Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο.Ε.Α.

  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/04/blog-post_9131.html


ΛΟΓΩ ''ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ'' ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΡΥΦΕΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ  ΑΜΗΝ.


ΘΕΜΑ ΙΑ ΣΕΛΙΣ 77


ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ''ΒΙΒΛΟ'' ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ''ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ'' ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , ΕΝΑ ΣΗΜΙΤΗΣ ''ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ'', ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ''ΕΚΤΕΛΕΙ , ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ Π.Χ. Η ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΛΕΓΕΙ ''ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΕΙ''.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ- ΘΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ-ΔΩΔΑΝΕΙΜ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΣΤΟ Α' ΧΡΟΝΙΚΩΝ Α΄ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΥΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ -ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΘΡΑΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΗΠΕΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΜΕ ΒΑΣΗ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΩΝ , ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ;  Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ  ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΩΣ ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑ.

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ: Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ  ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ (ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ) ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΜΟΙΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΣΚΗΜΕΝΩΝ ΑΣΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΦΥΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις