Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Άλλη μία τρανή επιβεβαίωση της Ο.Ε.Α. Επιτέλους, τί άλλο θα χρειαστεί για να νοήσετε την Αλήθεια;


Οι εξελίξεις καθημερινά επιβεβαιώνουν την διορατικότητα που διακρίνει την Ο.Ε.Α. και τον Γ.Καραγεωργίου. Τρέχοντας πηγαίνει ο γερμανός υποτελής της HONG, Claus Regling, διευθυντής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας(EFSF) την Παρασκευή, πού αλλού; Στην Κίνα... Διότι τα 440 δις ευρώ που περιέχονται αυτή την στιγμή στον μηχανισμό δεν φτάνουν ούτε για να σώσουν τα κοτοπουλάδικα στα Μέγαρα. Έλα!!! Σοβαρά; Νομίζουν όλοι αυτοί ότι απευθύνονται σε χαζούς και εκ του αποτελέσματος βέβαια, δεν έχουν άδικο αλλά πραγματικά, όταν μία κωλοτράπεζα του ...Βελγίου(που δεν είναι καν χώρα όπως πολύ σωστά λέει ο Nigel Farrage), η DEXIA είναι μέσα 700 δις ευρώ!!! με τα 440 του EFSF ποιόν προσπαθούν να πείσουν;

Ως εκ τούτου, είναι απολύτως λογικό να τρέχει ο Santa Claus (ο οποίος σημειωτέον, έχει πάρει το μονοετές του μάθημα σχετικά με το τί πρέπει να πράξει, συμμετέχοντας στην Σχολή Δημοσίας Διοίκησης Lee Kuan Yew της Σιγκαπούρης) στην Κίνα ώστε με την σειρά της η Κίνα και αφού της το ζητάει διακαώς η Ε.Ε. μέσω των λακέδων της, να ρίξει ζεστό χρήμα στον EFSF και να αποκτήσει νόμιμα διεκδικήσεις εντός της ευρωζώνης. Όπως έπραξε αντίστοιχα και με τις Η.Π.Α.

Το σενάριο για άλλη μία φορά είναι κακογραμμένο και προφανέστατο. Ο EFSF εξαρχής ήταν της πλάκας ηθελημένα, ώστε τώρα που σκάνε τα κανόνια στην Ευρώπη να μην μπορεί να στηρίξει τίποτα, όυτε το σουβλατζίδικο της γειτονιάς με αποτέλεσμα να φαίνεται απολύτως λογικό να πρέπει ο EFSF να στηριχτεί και από άλλες ...δημοκρατικές δυνάμεις, την εξής μία: Την Κίνα! Μονά ζυγά δικά της πάντα. Την ορχήστρα άλλωστε την διευθύνει μόνη της.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Στην Κίνα ο διεθυντής του EFSF
http://www.skai.gr/news/finance/article/184429/stin-kina-o-diethudis-tou-efsf/

Δημοφιλείς αναρτήσεις