Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο.Ε.Α. προς Μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ και τον εκπρόσωπο τους στο διαδίκτυο Σπύρο Σπυρόπουλο.


Ο.Ε.Α. προς Μασόνους Στρατηγούς της ΕΛ-ΑΣ και τον εκπρόσωπο τους στο διαδίκτυο Σπύρο Σπυρόπουλο.
Ρε Ξεπουλημένα προδοτικά καθάρματα δεν έχετε ακούσει ποτέ την Ελληνική παροιμία “Του Κουτρούλη ο Γάμος”;
Σύμφωνα με αυτήν την παροιμία η ο.ε.α. και οι φίλοι της ο.ε.α. αποφάσισαν να κάνουν την συνάντηση τους στο Γάμο του Κουτρούλη Σιν-Σιών-Γιαχβέχ, ήτοι στην εορτή της Δρακοχελώνας παναγίας του Δεκαπενταύγουστου ώστε να μετατρέψουν το Γάμο αυτό στον επεισοδιακό Γάμο του Κουτρούλη,στον οποίον μερικοί από τους προσκεκλημένους φώναζαν ότι η νύφη δεν είναι παρθένα.
Επαναλαμβάνοντας το Γάμο του Κουτρούλη της σεληνιακής δρακοχελώνας παναγίας,η ο.ε.α. και οι φίλοι της,μοιράζοντας τα φέιγ-βολάν στο Βόλο,φώναξαν στους Βολιώτες,ότι η νύφη παναγία, όχι μόνον δεν είναι παρθένα και αειπάρθενος αλλά είναι ένα σατανικό πνεύμα της σελήνης,με μορφή δρακοχελώνας το οποίο με διαταγές του Σιν-Σιών-Σεντάι-Γιαχβέχ της σελήνης,γενοκτόνησε τον Ελληνισμό της Μεσογείου,και τώρα ετοιμάζεται να γενοκτονήσει τα τελευταία δέκα εκατομμύρια Έλληνες,στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ή Αρμαγεδδώνα ή Παρουσία του τέκνου της Ιησού-Γιεχοσούβα,επίσης δρακονιανού δαίμονος του Σιν-Σιών σελήνης με μορφή δρακοχελώνας.
Στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α και εθνικέ μας λεσβιακέ αυνανιστή Σπύρε Σπυρόπουλε,πάψτε να επινοείτε ψεύδη εναντίον της ο.ε.α.,και εναντίον των φίλων της ο.ε.α., και κάντε διακοπές με λεσβιακά-ομοφυλόφιλα-αμφιφυλόφιλα όργια.
Σ΄αυτά να συμμετέχουν οι έμπειρες λεσβίες η σύζυγος και ερωμένη του Σπυρόπουλου μαζί με τις συζύγους των Στρατηγών οι οποίες ήδη τελούν τέτοια όργια ως σύζυγοι μασόνων Στρατηγών.
Σε ότι αφορά τις κατηγορίες των στρατηγών της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. μέσω του εκπροσώπου του Σπύρου Σπυρόπουλου,εναντίον της ο.ε.α. ότι δήθεν: “η ο.ε.α. λατρεύει τη σελήνη στην πανσέληνο του Αυγούστου και ότι η ο.ε.α. λατρεύει τους λύκους των μογγόλων”, απαντούμε:
Δεν είναι η ο.ε.α. η οποία λατρεύει τη σελήνη και τους λύκους των μογγόλων αλλά αυτοί είναι οι Στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α.-ΕΛ-ΑΣ και ο εκπρόσωπος τους Σπύρος Σπυρόπουλος του pa-sy-a.gr.
Αποδείξεις:
1: Δεν είναι η ο.ε.α. αλλά είναι οι μασόνοι στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. οι οποίοι στις μασονικές τους στοές έχουν την σελήνη στημένη επάνω σε μια από τις δύο κολώνες του μασονικού βήματος.
2: Δεν είναι η ο.ε.α. αλλά είναι ο eumolpos.blogspot.com ο οποίος εισήγαγε στην Ελλάδα από την Αμερική το σεληνιακό θρήσκευμα του σεληνιακού αρχιδαίμονος μέτατρον, ήδη μυστικού θεού των μασόνων στρατηγών της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α.,και των Εβραίων,ως “μαύρου Χριστού 666” ή “Χριστό του κακού”,ο οποίος διδάσκει ομοφυλόφιλα-αμφιφυλόφιλα,αιμομιξία,παιδοφιλία,παιδεραστία,και άπαντα τα λοιπά σεξουαλικά όργια και ανωμαλίες υπό τους ήχους της σατανιστικής μουσικής “black metal” και “death metal” στη θρησκεία του μέτατρον ο eumolpos εμύησε το Σπυρόπουλο εκπρόσωπο της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. ο οποίος ήδη είχε… Αυτομυηθεί ως Αυνανιστής λεσβιακών οργίων με την γυναίκα του Έφη και την ερωμένη του Πανδώρα,ενώ τα τρία ανήλικα παιδιά του άκουγαν τα αγκομαχητά των οργίων στο διπλανό δωμάτιο στο σπίτι του Σπυρόπουλου στο Αίγιο.
3: Δεν είναι η ο.ε.α. αλλά είναι οι στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α και ο Σπυρόπουλος ζητούσαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα μογγολικά τέκνα των Αλβανικών μογγολικών λύκων ως προϊόντα γάμων μεταξύ Ελλήνων και Αλβανίδων,ώστε η Ελλάδα να κατακλιθεί από μογγόλους Αλβανούς.
ο λύκος είναι το ιερό ζώο των Τούρκων μογγόλων και των λοιπών μογγόλων του πλανήτου”.
4: Οι μασόνοι προδότες στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α και ο όμοιος τους Σπυρόπουλος,ζητούν από τους μογγόλους λύκους Αλβανούς Ελλάδος, “όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Σπυρόπουλος στο διαδίκτυο” να κακοποιήσουν σεξουαλικώς τον εκπρόσωπο της ο.ε.α. στο Βόλο,ώστε ο εκπρόσωπος της ο.ε.α. να εξομοιωθεί με τους ομοφυλόφιλους eumolpo-αντιμέτατρον-Σπυρόπουλο και με τον ομοφυλόφιλο εβραίο πρωθυπουργό της χώρας papadrew-mineiko chand chidembaum.
5: Άρα η συμμορία των μασόνων στρατηγών της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. και οι τρείς αδερφές Τατά Σπυρόπουλος Αντι-μέτατρον eumolpos λατρεύουν την σελήνη του δρακονιανού Σιν-Σιών-Τζεντάι-Ιεχωβά, και το λύκο ως ιερό ζώο των Αλβανών και Τούρκων μογγόλων, ΚΑΙ ΟΧΙ Η Ο.Ε.Α.
6: Λάβετε λοιπόν μασονικά προδοτικά καθάρματα της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. και εσείς αδερφές Τατα και εσύ ειδικώς πουσταδερφή Σπύρε Σπυρόπουλε εθνικέ μας λεσβιακέ αυνανιστή το Αυγουστιάτικο σας μπούμεραγκ, Το μπούμεραγκ σας το στέλνει η τετράγωνη αριστοτέλεια λογική της ο.ε.α και όχι κάποια ανύπαρκτη “λευκή και γκρίζα μαγεία” την οποία αποδίδεται ψευδώς στον εκπρόσωπο της ο.ε.α.,ενώ γνωρίζεται από τα κείμενα της ο.ε.α. ότι οποιαδήποτε μορφή μαγείας ασκούμενη από μέλη της ο.ε.α.,τιμωρείται με θανατική ποινή.
7: Εθνικέ μας ξευτίλα της ανδρικής αξιοπρέπειας ,δεν απειλούμε τα παιδιά σου όπως γράφεις αλλά προειδοποιούμε ότι θα ενημερώσουμε τα παιδιά σου,όταν αυτά ενηλικιωθούν, ότι εσύ διέλυσες την οικογένεια σου με τα σεξουαλικά σου όργια και ότι ενώ έκανες τριακόσιες μηνύσεις στην πεθερά σου διότι εξέδιδε την κόρη της σε λεσβίες Αθηνών,εσύ υποχρέωσες την κόρη της σε λεσβιακά όργια στο Αίγιο.
Στρατηγοί της Γ.Α.Δ.Α.-ΕΛ-ΑΣ ,συγχαρητήρια δια την επιλογή του διαδικτυακού εκπροσώπου σας Σπύρου Σπυρόπουλου.Είναι λογικό ,ο εκπρόσωπος να είναι όμοιος με τους εκπροσωπούμενους.Διότι τα ίδια λεσβιακά και ομοφυλόφιλα όργια διαπράττεται εσείς οι μασόνοι στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. στις μασονικές σας στοές τελετουργικώς.
8: Είναι νομοτελειακό ότι πρέπει να ευρεθεί ΗΡΑΚΛΗΣ όπως η ο.ε.α. δια καθαρίζει τους κόπρους του Αυγεία όλων υμών,δια να ξεβρομίσει η Ελλάδα από την βρωμιά και την προδοσία σας.

Καλό οργιαστικό καλοκαίρι.
Τμήμα ο.ε.α. Μαγνησίας.



Δημοφιλείς αναρτήσεις