Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2006

Β΄ ΣΗΜΑ Ο.Ε.Α.

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ Β’ ΣΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ

ΕΙΚΟΣΙΕΞΗ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ
- ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ
- ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ
- ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
- ΚΑΙ ΜΜΕ

ΑΘΗΝΑΙ 22 - ΙΟΥΛΙΟΥ - 2006


ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΩΝ ΤΗΣ “CIA-USA”, ΑΦΙΧΘΕΙΣΕΣ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

[1ον] ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “NSA-USA” ΔΙΑ ΤΟΝ +/- ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2006, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΗ ΟΜΑΔΕΣ ΑΙΤΙΩΝ:

[Α] ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΕ» ΜΕ ΒΕΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ “SECURIMI” ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ «ΜΜΕ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

[Β] ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ – FYROM ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΕ» ΜΕ ΒΕΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΦΙΛΩΝ ΤΟΥ «ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

[Γ] ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΓΩΓΩΝ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟΥ ΚΛΠ, ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΕ» ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΕΤΟ, ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

[Δ] ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΕΡΙ «ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ» - ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΠΑΥΣΕΩΣ ΠΤΗΣΕΩΝ – ΠΛΕΥΣΕΩΝ – ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΛΠ, ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΕ» ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΕΤΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2006, ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤ.ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «ΜΙΤ» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

[Ε] ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΕ» ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΕΤΟ, ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΡΟΥΜΑΝΟΒΛΑΧΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΜΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

[ΣΤ] ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΝΑΝ» ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ <Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2006> ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΨΕΥΔΗ ΕΥΘΗΝΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΕ» ΜΕ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΕΤΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «ΜΙΤ» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ «ΜΜΕ», ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ» ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

[2ον] ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ “NSA-USA” ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ» ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ +/- ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2006, ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΟΙΛΑΔΕΣ – ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΒΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΚΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΥΠΟΥ “SOCOM – USA” ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ., ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΤΕΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ “Τ.Ο.Μ.Α. – SOCOM” <ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Τ.Ο.Μ.Α. – ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΩΠΙΚΟΥ> ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΤΡΑΤΟΥ «ΗΠΑ» ΕΙΣ ΙΡΑΚ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

[3ον] ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ», ΣΧΕΔΙΑΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ “NSA-USA” ΝΑ ΑΦΙΧΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΑ ΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ Τ.Ο.Μ.Α. ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ “SOCOM” ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ., ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΟΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ – ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ – ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ «ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ» ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2006, ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΘΡΑΚΗ Α.Ε.» Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

[Α] ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ “SOCOM” ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ «ΕΜΠΟΡΙΚΗ» ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 23ης ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΣ 19ης ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΤΗΣ 50ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ 16ης ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΩΣΤΕ ΤΟ 5Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΝΕΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ.
[Β] ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ “SOCOM” ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΟΜΟΙΑ «ΕΜΠΟΡΙΚΗ» ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΜΑΧΗΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ: 20ης ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΣ 25ης ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΣ 25ης ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ, ΤΗΣ 29ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΗΣ 21ης ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΟΥ Δ’ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΑΝΘΗΣ.

[Γ] ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ “SOCOM” ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΟΥΝ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΕΣ ΑΚΤΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΙΟΝΙΟΥ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΙΚΡΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΗΟΛΟΓΙΑ.

[Δ] ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ “SOCOM” ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ/Ρ. ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΜΟΙΑ ΤΑΧΥΤΑΤΗ «ΕΜΠΟΡΙΚΗ» ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΒΟΛΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ 32ας ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΒΟΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΩΣ «ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΗΣ 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΜΑΧΗΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΗΣ.

[Ε] ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ “SOCOM” ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΜΟΙΕΣ ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ «ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ» ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ – ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΠΡΕΒΕΖΗΣ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΧΑΛΚΙΔΟΣ, ΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΝΕΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΛΑΜΙΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ Ν.ΚΥΠΡΟΥ.

[4ον ] ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΕΥ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ, ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΙΝΑΣ ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ-ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΣΙΝΑ-ΚΙΝΑΣ», ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ, ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120/4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: “Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ <ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ>, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ <ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΜΕΣΟ> ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ <ΠΡΟΔΟΤΟΥ> ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ <ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ>._ ΙΔΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΑΡΘΡΑ 134 ΕΩΣ 152. ΔΙΑ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ» ΚΑΙ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ», ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 62/δ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ – ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΗΤΟΙ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ «ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ» ΚΑΙ «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ», ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΔΙΩΞΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΑ ΤΗΣ [ΕΝΟΧΟΥ ΣΙΩΠΗΣ] ΚΑΙ ΒΑΡΕΙΑΣ – ΔΟΛΙΑΣ [ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ], ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΣΑ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ, ΔΙΑ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΝΕΑ ΑΔΙΑΦΘΟΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120/3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: “Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ <ΚΑΙ ΜΕ «ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ΚΑΙ ΜΕ «ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ», ΠΟΙΝ.ΚΩΔ. 134-152>, ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ <ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ «ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»> ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ <ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ – ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ> ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ <ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ>, ΔΙΩΚΕΤΑΙ <ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΘΟΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ> ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΗ <ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ – ΝΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ – ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ> ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ»._

ΟΘΕΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

[A] NA ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕ «ΤΟΜΠ» ΚΑΙ «ΤΟΜΑ» ΠΕΖΙΚΟΥ, ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΛΟΧΟΥΣ «ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» «ΤΕ.ΜΗ.Ε.Δ.» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΩΣ ΣΕ ΥΠΕΡΓΕΙΕΣ ΛΥΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΩΜΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ “NBC” ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ-ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΝΑΣ ΛΟΧΟΣ ΑΝΑ ΛΙΜΕΝΑ – ΑΠΟΒΑΤΙΚΗ ΑΚΤΗ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ – ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ – ΠΟΛΗ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ – ΠΕΔΙΟ ΡΙΨΕΩΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ – ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ – ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ._

[Β] ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΟΜΟΙΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΛΟΧΟΥΣ «ΤΕ.ΜΗ.Ε.Δ.»-“SOCOM” ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ._

[Γ] ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ, ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2006, ΣΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΛΟΧΩΝ «ΤΕ.ΜΗ.Ε.Δ.», ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ “SOCOM” ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΛΟΧΩΝ “SOCOM” ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣ ΙΡΑΚ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ._
Ο ΛΟΧΟΣ “SOCOM” > ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, 6 ΕΩΣ 9 «Τ.Ο.ΜΑ.» ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΑΣΤΟΝ 6 ΕΩΣ 8 ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΤΩΝ 150mm, ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΛΜΩΝ, ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΝΑΧΟΡΗΓΙΑΣ, ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ, ΚΛΠ. – ΤΑ «Τ.Ο.ΜΑ.» <ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ> ΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ <ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ “TOW” ΚΑΙ “STINGER” ή ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ>, ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΥΡΓΟ ΜΑΧΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑΧΥΠΥΡΟΒΟΛΟ 30 ΕΩΣ 105 mm <ΡΩΣΙΚΟ “BMP-3”> ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΗ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΤΩΝ 7,62 mm. ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ “SOCOM” ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ 6 ΕΩΣ 8 ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ 6 ΕΩΣ 8 ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 24 ΕΩΣ 32 ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ 24 ΕΩΣ 32 ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΝΑΧΟΡΗΓΙΑΣ._
ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΕΙΣ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΟΧΩΝ “SOCOM”, ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΕΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ή ΑΠΛΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΑΧΗΤΙ._
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1600+200=>1800 “M-113” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «Τ.Ο.ΜΑ.» ΑΛΛΑ «Τ.Ο.Μ.Π.» ΗΤΟΙ «ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ», ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ 500 ΣΙΒΙΕΤΙΚΑ «ΤΟΜΑ» “BMP-1” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΗΡΧΑΙΩΜΕΝΑ, ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΑ, ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ «ΤΟΜΑ» ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ./Ρ.», ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΕΠΕΙΓΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΩΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2006, ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «Μ-113», “BMP-1/P-0ST”, «ΛΕΩΝΙΔΑΣ-1», ΚΑΙ «ΛΕΩΝΙΔΑΣ-2»: ΜΕ ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΤΩΝ 50 mm ΕΠΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΕΣΤΟΡΟΣ, ΜΕ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ <«TOW» ΚΑΙ “STINGER” ή ΑΛΛΟΥΣ>, ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΖΥΓΕΣ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΤΩΝ 7,62 mm ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΤΡΙΚΩΣ, ΔΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΟΡΟΦΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 6 ΑΝΔΡΩΝ «ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΤΥΦΕΚΙΟΥ + ΒΟΜΒΙΔΟΒΟΛΟΥ, 6 ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ 6 ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΧΟΡΗΓΙΑΣ (6Χ6)+(6Χ6)=>72 ΦΟΡΗΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ._

[Δ] ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΝΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 223ων ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ “M60A1-RISE/PASSIVE”, ΤΩΝ 228 ΑΡΜΑΤΩΝ «Μ48Α5», ΚΑΙ ΤΩΝ 390 ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ “Μ48Α5-MOLF”, ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ 841 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΑΧΩΤΑΤΩΝ ΑΡMΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ “SABRA-III” ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «Μ60» ΚΑΙ «Μ48»._

[Ε] ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΡΑΚ (!!!) ΤΩΝ 500 ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ «Τ.Ο.ΜΑ.» “BMP-1/P-0ST” TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΥΡΓΟ “BMP-3” <ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ «Τ.Ο.ΜΑ.»> ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ Η «ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε.» ΒΟΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΩΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟ «ΤΟΜΑ», ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ *(ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΣΕΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΗΦΘΗ ΥΠ’ΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΚΑΙ ΥΠ/ΑΜ._

[ΣΤ] ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΟΥΝ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΑ 500 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ «ΤΟΜΑ» “MARDER-1A3” ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΤΟΜΠ» «Μ-113»._

[Ζ] ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΛΗΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ «RHEINMETAL Α.Ε.», ΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΦΡΑΜΙΟΥ “DM-63”, ΑΝΕΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ “LEOPARD”, “M-60”, ΚΑΙ “Μ-48” ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ “LEOPARD” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2006 ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ 15.000 ΒΛΗΜΑΤΑ “DM-63”, ΩΣ ΤΑ ΦΟΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ.

[Η] ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΧΟΥΣ “SOCOM” “ΤΕ.ΜΗ.Ε.Δ.”, ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ “ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ” (OFF-ROAD) ΑΝΑ ΑΝΔΡΑ ΤΩΝ «Τ.Ο.ΜΑ.» , ΔΥΝΑΜΕΝΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΦΟΡΗΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ – ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΟΛΜΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΒΟΛΗΣ._ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ – ΦΟΡΤΗΓΑ «Τ.Ο.ΜΑ.» “M-113”._

[Θ] ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΤΟΜΑ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ «Μ60» ΚΑΙ «Μ48», ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ “SABRA III”, ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΩΝ 120 mm, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟ ΒΛΗΜΑ – ΠΥΡΑΥΛΟ “LAHAT”, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΩΝ 8ΧΛΜ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ 3ΧΛΜ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥ “DM-63” ΤΗΣ “RHEINMETAL” ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ “LEOPARD 2A4” ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ “LEOPARD 1A3T1” KAI “LEOPARD 1A1T1” ΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ «ΣΕΠ» «ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΥΡΟΣ» “VOLKAN” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ “ASELSAN” ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ “ZEISS”._
[ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ] ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΔΙΑ ΜΑΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ «ΤΟΜΠ» «Μ113» ή «ΤΟΜΑ» “BMP-1” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ «ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ή «ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΑΡΜΑΤΩΝ» ΜΕ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ “DM-63” ΤΩΝ 5 ΧΛΜ ΚΑΙ “LAHAT” ΤΩΝ 8 ΧΛΜ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ._
[ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ] ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ 5 ΧΛΜ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ – ΠΥΡΑΥΛΟΙ “3UBK10” ΒΑΛΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ «ΤΟΜΑ» “AGV-SW” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ “AGV-NG” ΤΩΝ «ΤΟΜΑ» “AIFV” ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΠΥΡΓΟ BMP-3._ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ: ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΜΑΤΙΣΤΩΝ – ΠΥΡΟΒΟΛΗΤΩΝ «ΤΟΜΠ» - ΠΥΡΟΒΟΛΗΤΩΝ «ΤΟΜΑ» - ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΗΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ «ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΜΑΤΟΣ, ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΣΚΟΠΕΥΣΕΙΣ ΣΕ «ΕΞΟΜΟΙΩΤΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΑΡΜΑΤΩΝ», ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΙΡΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΣΚΟΠΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ, ΣΚΟΠΕΥΣΕΙΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ, ΚΛΠ._
Η ΘΕΡΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΑΡΜΑΤΟΣ, ΤΟΜΑ, ΤΟΜΠ ή ΑΛΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ή ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΗΜΙ-ΔΙΑΠΕΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ._

[Ι] ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΛΥΘΕΝ Α’ Σ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Β’ Σ.Σ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ «ΣΔΑΕΕ» ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟ Γ’ Σ.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΝ ΣΤΟ «ΝΑΤΟ» ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ “NATO-DG” ή “NDG-GR”, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ Δ’ Σ.Σ. <ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ> ΞΑΝΘΗΣ, ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ, ΩΣ «ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ Ν.ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ΤΟΝ +/- ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2006, - ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ «ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ▼ ΕΨΙΛΟΝ», ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ» «WWW.E-E-E.GR» ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Ι.ΦΟΥΡΑΚΗ, ΠΡΟΔΟΤΟΥ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ «ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ – Π.ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ – ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» <ΗΠ.Ε.Ι.> ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ <ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜ – ΚΙΝΑΣ> ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666», ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ Ρ.Ι.Κ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ._

[ΙΑ] ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΤΗ, ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΗΣ – ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΗΨΕΩΣ ΑΤΟΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΔΙ’ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.

[ΙΒ] ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ – ΣΑΜΠΟΤΕΡ – ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ, ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΕΝΕΙΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΖΕΡΟΥΣ – ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ «ΕΣΣΔ», ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΥΣ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ._

[ΙΓ] ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ.

[ΙΔ] ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΗ «ΔΥΝΑΜΗ Δ» ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΝΕΟ ΤΕΤΑΡΤΟ «ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» ή «Γ.Ε.ΔΙ.Ε.Δ.» ΥΠΟ ΤΟ «ΓΕΕΘΑ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ «ΔΙ.Ε.Δ.», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ 4ου ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ “SOCOM-MARSOC” , ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΑ Α/ΦΗ, ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ, ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, ΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ «ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙ» ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΞΗΡΑΣ – ΝΑΥΤΙΚΟΥ – ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ Η «ΔΥΝΑΜΗ Δ», ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΠΛΩΝ <ΙΔΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΓΕΑ – ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΚΑΙ “ΑΣΔΕΝ” APO TON ΠΡΟΔΟΤΗ Α’ ΓΕΕΘΑ ΝΑΥΑΡΧΟ ΛΥΜΠΕΡΗ ΕΙΣ ΤΑ ΥΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ Α’ ΓΕΕΘΑ ΝΑΥΑΡΧΟ ΧΗΝΟΦΑΤΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2006, - ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ – ΚΙΝΑΣ» ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ>, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ «ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ» ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΤΑΡΧΗΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ <ΥΜΙΑ> ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ <ΚΑΡΠΑΘΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ 2006>._

[ΙΕ] ΝΑ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ «ΤΟΜΠ» “M-113”, ΣΕ ΑΜΦΙΒΙΑ «ΤΟΜΑ» ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΜΕΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ “M-113” ΣΕ ΑΜΦΙΒΙΑ «ΤΟΜΑ» ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΔΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΤΗΣ «32ας ΤΑΞ/Π/Ν» ΒΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΗΣ «1ης ΤΑΞ – Κ/Δ – ΑΛ» ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ._ Η ΜΕΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΟΞΥΓΟΝΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΙΣΩ ΘΥΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΣΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΙΚΩΝ ΠΛΩΤΗΡΩΝ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΩΜΑΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΥΟ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΥΔΡΟΤΖΕΤ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΙΣΘΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΩΤΗΡΩΝ._

[ΙΣΤ] ΝΑ ΥΠΑΓΑΓΟΥΝ ΤΗΝ 32α ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΒΟΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ «ΓΕΣ» ΕΙΣ ΤΟ «ΓΕΝ», ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΤΥΠΟΥ “MARSOC-USA”, ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΑΠΩΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ή ΙΟΝΙΟΥ._

[ΙΖ] ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΓΕΣ – ΓΕΝ – ΓΕΑ – ΓΕΔΙΕΔ, ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΩΜΑΤΑ «ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ ΑΝΑΓΩΡΙΣΕΩΣ» ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ Α/ΦΗ “UAV”._

[ΙΗ] ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΩΣ ΑΝΩ ΟΠΛΑ._

[ΙΘ] ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙΣΑ 337η ΜΟΙΡΑ “PHANTOM/F4E-SRA” ΛΑΡΙΣΗΣ, ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ Α/ΦΗ ΣΤΗΝ «ΕΑΒ» ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ “PHANTOM/F4E-AUP”, ΤΗΣ ΠΤΕΡΥΓΟΣ ΜΑΧΗΣ 117ης ΑΝΔΡΑΒΙΔΟΣ, - ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ Α/ΦΗ “PHANTOM-F4E” ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΜΟΙΡΩΝ 338ης και 339ης ΑΝΔΡΑΒΙΔΟΣ._

[Κ] ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ Α/ΦΩΝ “PHANTOM/RF-4E” ΤΗΣ 348ης ΜΟΙΡΑΣ ΛΑΡΙΣΗΣ, ΤΩΝ Α/ΦΩΝ “PHANTOM/F4E-PEACE ICARUS-AUP” ΤΗΣ 338ης ΚΑΙ 339ης ΜΟΙΡΑΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ Α/ΦΩΝ ΚΡΟΥΣΕΩΣ “A-7E/TA-7C” KAI “A-7H/TA-7H” ΤΗΣ 335ης ΚΑΙ 336ης ΜΟΙΡΑΣ ΑΡΑΞΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΙΡΩΝ, ΚΑΙ ΕΦ’ΟΣΟΝ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ Α/ΦΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ Α/ΦΗ Δ’ΓΕΝΕΑΣ ΙΚΑΝΑ ΔΙΑ ΚΡΟΥΣΗ , ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΔΙΩΝ ΡΙΨΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΚΛΠ._

[ΚΑ] ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΒΑΘΜΙΑΙΩΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Α/ΦΗ ΜΕ ΑΤΡΑΚΤΙΔΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΩΣ “AAQ-14”, ΜΕ ΑΤΡΑΚΤΙΔΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ «ΑΝΑΓΝΩΣΕΩΣ ΑΝΑΓΛΥΦΟΥ» “AAQ-13”, ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗΣ ΖΕΥΞΕΩΣ “MIDS – LVT/LINK-16”, ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ._ ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΔΙΟΠΤΡΕΣ “NVG/AVS-9”

[ΚΒ] ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΟΦΗ “CFE” ΤΩΝ 650 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ Α/ΦΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΞΕΝΩΝ Α/ΦΩΝ Δ’ΓΕΝΕΑΣ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΩΣ Α/ΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΕΑΒ», ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΕΝ ΣΤΟ «ΓΕΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΠΤΗΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ Α/ΦΟΥΣ «ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ» “SUKHOI-27” ή ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ Α/ΦΩΝ._

[ΚΓ] ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ, ΤΟΜΑ, Α/ΦΩΝ, ΕΛ/ΡΩΝ, ΚΛΠ, - ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ._

[ΚΔ] ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΥΣ ΜΕ 240 ΤΑΧΥΠΥΡΟΒΟΛΑ «ΑΡΤΕΜΙΣ 30» ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΑΝ 12 ΠΕΡΙΞ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΞΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΕΚΑΣΤΟΝ ΔΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΑΠΟ-ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ, ΕΝΤΟΣ ΟΡΕΙΝΩΝ ΜΕΓΑΣΥΡΡΑΓΓΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΘΥΡΕΣ ΤΡΙΠΛΗΣ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΕΩΣ ΑΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΡΗΞΕΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΜΟΙΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΜΕΝΩΝ – ΥΠΟΡΕΙΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ._

[ΚΕ] ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙΣΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΣΕ ΟΚΤΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΟΦΗΣ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ «ΑΝΑΕΡΟΒΙΑΣ ΠΡΟΩΣΕΩΣ» “A.I.P.”

[KΣΤ] ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙΣΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΕ ΔΕΚΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΟΦΗΣ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ-ΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΦΡΕΓΑΤΩΝ STEALTH – ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗΣ», ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΜΑΧΗΣ “GENESIS / NSWC / USA” ή ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΝΑΛΟΓΟ._

[ΚΖ] ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙΣΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ ή «ΤΑΧΕΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΒΛΗΜΑΤΩΝ» ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΡΟΦΗΣ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΜΟΙΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΜΑΧΗΣ “GENESIS/NSWC/USA” ή ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ 2:1 ΤΩΝ 36 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ._
ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΝΕΩΝ ΥΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΥΠΟΥ “SYPER-VITA”, ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ – ΔΥΝΗΤΙΚΩΣ ΕΙΚΟΣΙ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙΕΠΤΑ: ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΩΝ – ΚΟΡΒΕΤΩΝ – ΤΟΡΠΙΛΛΑΚΑΤΩΝ – ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ – ΚΛΠ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΛΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΕΠΤΑ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ._

[ΚΗ] ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙΣΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 18 ΣΕ 12, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΟΡΟΦΗ 36 ΕΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ 6 ΕΦΕΔΡΙΚΩΝ, => ΗΤΟΙ 42 ΕΛ/ΡΩΝ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΡΕΓΑΤΩΝ._

[ΚΘ] ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙΣΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ Α/ΦΩΝ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 6 ΣΕ 5, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΟΡΟΦΗ 36 Α/ΦΩΝ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ 6 ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ “P-3B-ORION” ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΘΟΥΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΚΑΙ 30 ΝΕΩΝ “P-3C-ORION”._ ΟΜΟΙΩΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ 36 «ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΤΑΝΚΕΡΣ» ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΙΣ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΜΦΙΒΙΑ “BERIEV-200”, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ._

[Λ] ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ 7 ΣΕ 5, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΟΡΟΦΗ 72 <ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ-ΔΥΟ> ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΩΝ “LST” ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ <ΤΟΥ «ΓΕΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ «ΓΕΔΙΕΔ»> ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ._ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ Α/Σ “ZUBR”, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ._

[ΛΑ] ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ 11 ΣΕ 7, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΟΡΟΦΗ 36 <ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΞΗ> ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΡΚΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΑ «SONARS ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ» “SQQ-32” ή ΑΛΛΟ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΚΑΙ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ “MSS” ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΩΣ ΝΑΡΚΩΝ “SLQ-48(V)2”.

[ΛΒ] ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ “ΦΡΕΓΑΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΗΣ ΠΤΕΡΥΓΟΣ – STEALTH”, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟ «ΓΕΝ» ΤΟ ΤΜΗΜΑ, ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ή ΑΛΛΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΠΗΓΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ._

[ΛΓ] ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΡΙΚΟΝΤΑ ΕΞΗ ΥΠΟΡΕΙΟΥΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΔΙΑΝΟΙΞΕΩΣ ΕΠΙΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΟΡΕΙΝΩΝ ΣΥΡΡΑΓΓΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ “NBC” ΔΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΜΕΝΙΖΟΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑΕΞΗ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΟΛΙΣΚΩΝ._

[ΛΔ] ΝΑ ΥΠΑΓΑΓΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ – ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ – ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟ – ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ._

[ΛΕ] ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΗΤΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΑ – ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ – ΚΛΠ, ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ <”PHALLANX”> - ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ – ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ “ANTI-NBC/W” ΔΙ’ΟΛΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ._

[ΛΣΤ] ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΠΙ ΞΗΡΑΣ ΝΗΣΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΕΞΟΡΥΧΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Γ’ΡΑΪΧ ΠΡΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟ 1941, ΑΠΟΦΡΑΧΘΕΝΤΑ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΠΗΞΕΩΣ ΤΟ 1946 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ», ΕΠΑΝΕΞΟΡΥΧΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΙΟ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ «ΧΡΩΠΕΙ» ΤΟ 1968 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΧΘΕΝΤΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΒΡΑΙΟ «ΥΠΟΥΡΓΟ <ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ> ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ», ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΕΒΕΡΤ ΤΟ 1975, - ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ._


ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΑΙ,
ΜΕΣΩ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ,
ΜΕΣΩ ΚΛΗΤΗΡΟΣ Ο.Ε.Α.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΥ
ΤΗΛ: 693.86.26.846
ΜΕΣΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ
ΜΕΣΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΣΕΛΙΔΟΣ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ
PERSEYS_TEAM@HOTMAIL.COM

Διευκρίνιση: Η Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για το παραπάνω κείμενο.ειναι κειμενο ο.ε.α. και δημοσιευεται χαρην ενημερωσεως του αναγνωστικου κοινου δια τις θεσεις και τις αποψεις της εν λογω ομαδας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις