Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Απάντηση της ο.ε.α. προς τους χαφιέδες της Γ.Α.Δ.Α. πουστοσπυρόπουλους και αδερφές "Τατά".

Ο Σπύρος Σπυρόπουλος διαδικτυακός εκπρόσωπος της Γ.Α.Δ.Α. αττικής,
με διαταγή των ανωτέρων του της Γ.Α.Δ.Α. αποπειράθηκε να εκμεταλλευτεί το κείμενο της ο.ε.α. το οποίο υπαγορεύτηκε από τον εκπρόσωπο της ο.ε.α. Καραγεωργίου Γιάννη προς τα φιλικά ιστολόγια της ο.ε.α. και αναρτήθηκε από αυτά τα φιλικά ιστολόγια τα οποία έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Παπανάκου,και ενώ ο ιδιοκτήτης του Έλλην και Χάος κύριος Απόστολος Παπανάκος βρισκόταν για διακοπές εκτός Γερμανίας.
Στο κείμενο αυτό ο Καραγεωργίου Γιάννης εκπρόσωπος της ο.ε.α.,και όχι ο Απόστολος Παπανάκος αποκάλεσε τους ανώνυμους bloggers και τους μη επωνύμως εκπροσωπούμενους bloggers ως “δειλούς και κατώτερους” εις τους οποίους η ο.ε.α. ως αριστοκρατική δεν απαντά.
Οι βρομεροί ιθύνοντες της Γ.Α.Δ.Α. αποπειράθηκαν να εκμεταλλευτούν μέσω του έρποντος πρωκτού Σπυρόπουλου το ως άνω κείμενο της ο.ε.α. δια να αποδείξουν ότι δήθεν “επειδή τα πλείστα μέλη της ο.ε.α. και οι φίλοι της ο.ε.α. στο διαδίκτυο παραμένουν ανώνυμοι,άρα και αυτοί είναι κατώτεροι και δειλοί”.
Όμως,δύο ημέρες νωρίτερα ήτοι στις 6/8/2011, ο Καραγεωργίου της ο.ε.α.,και ενώ ο Απόστολος Παπανάκος ήταν εκτός Γερμανίας,μέσω των φιλικών ιστολογίων του Έλλην και Χάος του Παπανάκου,αυτός ανάρτησε στο Έλλην και Χάος κείμενο στο οποίο έγραφε ότι:
“προς αποφυγή πάσης παρεξηγήσεως,οι ανώνυμοι φίλοι της ο.ε.α. και του Έλλην και Χάος,καλύπτονται και εκπροσωπούνται από την επωνυμία του Κυρίου Απόστολου Παπανάκου”.
Κατ΄αναλογίαν, τα ανώνυμα μέλη της ο.ε.α. καλύπτονται και εκπροσωπούνται από την επωνυμία του εκπροσώπου της ο.ε.α. Καραγεωργίου Γιάννη.
Δια ταύτα,ούτε τα ανώνυμα μέλη της ο.ε.α. ούτε οι φίλοι της ο.ε.α. και του ιστολογίου Έλλην και Χάος είναι κατώτεροι και δειλοί.
Η απόπειρα της ως άνω ηθικής μειώσεως της ο.ε.α. και των φίλων της ο.ε.α. από τους θρασύδειλους και φύσει κατώτερους στρατηγούς της Γ.Α.Δ.Α. και των τριών πουσταδερφών τατά, πασυά,εύμολπου,και αντιμέτατρον ή αντιάμαζον απέτυχε.
Συμβουλεύουμε τους στρατηγούς της Γ.Α.Δ.Α. και τον προβοκάτορα τους Σπύρο Σπυρόπουλο,με δεδομένα τα σεξουαλικά ομοφυλόφιλα όργια των μασόνων στρατηγών της Γ.Α.Δ.Α. και της ΕΛ.ΑΣ. και με δεδομένη τη συμμετοχή του Σπυρόπουλου σε λεσβιακά όργια με άρρενες αυνανιστές,να οργανώσουν όλοι μαζί ένα αμφιφυλόφιλο όργιο με την ευκαιρία και της Ιαχωβικής πανσελήνου του αυγούστου,και να παύσουν να ασχολούνται δια τον εντοπισμό δειλίας και κατωτερότητας μεταξύ των μελών της ο.ε.α. και μεταξύ των φίλων της ο.ε.α.,διότι η υπηρεσία πληροφοριών ΚΥΠ/ΕΥΠ και οι ξένες υπηρεσίες πληροφοριών γνωρίζουν ήδη όλα τα στοιχεία τους,μέσω παρακολουθούμενων τηλεφώνων,και μέσω εντοπισμού των μεταξύ τους ανταλλασσομένων emails, το οποίο σημαίνει ότι,ενώπιον των εβραιομασονικών αρχών δεν υπάρχει ανωνυμία δια τα μέλη της ο.ε.α. και δια τους φίλους της ο.ε.α.
Καραγεωργίου Γιάννης
Δια το τμήμα ο.ε.α.
Μαγνησίας
11/8/2011,Βόλος.
Υ.Γ.1: Καλούμε τους στρατηγούς της Γ.Α.Δ.Α. και της ΕΛ.ΑΣ., με δεδομένο ότι στα λεσβιακά σεξουαλικά όργια ο αυνανιστής Σπυρόπουλος εκδίδει την Γυναίκα του ενώπιον των παιδιών του,και με δεδομένο ότι ο Σπυρόπουλος εκδίδει την αδερφή του στο χαρέμι του Παναγιώτη Τουλάτου,ιδρυτού της θρησκείας “Ηλίου Φώς”, να καλέσετε και τις δύο αυτές κυρίες,ήτοι την σύζυγο και την αδερφή του Σπυρόπουλου στο μασονικό σεξουαλικό σας όργιο υπό το φώς της αυγουστιάτικης πανσελήνου.
Υ.Γ.2: Σε ότι αφορά στα Μέιζερ της ο.ε.α. πληροφορούμε τους στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ. και τους χαφιέδες τους Σπυρόπουλους ότι αυτά χωράνε μόνο στους πρωκτούς μεγάλης διαμμέτρου όπως οι δικοί τους.
Όταν αρχίσουν πάνω στα ανωτέρω καθάρματα οι προκαλούμενες από Μέιζερς και νετρίνο Νέιζερς παρενέργειες ζαλάδες-αφασίες και περίεργες καρδιακές αρρυθμίες τους μένει ένας μήνας ζωή δια να αλλάξουν πορεία με πράξεις εξιλεώσεως δια να επιβιώσουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις