Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Οι Κινέζοι κυκλώνουν και την Ινδία...


Οι Κινέζοι κυκλώνουν και την Ινδία...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/blog-post_7065.html 


Από την εύστοχη ανάρτηση του ιστολογίου axinosp(http://axinosp.blogspot.com/2011/05/blog-post_1880.html)

[Είναι αναμφισβήτητη η απόδειξη της κινεζικής συμμετοχής στο Πακιστάν για να κατασκοπεύουν την Ινδία. Ένας κορυφαίος Στρατηγός του Ινδικού στρατού το πιστεύει και οι ένοπλες δυνάμεις έχουν αποδείξεις της παρουσίας των Κινεζικών στρατευμάτων κατά μήκος της Γραμμής Ελέγχου (LoC) μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν.
Σημ.axinosp:Από τις 10 Απριλίου έχει επιβεβαιωθεί από τις Αμερικάνικες υπηρεσίες, η παρουσία Κινεζικού στρατού στα σύνορα με το Πακιστάν, σύμφωνα με τους Τimes of Ιndia, το Κινέζικο υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε τις αποκαλύψεις αυτές σαν αβάσιμες και γελοίες, αλλά όπως ξέρετε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!!
Το Πακιστάν ψάχνει για εξιλέωση στα μάτια του κόσμου μετά το ντρόπιασμα που υπέστη με την δολοφονία του Μπιν Λάντεν, αν πραγματικά συνέβη, από τις Αμερικάνικες Ειδικές Δυνάμεις.
Το καινούργιο στην διαχρονική κόντρα μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν για το Κασμίρ είναι η εμφάνιση του Κινέζικου Δράκοντα με την μορφή στρατιωτικών δυνάμεων στην παραμεθόριο αυτή περιοχή!!
Νέο μέτωπο ετοιμάζεται να ξεκινήσει στα Ινδο-Πακιστανικά σύνορα, μετά το ξέσπασμα του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου με τους Βομβαρδισμούς της Λιβύης εναντίον του Καντάφι!! ]
Σχόλιο ιστολογίου:
Η Ινδία όπως ξέρετε, είναι μία από τις χώρες της BRIC(Brazil Russia India China). Υποτίθεται μάλιστα ότι οι Κινέζοι συνεργάζονται με τους Ινδούς για μία οικονομία ανεξάρτητη από το δολάριο. Οι Ινδοί μάλλον καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά είναι φούμαρα! Αλλά εν τω μεταξύ, οι Κινέζοι τους κύκλωσαν, εκμεταλλευόμενοι τη χαλαρή στάση των Ινδών οι οποίοι τους θεωρούν συμμάχους(τέτοια λάθη είναι ανεπίτρεπτα, φίλοι Ινδοί! )

Οι Πακιστανοί ντροπιάζονται επειδή συμμετέχουν σε αυτήν την απατεωνιά της "δολοφονίας" Μπίν Λάντεν. Παίζουν το σενάριο που τους έχει δοθεί σαν καλά σκλαβάκια, λογικά οι πακιστανοί πατριώτες(αν υπάρχουν) θα έχουν βγάλει αφρούς με τη χρησιμοποίηση της χώρας τους ως πιόνι στα παιχνίδια του κινεζικού δράκου. Στο κόλπο είναι οι πακιστανοί καιρό τώρα. Σενάριο είναι: θα "σκοτώσουμε" το Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν, θα ρίξουμε πίεση στους πακιστανούς που υπέθαλπταν επικυρηγμένο τρομοκράτη ώστε στα φανερά, αυτοί(οι πακιστανοί) να μπούνε στο στόχαστρο και να χρησιμοποιηθούνε κατά το δοκούν...
Ένα σχόλιο πάνω στη "δολοφονία" Μπιν Λάντεν: Επειδή ακόμα πιστεύουμε ότι ο O-bow-ma είναι έξυπνος άνθρωπος και επειδή δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι τα στελέχη των ισλαμιστικών οργανώσεων δεν γνώριζαν αν ο Μπιν Λάντεν ήταν ζωντανός ή νεκρός(φαίνεται αυτό άλλωστε από τις "ήπιες" αντιδράσεις τους στην είδηση του "θανάτου" του Οσμάν) και επειδή όλα αυτά δε γίνονται στην τύχη, κάνουμε μία υπόθεση:

Ο Ομπάμα είχε ένα "αγκάθι" στα πλευρά του με τη μή σύλληψη του Μπιν Λάντεν, τόσο εντός όσο και εκτός(επίσημα πάντα). Μάλιστα όσο παράμενε ασύλληπτος υποτίθεται ο Μπιν Λάντεν, ο Ομπάμα δεν μπορούσε να πάρει τα στρατεύματα από το Αφγανιστάν, ενώ στο εσωτερικό των ΗΠΑ, οι φανατικοί ηλίθιοι παχύσαρκοι neocons αμερικάνοι απαιτούσαν το αίμα του Μπιν Λάντεν για να πάει καλά η μέρα τους. Τώρα λοιπόν, με τη δήθεν εξόντωση του Οσμάν, ο Ομπάμα έχει λύσει τα χέρια του από αυτό το αγκάθι και μπορεί να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση τόσο στα εσωτερικά μέτωπα των ΗΠΑ, καθυσηχάζοντας τους υστερικούς ηλίθιους που ήθελαν αίμα, όσο και στο εξωτερικό, με τα στρατεύματα και τις υπηρεσίες των ΗΠΑ να μην χρειάζεται να ψάχνουν πια για τον ...Μπιν Λάντεν.

Τώρα, αν θα πράξει με γνώμονα το γενικότερο καλό προς αποφυγή του Γ'ΠΠ, ή θα πράξει κατά τις διαταγές της HONG, μένει να ιδωθεί ...προσεχώς!

Σχετικά:
Μελέτη του CFR(Counsil on Foreign Relations - καλόπαιδα αυτά! ). Ο τίτλος τα λέει όλα:
Beyond bin Laden!!!
http://www.cfr.org/terrorism/beyond-bin-laden/p24884

US-Pakistani-Chinese Tensions Growing
http://www.activistpost.com/2011/05/us-pakistani-chinese-tensions-growing.html

Fear that U.S. could grab nuclear arsenal heightens Pakistani anger

War of Terror is a Reichstag Fire False Flag Operation
http://www.batr.org/wrack/050811.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις