Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Αποδείξεις περί κινεζικής προελεύσεως του ιουδαϊσμού ,χριστιανισμού,και του ισλαμισμού.

Αποδείξεις περί κινεζικής προελεύσεως του ιουδαϊσμού ,χριστιανισμού,και του ισλαμισμού.
Παραθέτουμε το βίντεο της τελετής παραδόσεως της οργανώσεως των ολυμπιακών αγώνων 2008, το 2004 από την Ελλάδα προς την κίνα.

http://youtu.be/Wavv6cVAPL4
Παραθέτουμε αποσπάσματα από το δωδέκατο κεφάλαιο της Αποκαλύψεως ιβ (12,εδάφια 1 και 2) από όπου αποδεικνύεται ότι, η ουράνια γυναίκα της σελήνης ήτοι η θηλυκή δρακοχελώνα Γιαχβέχα-Σίν-Σιών της σελήνης,ως θεός πατέρας των χριστιανών εγκυμονεί και θέλει να γεννήσει το τέκνο της,ήτοι την κινεζική πλανητική δικτατορία της βασιλείας του Ιεχωβά-Σιν-Σιών.
1 Καὶ σημεῖον μέγα ὤφθη ἐν τῷ οὐρανῷ, γυνὴ περιβεβλημένη τὸν ἥλιον, καὶ ἡ σελήνη ὑποκάτω τῶν ποδῶν αὐτῆς, καὶ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς αὐτῆς στέφανος ἀστέρων δώδεκα,
απόδοση ιστολογίου:
και φάνηκε μεγάλο σημείο στον ουρανό,μια γυναίκα περιβαλλόμενη από τον ήλιο,την σελήνη κάτω από τα πόδια της,και στο κεφάλι της στεφάνι με δώδεκα άστρα.
2 καὶ ἐν γαστρὶ ἔχουσα καὶ ἔκραζεν ὠδίνουσα καὶ βασανιζομένη τεκεῖν.
απόδοση ιστολογίου:
και εγκυμονούσε και κοιλοπονούσε βασανιζόμενη για να γεννήσει.(την πλανητική κινεζική δικτατορία της βασιλείας του Ιεχωβά)
Άρα διασταυρώνονται ως αληθινές οι γραπτές δηλώσεις στα βιβλία του W. Raymond Drake και άλλων διεθνολόγων συγκριτικής θρησκειολογίας ότι τα τρία αναφερθέντα θρησκεύματα είναι η προϊστορική θρησκεία της δρακονιανής κίνας.
Πρόταση προς χριστιανούς: συνεχίστε να λατρεύεται ως πατέρα θεό του χριστιανισμού την μισελληνική μητέρα δρακοχελώνα της σελήνης,η οποία στην αποκάλυψη δηλώνει ότι θα γενοκτονήσει τα 2/3 του πλανήτου,δια να γενοκτονηθεί η λευκή και η μαύρη φυλή,και δια να επιβιώσει μόνον η κίτρινη δρακονιανή φυλή.
Η δρακονιανή δρακοχελώνα ήταν ο μέγιστος θεός Σιν-Σιών-Σινά-Τζεντάι-Σεντάι της κίνας,και το άγαλμα του είναι στημένο επί χιλιάδες χρόνια στα ανάκτορα των κινέζων αυτοκρατόρων,θεατό σήμερα από τους τουρίστες.
Το παρόν κείμενο το υπογράφουν:
Γιάννης Καραγεωργίου(εκπρόσωπος Ο.Ε.Α.)
Ζουρνατζής Γιάννης(Φίλος Ο.Ε.Α και εκπρόσωπος του ιστολογίου Ι.Ο.ΠΕΡΣΕΥΣ).

Υ.Γ.1 Προτείνουμε την μετατροπή της προσευχής του “Πάτερ ημών” ως ακολούθως:
Δρακονιανή Δρακοχελώνα μητέρα ημών,η εν τοις ουρανοίς,αγιασθήτω το όνομα σου Σιν-Σιών-Σινά-Σεντάι-Τζεντάι-Τζέντ-Τζέηντ-Τζιούντ-Ιούδαινα(όπως λέμε Γιώργενα) και ελθέτω η δρακονιανή κινεζική βασιλεία σου επί της Γης.
Αμήν.
Καλή Γενοκτονία.
Αμήν.

Υ.Γ.2 Μετά από αυτές τις πληροφορίες αποστομώνονται οι βλάσφημοι ασεβείς οι οποίοι αρνιούνται ότι ένας Αρσενικός θεός Πατήρ μπορεί να γεννήσει τον Χριστόν Υιόν,σύμφωνα με το αμφιλεγόμενο δόγμα της τριάδος των χριστιανών.Διότι αποδεικνύεται ότι τον Υιόν Χριστόν τον γέννησε κανονικά μια θηλυκή σεληνιακή δρακοχελώνα.
Τώρα Αντίχριστοι τολμήστε να αμφισβητήσετε την γέννηση του χριστού.
Ασεβείς εε.. Ασεβείς.
Διότι το τέκνον Ιησούς είχε ουράνια μητέρα κύριοι,και επομένως δεν μπορείτε να τον κατηγορείται ως νόθoν τέκνο αγνώστου ουράνιας μητρός,διότι αρκετά τον συκοφαντήσατε αδίκως ως τέκνον αγνώστου γήινου πατρός.
σχετικά
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/chinese-dragon-888.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις