Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΡΕΛΩΝ ΕΨΙΛΟΝ - ΛΑΟΣ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, "ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ"...


Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΡΕΛΩΝ ΕΨΙΛΟΝ - ΛΑΟΣ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, "ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ"...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

Παραθέτουμε άρθρο - ανάλυση του παράφρονος θεωρητικού των έψιλον του ΛΑΟΣ, χριστιανουφιστή αντιπροσώπου του Ελ Σαντάι Σκατάι, Ελ Ελλοχιμ Σαββαώθ και του υπόλοιπου βοθρώδους αποστήματος του τάχα μου χριστιανοδωδεκαθεϊσμού. Διαβάστε και φρίξτε!
Δ. Λιακόπουλος: "Πλησιάζει η ώρα του "ξεπαστρέματος" των πολιτικών από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση έρχεται"!
Εδώ και ενα μήνα περίπου, δεν μιλάω, δεν γράφω στο liako.gr, δεν κάνω ραδιοφωνικές εκπομπές και απλά παρατηρώ το τι συμβαίνει γύρω μου. Ίσως και να απολαμβάνω την ηλιθιότητα του αγελαίου πλήθους, που ανέκαθεν πήγαινε εκεί που του έλεγαν τα πραγματικά και παγκόσμια αφεντικά του, που βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα.

Στα αφεντικά αυτά ανήκουν οι ανίκανοι πολιτικοί ηγέτες που διορίστικαν μέσω εκλογών σε όλα τα κράτη και στα ίδια αφεντικά ανήκουν και οι προγραμματισμένοι "επαναστάτες" που κάνουν λέει ένα αυθόρμητο ξεσηκωμό σε όλη την Ευρώπη και σταδιακά σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να φύγουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και να έλθουν εκείνοι που με μία παγκόσμια διακυβέρνηση θα μας δώσουν λύση πακέτο.

Καπελωμένο το "αδέσμευτο" κίνημα των αγανακτισμένων, που αντιλαμβάνονται πόσο...
καπελωμένοι είναι, όσο αντιλήφθηκαν στις τόσες φορές που πήγαν και ψήφισαν πόσο καπελωμένη ήταν η ψήφος τους. Αφού το κεντρικό καπέλωμα, είναι το ότι με την ψήφο, αλλά και με την αποχή, επικροτούσαν αναγκαστικά την μέθοδο διαχείρησης της εξουσίας μέσω του κοινοβουλευτισμού.

Κάθησα λοιπόν για ένα ολόκληρο μήνα και σιωπηλός παρατηρούσα γύρω μου, τις σπασμωδικές κινήσεις ενός κόσμου που πεθαίνει. Ενός κόσμου που καταρέει. Όχι επειδή πεθαίνει η οικονομία του, ούτε επειδή στέρεψε η δεξαμενή των αρχών και των αξιών στις οποίες κατά καιρούς πίστεψε, αλλά επειδή δεν έχει πλέον όρεξη για ζωή.

"Θα τους κουράσουμε τους λαούς" λένε τα Πρωτόκολλα. "Θα τους απελπίσουμε".
Λυπάμαι αλλά δεν υπάρχει θεραπεία που μπορεί να έρθει με τις μεθόδους του παγκόσμιου κατεστημένου. Εκλογές, δημοψηφίσματα, διαδηλώσεις, καταλήψεις διαμαρτυρίες, όλα πολιτισμένα και ειρηνικά και δημοκρατικά.

Σα να μας λένε, μαζευτείτε γκοίμ, κάντε μία διαμαρτυρία ακόμη, πιστεύοντας ότι θα εκτονωθείτε και φύγετε μετά ακόμη πιο απελπισμένοι, αφού τίποτε δεν πετύχατε. Πώς θα ήταν άλλωστε δυνατόν να επιτευχθεί οτιδήποτε, αφού και οι διαμαρτυρίες στημένες είναι.

Απλά ξέπεσε και η μόδα των συνδικαλιστάδων και ανακαλύφθηκε υπερσυνδικαλιστής που λέγεται facebook, στο οποίο παρεπιπτόντως, δεν έχω σελίδα και μην παραμυθιάζονται μερικοί μερικοί. Έπεσε στην αντίληψή μου, κάποια κοπελίτσα, που ρωτούσε σε κάποιο λαμόγιο που είχε σελίδα στο facebook με το όνομά μου, που νόμιζε ότι απευθύνεται σε μένα και με ρωτούσε τι να κάνει για κάποιο της πρόβλημα.

Έκανα, λοιπόν, ένα υπερδεκαετή αγώνα, για να πω στον κόσμο αυτά που "βλέπω".
Επειδή μάλιστα τα γραπτά μένουν, έγραψα δεκάδες βιβλία, τα οποία σε εξευτελιστικές τιμές πουλήθηκαν κατά χιλιάδες και πολλοί άρχισαν να "βλέπουν" κι αυτοί. Είδαν το πρόβλημα, δεν έβλεπαν όμως τη λύση, γιατί η λύση δεν είναι ορατή και γιατί δεν μπορεί να υπάρξει μέσα από τη βρωμιά και τη σαπίλα του κόσμου τούτου.

Στην υπερδεκαετή μου αυτή πορεία, δεκάδες εμπόδια, μικρά και μεγάλα, μπήκανε στο δρόμο μου, με σκοπό να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Όλα υπερκεράσθηκαν. Απίθανοι τύποι, ασυνείδητοι, πουλημένοι, αεριτζήδες, πότε με κουστούμια, πότε με ράσα, πότε με χιτώνες και βαμένα μαλιά, χρησιμοποιήθηκαν έξυπνα και αθόρυβα για να με διαβάλουν ή να με σταματήσουν.

Απέτυχαν όλοι, αφού ότι είχα να κάνω το έκανα και ότι είχαν να πω, σχεδόν το είπα.

Σε τρεις περίπου εβδομάδες θα κυκλοφορήσει η προτελευταία τριλογία του ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, υπό τον γενικό τίτλο ΤΑ ΟΚΤΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ.

Σας προειδοποιώ. Διαβάστε την τριλογία αυτή με δική σας ευθύνη (READ AT YOUR OWN RISK) Αισθάνομαι σαν τους παλιούς ταξιθέτες στα θέατρα, που έδιναν το πρόγραμμα της παράστασης στους θεατές. Εγώ απλά σας λέω εδώ και τόσα χρόνια το τι θα γίνει.

Μετά το τέλος του 2011, που θα έχω ολοκληρώσει αυτά που ήθελα να γράψω, άσχετα με το αν κάνω εκπομπές ή όχι, όλοι σας απλά θα συνεχίσετε να είστε θεατές των γεγονότων που θα τρέχουν. Απλά σας έχω δώσει το πρόγραμμα της παράστασης στο θέατρο σκιών του Πλάτωνα και θα ξέρετε τι να περιμένετε.

Ελπίζω ο Θεός να μας αξιώσει να ζήσουμε την ικανοποίηση της θείας κάθαρσης, που δεν θα έρθει ούτε με εκλογές, ούτε με τεχνοκράτες. Για αυτό έχουν πεισθεί πλέον οι πάντες. Δεν θα έρθει ούτε με τον παγκόσμιο βασιλιά.

Θα έρθει, όπως παλιά, το ρεύμα του ουρανού, που θα βουλώσει τα στόματά τους και θα σιγήσει την προπαγάνδα και τη βρώμα του μυαλού τους.

Ότι είχα να πω το είπα. Δεν με σταματήσατε λαμόγια.

Τώρα δεν με νοιάζει τίποτε, αφού τίποτε δεν εξαρτάται από κανέναν από εμάς. Δεν με ενδιαφέρει και η γνώμη κανενός, αφού τίποτε δεν ζητώ από κανέναν.

Για εκείνους βέβαια που είναι πολύ δυναμικοί τύποι και θέλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, υπάρχουν πάντοτε οι ειρηνικές συγκεντρώσεις εκδήλωσης της αγανάκτησης του λαού, δήλωση της υποτιθέμενης ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ του, που την ονειρεύεται μέσα στον ύπνο του, που συνεχίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Καλά ξυπνητούρια!!!

Θα έρθει ώρα, που θα γίνει η συγκέντρωση των 144.000 και σας διαβεβαιώ, ότι δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου ειρηνική.

Μετά τιμής Λιακόπουλος Δημοσθένης

http://epirus-ellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_7180.html
Σχόλιο ιστολογίου:
Αυτό είναι που "φοβόμαστε" Λιακόπουλε... Το "ρεύμα του ουρανού" του διαστημικού σκατιάρη που προωθείς μετά μανίας, αλλά και μετά αποζημίωσεως σε χρήμα, όπως κάθε καλό ιερατείο και εκκλησία.

Βέβαια, από όσο καταλαβαίνουμε δεν υπάρχει άλλος λόγος για την "παρέμβαση" αυτή του εκπροσώπου του "πολεμάρχου των μόγγολων και του δρακοχελώνα αμήν", μιας και δεν προσθέτει κάτι καινούριο πάνω στο προγραμματισμένο σχέδιο Αρμαγγεδών του αφεντικού του, πέραν του να "πιπιλήσει" και πάλι τα μυαλά των οπαδών - καταναλωτών του περί νέου "πακέτου"(τρομάρα του), τα τελευταία 8 λεπτά και κολοκύθια τούμπανα, ώστε να τα αρπάξει και πάλι από τα θύματα του. (50 ευρώ το κεφάλι σε κάθε νέα "υπερπαραγωγή" του εκδοτικού οίκου μαϊμού χαρτοπολτού).

Το αστείο και τραγικό συνάμα είναι ότι ζητάει λεφτά από τον κοσμάκη για να του πεί πώς θα γενοκτονηθεί από τις στρατιές του Κωλεμάρχου με το σπαθί κατάνα(ελληνικό και αυτό... γέλως). Έλεος ρε λιακόπουλε! Πόσα θες να βγάλεις από το τίποτα;

Θεωρεί τον αφελή που θα του τα σκάσει(λες και είναι καμιά στριπτιτζού κονσομασιόν, 50, 50, 50, και δεν πηδάς κιόλας! Σε πηδάνε!) τέτοιο κουτορνίθι, που του πλασάρει ότι τα βιβλία τα δίνει και φτηνά. Τί φτηνά ρε λιακόπουλε; Από το χειρότερο χαρτοπολτό τα εκτυπώνεις(χαρτί μάλλον από Κίνα έτσι; Για να είναι ακόμα πιο φθηνό), και ό,τι "γράφεται" εκεί μέσα είναι προϊόν κλοπής. Κυρίως από το διαδίκτυο. Ασύντακτα νεφελώδη κείμενα, ούτε για κωλόχαρτο δεν κάνουνε.

Αλλά βλέπετε, άμα έχεις "πλάτες" και στήλη σε εφημερίδα διαθέτεις, και ώρα στην τηλεόραση και ώρα στο ραδιόφωνο και υπαλληλάκια να σου κάνουν τη δουλειά και όλα τα κομφόρ έτσι δημοσθένη; Με το αζημίωτο πάντα, έτσι δημοσθένη;

Μάλιστα γράφει και ένα "φιλιππικό" πιο πάνω ότι δεν τον σταματήσανε τα λαμόγια και άλλες τέτοιες γραφικότητες... Ποιός ρε δημοσθένη να σε σταματήσει; Γιατί; Αφού τους κάνεις τα χατήρια, αφού αποπροσανατολίζεις και ψεύδεσαι και καπηλεύεσαι. Αφού είσαι ο καλλίτερος συνεργάτης του κωλεμάρχου του σιν(το ένα και το αυτό). Είναι ποτέ δυνατόν; Στα ώπα ώπα σε έχουνε παντού, σε όλα τα μέσα. Έτσι είναι ρε δημοσθένη, η αντίσταση; Σοβαρά, θες να πιστέψουμε ότι κάνεις αντίσταση σε αυτά που έρχονται και παρολαυτά δεν έχεις πάθει τίποτα; Ούτε ένα δικαστήριο ρε παιδί μου, έτσι για τα μάτια του ποιμνίου σου; Άσε το δούλεμα λιακόπουλε. Όποιος βγαίνει στην "κόντρα" με το διαστημικό δρακοχελωνοαρχίδι, υπόκειται στις συνέπειες της ανυποακοής του και το γνωρίζουμε όλοι εδώ πολύ καλά. Με νύχια και με δόντια προσπαθούμε όλοι μας, συντάκτες, αναγνώστες, συνεργάτες, αφιλοκερδώς να συντηρήσουμε μία γραμμή αμύνης σε κάθε επίπεδο, απέναντι στα εκατομύρια ευρώ του στρατοπέδου στο οποίο ανήκεις και στα πληρώνει όλα.

Ούτε τηλεοπτικό χρόνο διαθέτουμε, ούτε ράδιο, ούτε λεφτά από βιβλία, ούτε τίποτα, ουδείς! Τα DVD που συνέθεσαν συνεργάτες του ιστολογίου με τεράστιο όγκο πληροφοριών(ένα τμήμα, είναι όλα σου τα βιβλία λιακόπουλε, όλα και χωρίς τα δικά σου ψεύδη, όχι πολτός, αλλά τροφή νοητική), τα έκαναν αφιλοκερδώς και με θυσία του χρόνου τους, ο οποίος σε εμάς είναι πολύτιμος! Ενώ εσύ πίνεις τους φραπέδες σου στο στούντιο και μιλάς στην κάμερα και κονομάς πενηντάρικα. Φιλάργυρε.

Πόσα βιβλία έχεις κλέψει λιακόπουλε; Πόσα; Τη βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων ας πούμε, που ούτε το εξώφυλλο δεν άλλαξες; Με τον κόπο(άσχετα αν είναι λανθασμένος ή όχι) των άλλων, κάθεσαι και το παίζεις εκδότης; Για να πλασάρεις στον κοσμάκη μαλακίες περί ελλοχίμ Διός, ελλοχίμ Απόλλωνος και άλλες τέτοιες μαλακίες; Για τους "γουναράδες" και τις "λέρες"; (local regulators, αλήθεια γιατί δε λες ρε λιακόπουλε, από πού τα έχεις ξεσηκώσει αυτά;)

Το μόνο θετικό από το μαλακοχαρτοπολτό που έχεις πλυμμηρίσει την Ελλάδα είναι ότι όταν με το κακό, φτάσει ο κωλέμαρχος σου και μας κόψει το ρεύμα, θα έχουμε πολύ προσάναμμα και πολύ χαρτί να σκουπίζουμε τον κώλο μας! Και αυτό όχι σίγουρο, μιας και είμεθα αλλεργικοί στις "ελλοχιμιές"!

Άντε λιακόπουλε, τράβα τώρα να μακιγιαριστείς, να κάνεις τις εκπομπές σου, να τ' αρπάξεις πάλι από τους αφελείς που υπνωτίζεις, σαν την στριπτιτζού σε κωλόμπαρο της συγγρού. Άντε να πουλήσεις παραμύθι σαν αυτές, σαν την Κίρκη...
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΟΙ ΕΛΛΟΧΙΜ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΕΣΩΒΡΑΚΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_09.html


Δημοφιλείς αναρτήσεις