Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

Ένας επιστήμονας της ΝΑΣΑ καταστρέφει τις καταστροφολογίες για το 2012. Οι Μάγιας συμφωνούν!

Ένας επιστήμονας της ΝΑΣΑ καταστρέφει τις καταστροφολογίες για το 2012. Οι Μάγιας συμφωνούν!
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/2012.html

http://youtu.be/dHGaZMC8E0U
Νοεμ. 2009
Γειά σας, ονομάζομαι David Morrison, είμαι επιστήμονας του διαστήματος στο Ames Research Center της NASA, για τα τελευταία 2 χρόνια απαντούσα εκατοντάδες ερωτήσεις από το κοινό, σχετικά με το 2012 και την υποτιθέμενη απειλή που αυτό το έτος θα φέρει στη Γη. Και έτσι τώρα έχω την ευκαιρία να μιλήσω σε ορισμένους από εσάς πιο άμεσα.
Δεν υπάρχει καμία απειλή για τη Γη από το έτος 2012. Δεν υπάρχει κίνδυνος. Όλες οι κουβέντες για τη «μέρα ολέθρου» (Doom’s Day) ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ, που διαδίδεται μέσα από το ίντερνετ, και από ανθρώπους που σκοπό έχουν να βγάλουν χρήματα από την υπόθεση. Γι’αυτό παρακαλώ μην ανησυχείτε γι’αυτό. Ας μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα.
Υπήρξαν πολλές κουβέντες για κάποιον «Πλανήτη Χ» και «Νίμπιρου» ως έναν γιγάντιο πλανήτη που πρόκειται να συγκρουστεί με τη Γη ή να πλησιάσει πολύ κοντά, το Δεκέμβριο του 2012. Το απλό γεγονός είναι οτι ο Νιμπιρού απλά δεν υπάρχει. Ξέχωρα απ’ το να ανησυχείτε σχετικά με τα περίεργα μέρη από τα οποία προήλθε αυτή η ιδέα, το μόνο που αρκεί να κάνετε είναι να ρωτήσετε τους αστρονόμους. Εάν ο Νιμπιρού ή ο Πλανήτης Χ πρόκειται να ερχόταν στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα το 2012, οι αστρονόμοι θα τον εντόπιζαν τα 10 τελευταία χρόνια πιο πριν, σε όλο τον κόσμο, επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες αστρονόμοι, και τώρα πλέον θα ήταν και ορατός και με γυμνό οφθαλμό. Γι’αυτό λοιπόν δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ανησυχείτε σχετικά με κάποιο γιγαντίαιο αντικείμενο που έρχεται σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη ή να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές (το 2012).
Επίσης υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την λεγόμενη «γαλαξιακή ευθυγράμμιση», λόγω ότι τον Δεκέμβριο του κάθε έτους, ο ήλιος βρίσκεται περίπου στην κατεύθυνση του κέντρου του γαλαξία από το σημείο θέασης της Γης. Συμβαίνει το ίδιο κάθε έτος. Πραγματικά δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, και δεν υπάρχει κάτι εξαιρετικό σχετικά με αυτή την γαλαξιακή ευθυγράμμιση του ήλιου το 2012. Εάν δεν ανησυχείτε σχετικά με τον Δεκέμβριο του 2009, μην ανησυχείτε ούτε για τον Δεκέμβριο του 2012. Στην πραγματικότητα, οι (αστρονομικές) ευθυγραμμίσεις, αν και φαντάζουν τρομαχτικές σε κάποιους ανθρώπους, απλά δεν αποτελούν κανένα ζήτημα για τους επιστήμονες. Δεν αναπτύσσονται ιδιαίτερες δυνάμεις όταν ευθυγραμμίζονται οι πλανήτες, ή όταν ευθυγραμμίζεται ο ήλιος (με το κέντρο του γαλαξία, κλπ), είναι ζήτημα περισσότερο περιέργειας, αλλά δεν είναι κάτι που κινεί το πραγματικό ενδιαφέρον των επιστημόνων.
Επίσης υπήρξαν ανησυχίες ότι κατά κάποιο τρόπο οι γήινοι πόλοι θα αναποδογυρίσουν, και ο γήινος άξονας θα ανατραπεί. Κανείς δεν εξηγεί ικανοποιητικά πως πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο και αν μιλάνε για τον άξονα γύρω από τον οποίο περιστρέφεται η Γη, αυτός δεν μπορεί να αλλάξει, δεν έχει αλλάξει ποτέ και ούτε πρόκειται. Μολαταύτα ορισμένοι ανησυχούν για την μετατόπιση στη μαγνητική πολικότητα. Τη μετατόπιση δηλαδή του Μαγνητικού Βόρειου και Νότιου Πόλου, η οποία όντως συμβαίνει κάθε μερικά εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, αλλά δεν έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι θα συμβεί το 2012, και επίσης δεν έχουμε αποδείξεις ότι κάτι τέτοιο εάν συμβεί θα προκαλέσει οποιοδήποτε κακό σε εμάς. Κάποιοι άλλοι το συνδυάζουν αυτό το ενδεχόμενο με ιδέες περί ηλιακής υπερ-δραστηριότητας με ηλιακές εκλάμψεις ή Coronal Mass Ejections (Στεματικές εκπομπές μάζας), οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στη Γη. Το ηλιακό μέγιστο συμβαίνει κάθε 11 χρόνια, και κάποιες φορές έχουμε ορισμένες ζημιές σε δορυφόρους μας που βρίσκονται σε τροχιά, και βλέπουμε το βόρειο σέλας και σε χαμηλότερα γεωγραφικά πλάτη, πάνω από μητροπολιτικές περιοχές, αλλά πολύ ελάχιστη πραγματική ζημιά συμβαίνει, και δεν προβλέπεται ηλιακό μέγιστο για το 2012. Το επόμενο ηλιακό μέγιστο προβλέπεται για την Άνοιξη του 2013, και όπως αναμένεται από τους υπολογισμούς θα είναι πολύ πιο ασθενές απ’ότι συνήθως.
Επαναλαμβάνω ότι όλη αυτή η (αρμαγεδδωνολαγνική) ρητορική για το 2012, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ. Δεν υπάρχει τίποτε για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε. Δέχομαι ερωτήσεις από πολλούς ανθρώπους που φοβούνται πραγματικά. Υπάρχουν μέχρι και νεαροί άνθρωποι που σκέφτονται ακόμα και την αυτοκτονία, είναι πραγματικά θλιβερό. Και το νόημα για το οποίο σας μιλάω τώρα είναι απλά να σας εξηγήσω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εδώ, και τα πολλά και διάφορα που βλέπετε στο διαδίκτυο και στο youtube όπου διάφοροι ισχυρίζονται ότι επίκειται μια μεγάλη απειλή που θα πέσει πάνω μας, δεν είναι αληθινά. Μην ανησυχείτε για το 2012, και απολαύστε το 2013 μόλις έρθει.Τέλος οι εβραιοσαξονικές Αρμαγεδδωνικές απάτες. Οι αληθινοί Μάγιας μιλούν για το 2011-2012 !!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/2011-2012_14.html
2011 - 2012 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/2011-2012_22.html
ΤO 2012, ΩΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/o-2012.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις