Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ...ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ)


ΠΕΡΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ...ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ)

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_8020.html


Έχει δημιουργηθεί "σούσουρο" από χθες σχετικά με το πως κατέβηκαν κάμποσες χιλιάδες ισπανών μαυριτανών σαρακηνών απόγονων δολοφόνων και κάνανε ...ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και χέστηκε η φοράδα στ'αλώνια...

Αναφέραμε χθες πως μας έκαναν ρεζίλι οι ανύπαρκτοι κουβαλώντας ένα πανό το οποίο έγραφε στα ισπανικά: "Κάντε ησυχία, μην ξυπνήσετε τους Έλληνες...". Αναφέραμε δε, πως θα έπρεπε να δίνουμε το παράδειγμα αντί να γινόμαστε περίγελως στους βάρβαρους μαυριτανούς και σία της ιβηρικής. Όταν γράφαμε, να δώσουμε το παράδειγμα, φυσικά δεν εννοούσαμε να πλακωθούμε στις πορείες και στις συγκεντρώσεις. Από αυτά, άλλο τίποτα. Αυτοί είναι ανούσιοι τρόποι, επικίνδυνοι και αποπροσανατολιστικοί. Θα δίναμε το παράδειγμα εάν ανατρέπαμε είτε βιαίως είτε αναίμακτα τους προδότες που βρίσκονται στη Βουλή, διώχναμε την πουστρόικα και κάναμε όλα αυτά που προτείνει η Ο.Ε.Α. αλλά κυρίως θα δίναμε το παράδειγμα εάν κάθε ένας από εμάς ήταν ένας στρατός από μόνος του. Ανεξάρτητο, θαρραλέο, μαχητικό ον, αληθές λευκό κύτταρο του συμπαντικού οργανισμού. Αυτή θα ήταν αληθινή επανάσταση. 100.000 πρόβατα είναι πολλά πρόβατα. 100.000 ανεξάρτητες σκεπτόμενες μαχητικές οντότητες είναι πρόβλημα(για αυτούς και το αφεντικό τους).

Αντ'αυτού, τα νεοελληνικά μαλάκια επέλεξαν να αντιγράψουν τους βλαμμένους ισπανούς, να συνεννοηθούνε μέσω facebook και να μαζευτούνε ...ειρηνικά στο Σύνταγμα!!! WOW!!! Πραγματικά θα τους φοβήσουνε... θα τα κάνουνε πάνω τους τώρα. Ανδρομέδιοι...Μην έρθετε. θα τους διώξουμε με ...ειρηνική διαμαρτυρία ...αγανακτισμένων...
και το βράδυ θα φάμε γλαρόσουπα λέω εγώ.

Κατ'αρχάς, επέλεξαν το facebook για να συνενοηθούνε. Κατά συνέπεια, τους μάρκαρε το ελεεινό εργαλείο της NSA και των ραββίνων, δημιουργία του αρχισιωνιστή Zuckerberg. Φωτό, διευθύνσεις, ενδιαφέροντα κ.α. όλα στην ευχέρεια των υπηρεσιών του Σεντάι. Κατά δεύτερον όπως πολύ σωστά αναφέρει ο φίλος του ιστολογίου Χρήστος, εκτίθενται ανεπανόρθωτα σε μαζική χειραγώγηση, ψυχοτρονική αλλοίωση, ψέκασμα και ό,τι καλό μπορεί να κατεβάσει ο νους των ιθυνόντων. Κατά τρίτον, μιλάμε για μάταιη κίνηση. Μπεεεε, μπεεεεε, μπεεεε το ποίμνιο έξω από τη Βουλή. Και πολύ που χέστηκαν. Τα ΜΑΤ από δίπλα και όλα καλά. Τροφή για τα ΜΜΕ.

Αν είναι ποτέ δυνατόν, Έλληνες να κάθονται να ακολουθούν όποια μαλακισμένη κίνηση κάνουν κάτι τυχάρπαστοι. Να κάθονται να φακελώνονται στο facebook, να κάθονται να μαζεύονται σαν τα υπό σφαγήν πρόβατα σε ένα σημείο. Μαζάνθρωποι. Κοινωνία μυρμηγκιών. Δεν λένε να καταλάβουνε πόση σημασία έχει ο ατομικός αγώνας, η ατομική επανάσταση και εξέγερση, ο ατομικός αφυπνισμός. Η ανεξαρτησία της σκέψης. Η τεράστια σημασία του να είσαι κύριος του εαυτού σου. Ψιλά γράμματα αυτά. Η έλλειψη ολοκληρωμένου εαυτού δημιουργεί ένα κενό μέσα μας, το οποίο προσπαθούμε να καλύψουμε με εξωτερικά ερεθίσματα, να ανήκουμε κάπου, να μην μείνουμε μόνοι. Φοβόμαστε να μείνουμε μόνοι. Ξέρουμε όμως ότι κατά τη μύηση των ελευσινίων, ο μυούμενος έπρεπε να χωθεί σε μία τρύπα στη γη, χωρίς φως, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, μόνος του, αυτός και ο εαυτός του. Η μύηση προχωρούσε μόνον εάν ο μυούμενος έβγαινε σώος από τη δοκιμασία. Πολλοί τρελαίνονταν. Δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό!

Επ'αυτού και αντί περαιτέρω αναλύσεως παραθέτουμε απόσπασμα από ανεπανάληπτο κείμενο του Ι.Καραγεωργίου(1985):

Δεν υπάρχουν Συλλογικά Φυσικά Συστήματα Σκέψεως και Δράσεως.

Τα Φυσικά Συστήματα Σκέψεως και Δράσεως είναι ΜΟΝΟΝ Ατομικά. Κάθε Συλλογικό Σύστημα Νομοθετημένο, είναι από τη Φύση του Αφύσικο.

Τα όντα όπως ακριβώς έχουν ένα Προσωπικό Νόμο Βιολογικής Διαμορφώσεως που τα διαφοροποιεί από ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, έτσι διαθέτουν αυτόματα Προσωπικό Νόμο Διαμορφώσεως Σκέψεως και Προσωπικό Νόμο Διαμορφώσεως Αισθημάτων.

Τα ανωτέρω σημαίνουν ότι όλοι οι "νόμοι" που ετέθησαν τεχνητά από τους επιδέξιους αλήτες της εξουσίας, θρησκευτικοί, κρατικοί του ποινικού ή εμπορικού ή άλλου "δικαίου", είναι συλλογικοί, αφύσικοι, εκφυλιστικοί, αποβλακωτικοί, ανήθικοι, εξουσιαστικοί, εκμεταλλευτικοί, διεστραμένοι και ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ.

Ποια είναι λοιπόν η σωστή πολιτισμική ροπή του πλανήτη;

Η ερώτηση είναι παγιδευμένη εξ αρχής. Διότι η Πολιτισμική Ροπή είναι η συνισταμένη των Δισεκατομμυρίων Προσωπικών Νόμων, των αντίστοιχων δισεκατομμυρίων κατοίκων του πλανήτη.

Είναι αδύνατη η πρόβλεψη ενός Παιχνιδιού με 4 δισεκοτομμύρια Παίκτες. Σεις οι αναγνώστες είσθε Παίκτες με Προσωπικό Νόμο ή είσθε μαζάνθρωποι κάποιας μαζικής θρησκείας, πολιτικής ιδεολογίας, οικονομικής θεωρίας, και μαζικής κοσμοθεωρίας στοάς;

ΕΙΣΘΕ ΠΡΟΣΩΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ή ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟΙ;

Παραθέτουμε επίσης και τα σχόλια του φίλου του ιστολογίου, Χρήστου:
Ο/Η Χρηστος είπε...
Οι πορειες-διαδηλωσεις κλπ ειναι μαλακιες. Αλλος ενας τροπος για να νομιζει η μαζα οτι κατι κανει ενω στην ουσια δεν κανει τιποτα! Παραδειγμα: Βλεπετε εδω τα @@ στην Ελλαδα που κανουν πορειες-διαδηλωσεις. Οταν δεν εχουν ιδεα για το ποιος τους κυβερναει δηλαδη ποιοι κρυπτοεβραιοι τους εχουν υπο κατοχη τοτε εναντιον ποιου κανουν τη διαδηλωση? Ενω δεχονται τετοιο πολεμο απο το ψευδελληνικο εβραιοκρατουμενο κρατος και τους εβραιους που τους εχουν υπο κατοχη και δεν εχουν ιδεα τι γινται και δεν πιστευουν και την αληθεια! Αν δε γινει πνευματικη επανασταση δε θα γινει καμια αλλη επανασταση! Οι Ελληνες δεν εχουν ιδεα ποιοι τους κυβερνουν! Οι μεθοδοι αποβλακωσης εχουν 100% αποτελεσμα! Δεν μπορουν ουτε να σκεφτουν λογικα πλεον! Δεν αντιλαμβανονται ουτε τι γινεται γυρω τους ουτε την ιδια την πραγματικοτητα! Και το καλυτερο? Οταν λες την αληθεια τοτε σε λενε συνομωσιολογο η τρελο η οτι βλεπεις λιακοπουλο,επιασε και το τρικ του λιακοπουλου βλεπεις..... Εγω προσωπικα κανω πολλες προσπαθειες να ξυπνησω οσους μπορω παντου,αλλα το 99% ως θυματα πλυσης εγκεφαλου-θφοριου κλπ κλπ θα εναντιωθει προς την αληθεια και την πραγματικοτητα ενω δεν εχουν καν λογικα επιχειρηματα,κατι που αποδυκνυει την πλυση εγκεφαλου που εχουν υποστει! Καπου λες οτι το παιχνιδι ειναι εντελως χαμενο. Καπου λες ας τους γαμησουν τελειως μπας και ξυπνησουν αλλα δε βλεπω να γινεται τιποτα! Η παγιδα της κατοχής, η κατοχικη (.....) που ειναι παγιδευμενοι οι Ελληνες καλα κρατει! Βαζουν τεσσερις εβραιοπροδοτες και σου λενε οτι ψηφισε εναν απο αυτους τους προδοτες! Αυτη ειναι η μεγαλυτερη παγιδα και απατη. Κατα τη γνωμη μου τα πραγματα θα αλλαξουν μονο με ενοπλη επανασταση. Οσο για την Ισπανια,ειδατε εκει κανεναν να καιει τις περιουσιες των ισπανων κλπ κλπ......? Οσο για τετοιου ειδους στγκεντρωσεις στην Ελλαδα και ποιος μας λεει οτι δε θα βγουν 3-4 καμικαζι αυτοκτονιας να ανατιναχτουν και να εχουμε εκατονταδες Ελληνες νεκρους? Μονο αυτο δεν εχουμε δει ακομα στην Ελλαδα και φοβαμαι οτι ειναι κοντα! Η Ελλαδα πλεον ειναι υπο τριπλη κατοχη. Με δυο εσωτερικους εχθρους! 1-Κρυπτοεβραιων μασονων προδοτων πολιτικων και κατοχικης(......) 2-Τροικας που εφεραν οι ιδιοι. 3-Εκατομμυριων λαθρομεταναστων ισλαμιστων μισελληνων,δηλαδη στην ουσια ισλαμικου στρατου-λαθροστρατου που εμπασαν στη χωρα! Δεν υπαρχουν περιθωρια! Εκτος απο τις μεθοδους αποβλακωσης που εχουν 100% αποτελεσμα βλεπω και κατι αλλο πολυ σοβαρο! Οταν μιλαω για αρχαια Ελλαδα και αρχαιους Ελληνες δηλαδη τους προγονους μας τοτε εισπρατω κοροιδια. Ναι καλα ακουσατε η πλυση εγκεφαλου είναι 100% αποτελεσματικη οπως σας ειπα! Οι νεοελληνες βριζουν και κοροιδευουν και απαξιωνουν τουε αρχαιους Ελληνικες και γενικα οτι εχει σχεση με την αρχαια Ελλαδα! Παραλογο και ομως αληθινο! Ασε που τους εχουν ξεχασει και τελειως. Βριζουν τους Αρχαιους Ελληνες και δοξαζουν τον Γιαχβε-σιν-σιων κλπ Θλιβερα πραγματα! Η γνωμη σας?

και
Επισης τι καλυτερο γι'αυτους απο το να μαζευτουν σε ενα σημειο πολλα ατομα! Τους κανουν μαζικη πλυση εγκεφαλου και μαζικο περασμα υποσυνειδητων μηνυματων κλπ μεσω ψυχοτρονικου-ψιονικου πολεμου! 20hz περασμα υποσυνειδητων μηνυματων.στην περιπτωση αυτη μιλαμε για την τελεια υποβολη η πλυση εγκεφαλου. 9hz αισθηση οτι μας αγγιζουν χωρις να συμβαινει κατι τετοιο.με την μεθοδο αυτη μπορουμε να οδηγησουμε καποιον σε παρανοια η ακομα και αυτοκτονια.

http://truth.freeforums.org/viewtopic.php?f=195&t=11230


Φίλε Χρήστο, απαντούμε το κατά δύναμιν, με τα ανωτέρω σχόλια μας, αλλά κυρίως απαντάει ο Ι.Καραγεωργίου περιεκτικά συνοπτικά και άμεσα με κείμενο - χρονοταξιδιώτη, από το ...1985!!!

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ατομική εξέγερση, την ατομική αφύπνιση, τον ατομικό αγώνα ενάντια σε όλους και σε όλα.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να πάψει αυτή η σχιζοειδής συμπεριφορά του ανθρώπου. Ο διχασμένος άνθρωπος, ο μαζάνθρωπος.

Κάθε ένας, ένας στρατός από μόνος του. One man's army.
ΣΧΕΤΙΚΑ:
Μας ξύπνησαν οι Ισπανοί;; Θα δούμε απόψε!!
http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_5551.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις