Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Αγκιτάτσια των ομοφυλόφιλων αδερφών ΤΑΤΑ και GAGA ως πρόσκληση Τούρκων επιβητόρων δια συνουσία εις τους πρωκτούς τους

Ιδέ σχόλια στο τέλος του παρακάτω link.
http://alithiastofos.blogspot.com/2011/10/blog-post_1786.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/bXJOZ+%28%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%95%CE%99%CE%91+%CE%A3%CE%A4%CE%9F++%CE%A6%CE%A9%CE%A3%29




"ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ" είπε...





ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ & ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΧΘΕΣ 2011-10-14 10-00-00 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΥΠΟΠΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΛΛΟΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ - Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ EUROGENDFOR ΠΗΡΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ & ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
http://anti-kentauron.blogspot.com/2011/10/2011-10-14-10-00-00-eurogendfor.html
26 Οκτωβρίου 2011 1:02 π.μ.


Ερωτήματα Ο.Ε.Α.

Ερωτούμε τις αδερφές GAGA και ΤΑΤΑ πότε είναι η τελευταία φορά που έκαναν λεσβιακή παρτούζα στο Αίγιο με άντρες αυνανιζόμενους μαζί με τον Σπυρόπουλο?
Πότε ήταν η τελευταία φορά στην οποία έκαναν σεξουαλικό όργιο σύμφωνα με τους κανόνες της σατανικής θρησκείας του ΜΕΤΑΤΡΟΝ,στο οποίο όργιο συμμετείχαν ο Αμερικανογενίτσαρος  eumolpos,ο Σπυρόπουλος,και οι λοιποί της συμμορίας?
Πως είναι δυνατόν να βρίσκουν χρόνο και δύναμη αυτοί οι οποίοι εξαντλούν το 24ωρο κάνοντας λεσβιακές παρτούζες και όργια τύπου ΜΕΤΑΤΡΟΝ?  
Πως βρίσκουν το χρόνο και τη δύναμη να ασχοληθούν με εθνικά θέματα όταν το σπέρμα το οποίο εισέρχεται από τον πρωκτό κατά την διάρκεια των ομοφυλόφιλων οργίων του ΜΕΤΑΤΡΟΝ καταλήγει στον εγκέφαλο τους και τον έχει αχρηστεύσει?
Το κύριο ερώτημα δεν είναι αυτό που αφορά τις αδερφές ΤΑΤΑ και GAGA αλλά είναι το άλλο ερώτημα ήτοι το μέγα ερώτημα,
Το πως είναι δυνατόν να είναι ακόμα στις θέσεις τους των στρατηγών της Ελληνικής Αστυνομίας και των στρατηγών των ενόπλων Ελληνικών δυνάμεων μασόνοι-διεφθαρμένοι-ομοφυλόφιλοι-και σεξουαλικώς ανώμαλοι οι οποίοι χρησιμοποιούν τις αδερφές ΤΑΤΑ και GAGA ως διαδικτυακούς εκπροσώπους.
Διότι χωρίς καμία εξαίρεση οι Στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ, η ηγεσία της ΚΥΠ/ΕΥΠ,και οι Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι των Ελληνικών ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ συμφώνως με το μασονικό τελετουργικό τελούν όργια με κωδική ονομασία “διαχωρισμός των Σεφιρώθ”και “πέρασμα της Αβύσσου” και τελούν πανσεξουαλικά αμφιφυλόφιλα και ομοφυλοφιλικά όργια στην διάρκεια των οποίων ο εγκέφαλος τους έχει αναμειχθεί με το σπέρμα το οποίο τους εισέρχεται από τον πρωκτό,είναι πλέον όχι μόνον προδότες αλλά αποβλακωμένοι προδότες παραδομένοι σε ξένες θελήσεις ΕβραιοΣαξονικών και Κινεζικών επιτελείων εκτός Ελλάδος.
Ειρωνικώς ομιλούντα τα μέλη της Ο.Ε.Α. καταγγέλλουν την Αγκιτάτσια των αδερφών ΤΑΤΑ και GAGA διότι οι Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πληροφορούμενες ότι οι αδερφές ΤΑΤΑ και GAGA κάνουν ομοφυλόφιλα όργια με επίκεντρο την σατανιστική θρησκεία του ΜΕΤΑΤΡΟΝ,επείγονται για να έρθουν και να εισβάλουν στην Ελλάδα ώστε να έχουν την ευκαιρία να συνουσιάσουν τους τρυφερούς πρωκτούς των αδερφών ΤΑΤΑ και GAGA.
Με την έννοια αυτή οι ομοφυλόφιλες και λεσβοπαρτουζόβιες αδερφές TATA και GAGA επιταχύνουν την εισβολή της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εναντίον Ελλάδος.
Υπερβολικόν?
Με δεδομένη την σεξουαλική πείνα και το οθωμανικό δίκαιο των Ισλαμιστών δια τρυφερούς πρωκτούς τύπου αδερφών ΤΑΤΑ και GAGA ,κατά πάσα πιθανότητα ισχύει ή ως άνω καταγγελία της Ο.Ε.Α. για σεξουαλική αγκιτάτσια των αδερφών ΤΑΤΑ και GAGA με σκοπό την επιτάχυνση της εισβολής των Τούρκων επιβητόρων στην Ελλάδα.    

Δημοφιλείς αναρτήσεις