Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ο.Ε.Α. 1985 σε PDF


Ο.Ε.Α. 1985 σε PDF

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/1985-pdf.html

Πολλοί φίλοι του ιστολογίου μας ζήτησαν να δακτυλογραφηθούν και να μετατραπούν σε PDF και σε πιο ευανάγνωστη μορφή διάφορα παλιά σπάνια κείμενα της Ο.Ε.Α., θησαυροί απογορευμένης γνώσεως και πληροφοριών.

Αυτό θα γίνει εν ευθέτω χρόνο σε κάποια σημαντικά κείμενα.

Δίνουμε εδώ το κλασικό κείμενο των 72 σελίδων του 1985 δακτυλογραφημένο σε ηλεκτρονική μορφή PDF για πιο εύκολη ανάγνωση και διάδοση.
Το PDF πρέπει να προέρχεται από την εποχή του ιστου-ε πριν αυτός προδώσει το έργο της Ο.Ε.Α.

Τα σχήματα και οι χάρτες του πρωτότυπου κειμένου δεν περιέχονται σε αυτό το PDF και θα τα βρείτε μόνο στο πρωτότυπο κείμενο της Ο.Ε.Α.:
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ 1985http://www.easy-share.com/1913757819/72+%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82+%2810-09-1985%29.rar
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Το PDF περιέχει μια παραπλανητική εισαγωγή όπου επιχειρεί να περάσει θεωρίες & διδασκαλίες του σχιζοφρενικού χριστιανοδωδεκαθεισμού (ροδοσταυρική θεοσοφική στοά Κριναετών) ότι τάχα ο Ιησούς ήταν Έλληνας (!!!) με το όνομα Ιάσων και λοιπές δρακονιανές μασονικές μαλθακίες!
Αν είναι δυνατόν ο μισέλληνας «Βασιλέας της Σιών» Ιησούς ή Τζόσουα ή Γιεχοσουα (= ο Γιαχβεχ σώζει = Ο Κινέζος Ελ Σενταϊ σώζει τους μογγόλους και γενοκτονεί τους έλληνες), αν είναι δυνατόν λοιπόν ο μογγόλος αρχιραββίνος Γιεχοσουα, απόγονος –«Υιός» του εβραιομογγόλου μισέλληνα Δαβίδ, αν είναι δυνατόν ο μογγόλος Γιεχόσουα ο οποίος αρνήθηκε να θεραπεύσει την Ελληνίδα Συροφοινίκισα επειδή ...άκουσον άκουσον(!!!) δεν πρέπει ο άρτος να στερείτε από τα τέκνα (Ισραήλ) για να φάγουν τα κυνάρια-σκυλιά (Έλληνες), αν είναι δυνατόν αυτός ο μογγόλος μισέλληνας-ρατσίσταρος του Γιαχβεχ να ήταν ελληνικής καταγωγής και να είχε και ... μεγαλειώδη διαδασκαλία!
(τι να μας πουν οι ταλαίπωροι ραββίνοι από ...διδασκαλίες τη στιγμή που έχουμε Ηράκλειτο και τους λοιπούς μεγαλειώδεις Έλληνες αρχαίους φιλοσόφους και υπερ-επιστήμονες;;;)

Απορρίψτε – διαγράψτε λοιπόν την μασονική «εψιλον-666» σχιζοφρενική εισαγωγή (δηλητηριώδες περιτύλιγμα) και κρατήστε το υπόλοιπο ωφέλιμο περιεχόμενο (της Ο.Ε.Α.):

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF:


Y.Γ.
Τέλος το ιστολόγιο καλεί όσους έχουν τεχνικές γνώσεις υπολογιστών να μας βοηθήσουν να βρούμε μια πρακτική μέθοδο (ειδικά μέσω torrent) να ανεβούν DVD στο διαδίκτυο για ελεύθερη διάδοση παλιών και σπάνιων κειμένων της Ο.Ε.Α. (και άλλων κειμένων) τα οποία ήρθαν στην κατοχή μας υπό μορφή DVD (πάρα πολλά GB δεδομένων!).
Όσοι γνωρίζουν παρακαλούμε να μας δώσουν οδηγίες στο e-mail επικοινωνίας:

Δημοφιλείς αναρτήσεις