Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ!


Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_3568.html

Στις 8 Ιουνίου γράψαμε:

"Η Ρωσία η οποία απέστειλε τώρα μόλις αποστολή διπλωματών στη Λιβύη για ειρηνική διευθέτηση και μετάβαση από το καθεστώς Καντάφι στην επόμενη λύση(βλέπε ΔΝΤ).

Μία κρύο, μία ζέστη οι Ρώσοι.

Πιέζουν τη Ρωσία για την Συρία οι δυτικοί
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20675&Itemid=52

Russian envoy visits Libya on peace mission
http://endthelie.com/2011/06/08/russian-envoy-visits-libya-on-peace-mission/#axzz1OgjbT0Ms
------------------------------------------------------------------------------

Ο Καντάφι όμως μας εξέπληξε για άλλη μία φορά! Αρνήθηκε να συνομιλήσει με τον ρώσο αξιωματούχο και τον ξαπόστειλε πίσω από 'κει που ήρθε. Ο Μαργκέλωφ βέβαια είχε ήδη συναντηθεί με τους αποστάτες(έτσι μας λένε τα ΜΜΕ) και είχαν συζητήσει για μία λύση άνευ περισσότερης αιματοχυσίας.

Είπε μάλιστα ο Μαργκέλωφ: “
These people are not voicing extremist ideas, they are interested in the steady development of Libya as a united and integral state,” Margelov told Interfax news agency shortly after the talks.

Ότι δηλαδή, αυτοί οι αποστάτες "αντικαθεστωτικοί" δεν είναι εξτρεμιστές και ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της Λιβύης ως ενωμένο και ακέραιο έθνος... Αυτά τα δήλωσε σε διεθνές πρακτορείο και προφανώς μεταδόθηκαν και στους ανθρώπους του Καντάφι.

Παπάρια με ρίγανη. Δηλαδή, ποιάν άλλη ανάπτυξη θέλουνε οι στημένοι αποστάτες; Τί άλλο θέλουνε; Να κυκλοφορούνε με χρυσές άμαξες; Πετρέλαια έχει η Λιβύη, χρυσό έχει, νόμισμα με "πλάτη" το χρυσό έχει, στρατό είχε, αμυντικό εξοπλισμό έχει, θεοκρατικό καθεστώς δεν είναι, ούτε μαντήλες ούτε σαρίες ούτε μαλακίες του αλλάχ ελλόχ αρχιμαλάκα ελοχίμ δρακόπουστα(να ένας καλός λόγος για να μπεί στο μάτι του δρακόπουστα ο Καντάφι), τις γυναίκες τις έχει δυναμικές και με ρόλο και όχι πουτάνες, αμαζόνες τις έχει, ο λαός του είχε να φάει, δεν ζούσαν στα πλούτη αλλά δεν ήταν και μπαγκλαντές, μην τρελαθούμε τώρα! Τη διπλωματία δε, την έπαιζε στα δάχτυλα ο Καντάφι. Πουτανάκια τους είχε κάνει όλους τους δυτικούς, όλοι στη χαιρετούρα ήταν, τους έκανε και πλάκα όπως με τους Ιταλούς που τους ζήταγε ένα δις δολάρια για να μην τους στείλει τους λαθρομετανάστες(το οποίο και τηρούσε κατά γράμμα, βλέπε Λαμπεντούσσα Ιταλίας μετά την εισβολή του ΝΑΤΟ στη Λιβύη, βούλιαξαν οι άνθρωποι εκεί από τους λαθρομετανάστες!) Με όλους συνομιλούσε, με Ομπάμα, με Μεντβέντεφ, με κινέζους. Τί θέλουνε οι αποστάτες; Να τους πετροβολούνε αν κλέψουν ένα καρβέλι ψωμί; Να γίνουνε Ιράν μασονία σιωνισμός και σια; Χομεϊνήδες θέλουνε; Προφανώς, μιας και πίσω από αυτούς κρύβονται ΚΑΙ ακραίοι μουσουλμάνοι μαλάκες οι οποίοι περιμένουν τα πιλάφια του αλλαχ ελλοχ και τις παρθένες και τα παιδιά που τους υπόσχεται ο αρχικερατάς θεός τους. Αυτοί προφανώς θέλουνε να κυκλοφορούνε ξυπόλητοι και να χτυπιούνται με χατζάρες σαν ηλίθιοι, τέτοια μυαλά κουβαλάνε. Κατά τα άλλα μαλάκα Μαργκέλωφ, δεν είναι εξτρεμιστές; Και πας και συνομιλείς πρώτα με αυτούς και μετά με τη νόμιμη εξουσία; Τί σόι διπλά παιχνίδια είναι αυτά;

Με αυτήν του την κίνηση ο Καντάφι δείχνει κατ'αρχάς ότι έχει ατσάλινα αρχίδια κάτω από τα παντελόνια που φοράει, δεν διαολοστέλνεις έτσι απλά τον επίσημο ρώσο απεσταλμένο που μάλιστα έχει κάνει ολόκληρη διαφημιστική καμπάνια για την "ειρηνευτική αποστολή" και καλά ότι να εμείς οι Ρώσοι πάλι παίρνουμε πρωτοβουλίες και άλλα τέτοια "χαριτωμένα". Κατά δεύτερον, δείχνει ότι έχει γραμμένο στα ατσάλινα καρύδια του το ΝΑΤΟ. Στέλνει ένα μήνυμα ότι θα πέσει μαχόμενος μέχρι την τελευταία του ανάσα(και για αυτό βέβαια το πουστρο ΝΑΤΟ, των ανάνδρων που ρίχνουνε μπόμπες με τα αεροπλανάκια τους γιατί τους έχει πάει το σκατό στην κάλτσα να στείλουνε χερσαίες δυνάμεις στον Καντάφι μην τους ξεφτιλίσει και εκεί, έβγαλε στα ΜΜΕ ότι ο Καντάφι έχει διατάξει βιασμούς των γυναικών των αποστατών, σε λίγο θα βγάλουνε ότι τρώει και παιδιά ζωντανά...) Κατά τρίτον, με αυτές του τις κινήσεις ο Καντάφι δίνει στους Ρώσους να καταλάβουνε πως γνωρίζει ότι φέρονται διπρόσωπα και υπογείως, ενώ στέλνει σήμα και στους κινέζους που τα έχουν κάνει πλακάκια με τους ρώσους, ότι δεν θα υποκύψει ούτε σε αυτούς, ματαιώνοντας έτσι ενσυνειδήτως ή ασυνειδήτως(;) τα σχέδια τους για ανάφλεξη του Γ'ΠΠ. Δηλαδή αυτή τη στιγμή ο Καντάφι, ο "ημίτρελος" κρατάει ανάχωμα απέναντι στο ολικό αιματοκύλισμα του πλανήτη, με αυτοθυσία, χάνοντας μέλη της οικογένειας του και τους πιστούς του συνεργάτες και συντρόφους στην άδικη επίθεση που δέχεται από το ΝΑΤΟ και τους "πρόθυμους". Σε ποιόν να το πείς και να σε πιστέψει!!!

Βέβαια, οι Ρώσοι τώρα μπορούν να το παίξουν αλλιώς. "Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, ορίστε πήγαμε και μας έδιωξε, τελειώστε τον, νίπτουμε τας χείρας μας" ενώ έχουν και άλλοθι τώρα να ΜΗΝ προβάλουν ΒΕΤΟ στο ψήφισμα για εισβολή και στη Συρία! Έτσι είναι το σκληρό "πόκερ" στη διπλωματία. Ένα βήμα μπρος, δύο πίσω(ειδικά αν εσύ παίζεις μόνος σου και απέναντι σου έχεις την πανστρατιά των προθύμων ηλιθίων).

Για να δούμε... Θα θυμόμαστε κάποτε στο μέλλον τον Καντάφι ως έναν από αυτούς που ματαίωσαν τα σχέδια γενοκτονίας του αρχικαριόλη; Αναμείνατε στο ακουστικό σας!
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Δεν έγινε δεκτός στη Τρίπολη από τον Μ.Καντάφι ο απεσταλμένος του Ρώσου προέδρου Ν.Μεντβέντεφ
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20716&Itemid=137

Δημοφιλείς αναρτήσεις