Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο.Ε.Α ΠΕΡΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ο.Ε.Α.:


Η Ο.Ε.Α. (ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ) ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤ’ΙΔΙΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΝ «ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ» ΚΑΙ ΚΑΤ’ΙΔΙΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΝ «ΕΚΠΡΟΣΩΠOΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΩΡΙΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠ-ΕΥΠ, ΝΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΠΡΩΚΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΗ (ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ), ΩΣ ΚΑΛΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΑΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ/Ρ (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ «Ε» (http://www.e-e-e.gr/) ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ ΗΠ.Ε.Ι. (Η.Π.Α. - ΕΥΡΩΠΗ - ΙΑΠΩΝΙΑ).,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Β.Α.Σ.Τ/Ρ, Η ΩΣ ΑΝΩ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Ο.Ε.Α. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΤΟΣ «Ε», ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ, ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ – ΜΟΓΓΟΛΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΟΥ._

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
ΕΛΠΙΔΟΣ 12
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
ΒΟΛΟΣ
ΤΗΛ: 6938 62 68 46
14/7/06
Διευκρίνιση: Η Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το παραπάνω κείμενο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις