Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Ώστε "οι σοφοί των Αθηνών εμωράνθησαν", έτσι Λεβέντες του Υποκόσμου της Διανόησης;

Ώστε "οι σοφοί των Αθηνών εμωράνθησαν", έτσι Λεβέντες του Υποκόσμου της Διανόησης;
Σας πληροφούμε λοιπόν ότι ο "μωρός" Πυθαγόρας θα κατανάλωνε μόνον πέντε λεπτά της ώρας για να σας εξευτελίσει με την ΜΟΝΗ αναφορά στον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΣ ΝΟΜΟ ότι:
"Η μέγιστη κατάτμιση και αραίωση της Ύλης σε Υποατομικά Σωματίδια ήτοι σε Ενέργεια τερματίζεται όπου τερματίζεται και η ύπαρξη κραδασμών ή συχνότητος ταλαντώσεων.
Έως εκεί υφίστανται τα Όντα, ΚΑΙ το Μέγιστο Όν Θεός Ένας (ού θεός) ως Οργανισμός Συμπαντικός Περιέχων στο Σώμα του όλη την κλίμακα Αραιώσεων και Πυκνώσεων, ήτοι όλα τα Όντα Όργανα Εσωτερικά αλλά και Μικροοργανισμούς όπως εσείς ηλίθιοι.
Πέραν του σημείο Μεγίστης Αραιώσεως και Παύσεως Κραδασμών (ιδιοσυχνότητα ηλεκτρομαγνητική των σωματιδίων) ήτοι στην περιοχή των Στοιχειωδών Δωδεκαεδρικών Ακινητονίων, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΕ εφ'όσον η Παύση Κραδασμών χαρακτηρίζει τα ΜΗ ΟΝΤΑ δηλαδή τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.
Εάν θα ζητούσατε επεξηγήσεις θα σας δινόταν η συμβουλή να αρχίσετε με Τριετή Σιωπή ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ώ Ψευδοδιδάκαλοι του Πρωκτού, διότι το ανωτέρω ΘΕΩΡΗΜΑ-ΝΟΜΟΣ μεθ'αποδείξεως, για να εννοηθεί απαιτείται προπαίδεια εισαγωγικών Νόμων - θεωρημάτων με αντίστοιχες επί μέρους Αποδείξεις οι οποίες προϋποθέτουν Γνώση Γεωμετρίας και Φυσικής ασύλληπτης για την σημερινή "Επιστήμη".
(Και ας κλείσουμε με Ηράκλειτο να συντρίβει τους σκοταδιστές.)
Εάν είχατε την ατυχία να προκαλέσετε τον "μωρό" Ηράκλειτο αντί του ευπροσήγουρου Πυθαγόρα, θα σας κοιτούσε από πάνω μέχρι κάτω και θα σας ζητούσε με βλέμμα οίκτου και περιφρόνησης να αποδείξετε με Μαθηματικές Συναρτήσεις το Αληθές ή το Ψευδές του Λογικού Θεωρήματος:
"Εν το σοφόν μόνον, ..γεσθεαι ούκ εθέλει και εθέλει Ζηνός Όνομα", ήτοι "Το Έν το οποίο είναι η μόνη σοφία (Μέγιστη Σοφία - Μνήμη του Ανωτάτου Λογικού Όντος), θέλει και δεν θέλει να εκφωνήται με το όνομα του Δία".
Πιθανώς ο Ηράκλειτος, βλέποντας τις μωρές σας εκφράσεις απορίας και ηλιθιότητος, να είχε την υπομονή να μη σας πετάξει έξω από το λιτό του κατάλυμα και να σας εξηγούσε ότι στο ανωτέρω θεώρημα δεν γίνεται λόγος για την υπαρκτή δυναστεία του ανθυποθεού Δία στο τοπικό Διάστημα, αλλά για τον Μέγιστο Δία "Θεό και ού Θεό" Σύμπαν, Νοήμονα Συμπαντικό Οργανισμό και Ταυτοκοσμικό Λόγο. Επειδή η έκφραση σας θα παρέμενε μωρή και ηλίθια παρά την επεξήγηση ο Ηράκλειτος θα σας πετούσε σίγουρα έξω λέγοντας: "Ήλθατε ως διδάσκαλοι ενώ δεν είσθε ούτε πρωτοετείς φοιτητές. Έξω από αυτό τον Χώρο της Γνώσης. Για σκουλίκια σαν εσάς θα χτίσουμε βιβλιοθήκες και Σχολές στην Αλεξάνδρεια μετά από επτακόσια χρόνια, μήπως και υποψιασθείτε τι είναι η ΟΨΗ της Γνώσης, διότι ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΠΟΤΕ με την Έπαρση και την Βαρβαρότητα που σας διακρίνει."
Διότι ώ μωροί μωροδιδάσκαλοι για να αποδείξετε το ανωτέρω θεώρημα θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι το Μέγιστο Όν είναι Θέων (κινούμενος) ώς προς γειτνιάζοντα ΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΝΤΑ διαχωριζόμενα από περιοχές ΜΗ ΟΝΤΩΝ, και ού Θέων (ακίνητος) ως προς τα περιεχόμενα Όντα (Αστρικά Συστήματα και Αστρικούς Μικροοργανισμούς), ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή τα περιεχόμενα έχουν ως μόνο ακίνητο σημείο αναφοράς τον Περιβάλλοντα Συμπαντικό Οργανισμό, επειδή κατά ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟΝ δεν επικοινωνούν με ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΝΤΑ γειτνιάζοντα με το ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΝ στο οποίο αυτά ανήκουν.
Τα προηγούμενα είναι η θεωρία της Σχετικότητος των Αρχαίων Ελλήνων την οποία ο Ιουδαίος λοβοτομημένος Αλβέρτος Αινστάιν διέστρεψε και την προσάρμοσε προς απόδειξη του Εξωκοσμικού Λόγου ήτοι του Θεού Τουρίστα που μπαινοβγαίνει στο Σύμπαν και δημιουργεί ...σπιτάκια στην άμμο.
Οι ίδιες αφόρητες ανοησίες πρεσβεύονται από τον Τεκτονισμό ο οποίος εφεύρε τον ...Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος ήτοι και πάλι Εξωκοσμικό Λόγο ακριβώς όμοιο σε Υπόσταση Ανύπαρκτη με τον Εξωκοσμικό Λόγο των Χριστιανικών και λοιπών θρησκειών, ΠΑΡΑ τις κραυγές των χριστιανών του πεζοδρομίου ότι ο Χριστιανισμός είναι δήθεν τάχα θανάσιμος εχθρός του Τεκτονισμού. Τα γεγονότα και η Ανάλυση αποδεικνύουν ότι ο Τεκτονισμός είναι Χριστιανισμός Πολυτελείας για Μεγάλα Βαλάντια. Για τον λόγο αυτό όλοι οι Επίσκοποι των Χριστιανικών θρησκευμάτων είναι Τέκτονες. Τεκτονισμός και Χριστιανισμός περιέχουν την ίδια ΤΡΕΛΑ του Εξωκοσμικού Λόγου άρα χυδαιστί "τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα."
Αυτά προς επιμόρφωση Τεκτόνων ειρωνευομένων τον "απλοϊκό" χριστιανισμό και επιμόρφωση Χριστιανών υβριζόντων τον Τεκτονισμό...
Επανερχόμεθα εις του εξωπεταχθέντες από τον Ηράκλειτο, Μωρούς Πρεσβευτές του Εξωκοσμικού Λόγου. Οι απόγονοί τους έκαψαν τις βιβλιοθήκες και τις Σχολές Αλεξανδρείας για να ...αποφύγουν επίδειξη ηλιθίων και μωρών εκφράσεων στο αντίκρυσμα της Γνώσεως. Διότι εάν οι οπαδοί τους τους έβλεπαν σε τέτοια κατάσταση αθλιότητος, θα διέκριναν το ΚΕΝΟ και την ΑΠΑΤΗ των Κομπογιανίτικων Αντιπροσώπων του ...θεού και του Υιού αυτού Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, αλλά και το ΚΕΝΟ και την ΑΠΑΤΗ του Τεκτονισμού και θεοσοφισμού με Αντιπροσώπους Κομπογιανίτες του ...Αρχιτέκτονος (και Κυρίαρχου) του Σύμπαντος. Τεκτονικοί και Χριστιανικοί και λοιποί ναοί όλων των θρησκευμάτων χαρακτηρίζονται από ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ: Οι Λειτουργίες και οι Τελετές τους είναι αποθέωση ασυναρτησίας , μωρίας και σωρίας συμβολισμών με ψευδή συμβολιζόμενα Ανυπάρκτου Εξωκοσμικού Λόγου και των Αγγέλων και Αγίων Αυτού Αμήν.
Ιδού λοιπόν η Μωρία και το κριτήριο της Μωρίας των ψαλλόντων, "Οι σοφοί των Αθηνών εμωράνθησαν", απευθυνόμενων εις εκκλησιαζόμενους αμόρφωτους και απαίδευτους με Ελληνική παιδεία, με ιδιότητα μονόφθαλμων διδασκόντων τυφλούς.
Επισωρεύθηκε Μομφή στους Έλληνες διότι "Σοφίαν ζητούσι" (Απόστολος Παυλάκιας) με αποτέλεσμα να γελάσει και το παρδαλό αθηναϊκό κατσίκι όταν ο Απόστολος των Εθνών Παυλάκιας ξεδιάντροπα ξεστόμισε τις μνημειώδεις Μαλθακίες περί της ...Εξωκοσμικής Υποστάσεως του ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΘΕΟΥ, αποπειρόμενος να παγιδεύσει τους Αθηναίους Σοφούς μέσω πλαστογραφίσεως των Ιδιοτήτων του Ταυτοκοσμικού Λόγου εις τον οποίον οι Αθηναίοι είχαν αφιερώσει συμβολικό βωμό ΤΩ ΑΓΝΩΣΤΩ ΘΕΩ, γνωρίζοντες ότι το Μέγιστο Νοήμον Ον του Συμπαντικού Οργανισμού ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΣΘΕΙ με τα ανθρώπινα αισθητήρια λόγω Μεγέθους και Αποστάσεων των Οριακών του Μερών.
ΠΗΓΗ
ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α.

Δημοφιλείς αναρτήσεις