Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Silent Sound Spread Spectrum (SSSS)

Silent Sound Spread Spectrum (SSSS)
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/silent-sound-spread-spectrum-ssss.html

Είχαμε γράψει προ ολίγων εβδομάδων περί των κινδύνων που ελλοχεύουν από το νέο ψηφιακό σήμα από το οποίο εκπέμπουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί πλέον και στη χώρά μας. Το 2012 σκοπεύουν να καταργήσουν τελείως το αναλογικό σήμα(απελευθερώνοντας τις αναλογικές συχνότητες ποιός ξέρει για ποιό λόγο), ώστε όλοι να υποκύψουν στα θέλγητρα της "νέας ψηφιακής εποχής", ακόμα και όσοι ακόμα έχουμε πολύ καλό αναλογικό σήμα.
Πάλι βέβαια, όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε, παρουσιάζουν αυτή τη νέα τεχνολογία(όχι και τόσο νέα βέβαια όσον αφορά το στρατιωτικοβιομηχανικό σκέλος της) ως κάτι το οποίο θα είναι προς ώφελος μας. Και το παρουσιάζουν τόσο μα τόσο γοητευτικό: "Κοιτάχτε να δείτε, επειδή πολλά χωριά στην επαρχεία δεν έχουν καλό αναλογικό σήμα και οι κάτοικοι εκεί δεν μπορούν να ενημερώνονται ή να απασχολούνται(π.χ. με τουρανικά σήριαλ στα κατεχόμενα...), για αυτό και εμείς ως καλοί λειτουργοί του κράτους προνοίας που σας αγαπάει και σας σκέφτεται, επενδύσαμε στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα(όχι και τόσο νέα ακόμα και για το κράτος μπανανία επί της Ελλάδος, ήδη από το 2001 τα σκάνδαλα οργιάζουν με τα εκατομύρια ευρώ τα οποία "παντελονιάστηκαν" για την ...ψηφιακή πλατφόρμα της κρατικής τηλεόρασης) ώστε να προσφέρουμε σε κάθε απομακρυσμένο χωριουδάκι της Ελλάδος τη δυνατότητα να έχει την καλή και ωραία και επιμορφωτική και ψυχαγωγική τηλεόραση στο καφενείο του χωριού. Για το καλό σας το κάναμε..."
Προκύπτουν όμως κάποια μικρά και ενοχλητικά θεματάκια(τα γνωστά "βαρετά" και "ενοχλητικά" συνωμοσιολογικά θεματάκια τα οποία κουράζουν πλέον πολλές και πολλούς και "άσε μας ρε φίλε πλέον με αυτές τις μαλακίες, άσε μας καλοκαιριάτικα να κάνουμε τα μπανάκια μας και να πιούμε το φραπέ μας, ώχου ρε αδερφάκι, τσουρέκια μας τα 'κανες...").
Το ένα είναι τί στον κόρακα θα απογίνουν οι αναλογικές συχνότητες τις οποίες το καλό κράτος μοσχοπούλησε σε διάφορους ιδιώτες απατεώνες ψεύτες και προδότες παρανομώντας βέβαια διότι οι αναλογικές συχνότητες ανήκουν συνταγματικά και αποκλειστικά στον λαό της Ελλάδος και δεν νομιμοποιείται καμία κρατική ή μη τηλεόραση να τις πουλάει κατά το δοκούν σε κάθε έμμισθο απατεώνα γκάνγκστερ των ΜΜΕ. Θα μας τις επιστρέψουν; Σιγά μην φας, το βράδυ έχω γλαρόσουπα... Θα τις ξαναπουλήσουν; Σε ποιόν αφού οι μεγαλοκαρχαρίες ορμήξανε στην ψηφιακή πλατφόρμα, εκεί είναι το παιχνίδι τώρα. Ή θα τις χρησιμοποιήσουν για κάτι άλλο, για το καλό μας βεβαίως, βεβαίως; Μπίνγκο! Ό,τι και να είναι, δεν θα είναι για το καλό μας βεβαίως βεβαίως.
Το άλλο θεματάκι και το πιο σημαντικό είναι οι δυνατότητες που ξανοίγονται πλέον στους καλούς μας βαρόνους των ΜΜΕ, στους καλούς μας "ανθρώπους πίσω από τις κουρτίνες", στην καλή μας κυβέρνηση, στα καλά μας ανώτατα κλιμάκια ΚΥΠ, στρατού και επιστημονικών ιερατείων και σε όλους αυτούς τους καλούς κυρίους που προσπαθούν για το καλό μας. Διότι με την ψηφιακή πλατφόρμα όλοι αυτοί οι καλοί κύριοι και οι καλές κυρίες και οι καλοί του τρίτου φύλου ως επί το πλείστον, αποκτούνε τη δυνατότητα να παίξουν με το δύσμοιρο το κεφαλάκι μας ακόμα πιο έντονα και ακόμα πιο υπόγεια. Βλέπετε η ψηφιακή πλατφόρμα είναι μούρλια για να παίξεις με τη χειραγώγηση του νού μέσω χρωμάτων(διότι τα χρώματα δεν αλλοιώνονται όσο στο αναλογικό σήμα, π.χ. κόκκινο), οπότε θα βλέπει ο παππούς το σήριαλ με τα έντονα χρώματα, θα χαζεύει, θα τρέχει και σαλάκι στο χείλος και στο υποσυνείδητο θα γράφονται ένα κάρο μαλακίες όπως "Είσαι δεξιός, είσαι αριστερός, το ΠΑΣΟΚ σώζει, ο χριστός σώζει, υπάκουσε, αγόρασε, κατανάλωσε, αγάπα την Κίνα, τα μέτρα είναι για το καλό σου, οι Τουράν είναι φίλοι σου, κάτσε στ'αυγά σου, η αστυνομία θέλει το καλό σου..." και άλλα τέτοια ωραία και χριστιανικά αλλά έχουμε και το άλλο ωραίο "αξεσουάρ" που έρχεται μαζί με την ψηφιακή τηλεόραση και το οποίο αποτελεί και τον τίτλο του παρόντος, το Silent Sound Spread Spectrum(SSSS).
Δηλαδή η υποσυνείδητη χειραγώγηση του νου μέσω υπερυψηλών συχνοτήτων(UHF Ultra High Frequencies). SSSS το ονομάζει το καλό Υπουργείο Αμύνης των Η.Π.Α. ή αλλιώς S-Quad ή απλά Squad. Στον ιδιωτικό εμπορικό τομέα το πλασάρουν ως Σύστημα Σιωπηλής Υποσυνείδητης Παρουσίασης(Silent Subliminal Presentation System). Η τεχνολογία ήδη διατίθεται προς πώληση σε ιδιώτες και ήδη έχει "αμπαλαριστεί" από ορισμένους όπως το προϊόν Brain Speak(sic)
http://brainspeak.com/. Το πολύ χρήσιμο αυτό προϊόν έχει το εξής αβαντάζ: "Γράφει" απευθείας ηχητικά μηνύματα στο υποσυνείδητο του θύματος μέσω υπερυψηλών συχνοτήτων - UHF waves.
Αυτή η "νέα" τεχνολογία τελειοποιείται εδώ και καμιά 20αριά χρόνια από το στρατιωτικό σύμπλεγμα των Η.Π.Α. μέσω του Υπουργείου "Αμύνης" (διάβαζε: Επίθεσης κατά των πολιτών των Η.Π.Α.) και βέβαια έχει δοκιμαστεί σε "ινδικά χοιρίδια" ως στρατιωτική εφαρμογή κυρίως ενάντια ανυποψίαστων δύσμοιρων ιρακινών στρατιωτών οι οποίοι υπηρετούσαν στο στρατό του Σαντάμ κατά τον Πόλεμο του Κόλπου το 1991. Προφανώς τα αποτελέσματα θα τους ενθουσίασαν για αυτό και "φαγώθηκαν" παγκοσμίως να μας προωθήσουν την ψηφιακή πλατφόρμα σώνει και καλά λες και αυτό είναι το δισεπίλυτο πρόβλημα των κατοίκων του πλανήτη, ότι δεν πιάνει καλά ΑΝΤ1 να δούνε το τουρανοσήριαλ και χάνουν τις συνέχειες... αλί αλί και τρισαλί τσοκ γκιουζέλ!
Βέβαια η εφαρμογή του δεν περιορίζεται στην ψηφιακή τηλεόραση μόνον αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα "θεάρεστα" έργα των καλών μας προαγωγών, όπως το HAARP και οι Πύργοι GWEN με δυνατότητα "κουβέρτας" μιας ολόκληρης χώρας ή ηπείρου π.χ. (να καλύψουν δηλαδή όλη την επικράτεια μιας χώρας με τη μία...). Μάλιστα "ακραίοι" σεναριολόγοι(όπως εμείς) υποστηρίζουν ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να ρίξει "κουβέρτα" όχι μόνο στις Η.Π.Α. αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη με τη μία και άνευ προειδοποιήσεως! μέσω των νέων εγκαταστάσεων HAARP σε πολλά σημεία του πλανήτη και μέσω του δικτύου GWEN των Η.Π.(οσονούπω Κίνας).
Το πλεονέκτημα όμως του SSSS είναι ότι περνάει εντελώς απαρατήρητο στο θύμα διότι παραδίδει τα υποσυνείδητα μηνύματα του απευθείας στον εγκέφαλο μέσω της αισθήσεως της ακοής χρησιμοποιώντας συχνότητες οι οποίες είναι αδύνατον να συλληφθούν ως ήχος από το ανθρώπινο ακουστικό σύστημα. Είναι τόσο καλό που είναι σχεδόν μη αντιμετωπίσιμο!!! Μπράβο στα παιδιά, συνεχώς προοδεύουν! Τί πυρηνικά και μαλακίες... Τα σήματα UHF μπορούν να μεταδοθούν σε πολύ μεγάλες αποστάσεις από απομακρυσμένες, "ανύπαρκτες" στους χάρτες, τοποθεσίες και να διαπεράσουν τοίχους και θωρακίσεις σαν να μην υπάρχουν. Τί άμυνα να προβάλεις στα UHF(100Hz) όταν αυτά είναι τα μέσα μετάδοσης τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος από τη γένεσή τους; Το SSSS χρησιμοποιεί τα UHF ως φορέα κυμάτων.
Και έχει και άλλο ακόμα... Εάν συνδυαστεί με την επεξεργαστική ισχύ των εν ισχύ υπερ υπολογιστών(που δεν υπάρχουν ακόμα για τον απλό πολίτη αλλά τα χρησιμοποιούν εις βάρος του ήδη), τα ξεχωριστά για κάθε άνθρωπο ηλεκτροεγκεφαλoγραφικά μοτίβα(EEG patterns) μπορούν να καταγραφούν, να αλλοιωθούν και να αποθηκευθούν για επανεκπομπή μέσω UHF. Σύμφωνα με την Judy Wall, αυτά τα ενισχυμένα μέσω υπολογιστή EEGs μπορούν να αναγνωρίσουν και να απομονώσουν τους χαμηλής συχνότητας συναισθηματικούς πυρήνες- υπογραφές του εγκεφάλου, να τους συνθέσουν εκ νέου, να τους αποθηκεύσουν σε άλλο τερματικό, δηλαδή αυτοί που χειρίζονται τέτοια καλούδια μπορούν να μελετήσουν τα μοτίβα που ακολουθεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος όταν το υποκείμενο νιώθει συγκεκριμένα αισθήματα και να τα επανασυνθέσουν. Έπειτα αυτές οι τροποποιημένες στοιβάδες συναισθηματικών υπογραφών μπορούν να μεταδοθούν μέσω UHF(ράδιο & τηλεόραση) απευθείας στον εγκέφαλο και σιωπηρά να ενεργοποιήσουν το ίδιο βασικό συναίσθημα σε άλλο ανθρώπινο ον. Φανταστείτε ότι μπορούν δηλαδή να αντιγράψουν το αρρωστημένο αίσθημα ενός φρενοβλαβούς, το απύθμενο μίσος και την ανωμαλία του και να την εκπέμψουν σε έναν άλλο άνθρωπο απολύτως λογικό, προκαλώντας του τα ίδια συναισθήματα. Οι επιπλοκές αυτής της διαπίστωσης είναι ολίγον τί συνταρακτικές.

Silent Sound Spread Spectrum (SSSS) & the All-Digital TV Broadcast Signal: Connection?
http://wemustknow.net/2011/01/silent-sound-spread-spectrum-ssss-the-all-digital-tv-broadcast-signal-connection/
Και το θέμα είναι ότι η "ψηφιακή εποχή" δεν περιορίζεται μόνο στα μόνιτορ της τηλεόρασης ή στα ραδιόφωνα. Η ψηφιακή τηλεόραση δεν προορίζεται μονάχα για τις τηλεοπτικές συσκευές. Όχι... Θα διεισδύσει παντού σε κάθε ψηφιακή συσκευή όπως smartphones, notebooks, netbooks, desktops, οπουδήποτε, παντού μαζί σας(διότι και εσείς να μην έχετε, ο διπλανός σας μπούφος στο μετρό θα το έχει στο γαμημένο iPhone του). Για αυτό ίσως στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να πούμε "αντίο" και στον Η/Υ και στο κινητό τηλέφωνο πέραν των τηλεοράσεων και των ραδιοφώνων για αυτό και είναι απαραίτητο να υπάρχουν όλα τα σημαντικά κείμενα και γνώσεις σε σκληρό αντίτυπο(hard copy) διότι τίποτα ψηφιακό δεν θα είναι ασφαλές.
Δείτε και το διαφημιστικό για την υπηρεσία HULU(τηλεόραση παντού!).
Hulu's Superbowl Commercial

 
http://youtu.be/1m71m-LBqFQ
Είναι εξωφρενικό! Είναι τόσο υπερόπτες και βέβαια τα πλήθη τόσο κοιμισμένα που στις διαφημίσεις τους μας τα λένε χύμα! "Και το καλό είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα... Τί θα κάνετε; Θα κλείσετε και την τηλεόραση και τον υπολογιστή σας...;"
Και βγαίνουν και τα ερπετοειδή πλοκάμια στο φινάλε.... Τέτοιο θράσσος!

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Secret Weapons Now Beaming Into Your Skull
http://beforeitsnews.com/story/805/875/Secret_Weapons_Now_Beaming_Into_Your_Skull.html
Digital TV, H.A.A.R.P., GWEN Towers, Silent Sound & Mind Control Technologies
http://dl.dropbox.com/u/3980046/Digital-TV_-HAARP_-GWEN_-Silent-Sound-_-M.pdf

Digital TV, HAARP, GWEN, Silent Sound & Mind Control Technologies Part 1
http://youtu.be/Z-JC6fMjEfw
Timeline: Electromagnetic Weapons - by Judy Wall, Editor, Resonance Newsletter
http://letsrollforums.com/timeline-electromagnetic-weapons-judy-t20124.html?s=f1a4f582b2629691fd54e280b862ace1&
English Gematria: Red Colour Mind Control
http://youtu.be/rySjRk0ZEgA
Search results for colour mind control
http://www.youtube.com/results?search_query=colour+mind+control&aq=f
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΟ ΠΕΡΙ PROJECTS MKULTRA & MONARCH
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/projects-mkultra-monarch.html

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_2608.html
ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (Άρθρο συνδρομητικού ιστολογίου)
http://ellhnvschaos.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις