Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2006

Α΄ ΣΗΜΑ Ο.Ε.Α

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ
ΜΗ ΤΕΚΤΟΝΕΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:
ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
- ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ
- ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ
- ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΕΞΟΥΣΙΑ

ΒΟΛΟΣ 19 – ΙΟΥΛΙΟΥ – 2006

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ,

ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘEΝΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ «CIA-USA», ΑΦΙΧΘΕΙΣΕΣ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΙΣΤΟΣ ΕΨΙΛΟΝ» Η http://www.e-e-e.gr/, ΤΟ 2004-2005: … H “NSA” ή «NATIONAL SECURITY AGENCY» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ» ΤΩΝ «ΗΠΑ», ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Η ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΣΙΪΤΩΝ» ΤΟΥ ΙΡΑΝ, Η ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ, Η ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ KARA-AMAN-ALI, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΙΡΑΝΙΚΗ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΪΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ», ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΔΙΑ ΤΟ 2006 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (Α) ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (Γ) ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι. (ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ) ΚΑΙ Θ.Ι.Μ. (ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑΣ-ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ) ΤΟ 2007, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Ρ.Ι.Κ. (ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΚΙΝΑΣ) ΚΑΙ Β.Α.Σ.Τ/Ρ., ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Γ’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (Β) ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) ΠΡΙΝ ή ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2006 ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (Δ) ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ Ρ.Ι.Κ. ΚΑΙ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ «ΗΠΑ».
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (Α) ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΜΗΝΑ ΙΟΥΛΙΟ 2006, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ «ΛΩΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΩΝ-ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ», ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΣΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ή ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2006, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΚΑΙ ΝΗΣΟΥΣ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ «ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «NSA» NA METEXOYN: Η 1η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑTAΔΡΟΜΕΩΝ-ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, Η 32α ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΒΟΛΟΥ, ΤΟ ΠΡΩΗΝ Β’ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ «ΣΔΑΕΕ» ή «ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ-ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ <ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ>», ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΟΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΑΡΜΑΤΩΝ «LEOPARD», ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΑ 60 Α/ΦΗ F-16/52+ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΑ 40 Α/ΦΗ F-16/50D ΤΗΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ, ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

[1ον]
ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ «ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΙ-ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΙ-ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΙ, ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΙ-ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ», ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ <ΜΑΣΩΝΟΙ> ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΟΡΚΟ «ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΡΑΤΗ ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ Η ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΓΚΑΗ ΚΙΝΑΣ.» ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠ/ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΚ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ή BEN-SALOM, ΥΠ/ΑΜ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΚ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΪ-ΜΑΡ Η ΜΠΕΗ-ΟΜΑΡ ή ΟΜΑΡ-ΜΠΕΗ, ΥΠ/ΕΘΝ.ΟΙΚ. ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΜΕΛΟΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDENBERG, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΕΞ ΙΤΑΛΙΑΣ GORRADO ή ΚΟΡΑΝΤΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΡΕΪΖΗΣ ή ΦΑΡΕΪΖΗΣ ή ΦΡΙΖΉΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΕΞ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΜΜΗΣ ΜΙΝΕΪΚΟ ΚΑΙ ΕΞ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΣΑΝΤ ή ΤΣΙΝΤΕΝ-ΜΠΑΟΥΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ «ΚΚΕ» ΕΙΝΑΙ Ο ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΣ ΚΟΛΟΖΩΦ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ» ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ ή ΛΕΒΙ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ KARA-ZAFERI , ΚΛΠ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

[2ον]
ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ «ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ» ΚΛΠ,(*) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ «ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ» ΚΑΙ «ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ-ΕΨΙΛΟΝ» ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ-ΔΙΕΣΤΡΕΨΑΝ-ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ- ΚΑΙ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ: «Ο ΑΞΟΝΑΣ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΠ.Ε.Ι.<«ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ> ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Θ.Ι.Μ., ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ.», ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ «Η Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ ΔΙΑ «ΣΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ», ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΜΝΗ ΑΠΟ ΑΜΥΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2006._

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΟΥ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ» ΕΙΝΑΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΔΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 119, 2ος ΟΡΟΦΟΣ, ΤΗΛ: 693.24.69.656 ΚΑΙ 210.77.97.380._
Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ», ΕΘΕΣΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ]+[, ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΞΩΣΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΦΡΕΓΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΗΠ.Ε.Ι., Θ.Ι.Μ., Β.Α.Σ.Τ/Ρ., Ρ.Ι.Κ., ΚΛΠ, ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΩΣΤΕ ΨΕΥΔΩΣ ΝΑ ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ» <<ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΟΙ ΘΕΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΕ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο «ΙΣΤΟΣ ΕΨΙΛΟΝ»…>> ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ «ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ» ΜΑΣΩΝΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ-ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ., ΕΧΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΣΕ ΓΡΑΠΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΙΣΤΟ ΕΨΙΛΟΝ» ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ «ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ» ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΥ Ε», ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ/Ρ., ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΚΩΛΟΠΙΣΜΟΥ-ΠΑΣΑΛΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, Ο «ΙΣΤΟΣ Ε» ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ «ΧΥΔΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΕΝ ΥΣΤΕΡΙΑ», ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΩΝ, ΗΤΟΙ ΘΥΛΥΠΡΕΠΩΝ ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΑΔΙΚΗ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ «ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΝ»(**) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ «ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ…ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ»!!!

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟΥ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ «ΙΣΤΟΣ ΕΨΙΛΟΝ», ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΕΛΕΙΠΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, Η ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ-ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗΣ «ΚΥΠ-ΕΥΠ» ΟΠΩΣ Ο «ΙΣΤΟΣ ΕΨΙΛΟΝ», ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΩΝ – ΓΕΝΕΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ – ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ «ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ» ΔΥΝΑΜΙΚΩΣ._

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ
ΤΗΛ: 693.86.26.846

(*) ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΕΣ ΜΕ «ΙΣΤΟ Ε» ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: http://sector13.e-e-e.gr/, http://artemisia.e-e-e.gr/, http://charon.e-e-e.gr/, κλπ


(**) ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΥΒΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: http://perseysteam.blogspot.com/, http://andromedios.blogspot.com/
Διευκρίνιση: Η Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για το παραπάνω κείμενο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις