Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ILLUMINATI INC. ιδιοκτησίας sir Στέλιου Χατζηιωάννου!


Έπειτα από την ενδελεχή έρευνα-αποκάλυψη του ιστολογίου και των συνεργατών του για την -ανύπαρκτη κατά τις άχρηστες "αδερφές Γκαγκά & Τατά" και κατά τους απληροφόρητους ανυποψίαστους "ερευνητές" του γλυκού νερού- υπερστοά HONG και τα πολλά πρόσωπα της και τις πολλές μεταμφιέσεις της, ο καθένας από εσάς μπορεί με την δική του έρευνα να κάνει τις συνάψεις και να συνδέσει τις τελείες που σχηματίζουν τον τεράστιο Δράκοντα που έχει καταλάβει τον Πλανήτη μας. Τις όποιες παρατηρήσεις σας ή ευρήματα μπορείτε να τα στέλνετε στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του ιστολογίου. Θα παρατεθούν εν ευθέτω χρόνω και αποσπάσματα και άλλου βιβλίου που επιβεβαιώνουν τα όσα συνταρακτικά αποκαλύφθηκαν στην τρέχουσα έρευνα για την "πανούκλα" της HONG και το πως αυτή συνδέεται με κάθε μαύρη σελίδα στην καταγεγραμμένη ιστορία.

Άλλωστε θα θέλαμε να προσφέρουμε αυτήν την έρευνα ως "δωράκι" στους HONGMEN μιας και θα έχουν γιορτές και πανηγύρια αυτό το σαββατοκύριακο, διότι εκ του ουρανού θα πέφτουν εμφανώς και δή από την Ελλάδα, τα λεγόμενα ...πεφταστέρια ή ...Δρακοντίδες. Θα είναι ημέρα εορτής για τα δρακονιανά απόσκατα.
«Βροχή» από πεφταστέρια το Σαββατόβραδο
http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/239157/vrohi-apo-peftasteria-to-savvatovrado-/
[Το σημείο προέλευσης των συγκεκριμένων διαττόντων φαίνεται να είναι η κεφαλή του αστερισμού του Δράκοντα, από όπου έχουν πάρει και το όνομά τους.]

Η HONG λοιπόν απεχθάνεται την δημοσιότητα. Γι' αυτόν τον λόγο έχει βάλει μπροστά στην "βιτρίνα του καταστήματος", τους λακέδες της(shills), τα επιτελικά της όργανα. Αυτό τονίζεται συνεχώς από αυτόν τον χώρο ώστε να υπενθυμίζουμε στον κάθε υποψιασμένο να μην πέφτει στην παγίδα της παραπληροφόρησης και της χαρτοπαιχτικής(αγαπημένης συνήθειας των Κινέζων) "μπλόφας" στην οποία αρέσκονται τόσο πολύ οι HONGMEN.

Μερικοί από αυτούς τους λακέδες είναι και οι λεγόμενοι ILLUMINATI, οι οποίοι στην ιεραρχεία που παρατίθεται, είναι πολύ κάτω από την HONG. Είναι λογικό βέβαια, να προβάλλονται τώρα τόσο πολύ οι Ιλλουμι-πούντοι; διότι κάποιος πρέπει να "φάει την σφαίρα για την ομάδα(των Δρακονιανών)". Κάπως πρέπει να "μασηθεί" το κουτόχορτο που προωθείται από διάφορα τσιράκια πως "τα βάσανα τελειώνουν", "θα μπούνε φυλακή οι Illuminati", "βομβαρδίστηκαν οι υπόγειες βάσεις τους" και άλλα τέτοια που διακινούνται, πράγμα διόλου απίθανο βέβαια διότι και αυτοί, οι ιλλουμινάτι, είναι πρόβατα προς σφαγήν μπροστά στο Μέγα Έργο της HONG... Οπότε, μην νομίσει ο ...υποψιασμένος ότι εάν μπούνε φυλακή κάποιοι λακέδες ή καταστραφούνε κάποιες υποδομές τους, τα βάσανα τελείωσαν, κάθε άλλο! Αντιθέτως, η HONG θα κερδίσει χρόνο ώστε να συνεχίσει το δολοφονικό της έργο. Η πηγή(source) είναι αυτή.

Ένας από τους λακέδες αυτούς είναι και ο ...sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ο ...mr. EasyJet, ο χρισμένος από την γενοκτονική μογγολογενή βασίλισσα Ελισσάβετ...

Μάλιστα ο ...sir δεν έχει πρόβλημα να το δηλώνει φωναχτά πως είναι ...πεφωτισμένος(τρομάρα του). Έχει ιδρύσει εταιρία με το πολύ υπαινιχτικό(!) όνομα ILLUMINATI INC.! Προφανώς αστειεύεται!

Πέραν αυτού όμως, ο enterpneneur επιχειρηματίας(sic) είναι ένας από αυτούς που ...ωφέλησαν τα μάλα τον πλανήτη με την εταιρία του την easy jet (το easy μπροστά από τις εταιρίες του προφανώς είναι για το πόσο εύκολα έγινε επιχειρηματίας, μιας και είχε από γεννησιμιού του τις πλάτες αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων λιρών από τον πατέρα του... να χαρώ εγώ επιχειρηματικότητα!). Η easyjet λοιπόν πέραν από το να μεταφέρει ανθρώπους από το ένα σημείο στο άλλο μέσω αεροπορίας, προσφέρει και άλλη μια υπηρεσία στην ανθρωπότητα... Ψεκάζει την ατμόσφαιρα! Να 'ναι καλά ο άνθρωπος...

Πολλάκις έχουν καταγραφεί τα αεροπλάνα του να ψεκάζουν χημικό "αεροζόλ" στην ατμόσφαιρα. Έχουν καταγραφεί σε ερασιτεχνικά βίντεο, έχουν γίνει καταγγελίες επίσημα αλλά δεν ιδρώνει κανενός το αυτί προφανώς διότι είναι "κοινό μυστικό" ανά τις αεροπορικές εταιρίες. Όπως λέει και μία αεροσυνοδός της εταιρίας του: "Το ξέρω κύριε, άλλες εταιρίες το κάνουν(τον ψεκασμό) όχι εμείς!"

Άλλες καταγγελίες αναφέρουν ότι όχι μόνο ψεκάζει την ατμόσφαιρα η EasyJet αλλά ταυτοχρόνως ψεκάζει και όσους πετάνε μαζί της! Πλήρωμα και επιβάτες! Τα χημικά που ψεκάζονται στην ατμόσφαιρα ψεκάζονται και μέσα στο αεροσκάφος. Γιατί; Υπάρχει φαινόμενο global warming και ...εντός της καμπίνας του αεροσκάφους; Φτηνή η easyjet, φτηνή, πάρτε τώρα το χημικό cocktail σας αφού είναι φτηνή...

Η πολιτικά ορθή απάντηση στο γιατί ψεκάζει μια πολιτική εταιρία την ατμόσφαιρα είναι η ...Γεωμηχανική, η τεχνητή παρέμβαση στο κλίμα του πλανήτη ώστε να αποφευχθεί η ...μεγάλη απάτη της Παγκόσμιας Θέρμανσης... Λες και το να ψεκάζεις με βαρέα μέταλλα την ατμόσφαιρα για να μην περνάνε οι ακτίνες του Ήλιου δεν προκαλεί τίποτα... Για τόσο χαζούς μας περνάνε.

Ακριβώς επειδή είναι ένας λακές και αυτός και τίποτα άλλο και έκανε την δουλειά του, τώρα τον ...προσγειώνουν. O sir είναι στα μαχαίρια με το ΔΣ της εταιρίας του(!) και ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει νέα(!) αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους... για να συνεχίσει προφανώς το "θεάρεστο" έργο του από άλλο πόστο;
Ο sir Stelios... προσγειώνει την easyJet
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=422894

Επανερχόμαστε λοιπόν στο αρχικό μας συμπέρασμα. Ακόμα και να μπει φυλακή ο ...sir δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά την αληθινή Πηγή(HONG). Αυτοί θα έρχονται και θα παρέρχονται εάν δεν εξαλειφθεί αυτή η Μήτρα όλων τους. Γι' αυτό, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και από όσα ακούγονται και διακινούνται μην πιστεύετε ούτε τα μισά.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
http://businessprofiles.com/details/ILLUMINATI_INC/NY-2601918
Formation


Name ILLUMINATI INC.
Entity Number
2601918
Date
11/15/2000
Type
CORP
Kind DOMESTIC BUSINESS CORPORATION
Status ACTIVE
County
NEW YORK
Address
CT CORPORATION SYSTEM, 111 EIGHTH AVENUE, NEW YORK, NEW YORK, 10011

Ownership & Management

Chairman/CEO STELIOS HAJI-IOANNOU, EASY GROUP / THE ROTUNDA, 42/43 GLOUCESTER CRESCENT
Principal executive officer
ILLUMINATI INC., 234 W 42ND ST, NEW YORK, NEW YORK, 10036-7215
Stock ownership
200, No Par Value,
Name history
DEC 07, 2009, Actual, ILLUMINATI INC. MAY 07, 2002, Actual, EASYINTERNETCAFE INC. NOV 15, 2001, Actual, EASYINTERNETCAFE NEW YORK, INC. NOV 15, 2000, Actual, EASYEVERYTHING NEW YORK, INC.

Meet Illuminati Inc.
http://beforeitsnews.com/story/1175/182/Meet_Illuminati_Inc..html
BUSTED: Easy Jet Airlines Caught Spraying Europe. Asia & Africa


Επίσης, τον Απρίλιο του 1991 το όνομα του ..sir ενεπλάκη και σε μία άλλη ...επιχείρηση διάσωσης του πλανήτη. Πλοίο της troodos shipping του ...πατέρα του(μεγάλη οικογένεια...) βούλιαξε με αποτέλεσμα να πεθάνουν 5 άνθρωποι και 50.000 τόνοι πετρελαίου να χυθούν στην Μεσόγειο προκαλώντας μία ανεπανάληπτη οικολογική καταστροφή. Το πλοίο ήταν ένας σκυλοπνίχτης με το όνομα Amoco Haven. Είδατε τί κάνουν οι ...enterpneneurs;;; Εξηγείται έτσι το "χρίσμα" από την μογγολογενή βασίλισσα Ελισσάβετ για το enterpneneurship που επέδειξε!
Stelios Haji-Ioannou
http://en.wikipedia.org/wiki/Stelios_Haji-Ioannou

ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ILLUMINATI ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .... Σύνδεσμος
ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG», ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ "ΖΕΝ" -"ΑΟΑ" - "ΟΤΟ"
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/10/hong_03.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις