Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Η GOOGLE ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ


Η GOOGLE ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/google.html

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΛΕΒΑΝ. (=ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ-ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ)

ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΙΜ-ΣΙΝ. (ΣΙΩΝ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ - ΙΟΥΔΑ)

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΑΣ Η ΣΕΛΗΝΗ.


Υ.Γ. Ευχαριστουμε τον φιλο για την επισήμανση!!


ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ "THE TRUMAN SHOW" ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΠΙΚΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗΣ, ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΥΠΟΥ "ΜΑΤΡΙΞ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΥΠΟΥ "ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ" (ΚΑΚΗ ΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΓΗ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΟΙΩΝΕ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ.
ΟΛΟΣ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΟΛΟ-"ΝΗΣΙ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΣΕ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙΡΟΥ) ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΟΛΟΥ. (!!!)
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΕΊ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΠΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΩΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΕΙΤΕ ΕΜΜΕΣΑ (ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΛΕ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ.

ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΠΡΩΤΗ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ "STAR WARS" (ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ) ME THN "KAKH" ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ" ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ - ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ "ΤΖΕΝΤΑΪ-ΣΕΝΤΑΪ-ΤΖΙΟΥΝΤ-ΙΟΥΔΑΣ"

Δημοφιλείς αναρτήσεις