Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας Προς μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α.


Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας
Προς μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α.
Προδοτικά μασονικά καθάρματα,λάβαμε γνώση των ψευδών σας εναντίον της Ο.Ε.Α. τα οποία περιέχονται σε έως τώρα έξι κείμενα της ιστοσελίδος σας “αντι-άμαζον”, και σας πληροφορούμε ότι, μόλις η Ο.Ε.Α. ολοκληρώσει την νέα σειρά κειμένων της τα οποία αφορούν στην πλανητική ασφάλεια,θα σας γυρίσει πίσω αυτά τα έξι κείμενα ως μπούμεραγκ.
Προς το παρόν,και για ορεκτικό,απαντούμε στα ψεύδη σας τα οποία αναρτήσατε στο διαδίκτυο μέσω των έξι κειμένων του εκπροσώπου σας Σπυρόπουλου του Pa-sy-a.gr.
Στο ζήτημα του ισχυρισμού σας περί “προδοσίας της ο.ε.α. διότι η ο.ε.α. εζήτησε από το ρωσικό στρατό να εισβάλει στην Ελλάδα,δια την εκδίωξη των στρατών του ΝΑΤΟ από την Ελλάδα και για την εν συνεχεία αποχώρηση του Ρωσικού στρατού από την Ελλάδα”,όπως αυτό εγράφη στα κείμενα της ο.ε.α. προς την ρωσική κυβέρνηση.
Προδοτικά μασονικά καθάρματα στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. και εκπρόσωποι σας Σπυρόπουλοι,λοιπές αδερφές Τατα,και αδερφές GaGa (Μάνος Δασκαλάκης και λοιπές):
Βλακωδώς,εις τον ως άνω ψευδή ισχυρισμό σας περί δήθεν “προδοσίας της ο.ε.α.”,ομολογείται την δική σας προδοσία της συνεργασίας σας δια την στρατιωτική εισβολή και κατοχή της Ελλάδος από τους στρατούς του ΝΑΤΟ,ειδέ ιταλική μεραρχία Θεσσαλονίκης,ειδέ τούρκο στρατηγό επιτελάρχη στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Λάρισα,και ειδέ ναυτική βάση του ΝΑΤΟ στη σούδα της Κρήτης,η οποία βάση συνωμοτεί δια την αυτονόμηση της Κρήτης από την Ελλάδα.
Την ίδια στιγμή η Ιταλική μεραρχία Θεσσαλονίκης έσβησε-κατάργησε από το χάρτη της Ελλάδος το Γ΄ Σώμα στρατού Θεσσαλονίκης,και συνωμοτεί δια την απομόνωση-αποκοπή του Δ΄ Σώματος στρατού Ξάνθης από το Β΄ Σώμα στρατού Βέροιας,από την πρώτη στρατιά Λαρίσης και από της ΜΕΡ-ΥΠ και ΤΑΞ-ΥΠ των μετόπισθεν Θεσσαλίας και στερεάς Ελλάδος,ώστε το β΄ και το δ΄ Σώμα στρατού Βέροιας και Ξάνθης να σφαγιασθούν από ταυτόχρονη επίθεση των στρατών του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ).
Επομένως η Ελληνική πατριωτική Ο.Ε.Α. είχε κάθε δικαίωμα να καλέσει οιοδήποτε ξένο στρατό δια την εκδίωξη των ως άνω κατοχικών νατοϊκών στρατευμάτων στην Ελλάδα,υπό τον όρο ότι αυτός ο ξένος στρατός θα αποχωρούσε από την Ελλάδα μετά το πέρας της εκδιώξεως του ΝΑΤΟ από την Ελλάδα.
Η ο.ε.α. πρότεινε στη Ρωσική Κυβέρνηση,μετά ταύτα να ανήκει η Ελλάδα εις την “κοινοπολιτεία ανεξάρτητων κρατών” ή “c.i.s” ως ανεξάρτητων χωρών της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως,ώστε να υπάρχει συνεχές πέπλο προστασίας πάνω στην Ελλάδα από τον εκτός Ελλάδος Ρωσικό Στρατό.
Επομένως εσείς προδοτικά μασονικά καθάρματα Στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. και των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και οι ελληνοεβραίοι πολιτικοί σας προϊστάμενοι(TOURGOUT-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-BEGLIT-ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)
είστε οι προδότες οι οποίοι με τους στρατούς του ΝΑΤΟ εντός Ελλάδος επιβάλατε πάνω στους Έλληνες την Εβραική δικτατορία της ξένης κατοχικής τρόικας και με τους ίδιους στρατούς του ΝΑΤΟ συνωμοτείτε δια την διάλυση και την γενοκτονία της Ελλάδος από τους στρατούς της Β.Α.Σ.Τ./Ρ.
Επομένως το μπούμεραγκ της προδοσίας γυρίζει εναντίον σας,και χώνεται στον πρωκτό σας,και χώνεται στον πρωκτό των αδερφών ΤΑΤΑ (Σπυρόπουλος και λοιπές),και στον πρωκτό των αδερφών GAGA (Μάνος Δασκαλάκης και λοιπές),ήτοι έξι πουσταδερφών εκπροσώπων σας.
Καραγεωργίου Γιάννης
Του τμήματος Ο.Ε.Α. Μαγνησίας



Δημοφιλείς αναρτήσεις