Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΝ ΥΠΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ! ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΝ ΥΠΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ! ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_8632.html

Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το άρθρο στο εβραϊκών συμφερόντων ιστολογιου «GREEK NATIONAL PRIDE» όπου μοστράρετε και η σκατοφατσα του προβοκάτορα ιταλοεβραιου κυπατζη Κοραντή ή CORRADO μονιμως στα δεξιά του ιστολογιου τους:
http://nationalpride.wordpress.com/2011/07/09/%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%b7-%cf%87%ce%bf%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%af%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%b3%ce%ba%ce%b5/

Μετά από δεκάδες αποκαλυπτικά κείμενα αληθούς ιστορίας της Ο.Ε.Α. και του ιστολογιου για την επταετία και τον Παπαδόπουλο, έρχονται ως φίδια κολοβά και ύπουλα του ΛΑ.Ο.Σ. να ρίξουν το δηλητήριο αποπροσανατολισμού από την αληθή ιστορία. (διαστρέφουν την ιστορία ως συνήθως παλιά τους τέχνη κόσκινο οι διαστρεβλωτές πάσης αλήθειας εβραίοι).

http://en.wikipedia.org/wiki/Metapolitefsi

Ioannis Tzortzis, University of Birmingham "The Metapolitefsi that Never Was: a Re-evaluation of the 1973 ‘Markezinis Experiment’:

ΓΡΑΦΕΙ:

The Americans asked the Greek government to allow the use of their bases in Greek territory and air space to supply Israel; Markezinis, backed by Papadopoulos, denied on the grounds of maintaining good relations with the Arab countries.This denial is said to have turned the US against Papadopoulos and Markezinis.

μτφρ.

Οι Αμερικανοί ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να επιτρέψει τη χρήση των βάσεών τους στο ελληνικό έδαφος και τον εναέριο χώρο για την βοήθεια του Ισραήλ. Ο Μαρκεζίνης, που υποστηρίζονταν από τον Παπαδόπουλο, ΑΡΝΗΘΗΚΕ με το επιχείρημα της διατήρησης των καλών σχέσεων με τον αραβικό κόσμο. Αυτή η άρνηση λέγεται ότι έστρεψε τις ΗΠΑ εναντίον του Παπαδόπουλου και του Μαρκεζίνη.

Uncomfortable Questions: Cyprus, October 1973-August 1974Author(s): Vassilis K. Fouskas

Source: Contemporary European History, Vol. 14, No. 1 (Feb., 2005), pp. 45-63Published by: Cambridge University PressStable URL: http://www.jstor.org/stable/20081244

ΓΡΑΦΕΙ:

junta, led by Papadopoulos, had twice refused to help the Americans, both during the 1967 six-day Arab-Israeli war and, more importantly, during the Yom Kippur crisis of October 1973. The declared public attitude of "neutrality" by Papadopoylo's government had certainly annoyed the Americans.

μτρφρ.

Η χούντα, με επικεφαλής τον Παπαδόπουλο, είχε δύο φορές αρνηθεί να βοηθήσει τους Αμερικανούς, τόσο κατά τη διάρκεια των έξι ημερών 1967 αραβο-ισραηλινό πόλεμο και, το πιο σημαντικό, κατά τη διάρκεια της κρίσης Γιομ Κιπούρ τον Οκτώβριο του 1973. Η δηλωμένη δημόσια στάση της «ουδετερότητας» από την κυβέρνηση Παπαδόπουλου είχε οπωσδήποτε ενοχλήσει τους Αμερικανούς.

Πηγές: Βιβλίο:

C.M. Woodhouse, "Η Άνοδος και η Πτώση των Ελλήνων Συνταγματαρχών (London, Granada 1985), 142.

http://www.scribd.com/doc/23018215/Greece-Israel

εδω σε αυτο το βιβλιο του στρατιωτικου ιστορικου της Ακαδημιας της πολεμικης αεροποριας των ΗΠΑ

Jacob Abadi is professor of history at the United States Air Force Academy.

ΓΡΑΦΕΙ:

the junta had to be extremely cautious. Consequently, it refused to provide bases and facilities to the American airlift of weapons to Israel during the Yom Kippur War of October 1973.

μτφρ.

η χούντα έπρεπε να είναι εξαιρετικά προσεκτική. Κατά συνέπεια, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να παράσχει τις βάσεις και εγκαταστάσεις για την αμερικανική αερογέφυρα των όπλων προς το Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πολέμου Yom Kippur τον Οκτώβριο του 1973.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

H wikipedia,

Οι Αμερικάνοι,

Όλοι οι γεωστρατηγικοί αναλυτές,

Οι Ιστορικοί,

Οι Ακαδημαικοί,

Όλοι τους γνωρίζουν για τα 2 ΟΧΙ του Παπαδόπουλου προς παροχή Αμερικανικής βοήθειας προς Ισραήλ μέσω Ελλάδος κατά τους στημένους αραβοισραηλινούς πολέμους του 1967 και 1973. Ως γενναία με πολλά κιλά ατσάλινων ελληνικών όρχεων ΟΧΙ του Παπαδόπουλου και Μαρκεζίνη τα οποία απέτρεψαν την κλιμάκωση στον Αρμαγεδδώνα του 1975 όπως προφήτευαν (διάβαζε: προγραμμάτιζαν) τα σιωνιστικά επιτελεία των «Μαρτύρων του Ιεχωβά» - Ολάμ Μπερίθ – Μπένεν Μπερίθ. Οι μόνοι που δεν το γνώριζαν ακόμη (και που το γνωρίζουν τώρα εξαιτείας του ιστολογίου ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ») είναι τα 10.000.000 σχιζοφρενή δίποδα (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) που θέλουν να ονομάζονται Έλληνες και που επί 40 χρόνια έτρωγαν το παραμύθι – κουτόχορτο της κακιάς αμερικανοκίνητης χούντας του τάχα σιωνιστή και μασόνου Συνταγματάρχη Παπαδόπουλου. Διότι η Ο.Ε.Α. αποκάλυψε ότι αυτοί οι 2 αραβοισραηλινοί πόλεμοι ήταν στημένες ενδοφυλετικές εμφύλιες ενδοσημιτικές ήτοι ενδομογγολικές ψευδοσυγκρούσεις που σκοπό είχαν να συμπαρασύρουν το ΝΑΤΟ (τότε άξονας ΗΠ.Ε.Ι.) προς βοηθεία των σημιτών μογγόλων Ισραηλινών και ως ανάδραση να συμπαρασύρουν και το σύμφωνο Βαρσοβίας (τότε άξονα Ρ.Ι.Κ.) προς βοήθεια των συμπαιγνιακών σημιτών μογγόλων Αράβων. Ο Παπαδόπουλος δρώντας με βάση το εθνικό και πλανητικό συμφέρον λόγω ότι επιθυμούσε να κρατήσει ουδέτερη στάση και επιθυμούσε την ειρήνη και την συνέχιση της ροής αραβικού πετρελαίου προς την Ελλάδα, αρνήθηκε τη βοήθεια προς το Ισραήλ, μέσω ΝΑΤΟικων αερογεφυρών μέσω Ελλάδας, και έτσι αρνήθηκε και την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην κρίση και έτσι αρνήθηκε και απέτρεψε την κλιμάκωση στον «Αρμαγεδδώνα» του 1975 όπως σχεδιάζονταν από την Κινεζοεβραικά σιωνιστικά επιτελεία, λόγω εμπλοκής και του Συμφώνου της Βαρσοβίας. Ο Παπαδόπουλος επονομαζόμενος αλλιώς και ως «Ο Νάσερ της Ελλάδος» στην Κρίση του 1967 (πόλεμος των 6 ημερών) εισηγήθηκε στον Ο.Η.Ε. την άμεση κατάπαυση του πυρός , την ειρήνευση μεταξύ των 2 πλευρών και την επιστροφή των κατακτηθέντων εδαφών από Ισραηλινούς προς τους Άραβες!! Ενώ το 1973 εκτός από στάση ουδετερότητας και άρνηση προς την Αμερικανική βοήθεια προς Ισραήλ μέσω Ελλάδος, αυτός αντίθετα βοήθησε τους Άραβες (!!!) μέσω βοήθειας των Σοβιετικών προς αυτούς μέσω Ελλάδος, κάτι που άφησε έκπληκτους τους Σοβιετικούς και τους κομμουνιστές στην Ελλάδα οι οποίοι (όσοι είναι έντιμοι από αυτούς) παραδέχονται μέχρι και σήμερα έκπληκτοι αυτά τα γεγονότα. Όλα αυτά οδήγησαν λίγο μετά το Γιομ Κιπούρ (το 1973) στην ανατροπή των Παπαδόπουλου – Μαρκεζίνη από εβραιο-αμερικανικές μεθοδεύσεις του Πολυτεχνείου (mossad) και του προδότη εβραιου Γιοβάνοβιτς – Ιωαννίδη που είχε στενό συγγενή του σύνδεσμο με την mossad (Αλ-Λαζάρ ή Αλζαράκη).

Έρχεται λοιπόν κατόπιν εορτής μετά από όλες αυτές της αποκαλύψεις του ιστολογίου μας προς τον Ελληνικό λαό και γράφει λοιπόν ο ελεεινός και πρόστυχος Κοραντης: «Όπως πληροφορήθηκα τότε, και οι τρεις προαναφερθέντες (Παπαδόπουλος-Μαρκεζίνης-κλπ) συμφώνησαν με την εισήγησή μου και απαγορεύθηκε η διέλευση κ.λπ.»

Δηλαδή εδώ τι γίνετε;;; Αφού το ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ και η Ο.Ε.Α. απεκάλυψε όλα αυτά στους Έλληνες για τον Ήρωα και Ευεργέτη της Εθνικής & Πλανητικής Ασφάλειας Συνταγματάρχη Παπαδόπουλο μετά από 40 χρόνια προπαγάνδας και ψεύδους, πάει τώρα ο ιταλοεβραίος CORRADO του ΛΑ.Ο.Σ. 666 να ...κλέψει τη δόξα από τον Παπαδόπουλο και λέει ότι τάχα αυτός έκανε την κίνηση, το πρώτο βήμα και ο Παπαδόπουλος απλά τάχα υπάκουσε στην εισήγηση του;;; (!!!).

Συνεχίζει: «Απορώ, πράγματι, πώς δεν το βρήκε στα αρχεία η κυρία Τομαή ένα τόσο σημαντικό «ντοκουμέντο»,

Ε! πως να το βγάλει ρε εβραιομασονικο συμπαιγνιακο μουνόσκυλο αφού δεν υπάρχει;; Σας προκαλούμε βγάλτε αυτό το έγγραφο στη δημοσιότητα προβοκάτορες του «ΛΑ.Ο.Σ.»!!!
Αν και σας έχουμε ικανούς να το κατασκευάσετε πλαστογραφημένο τώρα και να μοιάζει γνήσιο… λεφτά και τέτοια μέσα δεν έχετε μήπως για να το κάνετε;;;

Το κείμενο τους το κάνουν έντεχνα να μοιάζει ότι τάχα μας απείλησαν οι άραβες και ότι τάχα ο Παπαδόπουλος αν και ήθελε να βοηθήσει το ισραήλ τελικά τάχα δεν βοήθησε επειδή τρομοκρατήθηκε. Και ότι η Ο.Ε.Α. ψεύδεται όταν λέει ότι είναι ιταλοεβραιος προβοκάτορας μισέλληνας ο CORRADO, διότι αυτός (τάχα) ήταν εναντίον των ισραηλινών και υπέρ των αράβων και σκέφτονταν την ελληνική ασφάλεια!!!. Γέλως, διότι αυτοκαρφώνετε με το παρακάτω: «Ομολογώ ότι βρέθηκα ενώπιον του μεγαλύτερου διλήμματος της καριέρας μου: «Μπρος βαθύ και πίσω ρέμα»!»

Τελικώς, αναλογιζόμενος τους Έλληνες στις αραβικές χώρες, σου λέει, εγώ ως εβραίος θέλω να βοηθήσω το Ισραήλ αλλά με απειλούν οι άραβες και τάχα σκεφτομαι την επιβίωση και ασφάλεια των ελλήνων!

ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Εβραιομασονικός Εμετός!

Ρε εβραιοκυπατζη ρε σκατοραββινοι ποιον δουλεύετε ρε; Έχετε το χρήμα και τις στημένες μπορδελοιστοσελιδες σας να περνάτε ότι συμφέρει τα εβραιομασονικα σάπια μυαλά σας αλλά εμείς θα φροντίσουμε να μάθει μέχρι και η τελευταία ελληνίδα νοικοκυρά το ποιον σας! Και αν όχι εμείς, να είστε σίγουροι πως αυτό θα το πράξουν άλλοι. Δεν το σταματάτε πλέον. Η χιονοστιβάδα της γυμνής αλήθειας θα σας τσακίσει πρώτα και μετά θα σταματήσει!

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Στελεχη και ψηφοφοροι του ΛΑ.Ο.Σ. εγκαταλειψτε αμεσως το ΛΑ.Ο.Σ. των ΠΡΟΔΟΤΩΝ και τον ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_03.html

Ολόκληρη η ιστορική αλήθεια για την Πατριωτική Κυβέρνηση εξαετίας 1967-1973 και απάντηση σε δόλια σιωνιστικά δημοσιεύματα προώθησης του Sir Μαρκεζίνη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/1967-1973.html

Αποκατατάσταση της αλήθειας για Γ.Παπαδόπουλο. Απάντηση σε ψευδή ελεεινά άρθρα Αμερικανών
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_07.html

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΑΕΤΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_10.html

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΧΙΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_08.html

ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις