Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΤΟΥ !!!


ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΤΟΥ !!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_6814.html



ΕΝΑ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ
ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ , ΤΟΝ ΛΑΙΟΝΕΛ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΕΊΤΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥΣ.. (Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΕΛΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΛΑΙΟΝΕΛ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!)
ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ CHEMTRAIL!!!

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΑΓΡΙΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ - ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΑΣΤΙΖΕΙ, ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΑΜΠΑΛΙΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ-ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ...ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!!!

http://youtu.be/8GBLokdZwx8





ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

Με επανεξέταση του βίντεο ο Ροτσιλντ μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό ως αναμενόμενο διέψευσε τα πάντα, κατηγόρησε τον συνομιλιτή του απλό πολίτη ότι είναι τρελός συνωμοσιολόγος, είπε ότι κυκλοφορούν ανόητες θεωρίες για εξωγήινους, ο πολίτης επέμεινε και του είπε ότι επικεντρώνεται στα σκληρά ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (FACTS) και δεν στέκεται στις θεωρίες για εξωγήινους..και ότι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΝΕΑ ΤΑΞΗ ανακοινώνεται πλέον από τους περισσότερους πολιτικούς (μαριονέτες) και είναι εξώφθαλμη, ενώ με θάρρος του διαμήνυσε ότι δεν θα περάσουν τα σχέδια τους για Παγκόσμια Δικτατορία!! Ο Ρότσλιντ ως αναμενόμενο σαστισμένος διέψευσε τα πάντα και κατόπιν διέψευσε ότι η οικογένεια του έχει άποψη για την ευγονική..μετά άρχισε να μπαμπαλίζει διάφορα.. Καλούμε καλούς γνώστες της Αγγλικής να μεταφράσουν το βίντεο στα ελληνικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις