Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Η ΕβραιοΣαξονική STRATFOR επιβεβαιώνει την επίθεση των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. εναντίον Ελλάδος και Κύπρου το 2011-2012.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
STRATFOR: "Η Τουρκία χάνει στην κρίση και θα αντιδράσει εν θερμώ"
TurkF16L
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25213&Itemid=139
Η ΕβραιοΣαξονική STRATFOR επιβεβαιώνει την προ πολλού ειδοποίηση της Ο.Ε.Α. προς της Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ,προς το διαδίκτυο,και προς τα Ελληνικά ΜΜΕ,ότι εντός του 2011-2012 η Τουρκία και οι Αλβανία-Σκόπια-Βουλγαρία ως συνδεόμενες με Τουρκία με τρία διμερή αμυντικά σύμφωνα,πρόκειται να επιτεθούν Στρατιωτικώς εναντίον Ελλάδος και Κύπρου.
Και ενώ οι στρατοί του άξονος Β.Α.Σ.Τ./Ρ. ήτοι και ο στρατός της Ρουμανίας,ετοιμάζουν επίθεση εναντίον Ελλάδος και Κύπρου,οι προδότες ΕλληνοΕβραίοι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας,του ΠΑΣΟΚ,και των λοιπών κομμάτων της Βουλής-αβουλίας των Ελλήνων και οι μασόνοι Έλληνες Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι των Ελληνικών ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ-ΓΕΕΘΑ,με διαταγές της Εβραϊκής κατοχικής Τρόικας εις την οποία παρέδωσαν αντισυνταγματικώς την Ελληνική Εθνική Κυριαρχία,διαλύουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να μην υπάρχει Ελληνική αντίσταση εναντίον της εισβολής των στρατών της Β.Α.Σ.Τ./Ρ. στην Ελλάδα,και ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της Κινεζικής υπέρστοάς
“HONG”,των δυτικών υπερστοών “ΟΤΟ” και “ΑΟΑ” Λονδίνου,και των τεκτονικών στοών των κρατών της δύσεως δια την έκρηξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου από την Ελλάδα,και δια την πλήρη γενοκτονία των Ελλήνων σε δύο δόσεις,ήτοι πρώτον από τους στρατούς της Β.Α.Σ.Τ./Ρ.,και δεύτερο από τους στρατούς της Ρ.Ι.Κ. ή “Συμφώνου της Σαγκάης” ή “pact of Shanghai” (Ρωσία-Ισλάμ-Κίνα) έως το τέλος του 2012.
Δια ταύτα καλούμε τους Έλληνες πατριώτες:
Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων,Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας,και τους Έλληνες πολίτες,να σκοτώσουν τώρα τα 300 προδοτικά καθάρματα της Βουλής-Αβουλίας των Ελλήνων,να σκοτώσουν τώρα τους άνευ εξαιρέσεως Μασόνους προδότες Στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ και τους ομοίους προδότες Μασόνους Στρατηγούς-Πτεράρχους-Ναυάρχους των Ελληνικών ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ-ΓΕΕΘΑ,διότι εάν οι Έλληνες πατριώτες δεν σκοτώσουν τώρα τα ως άνω προδοτικά πολιτικά και στρατιωτικά καθάρματα,τότε ας φροντίσουν να προμηθευτούν από τώρα φέρετρα ισάριθμα με τα μέλη των οικογενειών τους,διότι εάν τελεσθεί η ως άνω προδοσία,θα υπάρχει έλλειψη φέρετρων δια τα εκατομμύρια των νεκρών γενοκτονηθέντων Ελλήνων.
Τμήμα Ο.Ε.Α.
Μαγνησίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις