Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙ.


ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΛΙ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

http://wwwtimezero.blogspot.com/2011/06/blog-post_1405.html?zx=ebe83591e81db5

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΜΑΛΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΥ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΤΟΥ 2005 ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΑΙΡΟ !!!

μέσω Κατοχικά Νέα  2/6/2011

(ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ <ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ> ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ )Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ,ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ.ΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ,ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΦΟΒΟΥ,ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΡΙΝ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ
ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ.
ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ.ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΗΡΕΜΟΙ.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ,ΥΠΗΡΞΕ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ Η ΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.
ΕΡΡΩΣΘΕ !!!
ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΙ  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΤΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝVSΧΑΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ
ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ "ΕΨΙΛΩΝ" ΤΟΥ ΛΑΟΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις