Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

SAIF AL ISLAM GADDAFI: Δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια λάθη με το παρελθόν.


SAIF AL ISLAM GADDAFI: Δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια λάθη με το παρελθόν.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ


Gaddafi's son: Libya like McDonald's for NATO - fast war as fast food
Ο γιός του συνταγματάρχη Καντάφι μίλησε στο δίαυλο RT. Συνοπτικά δήλωσε τα κάτωθι:
"Η παρούσα κατάσταση είναι ένα γερό μάθημα για όλους μας. Έχουμε λάβει μηνύματα από το Ιράν, τη Β.Κορέα και άλλους οι οποίοι μας είπαν ευθαρσώς: "Αυτό ήταν το λάθος σας. Σταματήσατε την ανάπτυξη οπλικών συστημάτων μαζικής καταστροφής, σταματήσατε την ανάπτυξη πυραυλικών συστημάτων μεγάλου βεληνεκούς, γίνατε φίλοι με τη Δύση." Αυτό είναι ένα μάθημα για εμάς. Ότι θα πρέπει να δείχνουμε πυγμή, ότι η Δύση δεν τιμά τις φιλίες και άρα δεν μπορούμε να την εμπιστευθούμε. Η Δύση δεν έχει φίλους.
Τα σφάλματά μας; Δεν αγοράσαμε νέα σύγχρονα οπλικά συστήματα, ειδικώς από τη Ρωσία, αυτό παρεπιμπτόντως ήταν μεγάλο μας σφάλμα, διότι νομίσαμε ότι δεν θα τα χρειαστούμε, ότι οι Η.Π.Α. και οι δυτικές χώρες είναι σύμμαχοί μας. Δεν εκσυγχρονίσαμε τον στρατό μας. Εάν το είχαμε πράξει, δεν θα τολμούσαν να εισβάλουν τώρα. Σφάλμα μας το ότι δείξαμε ανεκτικότητα στους εχθρούς μας. Τώρα το πληρώνουμε.
Με κατηγορούνε για τους φόνους Λίβυων πολιτών, ενώ μέχρι και οι "επαναστάτες" γνωρίζουν ότι εγώ δεν κατέχω κανένα αξίωμα ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στον στρατό της χώρας. Μιλάνε για τους 159 νεκρούς των πρώτων ημερών. Αυτό συνέβη όταν ορδές πολιτών επιτέθηκαν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις φύλαξης οπλοστασίου στη Βεγγάζη(προπύργιο των "επαναστατών"). Σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη, στη Γερμανία, στη Γαλλία, αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο, θα είχαμε νεκρούς. Αργότερα, μάθαμε ότι οι επιτιθέμενοι ήταν μέλη ακραίων ισλαμικών οργανώσεων. Δεν διέταξε ο πατέρας μου να ανοίξουν πυρ οι στρατιώτες στους επιτιθέμενους. Ο πατέρας μου τηλεφώνησε πολλάκις στον στρατηγό(...), ηγέτη τώρα των "επαναστατών" και του ζήτησε επισταμένως να μην διακινδυνεύσει επ'ουδενί την ακεραιότητα Λίβυων πολιτών. Οι συνομιλίες είναι καταγεγραμμένες, έχω τις αποδείξεις. Ουδείς διέταξε πυρ κατά πολιτών. Οι στρατιώτες που φυλούσαν είδαν να τους επιτίθενται και άνοιξαν πυρ. Αυτή είναι η δουλειά τους, να φυλάνε το οπλοστάσιο.
Για το ένταλμα συλλήψεως που εξέδωσε το Δικαστήριο της Χάγης, δηλώνω πως είναι μία φάρσα. Μία υποκρισία. Γιατί το ΝΑΤΟ αυτή τη στιγμή μας ψάχνει ώστε να μας εκτελέσει τόσο καιρό και τώρα θέλουνε να μας συλλάβουνε και να μας δικάσουνε; Υπόγεια μάλιστα θέλησαν να κάνουμε συμφωνία, να παραδοθούμε και αυτοί θα απέσυραν το ένταλμα. Αρνηθήκαμε βέβαια γιατί με αυτόν τον τρόπο μας απέδειξαν ότι το Δικαστήριο της Χάγης ελέγχεται από τις ίδιες χώρες που μας επιτίθενται αυτή τη στιγμή. Είναι ένας ψυχολογικός εκβιασμός που μας ασκείται.
Δεν φοβάμαι να πεθάνω. Σήμερα, είχα πάει για ψάρεμα και κολύμπι μαζί με φίλους. Ζω στη χώρα μου, ζω με τους συμπολίτες μου. Μαχόμαστε για τη χώρα μας, ζούμε και πεθαίνουμε για αυτήν. Και αν πεθάνουμε, τί να κάνουμε; Και τί έγινε;"

Η δημοσιογράφος του αναφέρει ότι το ΝΑΤΟ κάνει λόγο για 9 θανάτους αμάχων κατά τους βομβαρδισμούς ενώ εσείς μιλάτε για πάνω από 900.
"Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε την οικία του αδερφού μου, ένα μικρό σπίτι, με δύο δωμάτια, μία κουζίνα... Δολοφόνησε τον αδερφό μου, την σύζυγό του και τρία παιδιά. Δίπλα υπήρχε ένα σχολείο. Το ΝΑΤΟ δήλωσε ότι επρόκειτο για Διοικητήριο... Τι δουλειά είχε ο αδερφός μου και η σύζυγός του στην οικία τους με τη Διοίκηση; Το ξαναέκαναν πρόσφατα. Βομβάρδισαν την οικία φίλου του αδερφού μου, δολοφόνησε αυτόν, την έγκυο σύζυγό του και τις δύο κόρες τους. Πάλι δήλωσαν ότι ο στόχος ήταν στρατιωτικό Διοικητήριο! Μία έγκυος και οι κόρες της διοικούν το Λιβυκό στρατό; Αστεία πράγματα! Ντροπή τους!
Η Λιβύη για αυτούς είναι ένα λάφυρο(a piece of cake). Μία χώρα πλούσια σε πετρέλαιο και αέριο, με 100 δις δολάρια καταθέσεις στο εξωτερικό. Δεν θα σταματήσουν την εισβολή ακόμα και αν φύγει ο πατέρας μου διότι δεν είναι ο πατέρας μου ο στόχος. Ο στόχος είναι ο έλεγχος της Λιβύης. Στην αρχή στον τομέα των ΜΜΕ μας κέρδισαν κατά κράτος. Ο πατέρας μου βρισκόταν στην Βενεζουέλα και τα διεθνή ΜΜΕ έλεγαν ότι βομβαρδίζουμε αμάχους σε περιοχή η οποία είναι έρημος! Κάποια στιγμή, οι Λίβυοι πολίτες πήραν είδηση της προπαγάνδας των ΜΜΕ.
Ο ηγέτης των "επαναστατών" ήταν στενός μου φίλος. Ήμουν ανεκτικός, πολύ φιλελεύθερος και την πατήσαμε. Και τώρα που ξεσκεπάσαμε τη συνωμοσία της Δύσης, διατρέχω θανάσιμο κίνδυνο. Ήμουν αφελής. Τώρα πια δεν είμαι. Θα σε φιλήσω, θα σε συγχωρήσω, αλλά δεν θα ξεχάσω αυτό που έκανες. Κάθε βήμα από εδώ και πέρα θα γίνεται υπό την συνειδητοποίηση του ανωτέρω.
Αυτοί έχουν μάθει σε αυτόν τον τρόπο: Fast food, fast airplanes, fast bullets, fast victory, δεν έχουν υπομονή, ήδη έχουν αρχίσει και κουράζονται. Εμείς όμως βρισκόμαστε στη χώρα μας, έχουμε υπομονή. Αυτοί κάποια μέρα θα θελήσουν να πάνε σπίτια τους. Εμείς είμαστε σπίτι μας!"
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΕ ...ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ(!!!)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_1657.html

ΕΠ'ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_120.html

ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_18.html

Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_3568.html

O ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΑΣ ΔΑΥΙΔ ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ "APACHE" ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΛΙΒΥΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/o-apache.html

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_9456.html

ΠΕΡΙ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ – ΛΙΒΥΗΣ – ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_6710.html

Το λυσσασμένο ΝΑΤΟ με συνεργία των "ανθρωπάκων" των ελληνικών επιτελείων, δολοφονεί τον υιό και τα τρία εγγόνια του Καντάφι...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_02.html

Συμπαιγνιακές «Πουστηνιές» του Ρωσοεβραίου Πούτιν στο θέμα Λιβύη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post.html

Σχόλια για Καντάφι-Λιβύη και Φουκουσίμα
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/blog-post_20.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις