Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Κινεζικά αντιβιοτικά σε κρέατα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Καρκινογόνα αντιβιοτικά κινεζικής προελεύσεως που έχουν χορηγηθεί για μη θεραπευτικούς σκοπούς -η χορήγηση τους απαγορεύεται από την Ε.Ε. για πάχυνση π.χ.-σε ζώα παραγωγής τροφίμων, όπως βοοειδή και κοτόπουλα έχουν φτάσει και στο τραπέζι των Ελλήνων ως κρέας ή και γάλα με τις (ανθ)ελληνικής και τις εβραιοπαϊκές αρχές να ποιούν την νήσσαν!

Ουσίες όπως τα νιτροφουράνια και οι οξυτετρακυκλίνες βρέθηκαν σε δείγματα από ελληνικές εκμεταλλεύσεις πουλερικών και ιχθυοκαλλιεργειών αλλά και σε εγκαταστάσεις Ελλήνων κτηνοτρόφων.

Τα κινεζικής προελεύσεως αντιβιοτικά(κυριολεκτικά διότι σκοτώνουν οτιδήποτε κινείται) διακινούνται μέσω της ολλανδικής(να 'τη πάλι η Ολλανδία ανακατεμένη) OFICHEM, η οποία τα προμηθεύει και στην Ελλάδα σε 23 εταιρίες και κτηνοτρόφους ως "πολυβιταμινούχα"!!!

Μάλιστα, ο Μίκε Κρίστιαν, εκπρόσωπος της εταιρίας επιβεβαιώνει με θράσσος ότι φάρμακα είναι από Κίνα αλλά και ότι είναι καρκινογόνα!!! Πως δικαιολογείται; "Μα τα ζητούνε οι πελάτες μας!" (διόλου απίθανο βέβαια, διότι μπρος στα ευρώ, τί είναι ο καρκίνος έ, ξεφτιλισμένα ανθρωπάρια, δολοφόνοι Ελλήνων...)

Η Ofichem(www.ofichem.com) παράγει από το 1978 φάρμακα βασισμένα στις σουλφοναμίδες, λέει, αλλά παράνομες ουσίες στα φάρμακά της έχουν εντοπιστεί σε όλα τα είδη των κτηνοτροφικών ζώων στην Ελλάδα. Ουσίες όπως χλωραμφενικόλη σε χοιρινά, φουραζολιδόνη σε κοτόπουλα, κλεμβουτερόλη(διαδεδομένη ουσία ντοπαρίσματος των μεταλλαγμένων δρομέων μικρών αποστάσεων-clembuterol) σε μοσχάρια(για να παχαίνουν), διμετριδαζόλη σε γαλοπούλες, φενυλβουταζόνη σε μοσχάρια, φουραλταδόνη και χλωραμφενικόλη σε ιχθυοκαλλιέργειες...

Το Υπουργείο Αγροτικής (υπ)ανάπτυξης και τροφίμων(δηλητηρίων) βέβαια κάνει τον ...κινέζο και διαβεβαιώνει πως στόχος του είναι η υγεία του καταναλωτή(βλ. ο θάνατος του καταναλωτή). Μάλιστα προς αυτό τον στόχο, έχει διαλύσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που διέθετε πάλαι ποτέ το κράτος, δηλαδή και εκεί επικρατεί το μπάχαλο της γραφειοκρατίας ώστε οι όποιοι έλεγχοι να διαρκούν-εάν γίνονται και ποτέ-μήνες ατελείωτους...

Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από άρθρο του περιοδικού "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" τεύχος 105, 20 Οκτωβρίου 2011.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Καρκινογόνα αντιβιοτικά σε ζώα;
http://www.dete.gr/news.php?article_id=57762

Δημοφιλείς αναρτήσεις