Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Κεραυνοβόλοι έρωτες ψευδο-Ολύμπιων προς την γενοκτονική πουτάνα Δρακονιανή Κίνα

Κεραυνοβόλοι έρωτες ψευδο-Ολύμπιων προς την γενοκτονική πουτάνα Δρακονιανή Κίνα
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_26.html 

Το προδοτικό πουστικο εμετικό άρθρο της αισχρής δρακο-κινεζολάγνας ιστοσελίδας της «Ολυμπίας» μας προκάλεσε μεγάλη οργή. Μετά από τα χιλιάδες κείμενα και τις αποδείξεις της Ο.Ε.Α., του ιστολογιου και των λοιπων φιλιων ιστολογιων για τους απατεώνες απάνθρωπους κινέζους γενοκτονους των λαών του πλανήτη και των Ελλήνων-Γιουνάν-Ιώνων, έρχονται οι καταγαμημενοι αρθρογράφοι της ιστοσελίδος «Ολυμπία» και μας λένε ότι η Κίνα είναι φιλέλλην!!! Ακουσον Ακουσον!! Η Κίνα ...φιλέλλην που δεν υπολογίζει ούτε καν τους δικούς της (Το ανθρωποσαυρόμορφο κτήνος ο Μάο εξόντωσε πάνω από 40 εκατομμύρια Κινέζους κατά τον Β’Παγκόσμιο Πόλεμο)..
Άντε πέστε κάτω και γαμηθείτε λοιπόν ρε εκφυλισμένο νεοελληνικό πουσταριο και πουρναριό της πιο ελεεινής μορφής ψευδο-Ολύμπιοι, τι είναι αυτά που γράφετε ρε γαμημένοι; Πόσα παίρνετε ρε προδοτικά παλιοτόμαρα για να γλύφετε κινεζικούς πρωκτούς;
Ο βουλευτής ίσως να έχει και εντολές άνωθεν και …γερές πλάτες όπισθεν για να είπε αυτά που είπε! Ίσως να είναι και μπλόφα! Ποσώς μας ενδιαφέρει !
Γνωρίζω λόγο της εργασίας μου για το θέμα αυτό στην Γερμανία! Και συγκεκριμένα για το καρβίδιο του βολφραμίου του οποίου η εξόρυξη γινόταν και στην Ευρώπη. Ε! λοιπόν τα λατομεία της Ευρώπης όπου γίνονταν η εξόρυξη, έκλεισαν επειδή η Κίνα βγήκε στην παγκόσμια αγορά και το πουλούσε σε εξευτελιστικές τιμές. Πριν ένα μήνα περίπου όμως, η γενοκτονική πουτάνα Κίνα ανέβασε την τιμή κατά 80% και έτσι η αγορά εργαλείων (π.χ. τρυπάνια κλπ) να καταλήξει να είναι πανάκριβη. Κατ’αυτό τον ύπουλο τρόπο οι κινέζοι κατάφεραν και έκλεισαν τα λατομεία της Ευρώπης αλλά και θησαυρίζουν παράλληλα. Επίσης οι εγχώριοι προδότες της Γερμανίας τα έχουν ξεπουλήσει όλα στην Κίνα όπως ολόκληρα κολοσσιαία χυτήρια τα οποία δεν μπορούσαν να συναγωνιστούν με τις τιμές της Κίνας, και έτσι μεταφερόντουσαν με τη σειρά τους και αυτά στην Κίνα. Αυτό το ξεπούλημα γίνετε παγκοσμίως σε όλα τα επίπεδα με αποτέλεσμα τη σταδιακή χρεοκοπία της Δύσης ως προεόρτιο της γενοκτονίας της δύσης από την Κίνα στον "Αρμαγεδδώνα"!
Δείτε το προδοτικό φιλοκινέζικο δημοσίευμα και φρίξτε:
http://olympia.gr/2011/06/24/tsoukalas/
Καρβίδιο του βολφραμίου
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85

http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/06/blog-post_1106.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις