Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ???


Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ???

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΟΝALERT ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ.
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  ΤΗΣ C.I.A.  ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΧΕΙ ΦΥΓΑΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ 191,3 ΤΟΝΩΝ ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ 1978 ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ Η Ο.Ε.Α. (ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ C.I.A. OI OΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΩΝΟΝ ΤΗΣ Ν.Σ.Α. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΧΩΒΑ.

ΕΠΙΣΗΣ Η Ο.Ε.Α. ΕΙΧΕ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΟΥ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΣΤΑ ΣΕΝΤΑΙ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΖΟΥΝΤ ΤΖΕΝΤΑΙ ΙΟΥΔΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ Ζ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.

ΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ Η Ο.Ε.Α. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.

ΥΣ 1 ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΑΣ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΕΙΧΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΜΠΝΤΕΛ ΣΑΛΑΜ ΟΜΑΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΘΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΣΑΥΡΕΣ.


ΙΔΕ ΛΙΝΚ
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=6164

Δημοφιλείς αναρτήσεις