Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΝΑΤΟΙΚΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ "Β-Β-Β-Β"!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΥΣΗ ΑΠΟ http://innoutworld.blogspot.com/2012/01/blog-post_1190.html



ΝΑΤΟΙΚΟ Γ' ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΨΕΥΔΟ-ΔΡΑΓΑΖΗ "Β-Β-Β-Β"!!


ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗΝ ΚΑΙ ΒΡΩΣΗΝ ΑΜΝΟΥΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 4Β ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ:ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΩΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣΙΝ


Ιδού το έμβλημα του Στρατηγείου του ΝΑΤΟ από τη Θεσσαλονίκη!! Γ΄ Σώματος Στρατού, στους χώρους του οποίου είναι εγκατεστημένο και έχει εισβάλει ξένος στρατός (Ιταλο-Κροατικός) με το στρατηγείο του ΝΑΤΟ..
ε οχι ρε μπινεδες τετοια ξεφτιλα.....με το σημα του παλαιολογου (Β-Β-Β-Β) κολλημενο για να μην ξεχναμε...
τι να μην ξεχασουμε ρε ξεφτιλες;; την μεγαλυτερη προδοσια και προβοκάτσια με τον Ψευδο-παλαιλόγο "Βασιλιά Ιωάννη" Yohan Christiansen που ερχεται....καταγαμημενοι δοσιλογοι δεν ντρεπεστε ωρέ;
ερχετε και η δικη σας η ωρα.......

Διότι τα ΝΑΤΟΙΚΑ ανθελληνικά εβραιοσαξονικά καθάρματα και όσοι έλληνες αξιωματικοί προδότες συνεργάζονται μαζί τους λέγοντας "εγω είμαι αξιωματικός του ΝΑΤΟ και οχι του ελληνικού στρατού" όλοι αυτοί εμπαίζουν τους έλληνες και μας κοροιδεύουν...οχι για πολύ ακόμα όμως..διότι εμείς δεν κοροιδεύουμε και δεν παίζουμε καθόλου και ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να τους γαμήσει όλους αυτούς και βράζει το καζάνι και έχει ξεσκεπαστεί ο ανθελληνικός προβοκατόρικος ρόλος τους!

Ιδού λοιπόν ξανά ο βρώμικος ρόλος του ΝΑΤΟικοκρατούμενου Γ'Σωματος Στρατού Θεσσαλονίκης:

Οι συναισθηματισμοί οι όψιμοι, εμετικοί, προδοτικοί, συναισθηματισμοί, προσχηματικοί συναισθηματισμοί των ως άνω νεόσκατων προδοτών νεοελληνικών καθαρμάτων, των Έψιλον, του ΛΑΟΣ, των Νεοταξιτών και των λοιπών, αδελφών GAGA και ΤΑΤΑ, περί δήθεν καημένων Ελλήνων αξιωματικών και στρατιωτών οι οποίοι θα σκοτωθούν από αυτήν την Ρωσική επίθεση, αυτόν τον συναισθηματισμό τον γράφει η ΟΕΑ στ’ αρχίδια της! Και καλεί τον Ρωσικό στρατό να σκοτώσει, ναι, αυτούς τους Έλληνες αξιωματικούς και τους στρατιώτες οι οποίοι συνεχίζουν και προδίδουν την Ελλάδα και την πλανητική ασφάλεια συμμαχόντας με τους Κινέζους τους ευρισκόμενους ως υπερ-πλανητική μασονική στοά HONG όπισθεν του ΝΑΤΟ. Και αυτούς τους Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες οι οποίοι συμμαχούν με τους ανθέλληνες στρατηγούς του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα, οι οποίοι σήμερα κατέχουν ως Ιταλική μεραρχία και Κροατική ταξιαρχία το Γ’ Σώμα Στρατού Θεσσαλονίκης έχοντας εκδιώξει από ‘κει όλους του Έλληνες αξιωματικούς και στρατιώτες, ώστε να ανοίξουν κερκόπορτα στα Ελληνικά σύνορα όταν οι στρατοί του ‘Άξονος ΒΑΣΤΡ’ (Βουλγαριάς, Αλβανίας, Σκοπίων, Τουρκίας, Ρουμανίας) επιτεθούν εναντίον της Ελλάδος εντός του 2012.



...Και ώστε αυτοί οι ξένοι στρατοί εις το πρώην Ελληνικό Γ’ Σώμα Στρατού Θεσσαλονίκης να αποκόψουν την επικοινωνία μεταξύ του Β’ Σώματος Στρατού Βέροιας και του Δ’ Σώματος Στρατού Ξάνθης, ώστε αυτές οι δύο δυνάμεις να απομονοθούν και από τις ΤΑΞ.ΥΠ. (Ταξιαρχίες Υποστηρίξεως) και ΜΕ.ΥΠ. (Μεραρχίες Υποστηρίξεως), ήτοι από την ΤΑΞ.ΥΠ. Βόλου και την ΜΕ.ΥΠ. Λαμίας, ώστε αυτές οι μονάδες υποστηρίξεως να μην δυνηθούν να υποστηρίξουν με πολεμοφόδια και άλλο υλικό πολέμου ούτε το Δ’ Σώμα Στρατού Ξάνθης, το οποίο έχει προγραμματιστεί να γενοκτονηθεί από τον Τουρκικό και Βουλγαρικό στρατό, αλλά ούτε και το Β’ Σώμα Στρατού Βέροιας, το οποίο έχει προγραμματιστεί να σφαγιαστεί από τον Τουρκικό στρατό και από τον Αλβανικό στρατό και ειδικώς από τις Τουρκικές μονάδες ειδικών δυνάμεων οι οποίες έχουν μετακομίσει στην Αλβανία.

ώστε η Β.Α.Σ.Τ.Ρ να μας φτάσει μέχρι τα όρια της Λαμίας ώστε από εκεί μετά το ΝΑΤΟ από Κινέζος ανθέλληνας που όντως είναι, να το παίξει-θεατρικά "φιλέλληνας" και με ...κροκοδείλια ερπετικά δάκρυα να μας κάνει το δηλητηριώδες "δώρο" Κων/πολη με τα περαιτέρω γενοκτονικά "δώρα" του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, και την αντεπίθεση της μογγολο-Κίνας.




ΕΔΥΕΘ: Απομάκρυνση του στρατηγείου του ΝΑΤΟ από τη Θεσσαλονίκη

http://kranosgr.blogspot.com/2012/01/blog-post_5802.html

http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_2808.html


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΓΟΣ XII,ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΦΑΡΣΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ...ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
http://innoutworld2.blogspot.com/2012/01/xii.html

Ο.Ε.Α. για τον Τζεημς Σταυριδη του «ΝΑΤΟ» περι αναμενομενης επιθεσεως εναντιον του Ιραν
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_26.html

Ελλάδα ηγέτιδα του ΝΑΤΟ εναντίον Συρίας και Ιράν. ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_15.html

H Ρωσία προειδοποιεί: «Η επίθεση κατά του Ιράν αποτελεί απειλή για τη Ρωσία»
http://www.petroupoli.net/index.php/component/k2/item/748

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗ ΜΑΣΩΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/blog-post_23.html

ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΤΙΑΣΜΕΝΟ ΓΛΥΚΟ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_8613.html

Ο.Ε.Α. προς Υπηρεσιες Πληροφοριων του Ισραηλ, Ρωσιας και Ιραν - Περσιας: περι επισπευμένης ανάφλεξης του 3ου Παγκοσμιου Πολεμου
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/12/3.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις