Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG», ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ "ΖΕΝ" -"ΑΟΑ" - "ΟΤΟ"

*ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ*




To εμετικό εβραιομασονικό ιστολόγιο της Θεσ/νικης "ΤΑ ΧΑΛΙΑ" δημοσιευσε ειρωνική ανάρτηση του (01.10.2011) πριν την δημοσίευση της έρευνάς μας για την υπερστοα "HONG" (03.10.2011)
στην οποία ανάρτηση του, αναφέρει την HONG ως HUNG. Το τονίζουμε: αυτό έγινε ΠΡΙΝ την δημοσίευση της έρευνάς μας για την υπερστοα "HONG"
πως ήξερε ο συντάκτης του ιστολογίου "ΤΑ ΧΑΛΙΑ" ότι η υπερστοά HONG ονομάζεται αλλιώς ως HUNG πριν την δημοσίευση της έρευνάς μας για την υπερστοα "HONG";;
To μάντεψε στην τύχη; Χλωμό..
Έκανε ο ίδιος έρευνα και το βρήκε; Ακόμα πιο χλωμό ως ανίκανος ερευνητής που είναι.
ή μήπως ενημερώθηκε από την τοπική του μασονική στοά ή ραββινεία μέσω της ΚΥΠ/ΕΥΠ και της Γ.Α.Δ.Α. η οποία παρακολουθεί τα τηλέφωνα του Καραγεωργίου και του Αποστολου Παπανάκου όπως και τα e-mail τους... Το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι αυτό, διότι δεν εξηγείτε αλλιώς ότι το έγραψε σκοπίμως και όχι τυχαία ως HUNG τη στιγμή που το ιστολόγιο ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ και η Ο.Ε.Α. δεν το έχει γράψει ποτέ ως HUNG παρά μόνο χθες μετά την δημοσίευση της ερευνάς του για την υπερστοά HONG.

http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_1463.html

Επίσης ο Σπυρόπουλος πριν την ανάρτηση της έρευνας για την Χονγκ άφησε υπονοούμενα ότι αναμένετε από το ιστολόγιο μας το ξεβράκωμα της ΧΟΝΓΚ
και προφανώς κατόπιν εντολών των αφεντικών του της ΓΑΔΑ έκανε προληπτική ανάρτηση για να προλάβει την ερευνα μας:

http://anti-amazon.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

Απόδειξη ότι η εβραιομασωνική πασοκική χούντα της ΓΑΔΑ της ΚΥΠ και της κατοχικής Τροικας μας παρακολουθεί στενά και επιμόνως, και προσπαθεί με αυτόν τον ύπουλο τρόπο να μας εκφοβίσει.
Τους γράφουμε στους όρχεις μας και στα παλαιότερα των υποδυμάτων μας και συνεχίζουμε!




Όπως κάθε ύπουλο δρακονιανό φίδι η ύπατη δρακονιανή υπερστοά HONG κυκλοφορεί με πολλά ονόματα, παρακλάδια και μορφές... για αποπροσανατολισμό των ερευνητών, για προστασία της ανωνυμίας των μελών της, και όπως το χταπόδι που ρίχνει μελάνι συσκοτίσεως.. Εξηγούμε παρακάτω..

Έχουμε και λέμε λοιπόν..

Η υπέρστοα HONG φαίνεται να ιδρύθηκε και οργανώθηκε με αυτή την ονομασία και μορφή περί το 1600μ.δ.χ. (μετά δρακονιανού ψευδόχριστου)... Είναι δηλαδή κατά πολύ αρχαιότερη της δυτικής συμβατικής εβραιοσαξονικής (μογγολικής) φιλοσοφικής μασονίας του Λονδίνου η οποία ιδρύθηκε και οργανώθηκε ουσιαστικά το 18ο αιώνα. (ενώ η συμπαιγνιακή «αντίθετη» ναζιστική θεοσοφική μασονία της Δύσεως ιδρύθηκε και οργανώθηκε ουσιαστικά με εντολές του μογγολικού Θιβέτ και της εβραίας Μπλαβάτσκυ το 19ο αιώνα, παράλληλα δηλαδή με την άνθιση του προβοκατόρικου ναζισμού ώστε να προπαρασκευαστεί ο Β’ και ο Γ’Παγκόσμιος Πόλεμος)

Προηγουμένως του 1600 υπήρχε βέβαια, αλλά σε άλλη μορφή και κυκλοφορούσε με το όνομα του «Λευκού Λωτού» και άλλες ονομασίες, ενώ ήταν πιστή στις αυτοκρατορικές κινεζικές δυναστείες των αμιγώς κίτρινων αρχαίων δρακονιανών Χαν και Μινγκ. Η υπερστοά αυτή διοικούνταν κυρίως από Μανδαρίνους (γραφιάδες αυλικοί του Αυτοκράτορα) αλλά και από Σαολίν μοναχούς, «μέντιουμ» με τις γνωστές «υπερ-ανθρώπινες» «υπερ-φυσικές» πνευματικές – και φυσικο-σωματικές δυνάμεις (με τη βοήθεια ασφαλώς των δρακονιανών δαιμόνων – διαστημικών επικυρίαρχων) και με τις πολεμικές τέχνες «Κουνγκ-Φου» κλπ.

Όπως έχει αποδείξει η Ο.Ε.Α. και το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ» οι δρακονιανοί Κινέζοι Σίνες Εξολοθρευτές Ληστές (συμφώνως με αρχ. ελληνική ετυμολογία της λέξεως «Σίνις» = Κινέζος) από το 9600 π.δ.χ. (εποχή αναχώρησης ελλήνων θεών και βυθίσεως Ατλαντίδος) έως και περίπου το 5.000 π.δ.χ., εκκαθάρισαν πλήρως την Ασία από τους προηγούμενους αυτόχθονες κατοίκους της που ήταν Πελασγοί Έλληνες Ίωνες Γιουνάν. (Σήμερα ακόμα η Νότια Κίνα λέγεται «Γιουνάν» και οι μογγόλοι Τούρκοι αποκαλούν την Ελλάδα «Γιουνανιστάν», δηλαδή το Κράτος των Γιουνάν-Ιώνων-Ελλήνων, αλλά εκεί δεν κατοικεί κανένας Έλληνας πλέον, διότι όλοι σφαγιάστηκαν) .. Οι Δρακονιανές Κινεζικές γενοκτονικές ορδές λοιπόν με εντολές του Σεληνιακού ουράνιου κυρίου τους Τζεηντ-Τζενταϊ-Σεντάϊ-Σκατάϊ εγενοκτόνησαν μέχρις ενός τους Γιουνάν της Ασίας και βίασαν τις ελληνίδες Γιουνάν παράγωντας τους λευκοκίτρινους σχιζοφυλετικούς μπάσταρδους και υβρίδια (ύβρις εναντίον φύσεως), δηλαδή τα τέκνα τους, τους Μογγόλους.. Λόγω του ανθρωπολογικού σχιζοειδούς φαινόμενου «Ντομπερμαν» (Ανακαλυφθέν από Γάλλους ανθρωπολόγους το 1920) οι λευκο-κίτρινοι ημιδρακονιανοί γενοκτόνοι Μογγόλοι συνέχισαν το έργο των καθαρών δρακονιανών Κίτρινων, γενοκτονώντας πλέον αντί γι’αυτούς τη λευκή και τη μαύρη φυλή και τους έλληνες, προωθούμενοι σταδιακώς προς τη δύση, ΑΛΛΑ ΕΝΙΟΤΕ, ως λυσσασμένα σκυλιά ντόμπερμαν επιτίθονταν και προς τα ανατολικά και προς τα αφεντικά και γενήτορες τους, αμιγώς κίτρινους δρακονιανούς Κινέζους !!!

Αυτές λοιπόν οι αμιγώς κίτρινες αυτοκρατορικές δρακονιανές ερπετικές δυναστείες των Χαν και Μιγνκ χολωμένοι από τις παρενοχλήσεις και επιθέσεις των ...«τέκνων» τους λευκο-κίτρινων μογγόλων εναντίον τους, αναγκάστηκαν και άρχισαν να χτίζουν αυτό το οποίο αργότερα έγινε το σήμα κατατεθέν του «κινεζικού πολιτισμού» (= σχήμα οξύμωρο), δηλαδή το Μεγάλο Σινικό Τείχος με σημείο μέγιστου ύψους έναν πύργο στημένο -όχι τυχαία- στα «888 μέτρα» από το επίπεδο της θάλασσας!! (Σχετικά με τον «ιερό – τυχερό» κινεζικό γεωστρατηγικό κωδικό αριθμό «888» Ι’Η’Σ’Ο’Υ’Σ’ και τον ρόλο του, έχει γράψει το ιστολόγιο στο παρελθόν και δεν θα αναλυθεί ξανά εδώ...

http://www.flickr.com/photos/bobcanada/1002269917/in/set-72157601204668763
η επιγραφή λέει: "Μόνο οι πιο άριστοι άνδρες μπορούν να σκαρφαλώσουν μέχρι αυτό το σημείο - 888 μέτρα" )

).....
Το Σινικό τείχος λοιπόν χτίστηκε με τη δόλια γενοκτονική σκοπιμότητα αφενός να πάψουν ή να μετριαστούν οι μογγολικές «ντόμπερμαν» επιθέσεις εναντίον των γενητόρων και αφεντικών τους Κινέζων Χαν και Μινγκ και αφετέρου οι μογγολικές ορδές να προωθηθούν με μεγαλύτερη ώθηση προς δυσμάς, δηλαδή ο Δράκος να προωθηθεί προς τον δυτικό Τίγρη, με τα ολέθρια αποτελέσματα που καταγράφει η ιστορία (μογγόλοι υπερ-γενοκτόνοι: Τζέγκις Χάν, Αττίλας, Ταμερλάνος, Αβρααμ ή Χαβρα-Χαν, Ιησούς του Ναυί και γενοκτονίες ελλήνων Αιγύπτου και Παλαιστίνης, κλπ κλπ)

http://en.wikipedia.org/wiki/White_Tiger_(Chinese_astronomy)

(Ο Κινεζικός λευκός δυτικός Τίγρης που ουσιαστικά συμβολίζει την δύση και την αντίπαλη λευκή φυλή γενικότερα)

Κινεζικό Δόγμα Τίγρης και Δράκου.
Επινοηθέν από τα Κινεζικά Δρακονιανά επίγεια και διαστημικά επιτελεία, και με απλά λόγια σημαίνει ότι η Δύση είναι ο Τίγρης και η Κίνα είναι ο Δράκος. Πρώτα μεθοδεύουν τα συμπαιγνιακά θρησκευτικομασονικά ιερατεία Ανατολής+Δύσεως (HONG+ZEN+AOA+OTO+MTM+BENEN BERITH) την προβοκατόρικη ασθενή επίθεση της Τίγρης εναντίον του Δράκου και τελικά ο Δράκος αντεπιτίθεται και τα σαρώνει όλα. (Βλεπε και "Αγια" γενοκτονικη Γραφη)

Από το 1644μ.δ.χ ανατρέπετε η μακρόχρονη αυτοκρατορική δυναστεία των Μινγκ (διάδοχοι των Χαν) και αναλαμβάνει την εξουσία της Κίνας η αυτοκρατορική δυναστεία των Τσίνγκ. Όμως οι Τσίνγκ κατά τα φαινόμενα δεν είναι αμιγώς κίτρινοι δρακονιανοί αλλά επρόκειτο για κάποια μογγολική επιμειξία και εισβολή προερχόμενη εκ της Μαντζουρίας, βορειοανατολικώς της Κίνας!! Αυτό το γεγονός φαίνεται να ήταν απαράδεκτο για τους καθαρώς Κίτρινους δρακονιανούς Κινέζους οι οποίοι δεν ανέχονται φυλετική σκατόμυγα στο σπαθί τους, και έτσι λοιπόν ξεκίνησε ευθύς αμέσως το αντάρτικο εναντίον των φυλετικά ακάθαρτων καταπιεστών(κατά τους Κινέζους) αυτοκρατόρων Τσινγκ, οι οποίοι ταυτίστηκαν με το σκότος. Αυτή ήταν και η αιτία της μετάπτωσης των προηγούμενων δρακονιανών υπερ-στοών (λευκού λωτού, κλπ)) και της ίδρυσης των Χονγκ στη μορφή που τη γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα!! Οι αντιστασιακοί θωρακίζονται κάποια στιγμή σε ένα μοναστήρι Σαολίν... Οι Τσινγκ στέλνουν στρατό και εισβάλει και καταστρέφει και εκθεμελιώνει αυτό το μοναστήρι.. Κατά τον θρύλο μόνον πέντε μοναχοί Σαολίν επιβίωσαν! Αυτοί ήταν οι διαβόητοι «5 πρεσβύτεροι» και κατά τον θρύλο οι αρχικοί ιδρυτές της δρακονιανής υπερ-στοάς HONG στην μορφή που την ξέρουμε μέχρι και σήμερα..

http://en.wikipedia.org/wiki/Five_Elders

Η υπερστοά HONG λοιπόν κυκλοφορεί με πολλά ονόματα και παραλλαγές ένα από αυτά είναι το HUNG... HONG και HUNG στην Κινεζική γλώσσα σημαίνει μεγάλη ισχύς και το χρώμα κόκκινο το οποίο είναι και το χρώμα αυτής της υπερστοάς. Το κόκκινο έχει να κάνει με το ότι από την βαθιά αρχαιότητα οι αυτοκράτορες Χαν και οι Μιγνκ βάφανε τα φρύδια τους και λοιπά μέρη του σωματός τους με κόκκινο χρώμα και αυτό ήταν ένδειξη της κοινωνικά υπέρτατης θέσεως τους.. Ο γήινος δρακονιανός κινέζος αυτοκράτορας εθεωρείτο ένα μόλις βήμα πριν από τον Ουράνιο αυτοκράτορα (http://en.wikipedia.org/wiki/Jade_Emperor) δρακοχελώνα θεό Τζέηντ ή Τζεντ ή Τζιούντ ή Ιούδα ή Τζεντάϊ ή Σεντάϊ ή Σκατάϊ δηλαδή τον σεληνιακό δρακονιανό πειρατή, διαστημικό γενήτορα των Κινέζων, ανώτατο θεό του Ταοϊσμού και της Κίνας, και δημιουργό όλων των κύριων γήινων θρησκειών και πολιτικών-οικονομικών-κοινωνικών συστημάτων εξωτερικής επιφανείας πλανήτου.

Κάντε ένα διάλλειμα και δείτε μια στιγμή αυτό σχετικά με τους κινέζους αυτοκράτορες..και τους διαχρονικούς πράκτορές τους στη δύση εβραιομογγόλους:

Ο ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΣ ΣΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΟΜΟΡΦΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ "HONG" ΔΙΑΤΑΖΕΙ: "Αφήστε την Ελλάδα να πτωχεύσει" !

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/hong.html

Το κόκκινο επίσης έχει να κάνει με το χρώμα του αίματος και τη γενοκτονία των Κινέζων εναντίον Πελασγών αλλά είναι γενικά και ένα χρώμα που συμβολίζει την αιματηρή επανάσταση..όπως θα φανεί παρακάτω..

Το κύριο επαναστατικό σύνθημα και ΥΠΑΤΟΣ ΟΡΚΟΣ της Χόγνκ ήταν «ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΙΝΓΚ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΣΙΝΓΚ» - " Down with Tsing ! " and "' Long live Ming ! ", ενώ τα μέλη της στις τελετουργίες τους κλήσεως δρακονιανών δαιμόνων φοράνε κόκκινες κελεμπίες, διότι το κόκκινο είναι το επίσημο χρώμα και όνομα της υπερστοάς.

Διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικά από την Ο.Ε.Α.:

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΟΥΓΓΡΟΕΒΡΑΙΟΣ LINCOLN VON TREBITS ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΟ ΘΙΒΕΤ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» (ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «ΝΑΖΙΣΜΟΣ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ») ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: «ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΙΝΓΚ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΣΙΝΓΚ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΚΡΑΖΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ LINCOLN VON TREBITS, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ «HONG» ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ «GOLDEN DAWN» Ή «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ΑΚΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΣΑ TA ΝΗΜΑΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ …ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» ΕΛΛΑΔΟΣ. ΙΔΕ LINK:http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_1335.html ), ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ Ή ΡΟΜΆ, ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΣΚΥΘΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ.

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_1240.html


Επίσης για τον ίδιο τριπλό πράκτορα (Κινέζων, εβραιομασωνίας Λονδίνου, και Ναζιστικής Γερμανίας) ουγγροεβραίο LINCOLN VON TREBITS, ως δρακονιανώς τηλεκατευθυνόμενο εβραιοναζιστικό ζόμπι των 72 της A.O.A. Λονδίνου, που τον βλέπετε εδώ ντυμένο και ως Κινέζο δρακονιανό μανδαρίνο της HONG:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ignaz_Trebitsch-Lincoln

Διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικά στο βιβλίο «Ναζισμός Μυστική Εταιρεία» (Verner Gerson)

(σελίδα 291)

«Στο επιτελείο –ή καλύτερα την «αυλή»- κάθε «τίγρη», συνωστίζονταν ένα πλήθος ξένοι advisers (σύμβουλοι), τυχοδιώκτες, κατάσκοποι, χρηματιστές, έμποροι όπλων. Όλοι αυτοί έκαναν έναν φοβερό υπόγειο πόλεμο μεταξύ τους, όπου τα ύπουλα χτυπήματα ήταν ο κανόνας.

Για να επιβληθεί καί να ξεπεράσει αυτά τα καθάρματα, ό Τρέμπιτς (Ιγνάτιος Τρέμπιτς-Λιλκολν), ακολουθώντας καί τις συμβουλές του Γιοϋ-Πέϊ-Φοϋ, «κινεζοποιήθηκε» στο μάξιμουμ.Καθιέρωσε την ενδυμασία των μανδαρίνων του παλιού καιρού, ξύρισε το μουστάκι του, αντέγραψε τίς χειρονομίες καί τη συμπεριφορά των Ουρανίων καί πήρε τ' όνομα Κάο-Κούνγκ (Φως της Απεραντοσύνης).

Μπήκε τόσο πολύ στο πετσί του νέου ρόλου του, ώστε του έκαναν μια τιμή πού μόνο άλλος ένας Ευρωπαίος είχε την τύχη να δεχθεί ως τότε, ό γάλλος κόμης 'Αλμπέρ ντε Πουβουρβίγ ή Μάτ-Τζιόϊ: Μύησαν τον Κάο-Κούνγκ στη μυστική ' Εταιρεία των Χόνγκ.

Αυτή τη φορά, ό Τρέμπιτς μπόρεσε ν' αναγνωρίσει «το χέρι» των ' Εβδομήντα-Δύο, αυτό πού τον εϊχε εκτο­ξεύσει σε τούτη τη μεγάλη περιπέτεια καί πού αυτός είχε υπηρετήσει ως τότε τυφλά, χωρίς να προσπαθεί να κατα­λάβει το Μεγάλο-Σχέδιο.

θρησκευτική αίρεση των Χόνγκ απλώνεται, όχι μόνο στις δεκαοχτώ επαρχίες πού αποτελούν την Κίνα, αλλά καί στίς Κινεζικές αποικίες πού βρίσκονται σκορπισμένες σ' όλη την έκταση της κεντρικής Ασίας. Στήν πραγμα­τικότητα, αυτή διηύθηνε τόσο την εσωτερική όσο καί την εξωτερική πολιτική της Κίνας, από το 1912 καί μετά, δη­λαδή από την εποχή πού ό Σούν-Γιάτ-Σέν ανακήρυξε τη Δημοκρατία Σούν-Γιάν-Σέν: 1866-1925, πρώτος πρόε­δρος της Κινεζικής Δημοκρατίας καί ιδρυτής του Κοϋο-Μίν-Τάνγκ).

...........

Αυτή τη φορά δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία. Ήταν «τηλεκατευθυνόμενος» και είχε κληθεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο σε διεθνές επίπεδο.

Όμως πάνω απ’όλα, διαισθάνθηκε (μια και οι αδιάσειστες αποδείξεις του έλλειπαν) ότι οι μυστικές εταιρείες της Δύσης δεν είναι, στην πραγματικότητα παρά προεκτάσεις παρακλάδια των μυστικών εταιρειών της Άπω Ανατολής: των Χόνγκ, του Χρυσού Άνθους, της Τριάδας… κι’ άλλων ακόμα μυστικότερων.»

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ.

Όταν οι ΧΟΝΓΚ, που λειτουργούσαν από το 1600 – 1900 ως παρακράτος και υπόκοσμος της Κίνας, τελικά κατάφεραν το 1912 και ανάτρεψαν τους Τσίνγκ με την επανάσταση Hinhai, ανέλαβε την εξουσία της Κίνας ο «δημοκρατικός» Σουν Γουέν (Sun Wen) ο οποίος ήταν παράλληλα και ηγετικό μέλος της υπερστοάς HONG. Από τότε η HONG ξαναμπήκε για τα καλά στα μέσα και στα έξω και στον πλήρη έλεγχο της εξωτερικής και εσωτερικής πολιτικής της δρακονιανής Κίνας διακλαδωμένη ουσιαστικά παντού και διατάσσοντας και κατευθύνοντας ΚΑΙ τα νήματα των δυτικών υπερ-στοών και υπο-στοών μέσω του ΖΕΝ του συμπαιγνιακού μογγολικού Θιβέτ (λευκή και μελανή αδελφότητα), σήμερα δήθεν εξόριστου στην Ινδία..

Διαβάζουμε:

Sun, Yat Sen, eigentlich Sun Wen (1868-1925), Arzt und Staatsmann, Führer der chinesischen Revolution von 1911, erster Präsident der Chinesischen Republik, Gründer und Führer der Kuomintang (Volkspartei), Mitglied der Geheigesellschaft «Hong» (Triade) und einer (vermutlich amerikanischen) Freimaurerloge.

Μεταφραση:

Sun, Yat Sen, αλλά το ορθό είναι Sun Wen (1868-1925), γιατρός και άνθρωπος της εξουσίας, αρχηγός της κινέζικης επαναστάσεως, πρώτος πρωθυπουργός της ρεπουμπλικανής Κίνας, ιδρυτής και αρχηγός του κόμματος Kuomintang (το κομμα του λαου), στέλεχος της μασονικής στοάς "Hong"(Τριάδα) και ίσως και άλλης αμερικανικής στοάς

http://www.freimaurerei.ch/d/zweck/personen-d.php

Από τότε η Υπερστοα HONG και τα παρακλάδια της διακλαδώθηκαν και μετεξελίχτηκαν και σε πολιτικό κίνημα έχοντας μέχρι και σήμερα στις τάξεις τους πολιτικούς ανώτατους αξιωματούχους και στρατηγούς της Κινεζικής κυβερνήσεως!

Η «HONG» πλέον ήταν ο νέος αναστημένος «αυτοκράτορας Μινγκ» – ως μεσάζοντας δρακονιανό μέντιουμ μεταξύ Ουρανού(Σελήνης) και Γης, και οι αξιωματούχοι πολιτικοί και στρατηγοί της Κινεζικής κυβερνήσεων και του Κινεζικού στρατού ήταν τα πειθήνια ζόμπι και τα πιόνια της.

Ο πολιτικός φορέας των HONG λέγεται Tiandihui (= η μυστική εταιρεία του "Ουρανού και της Γης", δηλαδή ο μεσάζοντας-μέντιουμ μεταξύ διαστημικών και γήινων κινέζων δρακονιανών), άλλα ονόματα του όφεως της HONG είναι το HONGMEN ή HONGMENG (κυρίως παρακλάδια της HONG στην Ταϊβαν).. που σημαίνει η πελώρια ή απέραντη πύλη..

http://en.wikipedia.org/wiki/Tiandihui

http://en.wikipedia.org/wiki/Hung_Society

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_chinesesecretsocieties02.htm

China Zhi Gong Party

http://en.wikipedia.org/wiki/China_Zhi_Gong_Party

(επίσης ένα από το 8 κύρια δικτατορικά κινεζικά πολιτικά κόμματα λέγεται Zhi Gong και προέρχεται απευθείας από την διεθνή HONG, δηλαδή την "Hung Society Zhigong Hall", όπως αναφέρει ωμά η wiki, η οποία διεθνής Hung όπως λέει, εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ..!!! Ιδού λοιπόν οι Κινεζικά τηλεκατευθυνόμενες ΗΠΑ με τα Κινεζικής ιδιοκτησίας λιμάνια και πόλεις και μεγαλοκαταστήματα εντός των ΗΠΑ !!! Ξυπνάτε ηλίθια αμερικανάκια και ηλίθια νεοελληνάκια των ΗΠΑ)

Μέλος της HONG και της Tiandihui κατά τα φαινόμενα ήταν και ο διαβόητος κομμουνιστής υπερ-εγκληματίας Μαο Τσε Τουνγκ ή Mao Zedong ο οποίος δολοφόνησε δίχως πρόβλημα πάνω από 40.000.000 «δικούς του» Κινέζους για να επιβάλει την Κόκκινη «HONG» Κινεζική κομμουνιστική δικτατορία του (=δικτατορία τηςHONG)..Διότι HONG=Κόκκινο. Και το σοσιαλιστικό Κοϋο-Μίν-Τάνγκ το ίδρυσε ο τότε φανερός ηγέτης της HONG Σούν-Γιάν-Σέν ή Sun Wen (1868-1925). Τον βλέπετε εδώ και στη φωτογραφία: http://en.wikipedia.org/wiki/Kuomintang . Στο οποίο Κοϋο-Μίν-Τάνγκ (πολιτικό κίνημα της HONG) ανήκε αρχικά και ο Μαο Τσε Τουνγκ άσχετα αν αργότερα ήρθαν δήθεν τάχα σε ρήξη, δημιουργώντας ένα αριστερο-κομμουνιστικό Κοϋο-Μίν-Τάνγκ και ένα δεξιό-εθνικιστικό Κοϋο-Μίν-Τάνγκ το οποίο δήθεν τάχα ηττήθηκε.. O Μαο Τσε Τουγκ μάλιστα ήταν αρχικά και διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας του Κοϋο-Μίν-Τάνγκ, δηλαδή την αντίστοιχη θέση που κρατούσε ο Γκέμπελς στο ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας! Στην πραγματικότητα η HONG από πίσω κινούσε τα νήματα και επέφερε την γεωστρατηγική πλανητική στροφή με επιβολή κομμουνισμού στο ανατολικό μπλοκ του πλανήτη. Απόδειξη τούτου ότι η HONG καθόλη τη διάρκεια της κομμουνιστικής κυριαρχίας στην Κίνα κατείχε επίσημη θέση πολιτικού κόμματος (!!!) στο δικτατορικό κεντρικό "κομμουνιστικό" κινεζικό καθεστώς, ως θέση που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, και αυτό το κόμμα λέγεται China Zhi Gong Party, http://en.wikipedia.org/wiki/China_Zhi_Gong_Party όπως δείξαμε πιο πάνω, με ισχυρότατες διεθνείς διασυνδέσεις σε ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο! Από τότε οι Κινέζοι ονομάζονται «Red Chinese» = Κόκκινοι Κινέζοι.. Δηλαδή Κινέζοι της HONG. Η σημαία της Κίνας παριστάνει την ημισέληνο και είναι κόκκινη, η σημαία της σοβιετικής κομμουνιστικής ένωσης επίσης κόκκινη, και η σημαία της Τουράνιας μογγολικής γενοκτονικής πόρνης Τουρκίας και συμμάχου της Κίνας, επίσης Κόκκινη με ημισέληνο!! Επίσης «κόκκινοι εβραίοι» ή «κόκκινη ασπίς» ή «ΑΣΠΙΔΑ της HONG», ονομάζονται οι χαζαρο-μογγόλοι διεθνείς τραπεζίτες υπερ-πλούσιοι εγκληματίες τοκογλύφοι Ροτσιλντ οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο και στην υποβοήθηση της κομμουνιστικής σοβιετικής και κινεζικής επανάστασης...Θα επανέρθουμε κάποια άλλη φορά στο ζήτημα αυτό.. Μέχρι σ’αυτό το σημείο πάρτε βαθιές ανάσες και αναρωτηθείτε ανόητοι φιλοκινέζοι αυτοκτόνοι νεοέλληνες τι πρόκειται να κάνουν σε εσάς οι Κινέζοι εφόσον δεν υπολογίζουν ούτε καν τη δική τους φυλή, ούτε τον πλανήτη (τον οποίο καταστρέφουν οικολογικά στο όνομα της «ανάπτυξης») και δεν υπολογίζουν ουσιαστικά τίποτε προκειμένου να κυριαρχήσουν στον πλανήτη!

Όμως συνεχίζοντας τα αποκαλυπτήρια της HONG, όπως φάνηκε και παραπάνω στο κείμενο με το ηγετικό μέλος της HONG Sun Wen, τα παρακλάδια της HONG ονομάζονται αλλιώς και «Τριάδες»..

Οι «Τριάδες» είναι μια απίστευτης δύναμης εγκληματική οργάνωση του υπόκοσμου με 4 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, ως παρακλάδι της HONG που ουσιαστικά αποτελεί οργανωμένο έγκλημα των απάνθρωπων και ύπουλων Κινεζοερπετών εναντίον της Λευκής και Μαύρης φυλής, είναι απλωμένοι φυσικά σε όλη την Ασία αλλά και σε όλο τον κόσμο και όπου υπάρχουν γενικά Κινέζοι στον πλανήτη (δηλαδή πλέον παντού)..στην Αμερική π.χ. συναντώνται ως «Τριάδες» και «Tong» http://en.wikipedia.org/wiki/Tong_(organization)

http://en.wikipedia.org/wiki/Triad_(underground_society)

Δραστηριότητες των «Τριάδων»: Οικονομικό και λοιπό οργανωμένο Έγκλημα,

Διεθνές Παραεμπόριο, Διακίνηση ναρκωτικών, Ξέπλυμα μαύρου χρήματος, Πολιτικοί και λοιποί εκβιασμοί, Εξόντωση και δολοφονία πολιτικών και λοιπών αντιπάλων της HONG, και λοιπές ...αγαθοεργίες..

Η δυτική αστυνομία δηλώνει ότι ΑΔΥΝΑΤΕΙ να τους εντοπίσει και να τους εξαρθρώσει, λόγω του τρόπου με τον οποίον λειτουργούν και είναι οργανωμένοι!! (και φυσικά συμπληρώνουμε εμείς: λόγω της συγκάλυψης που απολαμβάνουν από την δυτική μασονία η οποία βρίσκεται υπό τις διαταγές της HONG μέσω Θιβέτ)

Προς τι λοιπόν το Τρία στις «Τριάδες»;;

Από το παρακάτω site που προέρχεται από δυτικούς μασόνους μαθαίνουμε σημαντικές πληροφορίες, καθώς οι δυτικοί μασόνοι ως όργανα της HONG θέλουν να γνωρίζουν όσα μπορούν από την οργάνωση η οποία τους κατευθύνει και τους διοικεί.

http://www.freemasons-freemasonry.com/chinese-masonic-society.html

http://www.freemasons-freemasonry.com/china02.jpg




Στην παραπάνω εικόνα αριστερά βλέπετε το ύπατο έμβλημα της HONG η οποία είναι η κόκκινη πυραμιδοειδής τριγωνική αυτοκρατορική σφραγίδα, και δεξιά είναι οι 5 σημαίες που αντιπροσωπεύουν τους 5 πρεσβύτερους μοναχούς «μέντιουμ» Σαολίν, και σύμφωνα με τον θρύλο αρχικούς ιδρυτές της υπερστοάς HONG με την μορφή που την ξέρουμε μέχρι και σήμερα.

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ «ΤΡΙΑΔΕΣ» ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ.

Ιδού λοιπόν γιατί η δυτική μασονία έχει την πυραμιδοειδή διοίκηση και το Τρίγωνο του σεληνιακού Γιαχβέχα («οφθαλμός εν τριγώνω» παρόν σε όλες τις μασονικές στοές και στις χριστιανικές και εβραικές εκκλησίες-συναγωγές) ...

Ίδου λοιπόν τι σημαίνει το 3 και τι σημαίνει το τρίγωνο στη δυτική μασονία και στις χριστιανικές εκκλησίες και ραββινείες. Για να το πούμε πιο ωμά σημαίνει ότι οι δυτικοί μασόνοι και ραββίνοι στήνουν κώλο στους Κινέζους αυτοκράτορες Χαν και Μιγνκ και στην τριγωνική – πυραμιδοειδή αυτοκρατορική τους σφραγίδα, και στήνουν κώλο και στους μοντέρνους Κινέζους αυτοκράτορες διαδόχους των Μινγκ, της ύπατης δρακονιανής υπερστοάς HONG με επίσης ύπατο έμβλημα την τριγωνική κινεζική αυτοκρατορική σφραγίδα .... ή ...κινεζικός αυτοκρατορικός όφθαλμος εν τριγώνω (ΓΕΛΩΣ!!!)

Όμως γιατί η σημαία του Ισραήλ και των «κόκκινων εβραίων» μογγόλων Ροτσιλντ είναι 2 συμπλεκόμενα τρίγωνα και όχι ένα;;; Η απάντηση του ερωτήματος βρίσκεται στα χιλιάδες κείμενα και αναρτήσεις της Ο.Ε.Α. και του ιστολογίου ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ. Συνοπτικά πρόκειται για τη συμπαιγνία Δεξιάς και Αριστεράς Χειρός (αριστερά ατραπός) ή Αγκάρτα και Σαμπάλα (Λευκό & Μελανό αδελφάτο) του ενδιάμεσου ΖΕΝ του Θιβέτ...διότι η HONG για να διοικήσει αποτελεσματικά την δυτική μασονία και να διαλύσει τα δυτικά έθνη λευκής+μαύρης φυλής διακλάδωσε τις υφιστάμενες με αυτήν στοές σε θετικές και αρνητικές, δηλαδή σε 888 και 666, δηλαδή σε φιλοσοφικές στοές που ακολουθούν το δεξί μονοπάτι ή το ΑΝΩ ΟΡΘΟ ΤΡΙΓΩΝΟ του ...καλού θεούλη, και σε θεοσοφικές ναζιστικές σατανικές στοές που ακολουθούν το αριστερό μονοπάτι ή το ΚΑΤΩ ΟΡΘΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ...του κακού σατανά.. Φυσικά πρόκειται για τις διαφορετικές όψεις του ίδιου δρακονιανού νομίσματος, και για αντιστροφή του φύσει καλού σε κακό και του φύσει κακού σε καλό, διότι και τους 2 συμπαιγνιακούς «αντίθετους» πόλους τους διοικεί η μητέρα πόρνη υπερ-στοά HONG, διότι όπως είπε και ο μέγιστος ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ, «ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ» δηλαδή τα «ενάντια είναι ίδια»... άρα και τα ενάντια της HONG είναι ίδια και προέρχονται από την ύπατη δρακονιανή HONG, άρα και τα σεληνιακά ενάντια είναι ίδια και προέρχονται από την ύπατη δρακονιανή Σελήνη..

Και για να κλείσουμε έχουμε ένα δώρο προς τον εκπροσωπο της ΓΑ.ΔΑ., διανοητικό και σωματικό αυνανιστή Σπύρο Χατζή - Χατζη Σπυρόπουλο, του Π-Α-Σ-Υ-Α (Σύλλογος λεσβοπαρτουζόβιων ανάνδρων) προσκυνητή της Ιερουσαλήμ (Ιεράς Σελήνης) μαζί με θεοσοφιστή Παναγιώτη Τουλάτο...

Ο Σπυρόπουλος όταν παρίστανε τον φίλο και σύμμαχο της Ο.Ε.Α. για να χαφιεδίζει στην Γ.Α.Δ.Α. και να προσπαθεί να βρει αδύνατα σημεία στην Ο.Ε.Α. (όπερ αδύνατον!) έψαχνε εναγωνιωδώς και ανεπιτυχώς να βρει την ύπαρξη της υπερστοάς HONG, ως αιώνιος αποτυχημένος και τεμπελόσκυλο άνεργος ερευνητής του κώλου που ζει με μητριαρχικά χαρτζιλίκια της μητέρας του και της αδεφλής του!!

Τελικά αμφισβήτησε μεταξύ άλλων και την ύπαρξη της υπερστοάς HONG και ζητούσε επίμονα από το ΕΛΛΗΝ & ΧΑΟΣ και την Ο.Ε.Α. να του αποστείλουν την ταχυδρομική διεύθυνση της υπερστοάς HONG !!!

Με ελάχιστη ολιγοήμερη έρευνα μας στο internet, επιβεβαιώνουμε σήμερα την ύπαρξη της HONG και ικανοποιούμε λοιπόν το αίτημα του Σπυρόπουλου κοινοποιώντας του τη διεύθυνση της HONG όπου και μπορεί να ζητήσει επισήμως το τιμολόγιο για τις ακόλουθες υπηρεσίες του:

Χαφιεδισμός στην ασφάλεια εναντίον ελληνοκεντρικών οργανώσεων και ατόμων, Υπονόμευση ελληνοκεντρικών οργανώσεων και ατόμων, Εξύβριση νεων ελλήνων ηρώων (Ηλιάκη, Λάλα, Σολωμού) αλλά και παλιών (Κολοκοτρώνη, κλπ, τους οποίους αποκάλεσε μη καθαρούς έλληνες μογγόλους ο φίλος του Σπυρόπουλου δήθεν καθαρός γνήσιος® έλληνας® ήρωας® αρχιδαιμονιζόμενος μαλάκας του πλανήτη Εύμολπος), εξύβριση οτιδήποτε ελληνικού και πατριωτικού, εξύβριση και επίθεση στην ελληνοκεντρική υπεροργάνωση Ο.Ε.Α. (αντίπαλο δέος της HONG) και στον σύγχρονο ήρωα Γιάννη Καραγεωργίου, διάλυση ελληνικών οικογενειών μέσω λεσβοπαρτουζόβιων οργίων και διάλυση των τέκνων του και της νεοελληνικής νεολαίας μέσω προώθησης – μίμησης της εκφυλισμένης διεφθαρμένης ζωής της ιδεολογικής πόρνης πάσης νεοελλάδος που λέγεται Σπύρος Σπυρόπουλος.

Ιδού λοιπόν αρχιμαλάκα του διαδικτύου η διεύθυνση. Τώρα μπορείς να πας στην Ταϊβαν και στην Κίνα για να σε ξεκωλιάσουν ελεύθερα οι αγαπημένοι σου Δρακονιανοί ερπετικοί σαυρομάτες σχιζομάτηδες της HONG σε ομοφυλόφιλα και λεσβοπαρτουζόβια όργια, ως αντίστοιχα των δυτικών μασονικών «Διαχωρισμός των Σεφιρώθ» και «περάσματος της Αβύσσου»

(C) 2010 Κίνα Global Alliance ελευθερομασόνο Διεύθυνση: 802 Οδική Fuxing, Kaohsiung City Lingya Περιφέρεια Αρ. 3, 9ος όροφος, τηλ. :07-2 -3318218 -3320084 Fax: 07

Και η επίσημη ιστοσελίδα των HONGMEN που είναι ένα παράρτημα της HONG με κυρίως παρουσία και έδρα στην Ταϊβαν.. και γύρω στα 300.000 μέλη σε όλη την Ασία!!!

http://www.hongmen.com.tw/

http://www.youtube.com/user/hongmentw

Εδώ είναι το κανάλι στο Youtube των Hongmen στην Ταϊβαν όπου μπορείτε να δείτε βίντεο από επίσημες εκδηλώσεις των HONG..

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ:

ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΡΟΝΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ – ΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ

http://1.bp.blogspot.com/_xiGOMVbKvy0/SxSrHntgbjI/AAAAAAAABog/Ozs5MwWKDnY/s1600/dragonian-hierarchy-GR.jpg




Παρόμοια αμφισβήτηση των Δρακονιανών πλανητικών Υπερ-στοών που αποκάλυψε στους ανίδεους νεοέλληνες η Ο.Ε.Α., επιχείρησε να κάνει και ο θεοσοφιστής μασονίσκος Ε. Παλιγγίνης της ομάδας των ψευδο-Ολυμπίων, του θεοσοφιστή μασόνου στρατηγού Καλογεράκη και του ΛΑ.Ο.Σ. - Εψιλον 666.

Ο εν λόγω απαντήθηκε και ισοπεδώθηκε ομοίως από το ιστολόγιο:

ΝΕΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ "ΑΔΕΡΦΗ ΤΑΤΑ" ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΟΝΤΑ!

"Ανύπαρκτη" Στοά Μεγάλης Δρυός, "ανύπαρκτοι" μασόνοι . Όλα στη φαντασία μας....

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΥΠΝΑΛΕΟΥ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ - ΜΕΡΟΣ 2ο

ΝΕΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ "ΑΔΕΡΦΗ ΤΑΤΑ" ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΟΝΤΑ!
Και μη ξανατολμήσετε ψαρούκλες ψευδο-ερευνητές της κακιάς ώρας και ελεεινές «ελληνικές» ιστοσελίδες, να αμφισβητήσετε την υπεροχή και την απίστευτου βάθους έρευνα της Ο.Ε.Α. διότι θα σας πάρει και θα σας σηκώσει. Από εδώ και εμπρός εάν θέλετε να επιβιώσετε θα δηλώσετε σεβασμό και την κατωτερότητα σας σε σχέση με την υπεροχή της Ο.Ε.Α., και θα υπακούετε στις διαταγές της και στις λύσεις που προτείνει, αλλιώς θα γενοκτονηθείτε από τους Κινέζους με τον αθλιότερο τρόπο. Διαλέγετε και παίρνετε..
"Ανύπαρκτη" Στοά Μεγάλης Δρυός, "ανύπαρκτοι" μασόνοι . Όλα στη φαντασία μας....
ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΥΠΝΑΛΕΟΥ ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ - ΜΕΡΟΣ 2ο
Δεν ξέρετε που πάνε τα τέσσερα, τολμάτε και αμφισβητείτε και την παγκόσμια και διαστημική έρευνα της Ο.Ε.Α., τρομάρα σας, ελεεινοί παλιομπινέδες!

Ιδού και μερικά βιβλία με θέμα την HONG, τις «Τριάδες» και τις παράλληλες κινεζικές μυστικές εταρείες, γραμμένα προφανώς από δυτικούς μυημένους ελευθεροτέκτονες υπό τις διαταγές της HONG:

https://rapidshare.com/files/1400940097/YPERSTOA_HONG.rar

http://books.google.com/books?id=ty0gAQAAIAAJ&dq=isbn:0766153827&hl=de&source=gbs_similarbooks_s&cad=1

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ (ΜΗ ΧΕΣΩ!!)


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

Επίσης οι «HONGMEN» ομολογούν ότι ελέγχουν και το Modeling! Και η αποδειξη τούτου εδώ: http://innoutworld2.blogspot.com/2011/09/naomi-campell.html

Η Ο.Ε.Α. λοιπόν όταν φώναζε ότι οι κινέζοι "μεταναστες" είναι πράκτορες ήξερε πολύ καλά τι έλεγε και αν δεν το καταλάβατε και αυτό τώρα με τον οικονομικό πόλεμο των κινέζων εναντίον σας (διότι τα πάντα είναι MADE IN CHINA (ακόμα και τα σκόρδα από την Κίνα τα εισάγουν εις την Ευρώπη!!)), τότε θα το καταλάβετε στην β’ και τελειωτική φάση του πολέμου της Κίνας εναντίον σας ήτοι στην επερχόμενη γενοκτονία σας!


Να επισημάνουμε επίσης ότι λόγο του ότι η Ο.Ε.Α. έχει προκαλέσει ρήγμα ανάμεσα στους εβραιομασόνους ανά τις μασονικές στοές παγκοσμίως, υπάρχουν πλέον πάρα πολλά στελέχη που πάνε κόντρα στο σχέδιο της «HONG», και έτσι οι κινέζοι μανδαρίνοι της «HONG» δεν εμπιστεύονται πλέον ούτε την «ΑΟΑ» και «ΟΤΟ» Λονδίνου (εδώ που τα λέμε ούτε τους ίδιους τους εαυτούς τους δεν εμπιστεύονται και γι'αυτο επικρατεί δικτατορία εκεί στην Κίνα και σκοτώνουν τους αντιρρησίες επί τόπου δια να μην είναι εμπόδιο στα γενοκτονικα τους σχέδια), γι'αυτούς τους λόγους έχουν πλέον βάλει απευθείας καθαρούς κίτρινους, μέλη των ΤΡΙΑΔΩΝ / ΤΡΙΑΔΕΣ, δια να προχωρήσουν και να συντονίζουν οι ίδιοι απευθείας τα σχέδια τους, όπως το σκηνικό των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και το όλο σκηνικό με την WIKILEAKS http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=24508&Itemid=85


http://ellhnkaichaos.blogspot.com/search/label/WIKILEAKS ...ενώ καλούν τις πολιτικές μαριονέτες τους της δύσεως και της ελλάδος κατευθείαν στην έδρα της HONG στην Σαγκάη και γενικά στην Κίνα, για να πάρουν απευθείας εντολές και να παρακάμψουν την εβραιμασονική ιεραρχία δύσεως.. (βλ.πολλαπλές πρόσφατες επισκέψεις "ελληνων" αξιωματούχων αλλά και εκκλησιαστικών παραγόντων στην Κίνα)

ΣΧΕΤΙΚΑ:


ΤΟ ΖΗΤΩ 10.000.000 ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΘΕΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟ - ΔΡΑΚΟ ΤΖΕΗΝΤ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ



Ο ΤΥΧΕΡΟΣ (ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ) ΑΡΙΘΜΟΣ "888" ΚΑΙ Ο "ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ



ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: Ή ΜΕ ΤΟΝ SIN - SION - ZION - JADE - JENDAI - SENDAI - CHINESE DRAGON 888 Ή ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ


Δημοφιλείς αναρτήσεις