Κυριακή, 24 Απριλίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ(;;;)



Μετά από τόσες και τόσες εκκλήσεις ότι η πατριωτική Ο.Ε.Α. αλλά και το ιστολόγιο αιμορραγούν οικονομικά και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα στοιχειώδη, αποφασίσαμε να ανοίξουμε λογαριασμό PAYPAL ώστε αν υπάρχουν ακόμα έλληνες με συνείδηση να μπορούν να βοηθήσουν μέσω δωρεάς την Ο.Ε.Α. και τον κ. Καραγεωργιου και το ιστολόγιο ακόμα και ανώνυμα.

Ο κ. Καραγεωργιου ζει σε ένα στοιχειωμένο ερειπωμένο σπίτι που απειλούν να του κατασχέσουν (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_14.html), δεν έχει ούτε τα στοιχειώδη για τα προς το ζην και δεν έχει ούτε τη στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και παρόλο αυτά συνεχίζει και πολεμάει σαν λιοντάρι μόνος του, παρόλο το μεγάλο της ηλικίας του, για όλους εμάς ακόμα και μετά από τις πισωπλατες προδοτικές καθημερινές μαχαιριές των μουνοπαναδων νεοελλήνων.

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!

Εκτός ελαχίστων μηδαμινών εξαιρέσεων μετρημένων στα δάχτυλα ενός χεριού, δεν ανταποκρίθηκε κανένας σας να δώσει χέρι βοηθείας ούτε στην εξίσου αιμορραγούσα οικονομικώς Ο.Ε.Α. ούτε στον εκπρόσωπο της κ. Καραγεωργιου, και έτσι αποφασίσαμε να βάλουμε PAYPAL για να μπορείτε ακόμα και ανώνυμα να κάνετε τις δωρεές σας προς την Ο.Ε.Α.. Δεν ζητιανεύουμε κύριοι και θα το καταλάβετε αμέσως παρακάτω.

Ο ιδιοκτήτης του ιστολογιου δεν δύναται να βοηθήσει άλλο οικονομικά τον κύριο Καραγεωργίου, διότι οι ακριβές τηλεφωνικές επικοινωνίες Γερμανίας – Ελλάδας τον έχουν γονατίσει σε σημείο να μην έχει ΜΙΑ στην τσέπη του επί μήνες και να μην μπορεί να πάει να δουλέψει σε μια δεύτερη εργασία λόγω του ότι μετά την εργασία του ασχολείται με πληκτρολογήσεις, αναρτήσεις, συλλογή στοιχείων, αναλύσεις, κλπ. και για τον λόγο αυτό δεν περισσεύει τίποτα παρά ένα γελοίο ποσό το οποίο αυτό ποσό σπάνια αποστέλλετε προς τον κύριο Καραγεωργιου.
Και στο κάτω κάτω της γραφής μετά από τόσα ξενύχτια και χιλιάδες ευρώ για τηλεπικοινωνία ποιο το αποτέλεσμα;
Όλα τα ιστολόγια και ειδικά εκείνα τα δήθεν πατριωτικά αμυντικού περιεχομένου έχουν ιδρυθεί δια αποπροσανατολισμό και πληρώνονται αδρά οι επαγγελματίες μισθοφόροι ιδιοκτήτες τους της επιτήδειας μούγκας!

Το νεοελληνικό πουσταριό και πουταναριό και όσοι στα μπλογκ φωνάζουν (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) όλοι φωνάζουν για την πάρτη τους και μόνο, για τον κώλο τους και μόνο, ώστε να μην τους κοπεί και μειωθεί το γαμημένο μέσω ρουσφετιού κομματόσκυλων εισόδημα τους.

Οπότε χωρίς να τα πολυλογούμε, εάν μέσα σε ένα μήνα δεν μαζευτεί ένα στοιχειώδες ποσό δια την επιβίωση του κ. Καραγεωργίου, και για τα τηλεφωνικά λειτουργικά έξοδα του ιστολογίου, τότε θα το πληρώσετε ακόμα πιο ακριβά διότι το ιστολόγιο θα καταλήξει μόνον προσβάσιμο σε επίλεκτα μέλη που θα πληρώνουν το μηνιαίο ποσό των 15 Ευρώ.

Εφόσον δεν εκτιμήσατε 35 χρόνια το έργο της Ο.Ε.Α. που απλόχερα σας έδωσε για την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, τότε θα το πληρώσετε από εδώ και πέρα. Και αν ακόμα τελικά δεν το πληρώσετε στα αρχίδια μας και πάλι και ότι θα κάνουμε θα το κάνουμε για την πάρτη μας από εδώ και πέρα και μεταξύ λιγοστών εκλεκτών πραγματικών φίλων. Εμείς ούτε από τα «ΝΑΤΟ» ούτε έμμισθοι κανενός είμαστε και ούτε θα γίνουμε όπως οι πλείστοι ψευδοαναλυτές γεωπολιτικής της επιτήδειας μούγκας οι οποίοι μπροστά στα 10 με 15 χιλιάρικα που αρπάζουν είναι ικανοί να προδώσουν ακόμη και την μάνα τους (!!!) όπως και στα προδοτικά τουρανοκινεζοκινούμενα φόρουμ τύπου defencenet τα οποία μας απενεργοποίησαν τον λογαριασμό από το φόρουμ τους λόγω των κειμένων γυμνής αλήθειας του ιστολογίου που ανεβάζαμε, ενώ άφηναν άθιχτους χρήστες που εξυμνούσαν την νίκη του εβραίου-μογγόλου Δαβίδ εναντίον του Έλληνα Παλαιστίνιου Γολιάθ.

Διότι όλοι αυτοί του κατεστημένου πληρώνονται αδρά για να κοιμίζουν και όχι για να αφυπνίζουν και εσείς οι νεοέλληνες αφήσατε τον πραγματικά αυθεντικό και αληθινό γεωπολιτικό αναλυτή και την μόνη πραγματική ελληνοκεντρική οργάνωση Ο.Ε.Α. να πεθάνει.

Στα αρχίδια σας όλα λοιπόν. Έστω. Άρα δεν έχει και νόημα, δεν έχει κανένα νόημα να τρώτε στους καναπέδες σας τζάμπα διανοητική τροφή, να μένετε άπραγοι και μετά να την χέζετε ως βόδια.

Αρκετά λοιπόν παραβιάσαμε για πάρτη σας και εντελώς μάταια τους Συμπαντικούς Νόμους. Και αρκετά λοιπόν παραβιάσαμε για πάρτη σας τον Συμπαντικό Νόμο του Δούναι και Λαβείν. Σας δώσαμε τόσα χρόνια εντελώς δωρεάν και με δική μας οικονομική αιμορραγία Πνευματική Τροφή Επιβιώσεως/Αφυπνίσεως και είστε υποχρεωμένοι βάσει του Συμπαντικού Νόμου να ανταποδώσετε με ίσης αξίας Πνευματική Τροφή ή με την αμέσως κατώτερη Συναισθηματική Τροφή ή με την τελικώς κατώτατη Υλική Τροφή, δηλαδή χρήματα. Εφόσον το σημερινό νεοελληνικό παρηκμασμένο προδοτικό έκφυλο πουσταριό και πουταναριό είναι εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων ανίκανο να μας ανταποδώσει με ίση με την Ο.Ε.Α. πνευματική τροφή (ίδε σημερινό κατάντημα της «ελληνικής» διανόησης), και είναι εξίσου ανίκανο να μας ανταποδώσει με ίσης αξίας αμέσως κατώτερη συναισθηματική τροφή (ίδε σημερινό κατάντημα των «ελληνικών» τεχνών), τότε το μόνο που μένει και οφείλει να κάνει είναι να μας ανταποδώσει με υλική τροφή, ήτοι χρηματικά ποσά ως ελάχιστες οφειλές των νεοελλήνων στον 60+ ετή αγώνα οικονομικής και διανοητικής αιμορραγίας - υπερκόπωσης της Ο.Ε.Α. και στον 2 ετή αγώνα οικονομικής και διανοητικής αιμορραγίας – υπερκόπωσης του ιστολογίου για την Ελληνική Εθνική και Πλανητική Ασφάλεια.

Και αν δεν καταλαβαίνετε ποια είναι αυτή η οφειλή σας και η υποχρέωση τότε σας γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας και άιντε τραβάτε ξανά να δώσετε άλλα 20 Ευρώ για την τσόντα του πουτανίδιου Τζούλια και αυνανιστείτε μέχρι τελικής πτώσεως και ψοφήστε και αδειάστε μας την γωνιά στο φινάλε...
...γιατί θα είστε απολύτως άξιοι γενοκτονίας από τους εβραίους/μογγόλους και τους κινέζους και για τον αγώνα επιβίωσης του ελληνισμού και του πλανήτη θέλουμε λίγους και εκλεκτούς και όχι πολλούς και σκάρτους.

Τα στοιχεία για όποιον θέλει να καταθέσει χρήματα ή να στείλει με έμβασμα είναι τα εξής, τα γράφω και με λατινικούς για να ξέρουν όσοι είναι απ' το εξωτερικό τι να πουν στην τράπεζα να γράψει.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ (KARAGEORGIOU GIANNIS)
VOLOS - GREECE
IBAN ACCOUNT: GR6103808050000000014068490 *
BIC: MILLENNIUM BANK GR
SWIFT ADDRESS: MILBGRAAXXX
ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΔΩΡEΑ - DONATE
  • για τους καταθέτες χρημάτων υπέρ του Γιάννη Καραγεωργίου, από την Ελλάδα, αρκεί να ξέρουν μόνο τον λογαριασμό, αυτά που έχω βάλει με κόκκινο χρώμα.
  • Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι για τους κατοίκους εξωτερικού οι οποίοι θέλουν να στείλουν χρήματα με έμβασμα (από τράπεζα σε τράπεζα) και θα τους τα ζητήσουν από την τράπεζα.
Ευχαριστούμε τον φίλο από τον Πειραιά.
ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_13.html


Δημοφιλείς αναρτήσεις