Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. 666

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. 666
Ο.Ε.Α. - ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ:
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ", ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΪΚΗ Κ.Υ.Π./Ε.Υ.Π. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΨΙΛΟΝ - 666" ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΜΕΣΩ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΛΙΜΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΑΥΤΗ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Α.Δ.Α. ΑΘΗΝΩΝ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ, ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ.
ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE
"THISABRE", ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΚ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΩΝ - ΨΕΥΔΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
ΕΙΣ ΤΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η Ο.Ε.Α.

ΤΕΛΟΣ.
Υ.Γ. ΕΚ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ:
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ"/ΟΧΛΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.
ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΗΤΟΙ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ -ΕΞ'ΟΡΙΣΜΟΥ- ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΕΣΩ ΑΓΩΝΩΝ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ.
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ E-MAILS, ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Υ.Γ. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ
μετά το ανωτέρω δημοσίευμα και με δεδομένο ότι το παρόν ιστολόγιο ήταν είναι και θα είναι φίλιο ιστολόγιο λόγο φρονήματος πεποιθήσεως και ιδεολογίας με το ιστολόγιο Έλλην και χάος, και με δεδομένο ότι το παρόν ιστολόγιο ήταν είναι και θα είναι συμμαχικό ιστολόγιο της ο.ε.α. μέχρι εσχάτων ανακοινώνει προς τους αναγνώστες του τα κάτωθι:
παύει οιαδήποτε δημοσίευση σχολίων εις το παρόν ιστολόγιο Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ και το παράλληλο κανάλι του στο youtube “mysthrio” μέχρι νεοτέρας.
εις το μέλλον το παρών ιστολόγιο λόγω πεποιθήσεως,ιδεολογίας,και φρονήματος θα απαντάει μόνον σε επώνυμα σχόλια αναγνωστών στο εμαιλ της σελίδας perseys_team@hotmail.com
και μόνον σε όσα χρήζουν απαντήσεως.
ο παρών διαδικτυακός δίαυλος εξελίσσεται πλέον σε αριστοκρατικό ιστολόγιο και δεν θα δέχεται επαίνους και κριτικές από τρίτους ανώνυμους και άρα δειλούς και άρα κατώτερους.
εκ του ιστολογίου
ο εκπρόσωπος του
Ζουρνατζής Γιάννης

Δημοφιλείς αναρτήσεις