Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΥΠΝΑΛΕΟΥ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ - ΜΕΡΟΣ 2ο

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΥΠΝΑΛΕΟΥ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ - ΜΕΡΟΣ 2ο

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/2.html

O Ε. Παλιγγίνης δεν χόρτασε από την πρώτη του διανοητική συντριβή και ζητάει ως αχόρταγη λυσσάρα και άλλη..
Θα του κάνουμε τη χάρη και θα ασχοληθούμε λίγο ακόμα μαζί του, όχι για να του δώσουμε άξια (που έτσι κι'αλλιώς δεν έχει) αλλά για να ενημερωθούν οι αναγνώστες μας (κυρίως οι νέοι) και να προσέχουν όλα αυτά τα ύπουλα εβραιομασονικά δρακονιανά μονοπάτια - ναρκοπέδια που σερβίρονται με ελληνικό περιτύλιγμα δήθεν τάχα "ελλήνων αφύπνισις"(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!).. με τον απολλώνειο σταυρό και τα 2 (βουστροφηδόν) έψιλον της Ο.Ε.Α. εντός εξαγώνου-εξάκτινου (Σεληνιακού) αστέρα Ισραήλ & Κίνας.
http://www.afipnisis.gr/agora/viewtopic.php?f=21&t=1476


ΞΕΚΙΝΑΜΕ (ΠΡΟΣΔΕΘΕΊΤΕ)

Και εφ' όσον ζητάς παράδειγμα απλοϊκής σκέψης και ψευδούς προπαγάνδας στα κείμενα ΟΕΑ, θα έχεις ως παράδειγμα σχολιασμό κειμένου πλέον κλασικού και σε όλους γνωστού, του "Στοά Μεγάλης Δρυός - Μύηση Ραββίνου σε βαθμό Αρχιραββίνου" (ανάθεμα αν υπάρχει αυτή η Στοά, με μυήσεις ραββινικές μέσα. απο φαντασιώσεις οι φυλλάδες ΟΕΑ, ό,τι να 'ναι και να φαν κι οι κότες)

Η Στοα μεγάλης Δρυός που αναφέρει ο καρα-άσχετος βλακοδόλιος μαλάκας ότι τάχα δεν υπάρχει, είναι καθ'όλα υπαρκτή υπερ-μασονική-στοά του διεθνούς σιωνισμού-σινισμού(Κίνας) και όπως αποκάλυψε η ίδια η Ο.Ε.Α. ονομάζεται αλλιώς από τους Βασιλείς των εβραίων Αρχιραββίνους Βαρούχ (Baruch) της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ και ως "ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ" ("ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΣΩΜΑ" Η' "ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ) και είναι εκτός από προιστάμενοι όλων των εβραικών λόμπυ παγκοσμίως και προϊστάμενοι επίσης των «Αντβεντιστών» & «Μαρτυρων του Ιεχωβα» μεσω ΟΛΑΜ ΜΠΕΡΙΘ ("ΑΙΩΝΙΟΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ"). Απλά την ονομασαν και «Στοά Μεγάλης Δρυός» οι διαστροφείς και κλέπτες κάθε ιστορικής αλήθειας για να κλέψουν και να καπηλευτούν την «Ιερά Δρυς» των προϊστορικών Αν-Δρών Πελασγών και των Αν-Δρών Αρκάδων όπως έχει γράψει πολλές φορές η Ο.Ε.Α. ...Ας γράψει ο μαλάκας νεανίας μασονίσκος για τους Ατταλίδες ή Ατλαντίδες (Από την ατλάντεια ρίζα ΑΤΛ=ΥΔΩΡ) την κρυπτο-σιωνιστική αυτή δυναστεία της Περγάμου και τη μεγαλη συμπάθεια που τους έχει ο σεφαρντιμ εβραιός μεγιστάνας Ροκφελερ με την χρηματοδότηση ανασκαφών και ιδρυση-αναπαλαίωση της Στοάς Αττάλου!!! Αλλά τα ξέρει αυτά ο μαλάκας;; σιγά μη τα ξέρει...

Όσον αφορά για το κείμενο της Απομαγνητοφώνησης αυτό από τα συμφραζόμενα των κειμένων της Ο.Ε.Α. συνάγεται ότι δεν είναι το ίδιο το κείμενο μεταφρασμένο απευθείας από τα Yiddish την εβραική γλώσσα αλλά πρόκειται για περίληψη των αποτελεσμάτων και των πορισμάτων των μυστικών ηχογραφήσεων που έγιναν κατά καιρούς εντός της στοάς Μπένεν Μπερίθ και που μέσω κύκλων μυστικών υπηρεσιών κατέληξαν τελικά στην Ο.Ε.Α κατά τις αρχές δεκαετίας του 80.

Το κείμενο είναι αυταπόδεικτα αληθές διότι συνδέει με υπέροχο και μοναδικό τρόπο τις εγκληματικές εβραικές "αγιες" Γραφές, την «Αποκάλυψη»(Διάβαζε: Συγκάλυψη) του μογγόλου μέντιουμ Ιωάννη, μαζί με την ελληνική μυθολογία-μιτολογία και την εμφάνιση της Δρακονιανής Σελήνης περί το 11500 π.δ.χ.

Οποιος έχει μελετήσει όλη την γκάμα των κειμένων της ΟΕΑ σε συνδυασμό με τα 100% αληθή κείμενα τελικής ευθείας σε συνδυασμό με τα κείμενα και έρευνες άλλων ανεξάρτητων ερευνητών (Ελλάδος+Εξωτερικού) αντιλαμβάνεται εύκολα τις αλήθειες που κρύβονται πίσω και από τα παλιά κείμενα όπως αυτή η ηχογράφηση.

Η ΟΕΑ με τα νετρίνο-νέιζερ πλέον δεν έχει ανάγκη άλλες τέτοιες ηχογραφήσεις και διαρροές από εβραιοτεκτονικά σαλόνια για να κρατάει την εθνική και πλανητική ασφάλεια (καθώς και το τομάρι σου ακόμα ζωντανό και όχι σφαγμένο από μογγόλους καραμαλάκα αχάριστε Παλιγγίνη), καθώς η Ο.Ε.Α. βλέπει και ακούει τα πάντα κατά βούληση εντός οποιασδήποτε μασονικής στοάς, ή υπερ-θωρακισμένου κτιρίου της δήθεν τάχα απρόσιτης NSA, μέσω των παθητικών δεκτών νετρίνο, μοναδική στον κόσμο ιδιοκατασκευή της Ο.Ε.Α.. για χάρη της οποίας ιδιοκατασκευής τρίβονται σιγά – σιγά κοντά στο ιστολόγιο μας και προσπαθούν να κατασκοπεύσουν και να μάθουν πως λειτουργεί οι Ρώσοι μέσω των μυστικών τους υπηρεσιών και βέβαια και όλες οι άλλες μυστικές υπηρεσίες των υπερδυνάμεων..

(ΣΗΜ: Καλούμε τις υπερδυνάμεις να σοβαρευτούν επιτέλους ορθολογιστικώς και να πετάξουν καταρχάς στα σκουπίδια τα μέντιουμ-μασόνους-μάγους-αστρολόγους-καφετζούδες (όπως ο Παλιγγίνης) δρακονιανούς συμβούλους τους, ώστε έτσι να αποτραπεί διαπαντώς και οριστικώς ο δρακονιανός Αρμαγγεδδώνας, και να πάψουν ματαίως να προσπαθούν να κατασκοπεύσουν το ιστολόγιο και την ΟΕΑ προσπαθώντας να κλέψουν την εξωγήινη υπέρτερη τεχνολογία της ΟΕΑ ώστε αυτοί να αυτοκαταστραφούν μια ώρα αρχύτερα μέσω κακής-παράλογης-βάρβαρης χρήσης αυτής της τεχνολογίας.
ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥΣ…)

Κοιταχτε παρακάτω όμως και τι αλλο γραφει ο καρα-μαλάκας!!!!

Οι γνώσεις "γεωπολιτικής" και "γεωστρατηγικής" που διατείνονται κάποιοι οτι έχει η ΟΕΑ, προέρχονται απο πληροφόρησή της απο CIA και ΕΥΠ (το πώς έχω ερευνήσει και καταλήξει σε αυτό είναι άλλο θέμα

Αφου ρε καρα-μαλάκα η ιδια η ΟΕΑ γραφει πως παιρνει πληροφοριες μεσω μελων της ΟΕΑ εντος της ΕΥΠ και μεσω ελληνων της CIA.

Τι ερευνα εκανες ταχα εσύ ρε καρα-μαλάκα, οταν ολα αυτά είναι προ πολλού και εδώ και δεκαετίες ήδη γνωστά και αυτονόητα σε όλους;;;

Το τμήμα πληροφοριών της Ο.Ε.Α. συλλέγει αυτές τις ζωτικές κρίσιμες πληροφορίες εθνικής+πλανητικής ασφαλείας ακόμα και με τίμημα τη ζωή πολλών μελών τους (που έχουν κυριολεχτικά καταστραφεί), για να ζεις εσύ αρτιμελής και ελεύθερος σήμερα και να λες αυτές τις θολο-κουλτουριάρικες μαλακίες αχάριστο κτήνος ψευδ-έλληνα μασονίσκε Παλιγγίνη.

Αλλά τη δόλια συνδεση γιαχβε με διονυσο (ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ) που κάνει κατόπιν ο μασονίσκος την κάνανε και οι αρχαίοι εβραίοι - γεφυραίοι (Εβερ-Εβερτ) των Αθηνών & Ελευσίνας ρε καρα-μαλακαααααα απογονε των γεφυραιων Παλιγγίνη ... οι ιδιοι θεοσοφικοί μασονικοί κύκλοι προωθούν δολίως και το σουφικό παραμύθι του δήθεν τάχα «έλληνα Ιησού»(!!!) τον οποίον πάλι αποκαλούν Διόνυσο ή Ιάσωνα, ως παραμύθι που η ίδια η εβραική Βίβλος καταρρίπτει καθώς δημοσιεύει το αποτελούμενο εξ'ολοκλήρου από ιουδαίους γενεαλογικό δέντρο του Ιησού το οποίο καταλήγει στον εβραιομογγόλο Αβρααμ (Χάβρα-Χαν), ενώ τον Ιησού τον αποκαλούσαν "Υιό του Δαυίδ" (=Εβραιομογγόλου μισέλληνα). Αλλά πως είναι δυνατόν ο Ιησούς να είναι έλληνας ή έστω να είναι φιλέλληνας εφόσον στις γαμημένες τους γραφές αποκαλεί τους έλληνες κυνάρια-σκύλους και τους εβραίους τα τέκνα του, και ενώ προφητεύτηκε(-προγραμματίστηκε) από τον εβραίο μισέλληνα αιμοβόρο Μέντιουμ-Προφήτη Ζαχαρία ως «Βασιλέας της Σιών» (Γαϊδουροκαβάλας εντός κάτω-Σιών-Ιερουσαλήμ-Ιεράς Σελήνης) που θα στρέψει τα τέκνα της Σιών εναντίον των τέκνων σου Ελλάς;; Φυσικά και το ίδιο το όνομα Ιησούς ή Γιεχοσουα ή Γιεχοσούβα σημαίνει ο «Γιαχβεχ Σώζει»(τους μογγόλους και γενοκτονεί τους έλληνες), ενώ πριν από τον Ιησού υπήρξε ο Ιησούς του Ναυί ο οποίος κατ'εντολή του δήθεν τάχα "Ελληνα θεού!!!" - δήθεν τάχα "Διόνυσου-Γιαχβέ", εγενοκτόνησε άνευ έλεους εκατομμύρια έλληνες-ελληνίδες και παιδιά ελλήνων και σκυλιά και γατιά ελλήνων στην ελληνική-κρητική αποικία της Παλαιστίνης-Παλαισατίας-Φιλισταίας, καθώς γράφουν οι εγκληματικές γενοκτονικές εβραικές γραφές: "Ωστε να μη μείνει ψυχή ζώσα" (Δηλαδή ούτε καν ένα ζωντανό ζώο των ελλήνων αυτών των παλαιστινιακών πόλεων!!!!!")

βλεπετε δηλαδή εδώ πάλι να προωθεί Σουφισμό θέλωντας με το στανιό να κάνει τους έλληνες θρησκευτική δρακονιανή μαγιονέζα μαζί με τον ψευδό-θεο των εβραίων σημιτομογγόλων Γιαχβεχ που ως γνωστών τον υποδύεται πάλι ο ίδιος ο σεληνιακός πουστόδρακος Σιν-Σιων-Σινα-Τζενταϊ-Σενταϊ-Ιούδας και το κακό συναπάντημα συμπαιγνιακών αγγελο-δαιμόνων του. (ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ - Ηράκλειτος)

Παλιγγίνη, το ιστολόγιο σε καλεί να πάρεις τον μισέλληνα (ψευδο-)Διόνυσο-Σιν-Σιων-Γιαχβέχ σου και να τον χώσεις στον ευρύ (από μασονικούς σοδομισμούς) πρωκτό σου.

Η ολη τακτική όμως προωθησης του σχιζοφρενικού χριστιανοδωδεκαθεισμού ή Σουφισμού στην Ελλάδα, δηλαδή το εμετικό κράμα μεταξύ θρησκευτικού παρανοϊκού λατρευτικού (Ψευδο-)δωδεκάθεου (σεληνιασμό εφόρων και αμαζόνων, με μαντείες, μαγγανείες, οιωνούς, θυσίες ζώων και ανθρώπων, ειδωλολατρείες και τα λοιπά δρακονιανά και εμετικά) και μεταξύ θρησκευτικής αμιγούς εβραικής κινεζογενούς Ιουδαιο-Χριστιανικής λατρείας και θρησκείας, αυτή η όλη τακτική προώθησης αυτού του σχιζοφρενικού δρακονιανού κράμματος έχει και προεκτάσεις. Οι προεκτάσεις είναι ότι σχεδιάζουν ως πολιτικό φορέα αυτής της θρησκευτικής σχιζοφρένειας το θεοσοφικό κομματίδιο «ΛΑ.Ο.Σ. 666» των «Εψιλον 666» με αρχηγό τους τον εκ Δανίας Αυτοκράτορα (του Κώλου) εβραιομογγόλο Johan Von Denemark Christiansen ή «Βασιλέα Ιωάννη» ή Ψευδο-Παλαιολόγο Ψευδο-Δραγάζη τον οποίο βάπτισαν στον Μυστρά το 1994 και αποκαλούν και αλλιώς με τους κάτωθι σχιζοφρενικούς τίτλους (κρατήστε την αναπνοή σας):

«Απόγονο Παλαιολόγων», «Ιωάννη Παλαιολόγο Δραγάζη», «Αντίθεο», «Άνακτα», «Ιερά Κεφαλή», «Ιερά Αρχή», «Νέο Διόνυσο – Ιαχβε - Γιαχβεχ», «Νέο Χριστό - Ιάσωνα 666»(ΑΝΤΙ-ΧΡΙΣΤΟ), «Ενσάρκωση του Διονύσου και του Απολλωνειου Τυανέα» …κλπ ,...και λοιπά εντελώς παρανοϊκα και δρακονιανά που όμως αν οι νεοέλληνες τα επιτρέψουν να υλοποιηθούν και επιτρέψουν να ανεβουν στην εξουσία μετά από στημένη εθνική μεγάλη καταστροφή αυτοί οι προβοκάτορες ναζιστές κλόουν του «ΛΑ.Ο.Σ. 666», τότε αυτό θα σημαίνει τον βέβαιο αφανισμό του ελληνισμού κατά προτεραιότητα από το πρόσωπο της Γης, καθώς αυτοί οι εβραιομογγόλοι κλόουν έχουν διαταχθεί από την Κινεζική HONG μέσω Α.Ο.Α. Λονδίνου να προβοκάρουν επιθετικά με τυπικό ηγέτη την Ελλάδα από την «Αυτοκρατορία Κων/πόλεως 666» τον Άξονα Σαγκάης ή Ρ.Ι.Κ. (Ρωσία – Ισλάμ – Κίνα) ώστε σαρωτικά αντεπιτιθέμενος ο Ρ.Ι.Κ. με επικεφαλής την Κίνα-Δράκο-888 να γενοκτονήσουν και να αφανίσουν ολοκληρωτικά και κατά προτεραιότητα τον ελληνισμό όπου Γης, τη λευκή και τη μαύρη φυλή, στον Αρμαγεδδώνα, με την αντεπίθεση 200.000.000 Κινεζικού στρατού των βασιλέων από ανατολής ηλίου κατά τας δρακονιανάς γενοκτονικάς γραφάς.

Συντρίψτε λοιπόν τα σχέδια τους εν τη γεννέσει τους και μη τους αφήνετε να πάρουν ούτε μια ανάσα όπου και να τους συναντήσετε. Στο ίντερνετ, στο δρόμο, στις πόλεις, στα χωριά, στις πλατείες, στα καφενεία, παντού!. Διότι άπαντες είναι συνειδητοί ή μη συνειδητοί πράκτορες των δρακονιανών υπό δαιμονική καταληψία – τηλεκατεύθυνση μαντρωμένοι άπαντες σε εβραιοτεκτονικές στοές και τάγματα και υπο-τάγματα (ασκούντες μαγεία, μαντείες – ονειρομαντείες, ειδωλολατρεία, αστρολογία, αστρικές προβολές, θυσίες, σατανισμό, οιωνοσκοπίσεις, channeling κλπ), με σκοπό την γενοκτονία σας και υποδουλωσή σας.ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΝΕΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ "ΑΔΕΡΦΗ ΤΑΤΑ" ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΟΝΤΑ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_14.html

Την πλήρη εξάρτηση των Μασονικών Στοών από τον Διεθνή Σιωνισμό απέδειξε με αδιάσειστα ντοκουμέντα ο μαχητής Δημοσιογράφος Κώστας Τσαρούχας στο μοναδικό βιβλίο «Η Μασονία στην Ελλάδα» που προλόγισε ο πρύτανης της Δημοσιογραφίας Σεραφείμ Φυντανίδης και όπου αποδεικνύεται ότι όλες οι ανά τον κόσμο Στοές υπόκεινται στην Σιωνιστική Υπερστοά BENEN BERITH (Μεγάλη Δρυς) η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ και η οποία έχει παράρτημά της στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.
Την παγκόσμια οικονομική δικτατορία που επιχειρείται να επιβληθή την κατέδειξε αναφερομένη στην Υπερστοά Μπίλτνεμπεργκ, πολιτικού βραχίονα του διεθνούς Σιωνισμού η ανάρτηση στις ιστοσελίδες:
http://powerstructureresearch.wordpress.com/2009/05/27/das-institutionelle-netzwerk-der-bilderberg-gruppe και
http://blogpoliteia.wordpress.com/2009/05/28/machtstruktur-mapping-1-das-institutionelle-netzwerk-der-bilderberg-gruppe/#comment-511

από όπου το περιοδικό NEXUS Ιουνίου 2010 αναδημοσιεύει τα σχετικά ντοκουμέντα και όπου παρίσταται ανάγλυφα η ασύληπτη και εφιαλτική παγκόσμια διαπλοκή, η οικονομική απολυταρχία δια των οποίων επιχειρείται ο στραγγαλισμός των δημοκρατικών ελευθεριών των λαών.

Απαντών στον Κυβερνητικόν εκπρόσωπον Υφυπουργόν κ. Πεταλωτήν θέτω ως απλός πολίτης τα κάτωθι ερωτήματα: Γιατί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα δανείζει με επιτόκιο 1,1% και ο όμιλος των διεθνών Τραπεζών Σιωνιστικής ιδιοκτησίας μας δανείζει σήμερα με τοκογλυφικό επιτόκιο 6%;

Ποιός εμποδίζει την ουσιαστική πολιτική και οικονομική ένωση της Ευρώπης με την συμπερίληψη της μεγάλης Ρωσικής Ομοσπονδίας;

Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ
(ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ-ΚΡΟΝΙΑΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ - ΛΕΒΑΝ & ΛΙΛΙΘ)
(ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η "ΣΤΟΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΡΥΟΣ" Ή "ΜΠΕΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ" - ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/blog-post_30.html
ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_11.html
Ψευδο-παλαιολόγος εβραιοσάξονας μογγόλος Γιόχαν (=Βασιλευς Ιωάννης) Δαν Κριστιανσεν προωθούμενος από τους "Εψιλον-666" του "ΛΑ.Ο.Σ."
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/02/666.html
ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ): ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥΦΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ:
http://www.youtube.com/watch?v=SpsuthN1Ffg
ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ (ΣΟΥΦΙΣΤΗΣ - ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.): ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ (ΖΕΝ-HONG)
http://www.youtube.com/watch?v=AM402kAE36s
ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ): ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠ:
http://www.youtube.com/watch?v=Xh4N4pq0ME4
Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΕΛ
http://www.youtube.com/watch?v=wZmRY8HDN0I
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ (!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=FcFo2MBDlh0
TO ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ
http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1041
ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ): ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html
ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ: ή πως η εξουσία κόβει τον άνθρωπο στα δύο!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_27.html

ΤΥΠΙΚΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ... ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «αντισιωνιστής είμαι καί όχι αντισημίτης»

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html

Οι χριστιανο-αντισιωνιστές αποδείχθηκαν τελικώς ότι εργάζονται προδοτικώς για τον Σιωνισμό και τον Σινισμό Κίνας δια την τελική γενοκτονία των Ελλήνων

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

'ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ'' ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ''ΑΓΙΟΙ'' ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_25.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις