Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο.Ε.Α.: Ιδου πως ο ελληνοεβραιος Παπανδρεου – Μινεικο – Τσαντ – Τσιδεν Μπαουμ και ο τουρκοεβραιος Μπεγλιτης – Beglit διαλυουν τον Ελληνικο Στρατο

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ - ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ

ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!


http://youtu.be/wx67g-FccQg




Και ενώ οι απόστρατοι έκαναν «ντόρο» μόνο και μόνο για το κωλαράκι τους και το τομάρι τους, έχουμε να τους κάνουμε μερικές ερωτήσεις και να τους πούμε δυο σταράτες κουβέντες:

Ποια είναι η πρωτεύουσα ουσία λοιπόν κύριοι προδότες απόστρατοι(;;;), ο μισθός σας ή η ελληνική εθνική ασφάλεια;;; Κατά την συμπεριφορά σας σαφώς και είναι ο προδοτικός μισθός και οι προδοτικές συντάξεις σας!!!

Υπάρχουν και άλλοι όμως κύριοι οι οποίοι πρέπει να δουλέψουν έως και τα 65 στην οικοδομή με διαλυμένα τα κόκκαλα, διαλυμένη την μέση, τα πόδια και τα χέρια τους!

Εσείς όμως αρπάξατε το γλειφιτζούρι της «πρόωρης συντάξεως» με αντάλλαγμα την προδοτική σας μούγκα και συγκάλυψη υπέρ των προδοτών στρατιωτικών ανωτέρων σας και πολιτικών προϊσταμένων σας, ενώ θα οφείλατε όπως είχατε ορκιστεί να υπερασπίζετε την ελληνική εθνική ασφάλεια με κάθε τρόπο. Όλα τα άλλα που επικαλείστε ως κλαψομούνες περί υπακοής στους ανωτέρους σας κλπ. είναι ελεεινές δικαιολογίες εκ μέρους σας. Και στο κάτω κάτω της γραφής σε περίπτωση πολέμου δεν θα πολεμήσετε μόνο εσείς, αλλά όλοι μας. Και στο κάτω κάτω της γραφής ρε πληρωμένα παλιοτόμαρα, τον οικονομικό πόλεμο τον νιώθει εδώ και χρόνια ο κάθε Έλληνας -εκτός τεμπελόσκυλων δημοσίου- στο πετσί του και έρχεστε τώρα εσείς να πείτε τι; Τι; Μιλάτε ακόμα; Άντε και γαμηθείτε λοιπόν και αϊ στο διάολο, διότι οι πολίτες δικαιολογούνται έως ένα βαθμό, ενώ εσείς που γνωρίζετε από πρώτο χέρι όλες τις προδοσίες των μασονων ανωτέρων και εβραιομασονων πολιτικών προϊσταμένων σας, κάνατε την πάπια όλα τα χρόνια. Ε βέβαια! Βρέξει, χιονίσει, η καραβάνα θα γεμίσει την στιγμή που άλλοι έλληνες ψάχνονται για ένα μεροκάματο σε καθημερινή βάση!

Δηλαδή, όταν η Ο.Ε.Α. φώναζε εδώ και δεκαετίες για την ύπουλη εισβολή λαθρομεταναστών και ειδικώς των κινέζων, εσείς πληρωνόσασταν με … «κινεζικά δάνεια» του εβραιομασονικου κατεστημένου εις γνώσιν σας!!

Δηλαδή, έρχεστε τώρα και ζητάτε τα σπασμένα της προδοσίας σας διότι όταν οι εισβολείς κινέζοι με τα κινεζικά προϊόντα τους ισοπέδωναν χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις από τις οποίες το ελληνικό δημόσιο αντλούσε χρήματα ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ. Εσείς όμως αφήσατε όλες τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να χρεοκοπήσουν (διότι δεν σας ένοιαζε καν για το πώς θα τα βγάλουν πέρα αυτοί οι χρεωκοπημένοι πλέον έλληνες αλλά σας ένοιαζε μόνο το δικό σας στομάχι) και δεν ακολουθήσατε τις διαταγές της Ο.Ε.Α. και κάνατε τα στραβά μάτια αφήνοντας τους κινέζους και τους λοιπούς μογγολους να εισβάλουν στην Ελλάδα ανά εκατομμύρια και να καταστρέψουν την Ελλάδα οικονομικώς - κοινωνικώς και πολιτικώς σε πρώτη φάση! Αναμείνατε στο ακουστικό σας για την δεύτερη φάση ήτοι την βιολογική γενοκτονία σας από τον άξονα «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (Βουλγαρία – Αλβανία – Σκόπια – Τουρκία – Ρουμανία) και εν τέλει από τον άξονα «Ρ.Ι.Κ.» (Ρωσία – Ισλαμικά κράτη – Κίνα) και την ...αγαπημένη σας γενοκτονική πουτάνα Κίνα!


Υ.Γ.

Η δρακονιανή Υπερστοα «HONG» ως φίδι κολοβό έχει βάλει μπροστά να φαίνονται ότι τάχα «οι πλανόδιοι μαύροι της Αφρικής οφείλονται για την οικονομική καταστροφή της Ελλάδος» και όχι οι κινέζοι! Το ακούσατε αυτό πουτάνες "ελληνικές" ιστοσελίδες που τα ρίχνετε δολίως και προδοτικως όλα στους μαύρους και παριστάνετε τους… κινέζους στα .. χιλιάδες κοντέινερ γεμάτα με δηλητηριώδη ραδιενεργή και τοξική κινεζική σαβούρα;;; Βεβαίως ΚΑΙ το ακούσατε ΚΑΙ το γνωρίζετε, αλλά KAI εσείς σαν λυσσασμένα προδοτικά φιλοτομαριστικά σκυλιά αναδημοσιεύετε άρθρα περί δανειοδότησης της Ελλάδος από τους Κινέζους ώστε ως πουλημένα προδοτόσκυλα που είστε να πασαλειφτείτε με «χιλιάρικα»...

Δημοφιλείς αναρτήσεις