Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ο Σατανισμός εκ των έσω...

Ο Σατανισμός εκ των έσω...
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/08/blog-post_03.html

Σχόλιο ιστολογίου:
Το κάτωθι κείμενο είναι μια αποκαλυπτική περιγραφή των αισχρών και τρομακτικών εγκλημάτων που συντελούνται από τους λεγόμενους αφοσιωμένους στον σκοτεινό άρχοντα, τον Σατανά. Ο Fozdyke βεβαίως τα αποκαλύπτει όλα αυτά ώστε να πείσει τον αφελή ότι η οδός της αριστερής χειρός που ακολουθεί αυτός και οι όμοιοί του πρεσβεύει την ελευθερία του ατόμου ενώ οι της δεξιάς χειρός πρεσβεύουν τον ελεγκτικό παγκοσμιοποιητικό σατανισμό. Εξωραϊζει το ένα μέσω αποκαλύψεως των άθλιων πρακτικών του άλλου. Και βέβαια το κείμενο εξυπηρετεί και άλλους σκοπούς σε γενικότερο επίπεδο: Με το να επιβεβαιώνει το σατανά, ωθεί τους αφελείς να διαπιστώνουν λανθασμένα ότι εφ'όσον υπάρχει ο σατανάς άρα υπάρχει και ο εξωκοσμικός θεός της βίβλου και κατά συνέπεια αν θέλουνε να σωθούνε και να μην τους φάει ο βελζεβούλ, πέφτουν στα δίχτυα του βιβλικού θεού, δηλαδή στα δίχτυα του ίδιου(σατανάς=γιαχβέ). Άλλωστε και το όνομα που χρησιμοποιεί ο "Fozdyke" δεν είναι το πραγματικό του αλλά το "σατανιστικό" του, το "πνευματικό" του όνομα δηλαδή, κατ'αντιστοιχίαν με τους παπάδες... τανάντια ταύτα.
Είναι περίτεχνα δομημένο το δίπολο χριστιανικός θεός-σατανάς και ενδεικτικό της νοημοσύνης του ψευδοθεού πειρατή του πλανήτη μας, Σιν Σιων Σεντάι Τζεντάι Τζέηντ Τζουντ Τζουντα. Διότι δημιούργησε δύο "περσόνες", από τη μία ο "ελεήμων αλλά και τιμωρός" θεός της βίβλου και από την άλλη ο "έκπτωτος άγγελος, αντίθεος, αντίχριστος" σατανάς έτσι ώστε τα πλήθη να πέσουν σε πολλαπλές παγίδες. Είτε να φοβηθούν το σατανά(τη μία περσόνα) και να πέσουν με τα μούτρα στο χριστιανισμό, είτε απεχθανόμενοι το βιβλικό θεό να πέσουν στα δίχτυα του σατανισμού-εωσφορισμού(που κάθε άλλο παρά έως φέρει, πάλι διέστρεψε τις ελληνικές έννοιες). Διπλή μπλόφα εκ της ιδίας πηγής, σύνηθες για τον δρακονιανό σεληνιακό θεϊσκο. Αυτός είναι που εφαρμόζει πρώτος την τμηματοποίηση(compartmentalisation) ώστε οι μεν χριστιανοί και λοιποί(διότι και οι μουσουλμάνοι στα ίδια πιστεύουν, στον ελεήμονα αλλάχ και στο κακό djinn, τα ίδια και εκεί) να συνομιλούν με δήθεν "αγγέλους" και οι μεν σατανιστές με δήθεν "δαιμονικά πνεύματα", με αποτέλεσμα είτε έτσι είτε γιουβέτσι να μεταφέρονται οι εντολές του σε όλα τα πλήθη των "φυλακισμένων" υπό κατοχή Σιν Σιών κλπ. είτε "θεϊκά", είτε "σατανικά".
Τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, είναι και τα δύο θέατρα του παραλόγου, παρότι οι επικλήσεις και τα τελετουργικά λειτουργούν αλλά λειτουργούν με μόνο σκοπό να μεταφέρονται οι εντολές του αρχιμαλάκα αυτού που παίζει θέατρο και κάνει ταχυδακτυλουργικά τρικς, αλλά και για "καταληψία" πιθανών δραπετών αλλά και πειθηνίων ανδρεικέλων. Ο σατανάς και ο βιβλικός θεός, η δεξιά παλάμη και η αριστερή και το κακό συναπάντημα εκπορεύονται εκ της ιδίας όζουσας πηγής, εκ του ...πατρός, του υιού και του αγίου πνεύματος...
Παρ'όλ'αυτά το κείμενο έχει τη σημασία του διότι αποκαλύπτει μέχρι πού φτάνει η διάβρωση στα άτομα που βρίσκονται στις εξουσίες των εθνών και δείχνει ότι για να φτάσουν στις θέσεις αυτές όλοι τους κάτι δίνουν. Δείχνει την αρρώστια και την ανωμαλία τους, αποδεικνύει ότι στις τελετές τους βγάζουνε τα μάτιά τους πρωκτικώς, σοδομίζουνε μικρά παιδιά, τρώνε και πίνουνε σωματικά εκκρίματα, χύνουν αίμα. Μία πλήρης ανωμαλία και αρρώστια, σε πλήρη εναρμόνιση με την σκατένια νοημοσύνη πίσω από όλα αυτά.
Άλλα σημαντικά στοιχεία είναι η αποκάλυψη πως η "Α.Ο.Α." δρά και ως "Στοά Άλφα"(Alpha Lodge Αυστραλία) με παρακλάδι της το "Τάγμα των Εννιά Γωνιών"(
Order of the Nine Angles), χρήσιμο στοιχείο για όσους παρακολουθούν τη δράση τους. Και άρα επιβεβαιώνεται η Ο.Ε.Α. και πάλι, εκ των έσω αυτή τη φορά, για όσα έχει προωθήσει κατά καιρούς για την "Α.Ο.Α." και τη δράση της.
Βέβαια δεν γίνεται λόγος πουθενά για την Υπερ Στοά HONG και λογικά, διότι και ο Fozdyke παραπληροφορεί είτε εν αγνοία του είτε ενσυνειδήτως. Όσοι όμως ξέρουν πλέον πως λειτουργεί ο ψευδοθεός, με το κείμενο αυτό μπορούν να συμπληρώσουν κάποια κενά ή να επιβεβαιώσουν υποψίες τους.
Το κείμενο μεταφράστηκε εκ του ιστολογίου "ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ" από το αγγλικό πρωτότυπο, σύνδεσμος του οποίου παρατίθεται στο τέλος. Κείμενα εντός παρενθέσεως είναι εκ των υστέρων σχόλια εκ του ιστολογίου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΓΙΑ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.
"Υπάρχει ένας μυστικός θεός, ο οποίος ελίσσεται σε ένα σπειροειδές κάστρο φρούριο και ο οποίος καθοδηγεί και επιβλέπει την πρόοδό μας από καιρό λησμονημένο – και ο οποίος έχει παραμείνει κεκαλυμμένος αλλά πολύ κοντά μας, περιμένοντας την μελλοντική ώρα της επανόδου. Η ώρα της επανόδου είναι κοντά. Ήδη ακούμε τους απομακρυσμένους ήχους του κεραυνού που σημαίνουν την επερχόμενη καταιγίδα"
S.E. Flowers Ph.D.
Του Aloysius Fozdyke

Παρά τα όσα κάποιοι πιστεύουν, βασισμένοι σε βιβλία, διασταυρώσεις στοιχείων και ψεμάτων, ο Σατανισμός είναι μια ετικέτα που εφαρμόζεται σε πλήθος πνευματικών διεργασιών και πρακτικών, από ξεχαρβαλωμένους έφηβους που σφάζουν μικρά ζώα σε νεκροταφεία μέχρι την περίτεχνη μεθοδολογία και πρακτική της Στοάς Άλφα.
Αυτή η Στοά έχει ιστορική προέλευση από την Σουμερία, την Αίγυπτο και τις πόλεις της Βαβυλώνας και της Ουρ. Οι μέθοδοί της αγκαλιάζουν ενεργά αυτή τη ζωή, αυτόν τον κόσμο, το φυσικό βασίλειο, αυτό το σώμα ως μέσο πεφωτισμού και αφύπνισης. Η οδός της αριστεράς χειρός δεν είναι μία οδός διαφυγής από την πραγματικότητα, αλλά μια πλήρης και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της φυσιολογικής και φυσικής υπάρξεως, περικλείοντας ευχαρίστηση και χαρά αλλά και τρόμο, πόνο και θνητότητα. Γίνεσαι οικειοθελώς απόβλητος.(εξωραϊσμός της οδού της αριστεράς χειρός του σατανισμού, άλλη μία παγίδα)
Κάθε βαθμός επιτυγχάνεται, ποτέ δεν παραδίδεται. Μερικές φορές χρειάζονται χρόνια για να προοδεύσει κάποιος-αλλά ποτέ δεν μπορεί να φύγει από τη Στοά. Υπάρχει ένα σημείο μη επιστροφής. Πραγματικά, κάθε ιεροτελεστία ενώνει τους συμμετέχοντες πιο σφιχτά. Πιο σφιχτά ο ένας στον άλλο, πιο σφιχτά με τα ονειρικά και εφιαλτικά Μυστήρια των θεοτήτων μας. Εμείς καθορίζουμε μαζί τις πράξεις της αριστεράς χειρός και των ακολούθων της.
Η οδός της αριστεράς χειρός στην πιο αγνή μορφή της χαρακτηρίζεται πάντα από ριζοσπαστική αντίθεση. Η μέθοδος μύησης είναι βασισμένη στην καλλιέργεια της αποξένωσης και της ηθελημένης αποξένωσης από τον θεϊκό, φυσικό και ανθρώπινο νόμο. Μέσω μιας ενεργής και θετικής ιερής αποθέωσης του ριζοσπαστικού Άλλου(Drugoy - ο Άλλος; η ομοιότητα πάντως με το Dragon είναι εμφανής), ο περπατητής της αριστεράς χειρός βαδίζει εκτός προηγούμενων ασφαλών ορίων, μία αυτοεξόριστη ύπαρξη της δικιάς της αυτόνομης θέλησης! Αυτός ο ιερός διαχωρισμός από τον κατεστημένο νόμο και τα έθιμα, κυρίως των ερωτικών συμβάσεων, δεν πρέπει να μπερδεύεται με τις κενές πράξεις ενός κοινωνικού επαναστάτη, απεναντίας είναι μία Θεϊκή αποστροφή για τους περιορισμούς που δένουν τον αμύητο, η λήψη της ανώτατης ευθύνης των πράξεων του.(κατά συνέπεια ο σατανιστής της αριστεράς χειρός είναι κάτι παραπάνω από επαναστάτης διότι καταλύει τις συμβάσεις, έτσι μας λέει ο fozdyke, ειδικότερα τις σεξουαλικού περιεχομένου συμβάσεις-παγίδα πανσεξουαλισμού, ομοφυλοφιλίας, σοδομισμού, σεξ με ζώα, με παιδιά, ό,τι ανωμαλία μπορεί να κατεβάσει το αρρωστημένο τους μυαλό)
Δεν λατρεύουμε το Σατανά- τον προσομοιάζουμε. Αναζητούμε να μετατραπούμε σε θεούς και θεές βάσει του δικού μας δίκαιου. Έτσι το μονοπάτι μας είναι νομοτελειακά μοναχικό. Η πρώτη συλλογή ενός(αμύητου), είτε επετειακή, είτε κενή, είναι πάντα σημαδιακή. Υπάρχει μια συνειδητοποίηση η οποία δεν μπορεί να εκφραστεί. Και έπειτα από τη Συλλογή προσπαθούμε να εμπλακούμε σεξουαλικά όσο πιο γρήγορα γίνεται, διότι τα Μυστήρια μας είναι εγκαθιδρυμένα πάνω στο θάνατο και στο σεξ. Το πρωκτικό σεξ είναι ένα από τα ανώτερα μυστήρια. Εκτελεσμένο σωστά, απελευθερώνει και συγκρατεί. «Το (μαγικό) ραβδί πρέπει να στιγματιστεί»(να και τα πρωκτικά σεξ τα οποία κατέχουν και σύμφωνα με τους ιδίους τεράστια σημασία για τα τελετουργικά τους. Ένα από τα ανώτερα μυστήρια, καταλαβαίνετε γιατί προωθείται μαζικώς η ομοφυλοφιλία, γιατί ευνουχίστηκαν κοινωνικά οι άνδρες ώστε να μετατραπούνε σε ...σκύλες..., γιατί εξαπλώθηκε ο φεμινισμός, γιατί αναγνωρίστηκαν επισήμως οι λούγκρες ως τρίτο φύλο, γιατί οι επεξεργασμένες τροφές και τα ναρκωτικά στειρώνουν στην ουσία τον άνδρα, του κόβουνε τη διάθεση. Έτσι ώστε ένα μεγάλο κομμάτι να το ρίξει στα πρωκτικά ξεσκίσματα όπως κάνουνε αυτοί και οι παράλληλοί τους και να πιαστεί στη φάκα... το μαγικό ραβδί είναι ο φαλλός, και φαλλικά σύμβολα και κτίσματα υπάρχουν παντού στον πλανήτη... η ίδια η ...βάπτιση στην οποία υποβάλονται όλοι οι νεοέλληνες έχει τις ρίζες της στην ...βάπτιση από σπερματικά υγρά, αυτό είναι το αρχαίο νόημα του anointment, του χρίσματος, να χριστεί ο μυούμενος με ...χύσια. Αυτή είναι η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο. Γι'αυτό και οι παπάδες και τα παπαδοπαίδια δεν έχουν και μεγάλο πρόβλημα με όλα αυτά, γι'αυτό προσέξτε όταν βάλετε την άλλη φορά το παιδί σας να τους φιλάει τα χέρια και όταν πάτε να το ...βαπτίσετε)
ΜΕΡΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Σύμφωνα με τις Γνωσιακές Διαλέξεις της, η Στοά Άλφα δρούσε κυρίως στην Αγγλία μέχρι τον 19ο αιώνα όταν η επιχειρησιακή της βάση έγινε η αυστραλιανή αποικία της Νέας Νότιας Ουαλίας. Εκεί κάποιοι από τους πιο υψηλά ιστάμενους της ντόπιας ευγενούς τάξης την αγκάλιασαν. Μεμονωμένοι όπως ο
Alfred Deakin και αργότερα ο King O’Malley προκάλεσαν κάποια προβλήματα αλλά μέχρι την ώρα που ο William Morris Hughes έγινε πρωθυπουργός, αυτά τα εμπόδια ξεπεράστηκαν ευρέως με την επικέντρωση στη γραφειοκρατία. Εργαζόμαστε πίσω από την σκηνή.
Αυτοί με περιορισμένους σκοπούς ή περιορισμένο αυτοσεβασμό χρησιμοποιούν όποια λίγη δύναμη τους δίνεται με πλήρως προβλέψιμο τρόπο. Κάποιος χρειάζεται μονάχα να παρατηρήσει τι συνέβη από τη στιγμή που καταστράφηκαν οι δίδυμοι πύργοι στη Ν.Υόρκη. για να δεί πως η αστυνομία, οι τελωνειακοί, οι σεκιουριτάδες και άλλοι ποταποί γραφειοκράτες έχουν δημιουργήσει αυτό το είδος της ανώνυμης, απρόσωπης και άψυχης δικαιοσύνης η οποία είναι θεμελιώδης για το ιεραρχικό μέλλον. Επικεντρώνοντας στο σύστημα, ο καθείς και το καθετί έρχεται στη θέση του. Όπως μου είπε ο μέντορας μου, Petor Narsagonan, «ο Σατανάς είναι ένα θαυμάσιο σύστημα του ανθρώπου!» Αυτό μαθεύτηκε στη Στοά Άλφα πολύ νωρίς.(Εν μέρει σωστό αλλά εν τέλει λάθος. Διότι δεν είναι σύστημα του ανθρώπου αλλά δόθηκε στον άνθρωπο από τον σεληνιακό καταληψία της Γης. Αλλά είναι ενδεικτική η δήλωση για να αποδειχτεί ότι ο Σατανάς δεν είναι τίποτα άλλο από μία περσόνα, ένας ρόλος του αρχιμαλάκα και τίποτα άλλο)
Εκείνη την εποχή και πολύ μέσα στον εικοστό αιώνα, υπήρχε ένας ελευθεριάζον κλάδος μέσα στη Στοά. Καθώς ο Σατανάς είχε αφήσει την τυραννία του παραδείσου για την αναζήτηση της ελευθερίας, η ελευθερία ήταν αυτό που υποστήριζε η στοά.(την ελευθερία υποστηρίζει ο "καλός σατανισμός", τί ωραία που τα παρουσιάζει ο καραγκιόζης...) Παρολαυτά, έγινε έντονα προφανές ότι οι μάζες δεν θέλουν ελευθερία.(ορθόν, διότι εάν επιθυμούσανε ελευθιστία, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο) Καθώς ο Δυτικός κόσμος-περιλαμβανομένης και της Αυστραλίας- όδευε άνετα προς την εφαρμογή μαζικής φυλακίσεως(με τη θέλησή του), οι ακόλουθοι της οδού της Δεξιάς Χειρός είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν. Με κάμερες παρακολούθησης στους δρόμους, στα ΜΜΜ και στις λεωφόρους, με τηλεφωνικές συνομιλίες να καταγράφονται για «εκπαιδευτικούς» σκοπούς, με την εξάπλωση των κυβερνητικών κανονισμών, ντιρεκτίβων, πολιτικών, συσκευές σάρωσης και μηχανές εντοπισμού, αποδεικτικά ταυτότητας και τριπλότυπες φόρμες, το συμβιβασμένο κοπάδι νιώθει άνετα!
Καθώς το μέλλον επεξεργάζεται, οι Σατανιστές θα είναι το χρυσό ιωβηλαίο της κοινωνικής πυραμίδας.
Ο (αυστραλός πρωθυπουργός) Billy Hughes προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα έπειτα από την παρουσία του στο Συνέδριο Ειρήνης των Βερσαλλιών το 1920, όταν οι ομοσπονδιακές αποικίες της κοινοπραξίας της Αυστραλίας θα γίνονταν ένα ανεξάρτητο έθνος. Η ίδια δυνατότητα ανοίχτηκε και για τη Νέα Ζηλανδία και για τον Καναδά. Ύστερα από πολλή προσπάθεια από μυημένους της Στοάς Άλφα ανά την υφήλιο, μόνο η Βρετανική αποικία της Νοτίου Αφρικής έγινε ανεξάρτητο έθνος. Το εισόδημα και η επιρροή της οδού της αριστεράς χειρός και των ακολούθων της παραμένει ανέπαφο μέχρι αυτή τη μέρα.
ΤΡΟΠΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ
Η οδός της δεξιάς χειρός(αυτοί είναι οι "κακοί") παίρνει την ευθύνη μακριά από το άτομο με τη χρήση επίσημου δόγματος, ενός κώδικα ηθικής και συμπεριφοράς και βάζοντας τα άτομα να συμμετέχουν σε οργανωμένες μαζώξεις. Με αυτόν τον τρόπο και με τις πολλαπλές παραλλαγές του, η ταυτότητα του ατόμου υφαρπάζεται από συστήματα πίστεως τα οποία το άτομο πρέπει να αποδεχτεί και μέσω αυτών να αποδεχτεί κάποια ανώτερη εξουσία, είτε αυτή είναι άτομο, μια ομάδα ή μία ιδεολογία. Η Στοά Άλφα κατέλαβε αυτές τις εξουσίες – πολιτικά κόμματα, στρατό, δημόσιες υπηρεσίες, οικονομικούς θεσμούς, το νομικό επάγγελμα, εκκλησίες, εξωραϊστικούς συλλόγους και άλλα- με μία ποικιλία μεθόδων και με αυτόν τον τρόπο επέτυχε τους στόχους της.
[Γίνεται προφανές ότι δεν κρούει δεκαετίες τώρα τον κώδωνα του κινδύνου ανελλιπώς η Ο.Ε.Α. για τους ανώτατους αξιωματούχους σε όλους τους θεσμούς και τις δομές της κοινωνίας/κράτους., αδίκως. Αντιθέτως προειδοποιούσε και προειδοποιεί και θα προειδοποιεί μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα ότι όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ οι θεσμοί έχουν καταλυθεί από τα τσιράκια του Σιν Σιών, πείτε τους μασόνους, πείτε τους σατανιστές, πείτε τους ιησουϊτες, χριστιανούς, όπως και αν λέγονται όπου και αν ανήκουν, αυτοί είναι υποχείρια του ψευδοθεού. Γι'αυτό και φωνάζουμε ότι τα πάντα θα κριθούν από όσους απέμειναν. Μην περιμένετε από κανέναν θεσμό βοήθεια, διότι και να προσφέρουνε βοήθεια, θα είναι παγίδα. Δυστυχώς, έτσι είναι και πρέπει να το ξέρει ο καθένας. Δεν περιμένουμε βοήθεια από κανέναν πούστη, όλοι τους είναι "πιασμένοι" από τα αρχίδια. Εμείς πρέπει να πάρουμε την τύχή μας στα χέριά μας. Είναι απαραίτητο! Διότι δεν νοείται οι "σατανιστές" να ποντάρουν στο ότι ο Άνθρωπος δεν θέλει ελευθιστία, δεν θέλει ανεξαρτησία, δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνές του και ο Άνθρωπος να τους επιβεβαιώνει! Θα το ανατρέψουμε αυτό. Το ανατρέπουμε!]
Η Εκκλησία του Σατανά και το τέκνο της,
ο Ναός του Σετ(Σηθ-τάγμα με έδρα την Καλιφόρνια, του γνωστού σατανιστή μαλάκα αξιωματούχου του στρατού των ΗΠΑ, Michael Aquino) είναι τα δημόσια πρόσωπα της οδού της αριστεράς χειρός. Παραμένουν ελκυστικοί για αυτούς που είναι επιλεγμένοι και θα κληθούν να συμμετέχουν ή αυτούς που θα βρουν πιο σοβαρούς και κρυφούς κλάδους μιας πολύ παλιάς παράδοσης. Σε σχέση με αυτό, το Τάγμα των Εννέα Γωνιών στη Βρετανία είναι η αδερφική «στοά» στις διάφορες Στοές Άλφα παγκοσμίως και ειδικότερα στην Αμερική.
Στον πεζό κόσμο, τα πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Κέμπριτζ στη Βρετανία και το πανεπιστήμιο του Τέξας στην Αμερική παραμένουν τα γόνιμα εδάφη στρατολόγησης της Στοάς Άλφα. Όπως όλα τα μοντέρνα πανεπιστήμια, αυτά τα κέντρα μάθησης προετοιμάζουν τους φοιτητές τους για μια ζωή δουλειάς σε κάποιο άχαρο ίδρυμα/θεσμό, παγιδεύοντας τους στο συνταξιοδοτικό σύστημα και δημιουργώντας κατ’αυτόν τον τρόπο, αιχμαλώτους του Κράτους. Αντίθετα με τα μοντέρνα πανεπιστήμια, τα τρία προαναφερθέντα και το πανεπιστήμιο της Οσάκα παραμένουν στο προσκήνιο του Εωσφορισμού. Το πανεπιστήμιο της Οσάκα στην Ιαπωνία έγινε σημαντικό στα μέσα της δεκαετίας του 80, λόγω των σχέσεων του, απ’όλες τις ομάδες, με τον IRA. Πολλοί δεν συνειδητοποιούν ότι οι Ιρλανδοί ρεπουμπλικάνοι(republicans-δεν ξέρω αν εννοεί "δημοκράτες" ή ρεπουμπλικάνοι όπως στην Αμερική) έχουν μία βαθειά και μακρόχρονη σχέση με το πανεπιστήμιο της Οσάκα, όπως το πανεπιστήμιο έχει τώρα σχέση με την οδό της αριστεράς χειρός.
Η Βόρειος Ιρλανδία έχει πολλούς σατανιστές υψηλού υποβάθρου. Οι Ιρλανδοί σατανιστές είναι βαθιά μέσα στις απαγωγές και θυσίες ανήλικων παιδιών. Ο δικός τους είναι ένας παλιός, σκοτεινός παγανισμός γεμάτος από εποχιακές εορτές. Πιστοί στο Τάγμα των Εννιά Γωνιών, παρολαυτά οι Ιρλανδοί διατηρούν τα δικά τους μυστήρια. Μερικοί εκ των πιο επιφανών ανθρώπων τους είναι επίσης μέλη της Στοάς Άλφα.
Το Κάστρο του Κλόνεγκαλ και τα περίχωρά του είναι πολύ γνωστά στους Ιρλανδούς μεμυημένους.(Fellowship of Isis - Central Global Website-A Visit to Clonegal Castle:http://lotuspharia.freeyellow.com/thecircleofisis/id246.html)

ANTON LAVEY & NORMAN LINDSAY
Ο Howard Stanton Levey αρχικά σχετιζόταν με το Αμερικανικό παρακλάδι Ο.Τ.Ο. και από αυτούς διδάχτηκε για πρώτη φορά σοβαρή Μαγεία(Magick, έχει διαφορά από το απλό magic και βεβαίως, σοβαρή Μαγεία διδάσκει η Ο.Τ.Ο., αυτά για όσους μας έγραψαν ότι δεν υπάρχουν αυτές οι εταιρίες και ότι αν υπάρχουν είναι ακίνδυνες...). Οι Carl Kellner, Dr. Gerard Encausse, Theodor Reuss, John Yarker, Στρατηγός K.E. Haushofer και Dietrich Eckart(να και οι θεωρητικοί του ναζισμού, οι προπάτορες του ναζιστικού κόμματος και ιδεολογίας) ήταν κάποιοι εκ των βαρέων βαρών στη θεμελίωση αυτού που είναι γνωστό σήμερα ως Στοά Άλφα. Το έργο τους είχε έδρα την Ευρώπη αλλά βρήκε γόνιμο έδαφος και στην Αμερική, ειδικότερα λόγω των ύστερων προσπαθειών του
Edward Alexander Crowley και των σχέσεων του με τις Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Ήταν οι διδασκαλίες του- από τον Crowley μέσω του Marvel Whiteside Parsons(Jack Parsons, ο φημισμένος αποκρυφιστής-μεγάλο κεφάλαιο στη NASA-όπου περιπαιχτικά αναφέρονται στο παιδί του το JPL ως Jack Parson's Lab αντί για Jet Propulsion Lab)- οι οποίες ήταν το θεμέλιο για την μετέπειτα εξέλιξη του H.S. Levey.
Ενώ η Εκκλησία του Σατανά είναι επισήμως αθεϊστική, ο ιδρυτής της σίγουρα δεν ήταν. Προτού γίνει ο
Anton La Vey, ο Howard Levey συμμετείχε και εκτελούσε μια πληθώρα δραστηριοτήτων οι οποίες ακόμα δεν έχουν δει το φως της μέρας, εάν το δουν ποτέ. Για παράδειγμα, κάποιο διάστημα ήταν συνεργάτης του (Δολοφόνου του Ζωδιακού Κύκλου-The Zodiac Killer) Dick Gaikowski.
Ήταν γύρω στο 1964 με 65 όταν η Στοά Άλφα έκανε την πρώτη της επαφή μαζί του και κατέληξε σε μια πολύ παραγωγική συμφωνία. Τα αγαπημένα επιτεύγματα του παραμένουν το Ordo Cave Lupam(Cave Lupam στα λατινικά σημαίνει Πρόσεξε τις she wolfs, μεταφορικά δηλαδή τις πόρνες, και ήταν ένα Τάγμα για θηλυκές μεμυημένες με έμφαση στα σαρκικά τελετουργικά) μόλις κάποια χρόνια μετά το σκάνδαλο
Profumo (ο Προφούμο επιφανής πολιτικός της βρετανίας πιάστηκε να διατηρεί σχέσεις με πόρνες που του παρείχε άλλο πολιτικό μέλος της τότε κυβερνήσεως)και η επιρροή του πάνω στο(βασισμένο αρχικά στην Αυστραλία) Μαύρο Τάγμα(του Τύφωνα, όχι το απλό Μαύρο Τάγμα των θεωρητικών του ναζισμού Gotzen Gegen Thule, αυτό είναι ένα υπερ μυστικό σετιανό σηθιανό τάγμα με Υψηλές ιέρειες γυναίκες). Είναι ντροπή που δεν γνώρισε ποτέ τον(αυστραλό, κυρίως καλλιτέχνη) Norman Lindsay ο οποίος συνέβαλε πολύ στην επιτυχία του Μαύρου Τάγματος.
Ο Crowley συνεχώς επισήμανε τη συμβουλή να προσελκύουν σημαντικά και πετυχημένα πρόσωπα στον κόσμο του απόκρυφου και στο σατανισμό και αυτό το πέτυχε. Πριν τα 1960, πολλοί ελευθεροτέκτονες στρατολογούνταν διεθνώς. Αυτές οι καλά τοποθετημένες επαγγελματικές συνδέσεις αποφέρουν μερίδια σήμερα, ειδικά στην Ιρλανδία, αλλά και στην Αυστραλία δεν ήταν διαφορετικά. Οι Αριστοκράτες(ιδίως αυτοί της κληρονομιάς των
Norman - Οι Νορμανς, είναι οι εκ της Νορμανδίας, ), πολιτικοί, γραφειοκράτες, σταρς των ΜΜΕ, κοινωνικοί λειτουργοί και ακόμα χριστιανοί κληρικοί προσκυνούν στο θυσιαστήριο του σατανά.
Ο
Norman Lindsay δεν ήταν ποτέ ομοφυλόφιλος αλλά δεδομένου αυτού, απολάμβανε κατά καιρούς τις χαρές πολύ νεαρών κοριτσιών(και να φανταστείτε ότι ο ανώμαλος αυτός έγινε γνωστός για τα ...παιδικά του βιβλία, το εξής δε "Η Μαγική Γέμιση" αποκτάει άλλο νόημα με τα ανωτέρω στοιχεία). Ασχολήθηκε ενεργά με τα μυστήρια του κόλπου(vagina), ειδικότερα με τα τελετουργικά Kaula της Ταντρικής Μαγείας. Μου έχουν πει ότι ένας αριθμός πτωμάτων είναι θαμμένα έξω αλλά γύρω από την δική του γη(Faulconbridge). Εκεί κοντά υπάρχουν αίθουσες κάτω από τα ερείπια ενός τώρα παρατημένου μεγάρου το οποίο κάηκε κάποιες δεκαετίες πριν. Καταλαβαίνω πως αυτές οι υπόγειες αίθουσες είναι εκτός πρόσβασης από τα 1930 όταν και πουλήθηκε το μέγαρο.
Ο Norman Lindsay ανακάλυψε πως η χρήση τελετουργικών και σεξ δημιουργούσε ένα ξεχωριστό κόσμο όπου η κανονική θνησιμότητα λησμονιόταν. Νεαρά παιδιά που συμμετείχαν σε τέτοια τελετουργικά επέδειξαν αντιληπτικές διαταραχές και συχνά γίνονταν μαθητές των αρχικών βιαστών τους. Ο Νορμαν πίστευε πως η σκληράδα και η βία ήταν φυσικές και η άρνηση της κοινωνίας ήταν απλά χριστιανική υποκρισία. Μέσω αυτού, η Στοά Άλφα στην Αυστραλία άρχισε να οργανώνει την σεξουαλική εκμετάλλευση, επικεντρώνοντας τα τελετουργικά τους προς τη δύναμη και τον έλεγχο των ατόμων που αναμειγνύονταν.
Τα παιδιά-θύματα αποπροσανατολίζονταν από τις ρόμπες, τα θυμιατά, τις επικλήσεις και τις τοποθεσίες. Ποιος θα πιστέψει ένα μικρό παιδί στοιχειωμένο από ντροπή και τρόμο που μιλάει για σεξουαλική κακοποίηση και βασανιστήρια αλλά την ίδια στιγμή αναφέρουν περίεργα στοιχεία των τελετουργικών; (πόσα παιδιά καταστράφηκαν επειδή κανείς δεν πίστευε ή δεν ερμήνευε τα λεγόμενά τους; Πόσα; Θα έλεγαν τα παιδιά για τράγους, δαίμονες κλπ και ουδείς μαλάκας θα τα πίστεψε...) Ο Νόρμαν κατάλαβε ότι η μυστικότητα και η σιωπή ήταν οι πρώτες και καλύτερες γραμμές άμυνας, ακολουθούμενες από την έλλειψη αξιοπιστίας αυτών καθαυτών των θυμάτων. Δεκαετίες μετά το θάνατο του, μεμυημένοι στην Στοά Άλφα πρότειναν τις «υποσυνείδητες κατασκευασμένες αναμνήσεις» σαν τον πραγματικό λόγο για κάποιες από τις ανησυχητικές ιστορίες που έχουν δει πρόσφατα το φως της μέρας, αλλά θα πρέπει να ενθυμούμαστε ότι τα προηγούμενα συμπεράσματα του Lindsay ήταν θεμελιώδη στην αποδοχή του «πανικού, «κυνηγιού μαγισσών» και «υστερίας», όπως υποστηρίζουν ότι συμβαίνει οι σημερινοί επαγγελματίες αρνητές. (διαλύοντας έτσι τη ζωή των θυμάτων τα οποία καταντούνε απόκληροι και με ψυχολογικά προβλήματα διότι ουδείς έκανε τον κόπο να σκεπτεί βαθύτερα)
Εάν ένα παιδί μιλήσει για το τι συνέβη, γίνεται θύμα μίας απορριπτικής, δύσπιστης κοινωνίας και του αισθησιακού τσίρκου των ΜΜΕ το οποίο τρέφεται γύρω από τις απιθανότητες των ιστοριών τους. Ωθούνται στα περιθώρια της συλλογικής συνείδησης της κοινωνίας και μετά λησμονούνται. Ανακαλύφθηκε πως μερικές λέξεις που προκαλούσαν αναμνήσεις ήταν αρκετές για να παραλύσουν το θύμα με ανείπωτες αναμνήσεις της ντροπής και της αγωνίας, τις οποίες ζούσαν ξανά και ξανά, διότι η μνήμη τους είναι μια φυλακή χωρίς τοίχους.
Ο Lindsay ξανα – ανακάλυψε πως σε μία απειλητική τελετουργική κατάσταση-με την επαυξημένη αίσθηση κινδύνου, με δράση και αποκρίσεις στον κρύο ιδρώτα- εάν η ευκαιρία να απαντήσεις με δημιουργικό τρόπο, σου αρνηθεί τότε οι καθημερινές απαντήσεις αποκρίσεις γίνονται δυσλειτουργικές. Σε αυτά τα άτομα ο φόβος, η οργή και η λύπη μπορούν να χειραγωγηθούν ώστε να ενισχυθούν. Συναισθηματικά μουδιασμένα και κουρασμένα, τα παιδιά μυούμενοι μπορούν να αναπτύξουν μια ξεχωριστή αίσθηση ολοκληρωτικής διαφοροποίησης προς άλλους μαζί με μια πίστη στην απόλυτη ισχύ των καταπατητών τους. Μου έχουν πει ότι κάποια από τα παιδιά έφυγαν και έζησαν ζωές πέραν του συνηθισμένου, εντός και εκτός της Αλφα, ενώ τα περισσότερα υποβιβάστηκαν στην πορνεία για τη Στοά Αλφα, ακολουθούμενη από γρήγορο θάνατο.
Σήμερα στην Αμερική ο Norman Lindsay λατρεύεται από τους μυούμενους ως ο θεός που είναι. Έγινε μεγαλύτερος από το θνητό που γνώριζε ότι θα πεθάνει ώστε να γεννηθεί ένας θεός. Η γιορτή του είναι 21 μέρες μετά τις αμερικάνικες αποκριές(
Eve of All Hallows - το γνωστό halloween-αθώο έ;). Ένα νεαρό παρθένο κορίτσι παρουσιάζεται στο Ναό, προετοιμασμένο από θηλυκά μέλη και μεμυημένο(βιάζεται δηλαδή) από τον πιο προχωρημένο αρσενικό που ακολουθεί και επιθυμεί να το διακορεύσει. Οι άλλοι μπορούν μετά να πάρουν τη σειρά τους. Τα σωματικά υγρά του κοριτσιού συλλέγονται και χρησιμοποιούνται ύστερα σε τελετουργικά, κυρίως για βαπτίσεις ή χρίσματα.
ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ
Εν τω μεταξύ στη Βρετανία, ο
Bob Boothby και ο Tom Driberg, εκτός του ότι ήταν ομοφυλόφιλοι, ήταν επίσης και ενεργοί σατανιστές. Ο Τομ χρησιμοποιώντας ως κάλυψη τον αγγλο-καθολικισμό(καταλαβαίνετε τί συμβαίνει εκεί μέσα), κράτησε μακριά πολλές ενοχλήσεις. Και οι δύο ήταν αναμεμειγμένοι πίσω από την σκηνή με το να οργανώνουν τις διαδικασίες ώστε οι Harold Wilson & Edward Heath να γίνουν Πρωθυπουργοί της Βρετανίας, μιας και ο Wilson ήταν υψηλόβαθμος μυημένος της οδού της αριστεράς χειρός και μαζί με τον Nat Rothschild επηρέασαν και ακόμα επηρεάζουν με το αξιομνημόνευτο έργο τους τη Βρετανία. Από την άλλη, ο Heath ήταν ο πλέον υψηλόβαθμος μυημένος Σατανιστής που έγινε πρωθυπουργός.
(Ο Winston Churchill αναφερόταν στον Tom Driberg ως «κάποιος που δίνει στο σοδομισμό κακό όνομα…»)
Ακόμα και οι αποκρυφιστές ξέρουν λίγα, αν τα ξέρουν και αυτά, σχετικά με τις επισκέψεις του Bob και του Ted στο αρχαίο θυσιαστικό
Δάσος του Clapham στο Sussex και τη σχέση τους με συγκεκριμένους ανθρώπους της περιοχής. Το Δάσος κρύβει σημαντικά μυστικά τα οποία εκτείνονται στο χρόνο πριν την εποχή της Ρωμαϊκής Βρετανίας. Από όσα μου έχουν πει, μία μέρα κάποιοι από αυτές τις κρυμμένες φρίκες θα αποκαλυφθούν αλλά μέχρι τότε όσοι ήταν αναμεμειγμένοι θα έχουν πεθάνει προ πολλού.
Όπως στην Αυστραλία, έτσι και εδώ υπάρχουν σήραγγες και κοιλότητες κάτω από το Chequers και είμαι ενήμερος πως ο Heath τις χρησιμοποιούσε.
Το κάστρο Balmoral βρίσκεται πάνω από τεράστιες εκτάσεις υπογείων κατασκευών. Υπάρχουν μυστικές σήραγγες κάτω από το Λονδίνο οι οποίες οδηγούν βαθιά μέσα στη Γη. Εάν ξέρεις πού να κοιτάξεις, μερικοί από τους υπόγειους σιδηροδρομικούς σταθμούς φαντάσματα και μερικά κελάρια των pubs είναι ένα καλό μέρος για να αρχίσεις. Μερικά από αυτά μπορεί να δημιουργήθηκαν φυσικά ενώ άλλα έχουν κατασκευαστεί. Προτού το Λονδίνο γίνει Ρωμαϊκή πόλη, υπήρχαν ορυχεία στην περιοχή, ορυχεία που αργότερα ανακαλύφθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν. Πράγματι, θα ήταν αληθές να δηλώσεις ότι χιλιάδες ανθρώπων μπορούσαν να ζήσουν στις σήραγγες και στις κοιλότητες κάτω από το Λονδίνο καθώς υπήρχαν άφθονες πηγές νερού. Το επιστέγασμα- ματαιοδοξίας στα μούτρα σας- του βρετανικού κατεστημένου ήταν να ονομάσει το οχυρό κάτω από το υπουργείο αμύνης «Πίνδαρο» (Πίνδαρος ονομάζεται και ο πρίγκηπας Φίλιππος ο οποίος έχει δηλώσει ότι όταν μετενσαρκωθεί θέλει να επιστρέψει ως φονικός ιός για να ξεπαστρέψει τους πληβίους!, επίσης σχετίζεται με την reptilian νεομυθολογία)από τον Έλληνα ποιητή φυσικά!
Τόσο ο Wilson όσο και ο Heath συνήθιζαν να θυσιάζουν παιδιά και η βασιλική οικογένεια ακόμα το κάνει. Ο Ted Heath έβρισκε μεγάλη απόλαυση από αυτό, ή έτσι μου έχουν πει. Προφανώς έκανε τελετουργικά έξω από το Λονδίνο, σε μια κοινότητα που σχετιζόταν με τον
Francis Dashwood. Παρομοίως, οι βρετανοί ευγενείς ζουν δημόσιες και πολύ ιδιωτικές στιγμές. Η εμμονή τους με κρυφές, εσωτερικές παραδόσεις οι οποίες εκτείνονται πίσω στο χρόνο για χιλιετίες είναι θαυμαστή. Ο πρίγκηπας William ανατρέφεται για πολύ μεγάλα πράγματα. Είναι ένας άνδρας τον οποίο πρέπει να προσέχετε!
Ο Σκοτεινός Άρχων,
Peter Mandelson, εκτός του ότι είναι φανερά gay, είναι επίσης ένας από τους πιο υψηλόβαθμους μεμυημένους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκπαιδεύτηκε στο εσωτερικό αρχαίο σύστημα μαγείας(hebdomadry-μία φιλοσοφία που αποδέχεται ότι υπάρχουν Σκοτεινές Δυνάμεις εκτός του ελέγχου του ανθρώπου και κατά συνέπεια και εντός του ανθρώπου…), το σύστημα που χρησιμοποιούνταν τόσο από τη Στοά Άλφα όσο και από το Τάγμα των Εννιά Γωνιών(ONA). Οι στενές του σχέσεις με διεθνείς φιγούρες και τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι μεγάλης σημασίας για την οδό της αριστεράς χειρός. Ακολουθώντας καλά δομημένες και καλά κτισμένες παραδόσεις, το όνειρο του παραμένει μία παγκόσμια κοινότητα – δίκτυο φυλακών. Λατρεύει να ελέγχει. Και η Mandy όπως είναι γνωστός σε αυτούς που τον ξέρουν καλά, είναι τόσο κοφτερός και επικίνδυνος όσο ένα στιλέτο.
Ο Μάντελσον είναι αυτός που βοήθησε σημαντικά ώστε να μετατραπούν οι Ευρωπαίοι σε σκλάβους των ευρωπαϊκών τραπεζών. Η Ευρώπη τώρα μετακυλά σε ένα νέο φεουδαλιστικό οικοδόμημα με τους τραπεζίτες σαν επικυρίαρχους των χρεωμένων πολιτών. Η Βρετανία, η Αμερική και ο υπόλοιπος κόσμος θα ακολουθήσουν. Οι κλεπτοκράτες πολιτικοί είναι απλά οχήματα. Εάν τα τωρινά χρέη απλά έσβηναν από τα βιβλία, η μόνη τραγωδία θα ήταν η καταστροφή των «πολύ μεγάλων για να πέσουν» τραπεζών. Και ενώ οι πολιτικοί αυτό το αποκαλούν καταστροφή, στην πραγματικότητα θα ήταν απελευθέρωση για εκατομμύρια χρεωμένους σκλάβους. Γι’αυτό δεν πρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο και δεν θα συμβεί!
Οι μισθοί θα συνεχίσουν να μειώνονται ακόμα και αν οι φόροι αυξάνονται για να πληρωθούν τα χρέη στους Άρχοντες των Τραπεζών. Οι πολιτικοί παντού υποκλίνονται και σέρνονται μπροστά στους Άρχοντες τους και υπόσχονται ακόμα βαθύτερες περικοπές και υψηλότερους φόρους. Αυτό είναι όπως είναι και θα παραλύσει αποτελεσματικά οικονομίες ανά τον πλανήτη. Ο προστατευτισμός υπό τη μεταμφίεση του Δίκαιου Εμπορίου(Fair Trade – Laisser Faire – Laisefer – Lucifer) θα εφαρμοστεί αμέσως μετά την οικονομική κατάρρευση της Αμερικής. Αυτό θέλει αυτή η βρωμιά και θα τους δώσουμε αυτό που θέλουν – φορολογία, φτώχια και πόλεμο…
Ο επόμενος πόλεμος θα εκκινήσει στο Ιράν αλλά θα φέρει όλο τον ισλαμικό κόσμο σε σύγκρουση με τη χριστιανική Δύση. Οι ακόλουθοι της οδού της δεξιάς χειρός απολαμβάνουν όσο τίποτα άλλο τους πολέμους και τους φόνους. Πολύ καιρό πριν εγώ γεννηθώ, η Στοά Άλφα ενορχηστρώνει τις καταστάσεις ώστε να τους δώσει αυτό που θέλουν. Διότι μετά τον επόμενο μεγάλο πόλεμο θα είμαστε σε θέση(οι της οδού της αριστεράς χειρός) να καταλάβουμε ό,τι έχει απομείνει. « Για τους ηλιθίους των ανθρώπων και τα βάσανά τους, μην ενδιαφέρεσαι καθόλου! Νιώθουν ελάχιστα. Αυτό που είναι, ισορροπείται από αδύναμες χαρές. Αλλά εσείς είστε οι επίλεκτοι… Κατά συνέπεια οι βασιλείς της γης θα είναι Βασιλείς για πάντα. Οι σκλάβοι θα υπηρετούν…»
Ζώντας την περισσότερη από τη ζωή του σαν καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος ουρολάγνος και μαθημένος να είναι προσεχτικός, η δολιότητα, η πανουργία και η διπλωματική περσόνα της Mandy, είναι η σφραγίδα του. Απλά μην μπλεχτείς στα πόδια του. Ζει υπό τον κώδικα τιμής της οδού της αριστεράς χειρός, της πίστης και της εκδίκησης. Ο Μάντελσον ήταν αυτός που ενορχήστρωσε το θάνατο του
James Rusbridger, ειδικά τον ελεεινό τρόπο με τον οποίο η «αυτοκτονία» του φτιάχτηκε να μοιάζει.
PRINCESS DIANA
Η Εκάτη και η Diana είναι και οι δύο θεές της Νύχτας και η σήραγγα της
Γέφυρας Alma βρίσκεται κάτω από σταυροδρόμι. Πράγματι, όταν κοιτάς το αναμνηστικό κτίσμα στο ισόγειο του Harrods- ολόκληρο με τη φανερή μεμβράνη ιχθύος και το δισκοπότηρο- λίγα μένουν στη φαντασία. Και ο φλεγόμενος πυρσός –βρίσκεται παντού, ακόμα και στον τάφο της. Πράγματι, ένα από τα πράγματα που αντιπροσωπεύει ο φλεγόμενος πυρσός-εκτός από το μαγικό ραβδί- είναι το χρυσό σπέρμα των 13 βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Η Diana εν πολλοίς κρατήθηκε εκτός των εσωτερικών εργασιών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, κυρίως λόγω της ανικανότητας της να συνδέει τις γραμμές. Μετά τον William κρίθηκε αναλώσιμη και δικαίως. Υπηρέτησε το σκοπό της. Ο θάνατος της ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα.
Η Diana ήταν ένα πρόβατο ανάμεσα σε λύκους. Επιλέχτηκε λόγω της καταγωγής της
γενετικά από το αίμα των Stuart, ο θετός της πατέρας Peter Shand Kydd έκανε περισσότερα στις αποικίες από το να ανατρέφει πρόβατα. Είχε μυηθεί στη Στοά Άλφα μερικά χρόνια πριν πεθάνει ο Norman Lindsay ή τουλάχιστον έτσι μου έχουν πει. Δεν έχω ιδέα αν συναντήθηκαν αλλά δεν θα με εξέπλησσε. Και οι δύο λάτρευαν το ελευθεριάζον σεξ και η μονογαμία αποκλειόταν.
Η αποστολή του ήταν να διαλύσει τον ήδη προβληματικό γάμο των γονέων της Diana με βλέψη να δημιουργήσει συναισθηματικά προβλήματα σε εκείνη. Η κακομοίρα, πανέμορφη ηλίθια δούλα Diana δεν κατάφερε τίποτα σε διανοητικό επίπεδο και γι’αυτό ήταν τέλεια για το ρόλο της. Ο πρίγκηπας William σίγουρα δεν είναι γιος του Καρόλου. Ούτε ο πρίγκηπας Harry, μολονότι η σύλληψή του ήταν εκτός προγράμματος και λανθασμένη. Ο πατέρας του William είναι πολίτης του κόσμου αλλά έχει τη βάση του στην Ευρώπη. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ αλλά αυτοί που το έχουν κάνει, έμειναν εντυπωσιασμένοι και τρομοκρατημένοι. Εάν ο Σατανάς έχει έναν αντιβασιλέα στη Γη, είναι αυτός.
Τέλος.
Αγγλικό κείμενο:
http://www.henrymakow.com/insiderexposesfamous.html
[ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ - ΠΡΑΚΤΕΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Ένθεος άθρησκος]
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Δρακονιανη Ιεραρχεία

Law is the product of man.
What God can create man can destroy!
It is always politics.
Even when people obey the law, it is a political decision.
Spirituality is a tool. The State has employed it, always.
For Homo sapiens are herd animals.
Hate yourself enough and the World hates with you.
Freedom is a two-edged sword.
Count Hans Kolvenbach Ο Μαύρος Πάπας.
The "Black" Pope Count Hans Kolvenbach—The Jesuit’s General
http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/blackpope.htm
Superior General of the Society of Jesus
http://en.wikipedia.org/wiki/Superior_General_of_the_Society_of_Jesus
'Hell' as an invention of the church
 
http://youtu.be/SF6I5VSZVqc
Satanist Insider Gloats Over Dire Prospects
http://www.henrymakow.com/al_fozdyke.html
Satanic Conspiracy: Confessions of a Dead Satanist(continued)
http://www.conspiracyplanet.com/channel.cfm?channelid=126&contentid=6566&page=2
Australian Adept Unveiled World Satanic Control
http://www.henrymakow.com/australian_satanist_exposes_wo.html

Satanist Insider Responds to "Disbelievers"
http://www.henrymakow.com/response_to_disbelievers.html
The Satanic Epistles of Aloysius Fozdyke
http://www.rense.com/general94/SatanicEpistlesofAloysiusFozdyke.pdf

13.500 έτη σεληνιακής … παρουσίας του Κυρίου. Παραθέτουμε κατάλογο διπολικών αντιθέτων θετικών και αρνητικών ιδεολογημάτων
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/12/13500.html
ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ Η ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_30.html
ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ "ΜΑΤΡΙΞ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_24.html
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/youtube.html
ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗ vs ΑΦΥΠΝΙΣΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/04/vs.html
Η μασονία από έναν μασόνο 90ου βαθμού
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/90.html
ΣΕΛΗΝΗ Ή ΛΕΒΑΝΙΑ: ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_03.html
Περί Γιαχβεχ ο λόγος … απαντούμε στον φίλο αναγνώστη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_03.html
Ολόκληρη η αλήθεια σχετικά με τους Δρακονιανούς και τη Σελήνη (ΜΕΡΟΣ 1)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/1.html
BILDERBERG 2011, ST. MORITZ ΕΛΒΕΤΙΑΣ. ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/bilderberg-2011-st-moritz.html
"Ανύπαρκτη" Στοά Μεγάλης Δρυός, "ανύπαρκτοι" μασόνοι . Όλα στη φαντασία μας....
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/07/blog-post_18.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις