Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011


ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο ΠΕΡΣΕΥΣ
 ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ
 ΠΟΛΕΜΟΥ.

ΕΤΣΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ
ΤΗΣ Ο.Ε.Α.


ΑΘΗΝΑΙ 13/3/2011


ΠΡΟΣ

ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,

ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ 10.000.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΥΠΝΟ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ LUNAR ZOBI ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ LUNA PARK ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΣΤΡΕΒΛΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΣΤΡΕΒΛΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΜΗΣ, ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ, ΒΛΕΠΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΜΜΕ,Κ.Α.

ΤΟ LUNA PARK ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΤΕ ΩΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ Ο,ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ Η ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΕΗΝΤ ΙΟΥΔΑΣ ΑΛΛΑΧ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΘΕΟ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΜΠΑΤΑΡΙΑ.

ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΕΓΜΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΨΥΧΟΠΑΓΙΔΕΣ, Η ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΧΒΕΧ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΕΗΝΤ ΙΟΥΔΑ LUNAR AIRLINEΣ ΓΙΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ LUNAR AIRLINES ΣΕΝΤΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑΣ!ΔΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΕΓΜΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ Η ΣΤΥΓΑ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΠΗΡΕ 11,600 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙΞ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!.ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕ ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΤΣΑΝΤ ΤΣΙΔΕΜ ΜΠΑΟΥΜ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ.

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Η ΑΡΜΑΓΓΕΔΩΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ ΣΑΤΑΝΑ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ HONG ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΔΙΑΤΙ?

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ ΕΠΑΡΚΩΣ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο,ΤΙ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο,ΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΦΟΠΛΙΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ.{ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ}ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΡΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΔ Α.Ε.?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο,ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ 50% ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο,ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ. ΘΑ ΜΑΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟΥ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΕΛΕΩ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο,ΤΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΕΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Ρ.Ι.Κ.{ΡΩΣΙΑΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΙΝΑΣ}Η ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ,
Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΤΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΣ Η.Π.Α. ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ!ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ?
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?
Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΝΑΝΕ Ο,ΤΙ ΗΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΗΠΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΦΥΠΝΗΣΕΩΣ.
ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΑΤΕ ΟΛΑ.ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΕ.ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ Η ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΕΗΝΤ ΙΟΥΔΑΣ ΑΛΛΑΧ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΥΠΕΡΣΤΟΩΝ HONG ΣΑΚΓΑΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΛΕΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΠΙΝΟΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΕΠΙΦΑΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΣΕΝΤΑΙ ΤΖΕΝΤΑΙ ΤΖΕΗΝΤ ΙΟΥΔΑ ΑΛΛΑΧ ΣΚΑΤΑΧ ΦΑΤΑΧ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΕ.

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑ ΤΗ ΣΑΠΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΦΕΛΟΣ Ω ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΡΙΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ.

ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΕΙΤΕ?
ΔΙΑΤΙ?
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ. ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ LUNAR ZOBI ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ, ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ.ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΟΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.ΝΑΙ ΕΜΜΕΤΙΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΛΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΗΤΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ω ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ ΟΚΤΑΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ?
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ?
Ω ΕΜΜΕΤΙΚΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΝΩΝΤΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΟΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΔΕΤΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΣΑΣ.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΑΘΛΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΘΛΙΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΣ ΣΑΣ, ΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙΞ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΣΑΝ.
ΕΙΘΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.
ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ.
ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ
ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΓΙΑΝΝΗ

Υ.Γ 1 ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ,ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο,ΤΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΧΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΛΕΧΘΕΝΤΩΝ.
Υ.Γ2 ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ 
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_11.html

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18229&Itemid=150

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18118&Itemid=160 

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18215&Itemid=160 

http://1.bp.blogspot.com/_uv4VTZGrBbE/TQKZOvSkSxI/AAAAAAAACLg/_ZSEWogSHmo/s1600/%25CE%2591%25CE%2591%25CE%2591%25CE%2591.jpeg 

 
 


Δημοφιλείς αναρτήσεις