Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011

Η HANNAH ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΧΕΙΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΤΣΑ


Η HANNAH ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΧΕΙΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΤΣΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/hannah.html

Με την αιτιολογία της ...κρίσης, η Χάνναχ του πασοκ και της μπίλντερμπεργκ αρνείται να καταβάλει τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους στο πρότυπο σχολείο ΟΜΗΡΟΣ στην Κορυτσά, ενώ δεν στέλνει ευρώ ούτε για τα λειτουργικά έξοδα! Υπό αυτές τις συνθήκες, οδηγείται σιωπηρώς προς λουκέτο ένα σχολείο της προκοπής σε στρατηγικά εδάφη, ενώ ταυτοχρόνως το τουρκικό σχολείο της περιοχής δηλώνει έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές που θα μείνουν άνευ σχολείου!

Αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζει και το ελληνικό μειονοτικό σχολείο που λειτουργεί στην Χειμάρρα. Όπως αναφέρει ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης σε επίκαιρη ερώτηση προς την υπουργό Παιδείας «οι εκπαιδευτικοί του παραμένουν απλήρωτοι από την αρχή του χρόνου, ενώ η καλλιεργούμενη φημολογία για ενδεχόμενο κλείσιμο δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Τα προβλήματα αυτά υποβαθμίζουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και ελλοχεύουν τον κίνδυνο της απαξίωσης των σχολείων».

Χαρακτηριστικό της δεινής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι εκπαιδευτικοί είναι το γεγονός πως ήδη αναζητούν εργασία σε άλλα σχολεία είτε της Αλβανίας, είτε της Ελλάδας αντίστοιχα.

Έτσι μπράβο ρε Χάνναχ, δείχνεις το αληθινό ερπετικολαγνικό σου πρόσωπο(άσε που από την πολλή λατρεία Χάνναχ, έχεις μετατραπεί σε σαυροειδές, από τα πολλά τα μπότοξ κάρια!) Σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον παροπλισμό της Εθνοφυλακής, κλείστε και τα σχολεία σε εκείνα τα εδάφη, να αλβανοποιηθούν και όσα παιδιά απέμειναν που θα ήθελαν να είναι Έλληνες. Αυτό είναι το μίσος σας για κάθε τί Ελληνικό Χάνναχ! Λυσσάς να δείς εσύ και οι ομοιοί σου να γκρεμίζεται συθέμελα ό,τι απέμεινε, σαδίστρια Χάνναχ! Ενώ εσείς τρώτε αστακούς και χαβιάρια και φεύγετε για τριήμερα brain storming σε θέρετρα και ο Έλληνας πεινάει και υποφέρει, σου ήρθε φαεινή ιδέα εκεί στα brain storming gang bangs που συμμετέχεις, να κόψετε τη χρηματοδότηση σε σχολεία σε κρίσιμες περιοχές για τον Ελληνισμό, ώστε βέβαια οι αγαπημένοι σου τούρκοι να απορροφήσουν τους μαθητές και να τους μετατρέψουν σε νεογεννίτσαρους, γιουσουφάκια. Εγκρίνεις εσύ σκατόψυχη ένα νέο παιδομάζωμα! Τί σημασία έχουνε μωρή Χάνναχ τα ευρώ για τέτοια ζητήματα; Καμία, σου απαντάμε ευθέως! Αλλά εδώ μας έχετε ζαλίσει τα αρχίδια να επαναλειτουργήσει η Χάλκη! να βγάλει και άλλους πουσταράδες τράγους! Γελοίοι!
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Κινδυνεύουν με λουκέτο ελληνικά σχολεία σε Κορυτσά και Χειμάρα.
http://www.newstrap.gr/m-episimainoume/mek-episimainoume/7623-kindyneyoyn-me-loyketo-ellinika-sxoleia-se-korytsa-kai-xeimara.html
Δημοφιλείς αναρτήσεις