Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΛΗΣΕΩΣ
ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ
ΚΕΙΜΕΝΩΝ Ο.Ε.Α.

ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ
ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΑΘΗΝΑΙ 28/2/2011

ΠΡΟΣ

ΑΥΤΩΝ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ,
ΑΥΤΩΝ ΥΨΗΛΟΤΗΤΕΣ ΕΜΙΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ,
ΑΥΤΩΝ ΕΞΟΧΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ,
ΑΥΤΩΝ ΕΞΟΧΟΤΗΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ,
ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,
ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ,
ΚΑΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΛΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2010 ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ LASERS ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ RADARS ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ «HAARP» ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΦΥΣΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΣΙΤΗΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ LASERS ΗΤΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΙΤΟΔΕΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΙΤΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΛΑΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΛΛΩΝ ΜΗ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΛΑΩΝ.
ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΣΙΤΟΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΥΨΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΞΟΝΕΣ SEPHARADIM ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΕΟΥΔΑΡΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ».
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΔΙΦΥΛΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΑΜΙΝ) ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ (ΔΕΚΑΦΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ) ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΕΝΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΤΙ :
«ΠΑΥΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕ ΣΙΤΑΡΙ», ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΓΟΥΝ ΟΙ «ΗΠΑ» ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΟΥΝΙΤΙΚΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΡΟΣΙΤΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ 40% ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΕΙΝΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΙΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΑΣ Ή ΤΩΝ ΠΡΟΞΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΕΛΛΑΔΟΣ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΠΟΥΦΕΣΗ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «FSB, ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ KGB, ΔΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ», ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 125:

«ΞΑΦΝΙΚΑ, ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΡΩΣΙΑ ΤΥΛΙΓΕΤΕ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΠΑΡΤΑ. Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΙΤΗΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΙΤΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ ΣΤΑ ΥΨΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΑ ΑΚΡΙΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ».

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΠΟΥΦΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» ΕΙΝΑΙ:
ΟΔΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 5, 10671 ΑΘΗΝΑ.

ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» ΕΙΝΑΙ:
210-7488366 & 210-7489941.

TO E-MAIL ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» ΕΙΝΑΙ:
min@otenet.gr
ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ SEPHARADIM ΑΓΓΛΙΑΣ – Η.Π.Α. – ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΩΝ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣ ΤΑ ΣΙΙΤΙΚΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ SEPHARADIM (ΣΕΦΑΡΑΝΤΙΜ), ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ (MASONIC OVERLODGE) «HONG» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ «Α.Ο.Α.» Ή «ORDO ADEPTIS ATLANTIS» KAI «Ο.Τ.Ο» Ή «ORDO TEMPLIS OCCIDENTIS» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΣΤΟΑ «ΣΤΟΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ» Ή ΑΓΓΛΙΣΤΙ «GREAT OAΚ’S LODGE» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΑΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, Η «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΣΕΦΑΡΑΝΤΙΜ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, Η «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» .

ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ TOY 2010, Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ «HONG», ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ ΔΥΣΕΩΣ «Α.Ο.Α.» ΚΑΙ «Ο.Τ.Ο.» ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «GREAT OAK’S LODGE» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΣΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ Η Ο.Ε.Α.(ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ) ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ, ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ», ΤΟΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «C.I.S.» (COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES OF THE EX USSR) ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΟΜΟΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ρ.Ι.Κ.» Ή «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΑΦΕΝΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ, ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΟΜΟΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ΜΕ ΤΙΣ «ΗΠΑ» (ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ), ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» (NORTH ATLANTIC TREATY ORGANIZATION) ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΙΡΑΚ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ. (ΙΔΕ LINK: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/blog-post_05.html)
ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ Ή ΑΣΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ Ή ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ ΤΗΣ «HONG» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΒΙΝΟΥΣ ΣΕΦΑΡΑΝΤΙΜ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑΣ.

Α: Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΘΕΤΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΚΛΗΣΕΙΣ – ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ, ΕΞΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ.
Β: Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΕΥΞΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΑΝΙΑ ΤΣΑΠΜΑΝ.

Γ: Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΩΣ ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ.
Δ: Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΩΣ ΤΕΤΑΡΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2010 ΜΕ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΗΝ «ΣΥΝΘΗΚΗ START» ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΕΦΑΡΑΝΤΙΜ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΕΦΑΡΑΝΤΙΜ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΕΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΕΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 5.000.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Α: ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ «NSA» ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥΤΙΝ.

Β: ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΔΑΣ ΑΝΙΑ ΤΣΑΠΜΑΝ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2010, ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ».
ΙΔΕ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «FSB: ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ KGB…κλπ» ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΠΟΥΦΕΣΗ ΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010.
Γ: ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΣΙΩΠΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΩΣΙΑΣ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Δ: ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ LASERS ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ RADARS ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ «HAARP» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010 ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΙΤΗΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ) .
Ε: ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΑΞΟΝΑ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΣΥΡΙΑΣ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΝΑΣ) ΗΤΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Τ.Ι.Κ. 1» (ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ – ΚΙΝΑΣ) ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΣΑ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ), ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΡΩΤΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ, ΗΤΟΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΠΩΤΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

ΣΤ: ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΑΞΟΝΑ «Α.ΤΟΥ.Τ.Α.Κ.» (ΑΖΕΡΜΠΑΪΣΤΑΝ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ- ΚΙΝΑΣ), ΗΤΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Τ.Ι.Κ. 2» (ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ - ΚΙΝΑΣ), ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ – ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΘΕΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ.
Ζ: ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΚΑΙ «Α.ΤΟΥ.Τ.Α.Κ.» ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΙΡΑΚ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΣΙΪΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΩΡΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΙΙΤΕΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΙΙΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ, ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1910 ΕΩΣ ΤΟ 1917.
Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «Ο ΙΟΥΔΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ – ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ», ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙ 1975, ΣΕΛΙΣ 142, ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΦΑΤΙΜΙΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΦΑΤΙΜΑΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ, ΓΡΑΦΕΙ: «ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΙΙΤΩΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΙΡΕΣΕΩΣ ΗΤΟ Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΜΠ – ΑΛΣΟΔΑ - ΣΑΜΠΑΪ, ΩΣ ΤΟΥΤΟ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΙ ΤΟΥ R.DΟZΥ GREC «ESSAI SUR L'HISTOIRE DE L'ISLAM - ΔΟΚΙΜΙΟΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ», ΚΑΙ ΤΟΥ S.SACY UN GREC «RELIGION DES DRUSSES» (ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΡΟΥΣΩΝ).

(ΠΡΩΤΟΣ ΧΑΛΙΦΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΜΑΗΛΙΤΩΝ ΦΑΤΙΜΙΔΩΝ ΣΙΙΤΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΜΠΕΪ - ΔΑΛΛΑΧ - ΑΛ - ΜΑΧΝΤΗ.)
ΟΙ ΣΙΙΤΑΙ ΔΙΑΔΟΘΗΚΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑΝ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ ΧΩΡΙΟΝ: «ΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ, ΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΜΕΤ’ΑΥΤΟΝ» ΔΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΕΣΣΙΟΥ. ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΙΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΩΝ ΙΣΜΑΗΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΧΑΛΙΦΗ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΟΜΠΕΙ-ΔΑΛΛΑΧ-ΑΛ ΜΑΧΝΤΙ, ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΤΙΜΙΔΩΝ 15 ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΑΛΙΦΗΔΩΝ».
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΙΙΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΙΡΑΝΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ,, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΟΛΙΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΤΟΥ 2012.

ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΙΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΙΙΤΙΚΑ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΛΑΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Τ.Ι.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΚΙΝΑΣ) ΠΡΩΗΝ «Ρ.Ι.Κ.» (ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΚΙΝΑΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ «ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ» ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΨΕΥΔΟΕΒΡΑΙΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ (ASHKENAZIM) ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΣΕΦΑΡΑΝΤΙΜ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΙ ΚΑΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ:
Α: ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.
Β: ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
Γ: ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.».
Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α., ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΙΙΤΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΙΡΑΚ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – KAI ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ Ο ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.».
ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΑΛΛΑ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.» Ή «ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ», ΣΥΜΠΑΡΕΣΥΡΕ ΣΕ ΕΞΟΔΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ – ΚΙΡΚΙΣΤΑΝ – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ» Ή «Ρ.Ι.Κ.», ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «C.I.S.» Ή COMMONWEALTH OF INDEPENDENT STATES ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.», ΗΤΟΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΕΛΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤHΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΣΕΦΑΡΑΝΤΙΜ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΓΓΛΙΑΣ – Η.Π.Α. - ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.», ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΦΑΝΗ ΑΞΟΝΑ «Τ.Ι.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΚΙΝΑΣ) ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΓΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΖΥΜΙΑ, ΗΤΟΙ ΤOΝ ΑΞΟΝΑ «Τ.Ι.Κ. 1» Ή «ΤΟΥ.Σ.Ι.ΠΑ.Κ.» ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Τ.Ι.Κ. 2» Ή «Α.ΤΟΥ.Τ.Α.Κ.», ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΙΡΑΚ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΑΒΙΔ Ή ΔΑΒΙΔΟΓΛΟΥ, ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΣΕΦΑΡΑΝΤΙΜ ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ.

ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Ο ΓΑΜΟΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ, ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
(σημ.ιστολογίου: Τα κινεζικά αεροσκάφη ως κλεμμένα αντίγραφα τεχνολογίας του ρωσικού υπερ-μαχητικού Sukhoi-35 πέρασαν από την Κίνα στην Τουρκία μέσω ενδιάμεσων αεροπορικών βάσεων - σταθμών στο Ιράν)
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΡΙΞΕ ΑΛΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΔΙΑΜΗΝΥΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ: «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ», ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΡΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΧΩΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ, ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΔΙΠΟΛΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΔΑΒΙΔΟΓΛΟΥ, ΑΣΚΕΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΝ ΟΣΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΑ «ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «Τ.Ι.Κ.» (ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΚΙΝΑΣ), ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ «ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ» ΗΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΟΝΩΝ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΤΟ 2012, ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΙΙΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ – ΙΡΑΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝ - ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕΦΑΡΑΝΤΙΜ, KAI ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. ALLAH AL AKBAR.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010, ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ Ή ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

ΔΩΣΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ. ALLAH AL AKBAR.
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒBΙΝΩΝ ΣΕΦΑΡΑΝΤΙΜ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 5.000.000 ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ Η ΑΣΚΑΝΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ 5.000.000.000 ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΤΑΣΤΡΩΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΔΩΣΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΕ. ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ. ALLAH AL AKBAR.

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΚΟΡΕΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΣΕΦΑΡΑΝΤΙΜ. ALLAH AL AKBAR.


ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο,ΤΙ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΗΜΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΣΟΥΝΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ,ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΓΙΑΝΝΗ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ
ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ ΧΡ ΓΙΑΝΝΗ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις