Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση της Ο.Ε.Α. σε email Αναγνώστη

Απο: chris enteka <entekaenteka@gmail.com>
Προς: tolis3000gtpower@yahoo.gr
Στάλθηκε: 11:33 μ.μ. Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011
Θεμα: 28/10/11

 

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/10/11
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΟΝ ΜΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ Η ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ?
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΙΔΙΑΖΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΝ ΦΥΣΕΙ ΝΟΜΩΝ!

------------------

Απάντηση Ο.Ε.Α.:

Πληροφορούμε τους Έλληνες οι οποίοι θέτουν τέτοια παρόμοια ερωτήματα με το email του αναγνώστου μας ότι συμφώνως με ειδικό σήμα της Ο.Ε.Α. το οποίο αναρτήθηκε από την Ιστοσελίδα ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ και από τις φίλιες Ιστοσελίδες της Ο.Ε.Α. το κριτήριο επεμβάσεως και ελεύσεως του Ανδρομέδιου στόλου στον πλανήτη μας,δεν είναι κριτήριο χρονολογικό αλλά είναι κριτήριο ποιότητος και συμπεριφοράς.

Συγκεκριμένα δια λόγους αποφυγής καταστροφικών παρεξηγήσεων,και αποφυγής από καταστρεπτικές μπλόφες του αντιπάλου,η Ο.Ε.Α. ξεκαθάρισε στο σήμα αυτό ότι υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια ποιότητος και συμπεριφοράς τα οποία θα είναι και κριτήρια δια τους Γήινους για τον διαχωρισμό και την διάκριση μεταξύ των Δρακονιανών της Σελήνης και των συμμάχων τους Κρονίων οι οποίοι θα υποδύονται δήθεν τους κυβερνητικούς νομοταγείς του Ανδρομέδιου στόλου της περιοχής Κρόνου και μεταξύ των πραγματικών Ανδρομεδίων οι οποίοι βρίσκονται τώρα στην τροχιά του Κρόνου.

Τα κριτήρια αυτά δεν θα επαναληφθούν στην παρούσα φάση.

Το κύριο κριτήριο είναι ότι εάν οι ερχόμενοι φέροντας τον τίτλο των Ανδρομεδίων κυβερνητικών αστερισμού Ανδρομέδας,εάν καλέσουν τα κράτη μέλη της 666/1 ΗΠ.Ε.Ι.(ΗΠΑ-ΕΥΡΏΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ)και τα κράτη της 666/2 Θ.Ι.Μ.(ΘΙΒΕΤ-ΙΝΔΙΑΣ-ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ)να συμμετάσχουν σε στρατιωτική επίθεση των φερομένων ως Ανδρομεδίων εναντίον των Δρακονιανών της Κίνας ή ακόμη χειρότερα των κρατών τα οποία ανήκουν στον άξονα 888 Ρ.Ι.Κ.(ΡΩΣΙΑ-ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ-ΚΙΝΑ),τότε αυτό θα είναι απόλυτο κριτήριο του ότι οι φερόμενοι ως Ανδρομέδιοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ οι κυβερνητικοί νομοταγείς Ανδρομέδιοι προερχόμενοι εξ αστερισμού Ανδρομέδας μέσω Σείριου αλλά θα είναι οι Δρακονιανοί και οι σύμμαχοι τους Κρόνιοι στασιαστές εναντίον του αστερισμού Ανδρομέδας,με σκοπό την πρόκληση αντεπιθέσεως των χωρών του άξονος Ρ.Ι.Κ. ή “Συμφώνου της Σαγκάης” εναντίον της Ινδίας και εναντίον των χωρών του άξονος ΗΠ.Ε.Ι. με σκοπό την γενοκτονία των τελευταίων.

Τμήμα Ο.Ε.Α.

Μαγνησίας                      

Δημοφιλείς αναρτήσεις