Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Δούρειος Ίππος τα Abrams M1A1

abram19-474x201
Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών περί των αρμάτων μάχης Abrams M1A1 από τις ΗΠΑ έχουμε να προσθέσουμε και τα εξής ενδιαφέροντα στοιχεία επάνω σε αυτή την πολύκροτη υπόθεση που ταλανίζει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.
Ερωτούμε επιπροσθέτως τους ειδήμονες Στρατηγούς τα κάτωθι:
Συμφώνως με πληροφορίες μας τα άρματα αυτά δίδονται στον Ελληνικό Στράτο με 3000 βλήματα ήτοι ούτε 3 λεπτά αρματομαχίας.Διαψεύστε μας εάν δεν ισχύει το ανωτέρω νούμερο από τα δημοσιεύματα του τύπου.
Ερωτούμε:
Τι να τα κάνουμε χωρίς βλήματα ειδήμονες Στρατηγοί;
Διαιρούμε το 3000/47 που παίρνει περίπου το κάθε ένα άρμα ίσον περίπου 63.8
Μόνον δηλαδή 63 άρματα γεμάτα και μόνον για έναν γύρο αρματομαχίας.
Και τα υπόλοιπα 337 άρματα τι θα κάνουν θα μαλθακίζονταί κύριοι ειδήμονες Στρατηγοί;
Και ξαναρωτούμε τι να τα κάνουμε αυτά τα άρματα κύριοι ειδήμονες ψεύδοΣτρατηγοί του κώλου και της Μίζας;
Να πάνε που αυτά όταν ο πύργος αδειάζει σε 6 λεπτά.
Μας κοροϊδεύετε τώρα;
Να κάνουν τι αυτά τα 400 abrams Μ1Α1 χωρίς βλήματα, να γίνουν κινητά φέρετρα;
Να σας πούμε εμείς λοιπόν τι θα τα κάνετε κύριοι ειδήμονες Στρατηγοί.
Σκοπός σας είναι να καταστρέψετε τα Ελληνικά M48 και τα Μ60 ήτοι τα παλαιά αμερικάνικα άρματα τα οποία εκσυγχρονίστηκαν στο ΠΕΒ 304 Βελεστίνου των 105mm τα οποία έχουν απεριόριστο αριθμό βλημάτων ήτοι και κανονικά βλήματα μάχης και τα αντι-αρματικά βλήματα των 105mm ώστε άμα φτάσουν τα 400 άρματα abrams αυτά να καταστραφούν για να μην υπάρχει κατά ιδικούς σας ισχυρισμούς πολυτυπία!!
Δηλαδή θα έχουμε 400 άρματα abrams χωρίς βλήματα και θα καταστρέψουμε τα Μ48 και Μ60 με απεριόριστο αριθμό βλημάτων πλήρως αξιόμαχα και ικανά να αποτρέψουν Τουρκική εισβολή και εισβολή του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ.
Και επειδή οι Τούρκοι φοβούνται και αυτά και εσείς με τους πολιτικούς σας προϊσταμένους έχετε εντολές να καταστρέψετε τελείως τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να διευκολύνετε την επίθεση από τους Στρατούς της Β.Α.Σ.Τ./Ρ.(ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ) με τελικό σκοπό την συντριβή της Ελλάδος και των Ενόπλων Ελληνικών Δυνάμεων.
Ήτοι όλα είναι μια προδοσία και ένα σίχαμα.
Βλέπε επί δέκα χρόνια προδοτικά μηδενικές παραγγελίες βλημάτων των 120mm για τα LEOPARD και για τα abrams εάν τα πάρουμε τελικά,
από τους Τουρκο-Εβραίους υπουργούς Άμυνας Μπέι Ομάρ ή αλλιώς Μειμαράκη Τουργκούτ ή Τουργκούτσογλου ψευδονύμως Βενιζέλου και BEGLIT ή Μπεγλίτη.
Επιπρόσθετος τελικός σκοπός μηδενικά άρματα με βλήματα αξιόμαχα δια την Ελλάδα.
Αυτό αν δεν είναι προδοσία τι είναι κύριοι ειδήμονες Στρατηγοί;
 



 


Δημοφιλείς αναρτήσεις