Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011


ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ

ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ
ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΜΥΝΗΜΑ
ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΑΘΗΝΑΙ
7/3/2011


ΚΥΡΙΟΙ
ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ.
ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ
ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ.
ΛΑΒΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΕΛΙΚΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
Η ΕΛΛΑΣ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΝΑΤΟ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. [ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ].
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΦΛΕΞΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ Μ.Ι.Τ. ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΧΘΕΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ
ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΑΣ ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΛΑΒΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΟΣΑ Η Ο.Ε.Α. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
ΑΥΤΗ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ Η ΠΕΡΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΩΝ G8 ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΟ GLOBO ΗΤΟΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ .ΗΤΟΙ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ 5.000.000.000 ΗΤΟΙ 5ΔΙΣ ΤΑ 2/3 ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΧΘΕΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤ ΕΜΑΣ Νο1 ΑΦΑΝΗ ΕΧΘΡΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΡΟΙΚΑΣ ΝΑΤΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΘΕΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Κ.Α.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΛΕΞΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ HONG ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ. ΜΕ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ.
ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΛΕΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.ΘΑ ΑΝΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΕΩΣ.
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δημοφιλείς αναρτήσεις