Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ: ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ!


ΚΙΝΕΖΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ: ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_3930.html

Ανώτατος αξιωματικός της Κίνας δήλωσε επισήμως πως η Κίνα ολοκληρώνει σύντομα την κατασκευή του πρώτου της αεροπλανοφόρου.

Σύμφωνα με πηγές το αεροπλανοφόρο είναι το μισοτελειωμένο σοβιετικό πολεμικό Varyag το οποίο αγόρασαν οι Κινέζοι για να το τελειώσουν.

Το σκάφος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα δηλώνει ο στρατηγός Chen Bingde, επικεφαλής του γενικού επιτελείου απελευθερωτικού λαϊκού στρατού(τρομάρα τους!) (PLA). Ο βοηθός του, υποστράτηγος Qi Jianguo δήλωσε ότι το πλοίο θα χρησιμοποιηθεί σαν εκπαιδευτική βάση των πιλότων της κινεζικής ΠΑ και όχι για αποστολές σε ξένα χωρικά ύδατα "όπως κάνουνε κάποιες άλλες χώρες".

Παρότι επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί, πιστεύεται ότι το πλοίο βασίζεται στο ημι ολοκληρωμένο σοβιετικό πολλαπλών χρήσεων Varyag το οποίο σταμάτησε να κατασκευάζεται το 1992 μετά την κατάρρευση της σοβιετικής ένωσης.(70% ολοκληρωμένο).Η Ουκρανία το αγόρασε πρώτη και σε πληστηριασμό το αγόρασαν οι κινέζοι... Αρχικά προοριζόταν για αντιγραφή και αντίστροφη μηχανική(reverse engineering) και έπειτα για κέντρο αναψυχής του ναυτικού αλλά αποφασίστηκε να ολοκληρωθεί και να τεθεί στις υπηρεσίες του PLA.

Είναι σταθμευμένο στο ναυπηγείο Dallian στη βορειοανατολική Κίνα.

Βλέπουμε πως οι Κινέζοι ετοιμάζονται πολύ καλά να αναλάβουν την ηγεμονία του πλανήτη, παίρνοντας τη σειρά τους με την επερχόμενη κατάρρευση των Η.Π.Α.

Αυτό όμως που προκαλεί είναι η στάση της Ρωσίας. Η Ρωσία φαίνεται να συμμετέχει πλήρως και ενσυνειδήτως στον εξοπλισμό του ρωσικού στρατού με υψηλή τεχνολογία προερχόμενη από τα σωθικά της πάλαι ποτέ σοβιετικής ένωσης. Τώρα, παρασκηνιακά μπορεί να εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες αυτή η κίνηση(το αεροπλανοφόρο της Κίνας θα έχει σοβιετική τεχνολογία την οποία οι Ρώσοι μπορούν άμα το θελήσουν να την "βραχυκυκλώσουν"), τις οποίες εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και μόνον υποθέσεις κάνουμε. Αυτό όμως που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι η Ρωσία έχει κάνει "μπλοκ" με την Κίνα ώστε να την έχει από κοντά άμα τή αναλήψει της παγκόσμιας ηγεμονίας...

Ίδωμεν.

ΥΓ.: Συνδυάστε αυτή την είδηση με την ακόλουθη: Η Κίνα για πρώτη φορά στα χρονικά ξεπέρασε τις ΗΠΑ σε κατανάλωση ενέργειας... Ο στρατός της "Μόρντορ" ετοιμάζεται για το ολοκαύτωμα. Θα ρουφήξουν όλους τους πόρους του πλανήτη με τραγικά αποτελέσματα για όλους μας.
ΣΧΕΤΙΚΑ:
China makes first aircraft carrier out of Soviet warship
http://rt.com/news/china-aircraft-carrier-soviet/


BP: Η Κίνα ξεπέρασε τις ΗΠΑ σε κατανάλωση ενέργειας το έτος 2010
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_08/06/2011_394055

Δημοφιλείς αναρτήσεις