Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας προς Μασόνους προδότες Στρατηγούς ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α. και Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων:


Μασονικά προδοτικά καθάρματα,μέχρι τις 21/8/2011 έχετε αναρτήσει μέσω του εκπροσώπου σας Σπύρου Σπυρόπουλου στην ιστοσελίδα ANTI-AMAZON.BLOGSPOT.COM, έντεκα αναρτήσεις οι οποίες ως κύριο άξονα έχουν την δήθεν [προδοσία της Ο.Ε.Α. εναντίον Ελλάδος,διότι η Ο.Ε.Α. εζήτησε από τη Ρωσική κυβέρνηση εισβολή-επέμβαση Ρωσικού στρατού στην Ελλάδα,δια την εκδίωξη των στρατών του “ΝΑΤΟ” από την Ελλάδα,και δια την εν συνεχεία αποχώρηση του Ρωσικού στρατού από την Ελλάδα,και δια την ένταξη της Ελλάδος εις την “κοινοπολιτεία ανεξαρτήτων κρατών” ή “c.i.s.” της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ.].
Με τη χθεσινή μας ανάρτηση ξεκαθαρίστηκε ότι πριν από ενδεχόμενη επέμβαση Ρωσικού στρατού στην Ελλάδα,υπάρχουν δικές σας βεβαιωμένες “προδοσίες της χώρας” και “έσχατες προδοσίες” συμφώνως με άρθρα ποινικού κώδικα 134-151 διότι:
1ον: Αφήσατε να εισβάλουν στην Ελλάδα,ξένα στρατεύματα του “ΝΑΤΟ” τα οποία εξαφάνισαν το Γ΄ Σώμα στρατού Θεσσαλονίκης,ως Σώμα στρατού-κλειδί-κέντρο δια την άμυνα της Ελλάδος εναντίον των Βορείων εχθρικών γειτόνων και εναντίον Τουρκίας.
2: Χωρίς την ύπαρξη του Γ΄ Σώματος στρατού Θεσσαλονίκης είναι αδύνατη η συντονισμένη άμυνα του Β΄ Σώματος στρατού Ξάνθης,και ομοίως είναι αδύνατη η διέλευση υποστηρίξεως της ΤΑΞ-ΥΠ Βόλου, της ΜΕΡ-ΥΠ Λαμίας και άλλων Ελληνικών ΤΑΞ-ΥΠ και ΜΕΡ-ΥΠ του νότου δια την ενίσχυση των Β΄ και Δ΄ Σωμάτων στρατού Βεροίας και Ξάνθης, με αποτέλεσμα τον σφαγιασμό των ως άνω Σωμάτων στρατού σε περίπτωση της προγραμματισμένης από το “ΝΑΤΟ” επιθέσεως των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εναντίον της Ελλάδος,το 2011 ή αργότερα.
3: Διαλύσατε τελείως το Α΄ Σώμα στρατού Κοζάνης ώστε προδοτικός να δώσετε την δυνατότητα στις Τουρκικές ταξιαρχίες ειδικών δυνάμεων,αερομεταφερόμενες με ελικόπτερα και φιλοξενούμενες στην Αλβανία να εισβάλουν στην Ελλάδα από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα και από τις ακτές του ιονίου,ταυτοχρόνως με εισβολή χερσαίων Τουρκικών δυνάμεων από Τουρκία και από Βουλγαρία όπου αυτές φιλοξενούνται,δια τον βέβαιο σφαγιασμό των Β΄ και Δ΄ Σωμάτων στρατού Βεροίας και Ξάνθης.
4: Διαλύοντας προδοτικός το Γ΄ Σώμα στρατού και αφήνοντας εκεί ξένα ΝΑΤΟΙΚΑ στρατεύματα(Ιταλίας κλπ),προκαλέσατε δολίως και προδοτικός αμυντικό καινό-κερκόπορτα ώστε να εισβάλουν στην Ελλάδα Τουρκικές ταξιαρχίες ειδικών δυνάμεων οι οποίες φιλοξενούνται στα Σκόπια.
5:Μέσω του ΝΑΤΟΙΚΟΥ στρατηγείου Λαρίσης και μέσω του εκεί Τούρκου επιτελάρχου τον οποίο προδοτικός εγκαταστήσατε μέσα στην Ελληνική επικράτεια,ουσιαστικώς μηδενίσατε κάθε αμυντική δράση της πρώτης Στρατιάς Λαρίσης με αποτέλεσμα την άνετη εισβολή Τουρκικών ταξιαρχιών μέσω Θεσσαλίας,έως και τη Λαμία,την οποία προδοτικός έχετε ορίσει ως “αποδεκτό όριο” της εισβολής των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. στην Ελλάδα.
6: Προδοτικός διαλύσατε τα συνοριακά φυλάκια και φρουρές και ναρκοπέδια,με αποτέλεσμα την μέχρι τώρα είσοδο επτά εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα,εκ των οποίων 45.000 ένοπλοι του “U.C.K.” και του “U.C.C.” Τσαμουριάς, και εξακοσίων και πλέον χιλιάδες ισλαμιστές χατζαροφόροι από την Ασία με αποτέλεσμα την βέβαια σφαγή του άμαχου Ελληνικού πληθυσμού από τους ως άνω ένοπλους εισβολείς εχθρούς της Ελλάδος,ταυτοχρόνως με την επίθεση των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εναντίον Ελλάδος.
7: Προδοτικός αφοπλίσατε την Ελληνική εθνοφυλακή,αποσύροντας τον οπλισμό της με την ψευδή αιτιολογία ότι:”τα όπλα πάνε για συντήρηση”,ακριβώς τη στιγμή κατά την οποία επίκειται επίθεση των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εναντίον Ελλάδος και επίκειται ένοπλη εξέγερση των ως άνω ένοπλων Αλβανών και Ισλαμιστών Ελλάδος.
8: Με αυτές τις βεβαιωμένες προδοσίες σας,σε συμπαιγνία με τους προδότες του “ΝΑΤΟ” εναντίον Ελλάδος,θα έχετε την πλήρη ευθύνη δια τον θάνατο Ελλήνων στρατιωτικών,σε περίπτωση στην οποία στρέψουν τα όπλα τους εναντίον του Ρωσικού στρατού,με δικές σας διαταγές.
9: Όχι μόνον δικής σας ευθύνης,αλλά και ευθύνη όλων των Ελλήνων στρατιωτικών,διότι όλοι τους,από ταξίαρχους,συνταγματάρχες κλπ.,συμμετέχουν εις τις ως άνω προδοσίες σας με συμπαιγνία του εβραιοσαξονικού “ΝΑΤΟ” εναντίον Ελλάδος,διότι όλοι τους δέχονται ως “σύμμαχο της Ελλάδος” το προδοτικό “ΝΑΤΟ”,και διότι συνεργάζονται ενεργώς με το “ΝΑΤΟ” δια την διάλυση της Ελλάδος,δεχόμενοι προδοτικά επιδόματα από το “ΝΑΤΟ” και προδοτικές πουλάδες και παράσημα από το “ΝΑΤΟ”.Αυτό σημαίνει ότι ο Ελληνικός στρατός αντί να “Αμύνεται περί πατρίς-πατρίδος”,αυτός προδίδει την Ελλάδα σε συνεργασία με το προδοτικό “ΝΑΤΟ”.
10: Επομένως σε περίπτωση,κατά την οποία,Ρωσικός στρατός εισβάλει στην Ελλάδα δια την εκδίωξη των στρατών του “ΝΑΤΟ”,αυτοί οι Έλληνες αξιωματικοί και οπλίτες οι οποίοι θα στρέψουν τα όπλα τους εναντίον των Ρώσων και υπέρ του προδοτικού “ΝΑΤΟ”,πρέπει να πεθάνουν ως άθλιοι προδότες.Τελεία και παύλα και τέλος στους προδοτικούς ομοφυλόφιλους Δασκαλάκειους(NeverEndingSearcher εκ των αδερφών GAGA) περί των “καημένων παιδιών μας του Ελληνικού στρατού τα οποία θα σκοτώσουν οι Ρώσοι”.
Τέτοιους “καημένους” οι οποίοι γαμιούνται με το προδοτικό “ΝΑΤΟ” πρέπει να τους σκοτώσει ή ο Ελληνικός λαός ή ο Ρωσικός στρατός.
11: Επομένως,χώστε τώρα στον ομοφυλόφιλο πρωκτό σας και το παρόν μπούμερανγκ της προδοσίας σας εσείς Ελληνοεβραίοι και μασόνοι πούστηδες,γαμημένοι εν στοές,προδότες Στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ-Γ.Α.Δ.Α.,των ενόπλων δυνάμεων,της ΚΥΠ/ΕΥΠ,εσείς έξι πουσταδερφές ΤΑΤΑ και GAGA ως εκπρόσωποι των ανωτέρω,και ειδικώς εσύ αηδιαστικέ αρχιπροδότη,γιέ και ανιψιέ αστυνομικού προδότου,εκφυλισμένε εθνικέ λεσβιακέ αυνανιστή της λεσβιακής παρτούζας και της διαλύσεως της Ελληνικής οικογένειας και της διαφθοράς των Ελληνικών τέκνων,αγράμματε εισαγγελέα του κώλου Σπύρε Σπυρόπουλε._
12: Επομένως,όλες οι θανατικές ποινές οι οποίες επιβάλλονται από τα άρθρα 134-151 του ποινικού κώδικα,περί “προδοσίας της χώρας”,και περί “εσχάτης προδοσίας”,πρέπει να επιβληθούν επάνω σας και εναντίον σας προδοτικά καθάρματα και συνεργάτες του προδοτικού “ΝΑΤΟ”,μασόνοι στρατηγοί της ΕΛ-ΑΣ των ενόπλων δυνάμεων και της ΚΥΠ/ΕΥΠ και εναντίον σας χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού και οπλίτες και χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ-ΑΣ διότι υπηρετείτε Ελληνοεβραίους προδότες πολιτικούς προϊσταμένους οι οποίοι σε συνεργασία με το “ΝΑΤΟ” έχουν σχεδιάσει τον αφανισμό της Ελλάδος.
13: Ειδικά για σένα προδότη Σπύρε Σπυρόπουλε η Ο.Ε.Α. προγραμμάτισε θανατική ποινή μέσω παλουκώματος του ομοφυλόφιλου πρωκτού σου σε όρθιο πάσαλο,κατά τα πρότυπα θανατικών ποινών εναντίον Τούρκων εισβολέων,από πατριώτη Ρουμάνο Βασιλιά,αφού πρώτα τη Ο.Ε.Α. σε διασύρει στα παιδιά σου δια τα λεσβιακά σου όργια με τα οποία διέλυσες την οικογένεια σου.
Δια το Τμήμα Ο.Ε.Α. Μαγνησίας
Καραγεωργίου Γιάννης
Ελπίδος 12,Νέα Ιωνία
Βόλος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις