝ, ΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΤΩΝ ΙΠΠΩΝ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΟΛΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΩΝ, ΜΙΚΡΩΝ (ΠΑΙΔΙΩΝ) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ (ΕΝΗΛΙΚΩΝ). ... ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ (ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ) ΕΦΟΝΕΥΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑ - ΣΠΑΘΙ (ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΓΙΑΧΒΕΧ) ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ... ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΕΧΟΡΤΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥΣ>>. 6ον: ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ "ΤΑΛΜΟΥΔ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙ "ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ( ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ) ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ>> - "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ" ή Γ ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ._ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ JEAN BOYER ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ", ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥ ABRAVANEL ΕΠΙ ΤΟΥ "ΤΑΛΜΟΥΔ", ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ. 7ον: ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ "ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ" ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΟΠΩΣ Η ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΣΑΥΡΑ ERIC PIANCA , (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://uts.cc.utexas.edu/~varanus/eric.html ΚΑΙ ΤΟ Ε - MAIL : pianka@mail.utexas.edu ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΥΣ ΝΕΟΣΚΑΤΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΤΟΝ "ΓΑΜΗΣΕ" ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΜΕΣΩ E - MAIL ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ), ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ, ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΑΕΡΟΒΙΟΥ ΙΟΥ "ΕΜΠΟΛΑ", ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ...ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ" (! ! ! . . .)._ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ( ΕΒΡΑΙΟΙ - ΣΑΞΟΝΕΣ - ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΗΤΟΙ ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙΘΩΡΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΙΟΥΦΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ... ΔΗΜΑΡΧΙΝΑΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΑΡΟΖΟ ή ΒΑΡΟΥΧ, ΣΤΙΣ 27/04/2009. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ "ΝΤΟΝΜΕΣ" ΠΡΟΔΟΤΗΣ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΚΑΡΑ - ΑΜΑΝ - ΑΛΗΣ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΙΣ 27/04/2009 ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΤΙΡΑΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ "UCK" ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ - ΑΛΒΑΝΙΑΣ - ΣΚΟΠΙΩΝ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ), ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2009._ΗΔΗ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ "ΠΟΛΙΤΕΣ", ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΟΡΓΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ "MOSSAD" ( ΙΔΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΜΟΝΟΚΙΝΗΤΗΡΙΟΥ ΔΙΘΕΣΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΣ - ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ._ ΗΔΗ, ΟΙ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ "ΗΠΑ", ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΪΖΑ ή ΒΑΡΟΥΧ, "ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ" ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ <<ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ>>. ΗΔΗ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΕ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΩΝ._ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: <<ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ "ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ? >>, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: << Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΚΑΙ Ρ.Ι.Κ., ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ, ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ WICCA, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ (ΟΝΤΩΣ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ) ΦΕΜΟΥΝΙΣΤΡΙΩΝ...ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) ΣΕΡΝΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΝ... ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ>>. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΟΡΙΟΥ. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - BLOGGERS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΡΤΑ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ. Ή ΟΛΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΟΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΙ, Ή ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΘΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.Ή ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ "ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΡΑ - ΑΜΑΝ - ΑΛΗ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΗΤΟΙ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ "ΠΑΣΟΚΕ" ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΟΥΝΗΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΠΑΣΟΚ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ ( ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙ - ΑΡΧΙ - ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΡΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ) ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΙΝΕΪΚΟ - ΤΣΑΝΤ - ΤΣΙΔΕΝΜΠΑΟΥΜ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ή ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ, ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ "ΚΚΕ" ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΥ - ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΚΟΛΟΖΩΦ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΟΥ ΤΟΥ "ΚΚΕ", ΤΟΥ ΜΑΪΛΗ Ή ΙΣΜΑΗΛΗ Ή ΙΣΜΑΗΛ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ "ΚΚΕ", ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΞ Ή ΜΑΡΔΟΧΑΪ Ή ΜΑΡΟΔΟΧΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ 90% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ "ΕΣΣΔ"ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ"._ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ "ΡΟΖ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ "ΣΥ.ΡΙΖ.Α." ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ Ή ΛΕΒΙ, ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΚΡΟΙΣΟΥ ΦΕΟΥΔΑΡΧΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΟΙ - ΕΡΓΑΤΕΣ ΥΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ._ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΙΝΔΑΛΜΑΤΩΝ ΣΟΥ, ΧΙΤΛΕΡ Ή ΧΙΣΛΕΡ ΡΟΤΣΙΛΔ, ΚΑΙ ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ Ή ΜΟΥΖΟΛΙΝΙ Ή ΜΟΖΕ Ή ΜΩΫΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑRΑ - ZAFFERI ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ "ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΑΥΛΟΥ ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. CHRISTIANSEN ΨΕΥΔΟΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΔΡΑΓΑΖΗ ΤΗΣ ΔΑΝΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΚΙΝΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ - ΙΣΛΑΜ ΔΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΕΡΗΜΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ "ΛΑ.Ο.Σ." ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ "ΛΑ.Ο.Σ." ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ Ο KARA - ZAFFERI ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ "SECURIMI", ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ "MIT" ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ "INTELLIGENCE SERVICE" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΔΙΑ ΛΗΨΗ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ., ΟΤΙ ΤΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ (ΗΤΟΙ 2,5% ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 3,5%) ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ (ΕΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ) ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ (ΙΔΕ ΒΑΪΤΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ) ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΪΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΝΑ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ <<ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ">> (ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι. ΚΑΙ Θ.Ι.Μ.) ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ., ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟΝ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ" ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΙΝΔΙΑΣ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ <<ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ "ΣΕΑΤΟ", "ΗΠ.Ε.Ι." ΚΑΙ "Θ.Ι.Μ." >>, ΗΤΟΙ "ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗΣ - ΙΑΠΩΝΙΑΣ" Ή "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ" , ΚΑΙ "ΘΙΒΕΤ - ΙΝΔΙΑΣ - ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ". ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ "ΑΝΑΡΧΙΚΕ" ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΨΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ - ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ - ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ, ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΜΑΡΞ Ή ΜΑΡΔΟΧΑΪ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ._ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗ Ή ΣΟΥΦΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΣΥΝΔΥΑΣΤΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ Ή ΣΚΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ Ή ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕ, ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΩΣ "ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ" ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ - ΤΖΙΟΥΝΤ - ΙΟΥΔΑ - "ΓΙΑΧΒΕΧ" - "ΙΕΧΩΒΑ" - ΨΕΥΔΟΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΑΒΙΤ - ΣΑΒΑΩΘ - ΚΡΟΝΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΑΡΧΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΙΚΩΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ, ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ῾, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΕ ΤΟΥ "ΘΕΪΚΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ" ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΗΝ "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ" Ή "ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ". ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ "Π.Ο.Υ." (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΕΖΑ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΤΣΑΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΥΓΕΙΑ" ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ "ΓΙΑΤΡΕΥΟΥΝ" ΔΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΜΕ ΤΑΧΥΤΕΡΑ. ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΤΗΣ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ" ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ: ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ "ΟΗΕ" (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΜΠΑΝ ΚΙ ΜΟΥΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ "ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ", Ή Γ ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ "ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΣΕΑΤΟ", ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ (ΚΟΡΕΑΤΕΣ) "ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ Ο "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ".ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΘΩΡΗΣΕΣ ΚΑΡΑΜΑΛΘΑΚΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ; ΤΕΛΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.ΑΝΤ' ΑΥΤΗΣ Ο ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ, ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν. ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΥ.Υ.Γ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΡΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕΣΩ E-MAIL ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΑ ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΕΛ.ΑΣ. - ΚΥΠ/ΕΥΠ.__

Δημοφιλείς αναρτήσεις