Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Απάντηση του ιστολογίου Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ,αλλά και της Ο.Ε.Α. σε σχόλιο αναγνώστη

 

Απάντηση του ιστολογίου Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ,αλλά και της Ο.Ε.Α. σε σχόλιο αναγνώστη

1FOIBOS είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΑ?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

http://perseysteam.blogspot.com/2011/08/blog-post_05.html

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καραγεωργίου Γιάννης(εκπρόσωπος Ο.Ε.Α)

Ζουρνατζής Γιάννης(Φίλος Ο.Ε.Α-εκπρόσωπος ιστολογίου Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ)

προς

1foibos

καταρχήν ευχαριστούμε για την δημόσια υπεράσπιση της ο.ε.α. και των φίλιων ιστολογίων.

Γι΄αυτό θα σε εξαιρέσουμε μόνο μια φορά από τον κανόνα τον οποίο αναρτήσαμε περί φράγματος και περί μη απαντήσεως σε ανώνυμα σχόλια και ανώνυμα e-mails.

http://perseysteam.blogspot.com/2011/08/666.html

Στο θέμα Απολλώνιο Ιερατείο απαντούμε:

Τα Απολλώνια Ιερατεία Ελλάδος,όπως αυτό των Δελφών,μετά την επικράτηση του βυζαντίου το 312 μ.χ.,ως ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία,ήταν τα πρώτα ιερατεία τα οποία προδοτικός και άνευ ουδεμίας κρατικής πιέσεως,μεταστράφηκαν στο χριστιανισμό της δρακονιανής σελήνης,εν μια νυκτί.

Άλλωστε από το 9.600 π.χ. του παγκοσμίου πολέμου Ελλήνων Ατλάντων και Σεληνιακών θεών-Ηλιακών θεών Ανδρομέδας όπως ο Απόλλων,ο υποτυπώδης αστροστόλος των Ηλιακών Ελλήνων θεών αποχώρησε ηττηθείς από τον υπέρτερο δρακονιανό αστροστόλο με ναυαρχίδα σελήνη.

Το 1/3 των Ηλιακών θεών εισήλθε στην κοίλη γαία μέσω της οπής βορείου πόλου.Το άλλο 1/3 υποχώρησε και οχυρώθηκε στους 4εις εξωτερικούς πλανήτες Πλούτωνα-Ποσειδώνα-Ουρανό-Κρόνο.Το τελευταίο 1/3 αναχώρησε δια αστερισμό Ανδρομέδας μέσω του Ηλιακού συστήματος Σειρίου.

Από ενδείξεις εικάζεται ότι το εισελθών στην κοίλη γαία 1/3 κυβερνάται από τον Απόλλωνα ο οποίος μέσα στην βρομερά δρακονιανή “αγία γραφή” υβρίζεται ως “υποχθόνιος απολλύων” ήτοι “υποχθόνιος καταστροφέας”.

Τα δελφικά παραγγέλματα ήτοι χρησμοί δίνονταν στο Απολλώνιο Ιερατείο από πνεύματα της δρακονιανής σελήνης υποδυόμενα τον Απόλλωνα.

Η Απολλώνια θρησκεία και λατρεία είναι εφεύρημα του Σίν-Σιών της σελήνης διότι όταν ο πανεπιστήμων των καλών τεχνών και πλανητικός υπερυπουργός των καλών τεχνών Απόλλων ευρισκόταν στην επιφάνια της γαίας,δεν αντιπροσωπευόταν από θρησκευτικούς ναούς και ιερατεία αλλά από πανεπιστημιακές ακαδημίες καλών τεχνών και από αριστείς καθηγητές Απολλώνιων τεχνών.

Άρα αποδεικνύεται ότι ήταν αδύνατον,από το 9.600 π.χ. εώς σήμερα ο πραγματικός Απόλλων να δίνει χρησμούς μέσω ιερατείων τα οποία,υπό δαιμονική καταληψία δαιμόνων της σελήνης γελοιοποιούσαν τον Απόλλωνα ως δήθεν ανταγωνιστή του Συμπαντικού Οργανισμού του Πανός.’ και ως θρησκευτικό θεό θρησκευτικής λατρείας.

Στο μέλλον εάν επιθυμείς απάντηση από την ο.ε.α. και τα φιλικά ιστολόγια,θα πρέπει να υπογράφεις στο e-mail με το όνομα σου με την ακριβή ταχυδρομική σου διεύθυνση (ελτά),και με ένα αριθμό σταθερού τηλεφώνου.

Λυπούμεθα αλλά εάν θέλετε να είστε συμμαχητές με την ο.ε.α. θα εκτίθεστε στον αντίπαλο επωνύμως,όπως εκτίθενται ο Απόστολος Παπανάκος,του Έλλην και χάος,και ο Γιάννης Ζουρνατζής του Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ,

ο Γιάννης Καραγεωργίου της ο.ε.α.,και άλλοι φίλοι του διαδικτύου.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων διευκρινίζουμε ότι εκ των φιλικών ιστολογίων,οι ανώνυμοι ιδιοκτήτες καλύπτονται από την επωνυμία του Απόστολου Παπανάκου του Έλλην και χάος,ως επωνύμως γνωστοί προς αυτόν.

Εξάλλου η ΚΥΠ/ΕΥΠ και οι ξένες υπηρεσίες πληροφοριών,μέσω του εξοπλισμού τους γνωρίζουν ήδη όλα τα στοιχεία όλων των ανωνύμων οι οποίοι αποστέλλουν κείμενα ή e-mails ή σχόλια στα φιλικά ιστολόγια της ο.ε.α.,και όλα τα στοιχεία των διαδικτυακός ανωνύμων bloggers φίλων της ο.ε.α.

Δημοφιλείς αναρτήσεις