Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ;


ΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_08.html

Μεταφέρουμε το άρθρο - καταπέλτη του ιστολογίου knossopolis:
Πάνω από 1 ΤΡΙΣ το χρέος των Γερμανών προς εμάς!!!

Η Προπαγάνδα είναι ένας μηχανισμός που επιδρά στον νου του ανθρώπου με σκοπό να τον μετατρέψει από "κόσμο" σε "όχλο". Ο τρόπος εκτέλεσης (run) αυτού είναι το να αποκρύπτουν και να διαβάλουν την συνολική πραγματικότητα με το να εμφανίσουν την μερική πραγματικότητα η οποία δεν έχει ΚΑΜΙΑ ουσία. Δηλαδή ακολουθούν την ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετη Σωκρατική συμβουλή την οποία εξέφρασε στο Πλατωνικό έργο "Πολιτεία" (ή περί Δικαίου) περί Διαλεκτικού λογισμού. Διαλεκτικός Λογισμός σημαίνει να ψάχνουμε την ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ πράγμα που σημαίνει να στοιχειοθετούμε στο μυαλό μας το σύνολο των πραγμάτων-γεγονότων όχι αθροιστικά αλλά με βάση την βαρύτητα αυτών!!!

Τα προφανέστατα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, ασχολούνται συνεχώς με πολλά, μπερδεμένα και ανούσια πράγματα με σκοπό την σύγχυση! Στις ειδήσεις των "μεγάλων" καναλιών συνεχώς ακούμε το τι χρωστάει η Ελλάδα σε τρίτους, με σκοπό να πειστεί ο όχλος για τα νέα οικονομικά μέτρα που σκοπό έχουν την εξαθλίωση του, και την ίδια στιγμή δεν αναφέρουν το πόσα χρωστάνε τρίτοι στην Ελλάδα ή στην τελική τι σημαίνει χρέος και ποια είναι η πραγματική της έννοια!!!

για να δούμε μερικά πράγματα επί του σοβαρότατου αυτού θέματος:


Με την παρούσα δανειακή σύμβαση των 110 ΔΙΣ, τα 30 ΔΙΣ προέρχονται από το ΔΝΤ και τα υπόλοιπα από την Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) και κάποιες χώρες. Η Γερμανία είναι η μοναδική χώρα που δεν μας δάνεισε η ίδια αλλά έβαλε 2 Γερμανικές Τράπεζες να μας δανείσουν (Bundesbank & Deutsche Bank) ο λόγος; απλός... από τα 340 ΔΙΣ που χρωστάει το Ελληνικό κράτος, οι Γερμανικές τράπεζες διακρατούν περίπου 80 ΔΙΣ σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, συν το ποσόν που μας δάνεισαν μέσω της Δανειακής Σύμβασης (μέρος της οποίας είναι το μνημόνιο), αυτό σημαίνει ότι ΑΝ μας δάνειζε η ίδια η Γερμανία εμείς θα μπορούσαμε να ζητήσουμε πίσω το Κατοχικό Δάνειο, δηλαδή να ξεχρεώσουμε την Γερμανία και να μας μείνουν και στην άκρη 100 ΔΙΣ και όλα αυτά ΜΟΝΟ από το κατοχικό δάνειο, χώρια είναι οι αποζημιώσεις για τις δολοφονίες και τις καταστροφές του Δίστομου κτλ!!!

Από την μια δηλαδή ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις όχι μόνο δεν απαίτησαν τα χρωστούμενα από τους δολοφόνους Γερμανούς, αλλά προσπάθησαν να το καλύψουν και από πάνω! Και έρχεται η Γερμανία και αγοράζει σε εξεφτελιστική τιμή ΟΤΕ, Αεροδρόμιο, Δρόμους, θέλει ΔΕΗ, ΟΣΕ, την εκμετάλλευση του ΝΕΡΟΥ, και φυσικά τα εδάφη που από κάτω έχουν ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ όπως την Λεκάνη του Ηροδότου νοτίως της Κρήτης! Και εδώ έχουμε ένα θέμα, δεν είναι δυνατόν να μας δανείζουν ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ που είναι τα χρήματα, και να πάρουν κάτι πραγματικό που είναι το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ και ο ορυκτός πλούτος!!! τι σημαίνει αυτό; ΑΝ η Ελλάδα φύγει από την Ε.Ε. και εθνικοποιήσει την Τράπεζα της Ελλάδος (τώρα είναι ιδιωτική) και κόψει χρήμα ΚΡΑΤΙΚΟ, δεν έχουμε ανάγκη ΚΑΝΕΝΑ ΔΝΤ και ΚΑΜΙΑ Ε.Κ.Τ. (ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα) ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ οι Γερμανοί έχουν ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ διότι αν δεν πάρουν φυσικό αέριο όχι μόνο θα κλείσει η βαριά βιομηχανία τους ΑΛΛΑ θα ψοφήσουν και από το κρύο σαν τα σκυλιά!!!
ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΙΟΝ;;;;;;;;;;;

ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ !!!!!!!!!!!

₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ₪₪₪₪₪

http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/693--1-.html
Σχόλιο:
Μα τί είναι αυτά που λέτε αγαπητέ συντάκτη του knossopolis;;;!!!

Αυτά που λέτε και γράφετε είναι παραμύθια της Χαλιμάς, της φίλης της Ελλάδος Χαλιμάς! Θα αναγκάσετε τώρα τον κύριο Πεταλωτή να βγει και να κάνει δηλώσεις. Μα δεν τον σκέφτεστε καθόλου; Είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα την ώρα που ο υπερπρωθυπουργός σούπερμαν, κωπηλάτης, αθληταράς, πατριωτάρα, ο αγνός αυτός Έλληνας Παπάντριου Μινέικο Τσαντ Τσιδενμπάουμ δίνει τα πάντα για τη σωτηρία της πατρίδος του; Οι πολιτικοί μας είναι τόοοοσο έξυπνοι που στο μνημόνιο που υπέγραψαν με χέρια και με πόδια και με κώλο, υπάρχει όρος ο οποίος ακόμα και αν παίρναμε τις αποζημιώσεις, θα πρέπει να τις βάλουμε στον ...κώλο μας μιας και μας απαγορεύουν να τις χρησιμοποιήσουμε για την αποπληρωμή του χρέους μας... Είδατε; Για τέτοια ευφυϊα μιλάμε εδώ!

Και γιατί κατακρίνετε τους Γερμανούς τους φίλους μας; Από ντροπή και μόνον μας φλόμωσαν στη bmw και στη mercedes και στην porsche(κατ'αναλογίαν, η Cayenne πουλούσε στην Ελλάδα περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη!!!), μας τα χάριζαν οι άνθρωποι!!! Επειδή ένιωθαν τύψεις τα κακόμοιρα... Θα οδηγούσατε ποτέ τα αριστουργήματα της αυτοκίνησης, αυτά τα υπέροχα τευτονικά σχήματα με τις ωραίες καμπύλες(εδώ γελάμε) αν δεν ήταν οι καλοί μας γερμανοί; Και μην ακούτε ότι η VW, Mercedes, BMW ήταν συνεργάτες των ναζί... τέτοιες εποχές έπρεπε και αυτοί να ζήσουν οι καημένοι... Η καλή VW που εξόντωσε ό,τι αυτοκινητοβιομηχανία υπήρχε(Seat, Skoda, Lamborghini, Bentley κλπ), η καλή Audi(AUDA-JAUDA-JEUDA-JUDA) από το ...Ίνγκολσταντ(την έδρα ίδρυσης των illuminati/ιλλουμιπούντοι του Adam Weishaupt- τυχαίο πάντα, όλα τυχαία είναι μην μας πιστεύετε!!!)

Deutschland, deutschland(χώρα της Ολλανδίας σε μετάφραση...) uber alles έπρεπε να τραγουδούν οι Έλληνες από το πρωί ως το βράδυ και να πίνουνε μπύρες και τα ελεεινά λουκάνικα με το λευκό λίπος γύρω γύρω, ακούστε και το Μιχαλολιάκο τον golden morgenrotte, άντε εμείς θα σας τα λέμε όλα;

Ε και αν χύθηκε λίγο αιματάκι κατά τον Β'ΠΠ πώς κάνετε έτσι; Σιγά, επιφανειακό τραύμα ήταν, μία αμυχή μωρέ πώς κάνετε έτσι;

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας...

Δημοφιλείς αναρτήσεις