Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ελλάδα ηγέτιδα του ΝΑΤΟ εναντίον Συρίας και Ιράν. ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Τα έλεγε η Ο.Ε.Α. ότι μας προορίζουν ως τυπικούς ηγέτες του «ΝΑΤΟ» για να μας σύρουν ως αιχμή του δόρατος στον Κινεζοεβραικο «Αρμαγεδδώνα», αλλά κανείς από το νεοελληνικό προδοτικό πουσταριό και πουταναριό δεν έδινε σημασία (πλην ελάχιστων ανεπαρκών εξαιρέσεων). Και ιδού τώρα που γίνεται ζοφερή πραγματικότητα:

Έβαλαν την παρηκμασμένη και υπο διάλυση Ελλάδα ως (τυπική) ηγέτιδα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ ταυτοχρόνως με την κλιμάκωση της έντασης του ΝΑΤΟ εναντίον Συρίας και Ιράν ως το ισλαμικό τμήμα του άξονος Ρ.Ι.Κ. (Ρωσίας – Ισλάμ – Κίνας) ή «Σύμφωνο της Σαγκάης» διότι αφενός στη Συρία βρίσκεται μεγάλη Ρωσική στρατιωτική βάση και στα λιμάνια της οποίας κατέπλευσε στις μέρες μας η Ρωσική ναυτική αρμάδα του αεροπλανοφόρου «Ναύαρχος Κουζνέτσωφ», αφετέρου το Ιράν χρησιμοποιείται ως αερογέφυρα, όπου Κινεζικά αεροσκάφη 4ης και 5ης γενεάς Sukhoi προσγειώνονται και ανεφοδιάζονται πρώτα εκεί και μετά κατευθύνονται στην Τουρκία όπου και έκαναν ήδη κοινές Τουρκο – Σινικές ασκήσεις (http://www.drougos.gr/?p=8525 ) στα πλαίσια ενδυνάμωσης του άξονος Τ-Ι-Κ (Τουρκίας – Ισλάμ – Κίνας) ως εκβιαστικός καινοφανής άξονας της Κίνας εναντίον της Μόσχας ώστε να σύρει εκβιαστικά ξανά την Μόσχα πίσω στο Σύμφωνο Σαγκάης και να εμποδίσει τυχόν απεμπλοκή της Μόσχας από αυτό το σύμφωνο, και συμμαχία της με την Δύση, κάτι που θα είναι καταστροφικό για τα Δρακονιανά Κινεζικά σχέδια της υπερστοάς HONG δια την νικηφόρα Κινεζική διεξαγωγή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.
(Γι’αυτό ακριβώς και η γενοκτονική πουτάνα Τουρκία λίγο πριν το ΜΠΑΜ πέταξε αυτό το ενοχλητικό φορτίο από πάνω της και το έστειλε στην Ελλάδα.. δηλαδή τη μεταβίβαση της σκυτάλης της ηγεσίας του ΝΑΤΟ, - διότι θέλει να τα χει καλά με το Ιράν..)

Έβαλαν λοιπόν την παρηκμασμένη και υπό διάλυση Ελλάδα ΤΩΡΑ ως (τυπική) ηγέτιδα των δυνάμεων του ΝΑΤΟ (που πας ρε …καραμήτρο!!!!) … ενώ το ΝΑΤΟ σχεδιάζει ταυτόχρονα το πρώτο βήμα STEP ανάφλεξης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου με επιθέσεις στη Συρία και στο Ιράν.. ώστε κατά την αντεπίθεση του «Συμφώνου της Σαγκάης» ή Ρ.Ι.Κ. η Ελλάδα ως αιχμή του δόρατος και κεντρική βάση – αερογέφυρα - πυριτιδαποθήκη της προβοκατόρικης επιθέσεως του ΝΑΤΟ..να δεχτεί το ισχυρότερο πλήγμα της αντεπιθέσεως αυτής (συμπεριλαμβανομένου και πλήγματος με πυρηνικά όπλα) και να γενοκτονηθούν κατά προτεραιότητα όλοι οι Έλληνες, όπως ήταν η μακρόπνοη μισελληνική μογγολική μύηση που είχε η ύπουλη μισελληνική κόμπρα Φρειδερίκη και που μεταλαμπάδεψε στο γιό της Κωνσταντίνο και από εκεί στον γιό του Παύλο ο οποίος προορίζεται από τον Σινο-Σιωνισμό για ελεεινός αρχιστράτηγος της προβοκατόρικης Σουφικής «Αυτοκρατορίας Κων/νουπόλεως 666» (με γυάλινα πόδια) εναντίον του κολοσσού άξονα Ρ.Ι.Κ..
(Βλέπε σχετικά LINKS στο τέλος της ανάρτησης)



Και ενώ όλα αυτά τα δυσοίωνα συμβαίνουν και ενώ οι δρακονιανές στημένες κινεζοεβραικές προφητείες (=προγράμματα) οργιάζουν, βλέπουμε και τον καθίκι προδότη ελληνοεβραίο αβρααμόπουλο να κοκορεύεται και να κομπάζει στο Γ’ Σώμα Στρατού Θεσσαλονίκης (ΥΠΟ ΝΑΤΟΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ) που πόσο «σπουδαία» Ταρατατζούμ(!!!) είναι η Ελλάδα που παίρνει αυτή την τόσο …«σημαντική» θέση …. ΔΙΑΒΑΖΕ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Ρ.Ι.Κ.



Το ιστολόγιο διαβλέποντας την κρισιμότητα της κατάστασης καλεί τους έλληνες και τους χαμηλόβαθμους μη μασόνους έλληνες αξιωματικούς σε ακομμάτιστη ένοπλη επανάσταση για την ανατροπή των ελληνοεβραίων και μασόνων κατοχικών καταχραστών πολιτικών και συμμάχων του εγκληματικού ανθελληνικού ΝΑΤΟ, έξοδο της Ελλάδος από το ΝΑΤΟ και διάλυση όλων των ΝΑΤΟΙΚΩΝ βάσεων στην Ελλάδα με την συνδρομή ΚΑΙ του Ρωσικού Στρατού εάν αυτό χρειαστεί!

ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ…ΤΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΝΑ «ΟΧΙ» ΠΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΕΙΠΕ 2 ΦΟΡΕΣ (ΤΟ 1967, ΚΑΙ ΤΟ 1973) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΟΜ ΚΙΠΟΥΡ ΚΑΙ ΤΩΝ 6 ΗΜΕΡΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΤ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ) ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ «ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» (ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ – ΟΛΑΜ ΜΠΕΡΙΘ) ΔΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 1975. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΙΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ & ΒΑΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΑΒΩΝ..ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ (ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.») ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.
(Βλέπε σχετικά LINKS στο τέλος της ανάρτησης)

Παρακάτω δίνουμε αυτούσιο το σχετικό άρθρο του Ριζοσπάστη (13/1/2012) με του οποίου άρθρου τις γενικές γραμμές συμφωνούμε, αν και θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το «ΚΚΕ» προσπαθεί προδοτικά να καπελώσει το όλο κρισιμότατο θέμα εθνικής & πλανητικής ασφαλείας, αντί να καλέσει σε ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ γενική ένοπλη (συνταγματικά κατοχυρωμένη) επανάσταση των ελλήνων εναντίον των προδοτών της βουλής – αβουλίας και εναντίον του εγκληματικού «ΝΑΤΟ» και των προβοκατόρικων εκστρατειών του εναντίον του «αμυντικού» άξονα «Ρ.Ι.Κ.».. αμφότεροι οργανισμοί και άξονες Κινεζικής επινοήσεως και κατευθύνσεως δια τη διεξαγωγή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου ή «Αρμαγεδδώνος».

Διαδώστε την παρούσα ανάρτηση προς όλες τις κατευθύνσεις, σε έλληνες μη μασόνους αξιωματικούς και σε έλληνες πολίτες , εάν θέλετε να επιβιώσετε. Ειδάλλως αγοράστε από τώρα φέρετρα για εσάς και τις οικογένειες σας.
Ουδέν έτερον.


..........................................................




  • Η Ελλάδα ανέλαβε τη Διοίκηση της Δύναμης Ταχείας Επέμβασης του ΝΑΤΟ
  • ΚΚΕ: Αμεση παύση της λειτουργίας του Στρατηγείου Ταχείας Επέμβασης του ΝΑΤΟ. Απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, καμία συμμετοχή σε στρατιωτικές επεμβάσεις







    Motion Team
    Η ανάληψη της διοίκησης της Χερσαίας Δύναμης Ταχείας Επέμβασης του ΝΑΤΟ αποδεικνύει την πολύπλευρη και πολυπλόκαμη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τυχοδιωκτισμούς. Σημειώνεται την ώρα που νέα σύννεφα πολέμου και εστίες έντασης αναζωπυρώνονται στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή, που οξύνονται οι ιμπεριαλιστικοί ενεργειακοί ανταγωνισμοί και προετοιμάζονται σχέδια επέμβασης στο Ιράν, τη Συρία και αλλού. Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ.) που συνειδητά σπρώχνει όλο και περισσότερο τη χώρα μας σε πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, θέτει στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστικών οργανισμών τις Ενοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας, παραχωρεί λιμάνια, αεροδρόμια, «γην και ύδωρ»...






ΑντιΝΑΤΟική κινητοποίηση χτες στη Θεσσαλονίκη οργάνωσε ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Συγκέντρωση χτες στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την τελετή παραλαβής από την Ελλάδα της διοίκησης Χερσαίων Δυνάμεων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του NATO (NRF) για το 2012
Κινητοποίηση στις δύο εισόδους του πρώην Γ’ Σώματος Στρατού στη θεσσαλονίκη, όπου εδρεύει η δύναμη ταχείας αντίδρασης του NATO, διοργάνωσε χτες το πρωί η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, καταγγέλλοντας το βάθεμα της ελληνικής εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τα φονικά σχέδια της λυκοσυμμαχίας. Η κινητοποίηση διοργανώθηκε με αφορμή την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο ΝΑΤΟικό στρατηγείο Θεσσαλονίκης NDC - GR (πρώην Γ’ Σώμα Στρατού), της Διοίκησης Χερσαίων Δυνάμεων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του NATO (NRF) για το 2012, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Τουρκία.

Με ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ, που προσπάθησαν να εμποδίσουν την πρόσβαση στις εισόδους του Γ’ Σώματος Στρατού, η εκδήλωση των ΝΑΤΟικών πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, υπό τους ήχους των αντιιμπεριαλιστικών συνθημάτων, που διαδήλωναν την απαίτηση του λαού να φύγει το NATO από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες στρατιωτικοί και αστυνομικοί που συμμετέχουν στους στρατούς κατοχής του NATO ανά τον κόσμο. Η κινητοποίηση του ΚΚΕ ολοκληρώθηκε με πορεία από το ΝΑΤΟικό Στρατηγείο προς την Αριστοτέλους, με ενδιάμεσο σταθμό το Αμερικάνικο Προξενείο.
Στην τελετή παράδοσης -παραλαβής παρευρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος και ο αρχηγός ΓΈΕΘΑ στρατηγός Μ. Κωσταράκος, ο οποίος έχει διατελέσει επιτελάρχης στο εν λόγω ΝΑΤΟικό στρατηγείο. Παρόντες στη φιέστα ήταν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Α. Τζιτζικώστας, καθώς οι πρόξενοι των ΗΠΑ, της Τουρκίας και άλλων χωρών. Η εκδήλωση περιελάμβανε και παρασημοφόρηση αξιωματικών της ιμπεριαλιστικής λυκο-συμμαχίας.

Πέραν των αποστολών στα διάφορα πολεμικά μέτωπα, το συγκεκριμένο ΝΑΤΟικό επιτελείο προβλέπεται να αποθηκεύει και να χρησιμοποίησα σε ελληνικό έδαφος οπλικά συστήματα (πυρηνικά, βιολογικά και χημικά όπλα), όπως προβλέπεται στο σχετικό «μνημόνιο κατανόησης» που πέρασε από τη Βουλή το 2008, με τη συναίνεση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ.
Ενδεικτικό εξάλλου της πολεμικής προετοιμασίας στην οποία βρίσκεται ήδη το στρατηγείο, είναι και το γεγονός, ότι σε συνεργασία με την Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για τη συγκρότηση μιας αρμάδας 24 εμπορικών πλοίων που θα μεταφέρουν στη διάρκεια του 2012 πολεμικό υλικό και εφόδια, κάνοντας δρομολόγια από τα λιμάνια της θεσσαλονίκης και της Καβάλας σε «άγνωστη» περιοχή, που βρίσκεται σε απόσταση 2.700 ν. μιλίων από τα ελληνικά λιμάνια πέρα από το Σουέζ και το στενό του Αντεν, δηλαδή στην Αραβική θάλασσα και στον Περσικό Κόλπο.

Προκλητικός ο υπουργός Αμυνας

Προκλητικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας. Μίλησε για «υψηλή αποστολή» της Ελλάδας με την ανάληψη της διοίκησης του στρατηγείου και εξήρε το ρόλο του NATO, χαρακτηρίζοντας «κοινή μας υπόθεση την Ειρήνη, την ασφάλεια, τη σταθερότητα στην περιοχή». Σε ένα φιλοΝΑΤΟικό παραλήρημα, έφτασε στο σημείο να πει ότι «η χώρα μας ως μέλος της Βορειοατλαντικής συμμαχίας διαπνέεται διαχρονικά από υψηλά νοήματα, όπως του να υπηρετηθεί η δημοκρατία, η ασφάλεια, η γαλήνη και να προωθηθεί η συνεργασία και η συνεννόηση ανάμεσα σε όλους τους λαούς του κόσμου».
Με ανακοίνωση της, η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει τα κόμματα της μαύρης συγκυβέρνησης, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ. και θυμίζει ότι «οι εργαζόμενοι, η νεολαία κι ο λαός της Θεσσαλονίκης, της πατρίδας μας ολόκληρης, έχουν λαμπρές παραδόσεις και τεράστια πείρα στον αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού και των άδικων πολέμων του, στην αντιΝΑΤΟική αντίσταση, στην αλληλεγγύη με τους άλλους λαούς. Τους προειδοποιούμε, ότι θα εμποδίσουμε μ'όλες μας τις δυνάμεις τη μετατροπή της χώρας μας ξανά σε ορμητήριο των ΝΑΤΟικών δολοφόνων".

ΕΛΛΑΔΑ – ΗΠΑ – ΕΕ
Παζάρια για το εμπάργκο στο Ιράν


Έτοιμη να συμμετάσχει στην επιβολή του ιμπεριαλιστικού εμπάργκο κατά του Ιράν, απ' όπου η χώρα προμηθεύεται το 35% του πετρελαίου που καταναλώνει, εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ΗΠΑ διαβεβαίωσαν την Αθήνα ότι θα φροντίσουν ώστε να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες ποσότητες πετρελαίου από τη Λιβύη και τη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, όπως σημειώνουν διπλωματικές πηγές, το πρόβλημα για την Ελλάδα, δεν είναι μόνο η αντικατάσταση της ποσότητας του ιρανικού πετρελαίου, αλλά και η εξασφάλιση των πιστώσεων που προσφέρει μόνο η Τεχεράνη.
Στα ενδοκαπιταλιστικά παζάρια για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο εμπάργκο, οι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι σύμμαχοι της κυβέρνησης προτείνουν σαν εναλλακτική λύση στο θέμα της πίστωσης την παροχή δανείων για την αγορά πετρελαίου από άλλους προμηθευτές, με το επιτόκιο της αγοράς. Επισήμως, πάντως, σύμφωνα με όσα είπε και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας, «Για την Ελλάδα είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε τη διασφάλιση της ομαλής τροφοδοσίας της ελληνικής αγοράς με πετρέλαιο, καθώς και τη διασφάλιση αντίστοιχων όρων χρηματοδότησης». Ο ίδιος παρέπεμψε για τις όποιες αποφάσεις στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, στις 23 Γενάρη.

Άμεση απεμπλοκή από τα ιμπεριαλιστικά σχέδια
Ανακοίνωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με αφορμή τη χτεσινή κινητοποίηση


Στην ανακοίνωση της, για τη χτεσινή κινητοποίηση, η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ σημειώνει: «Η ανάληψη της διοίκησης της Χερσαίας Δύναμης Ταχείας Επέμβασης του NATO, η επικίνδυνη αυτή εξέλιξη, αποδεικνύει, μεταξύ άλλων, την πολύπλευρη και πολυπλόκαμη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τυχοδιωκτισμούς.

Σημειώνεται σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο, την ώρα που νέα σύννεφα πολέμου και εστίες έντασης αναζωπυρώνονται στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή. Την ώρα που οξύνονται οι ιμπεριαλιστικοί ενεργειακοί ανταγωνισμοί και προετοιμάζονται σχέδια επέμβασης στο Ιράν, τη Συρία και αλλού.
Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ -ΛΑ.Ο.Σ.) που συνειδητά σπρώχνει όλο και περισσότερο τη χώρα μας σε επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς, θέτει στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστικών οργανισμών τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας, παραχωρεί λιμάνια, αεροδρόμια, "γη και ύδωρ".
Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη, όλα τα φτωχά λαϊκά στρώματα να βγουν στο προσκήνιο, οργανώνοντας τη δική τους ισχυρή λαϊκή συμμαχία και σε συμπόρευση με το ΚΚΕ να αντισταθούν αποφασιστικά στη βαρβαρότητα, στα σχέδια του NATO, της άρχουσας τάξης της χώρας μας και της κυβέρνησης, με στόχο την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων και την επιβολή της λαϊκής εξουσίας.

Να απαιτήσουμε:

• Αμεση παύση της λειτουργίας του πρώην Γ’ Σώματος Στρατού σαν στρατηγείο της χερσαίας δύναμης ταχείας επέμβασης του NATO στην καρδιά της πόλης.
• Επιστροφή όλων των Ελλήνων στρατιωτικών και αστυνομικών που συμμετέχουν σε εκστρατευτικά σώματα και δήθεν "ειρηνευτικές αποστολές".
• Απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, καμία συμμετοχή σε στρατιωτικές επεμβάσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:
ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html

ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙ ΠΛΑΝΗΤΟΣΩΤΗΡΑ ΕΘΝΑΡΧΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΡΧΙΔΑΤΑ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑΤΟ-ΙΣΡΑΗΛ (1967 - 1973):
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%94%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3

Δημοφιλείς αναρτήσεις