Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΧΙΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΑΧΙΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

**ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ**

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

Μετά από πολυήμερη έρευνα του ιστολογιου για την αποκατάσταση της αλήθειας για τον Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή παραθέτουμε δημόσια την έρευνα μας και την τρίβουμε στην μούρη του σάπιου κατεστημένου και όλων των ελληνοεβραικων και μασονικών και πουστοφερνιδων καθαρμάτων. Αυτή είναι λοιπόν η γενιά του πολυτεχνείου των ψευδοεπαναστατων του κωλου και των άκαπνων, και η γενιά αυτή είναι οι σημερινοί προδότες οι οποίοι κατέστρεψαν την Ελλάδα και την διέλυσαν.

Το εβραϊκό κατεστημένο έχει καταδικάσει τον Ντερτιλή για φόνο ενός 20 χρονου με βάση την ομολογία του τότε οδηγού του Ντερτιλή.
http://amartolo.blogspot.com/2010/11/171173.html

Ξεκινώντας, παραθέτουμε δύο αποσπάσματα άρθρων που γράφτηκαν για τη δίκη του Νικολάου Ντερτιλή και την κατηγορία που του απαγγέλθηκε σχετικά με την φυσική αυτουργία της δολοφονίας του άτυχου εικοσάχρονου. Μόνο που οι τάχα δήθεν "έγκριτες" εφημερίδες του κατεστημένου δε συμφωνούν μεταξύ τους για το όνομα του νεκρού. (!!!) Στη μεν Καθημερινή, σε άρθρο (
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100044_27/07/2008_279222) του Τάσου Τέλλογλου που δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2008, αναφέρεται ως νεκρός ο Μιχάλης Μυρογιάννης, στη δε Ελευθεροτυπία, σε άρθρο της 28ης Ιανουαρίου 2006 (http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=28.01.2006,id=35418944) του Θάνου Λαμπρόπουλου, ο νεκρός κατονομάζεται ως Διομήδης Κομνηνός.
Θαυμάστε ερευνητική αξιοπιστία του ελληνικου(??) τύπου... τον οποίον βλακωδώς καθημερινά εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας..
Και στεκόμαστε ειδικά στην υπόθεση Ντερτιλή γιατί πιστεύουμε ότι είναι χαρακτηριστικό δείγμα της λασπολογίας και της εξαπάτησης που το ελληνοεβραικό κατεστημένο προώθησε 35 χρόνια τώρα με το παραμύθι της κακιάς αμερικανοκίνητης χούντας όταν αυτοί οι ίδιοι είναι οι πραγματικά αμερικανοκίνητοι και εβραιοκίνητοι και ...πισωκίνητοι πουστοφέρνηδες καραπροδοταραίοι.

Αυτή η ομολογία του οδηγού ήταν και η αιτία να ξεψειρίσουμε την υπόθεση αυτή με όσα στοιχεία μπορέσαμε και βρήκαμε. Διότι δεν ήταν δυνατόν και ούτε τυχαίο όσοι ήταν μάχιμοι σε πολέμους του Β’ΠΠ και ο Ντερτιλής μάχιμος στην Κύπρο ο οποίος πέταξε στην θάλασσα τους Τούρκους (
http://www.youtube.com/watch?v=lEE1g67iUss&feature=related ) και ο οποίος απέρριψε την μαρτυρία ως ψευδή μαρτυρία του εν λόγω μαρτυρά, δεν είναι δυνατόν οι μάχιμοι Ντερτιλήδες να λένε ψέματα ενώ πεθαίνουν και σαπίζουν στις φυλακές με το μέτωπο ψηλά. Το εβραιομασονικο σύστημα προσπάθησε να του αποσπάσει δήλωση μετάνοιας και μόνο τότε θα απελευθερώνονταν ώστε το σύστημα να βγει και από πάνω ως πεντακάθαρο και οι μετανοούντες να γίνουν ο περίγελως. Αυτοί οι ΑΝΔΡΕΣ όμως δεν τους έκαναν την χάρη αυτή και πέθαναν και σαπίζουν έως σήμερα στις φυλακές.

Διαβάζουμε λοιπόν στην ( καλοπληρωμένη; ψευδό-) μαρτυρία, όπου ο οδηγός – "αυτόπτης μάρτυρας" να διηγείται το υποτιθέμενο συμβάν με… γαργαλιστικές τάχα λεπτομέρειες ώστε το παραμύθιον - κουτόχορτο
http://amartolo.blogspot.com/2010/11/171173.html να γίνει αμάσητη τροφή για τον εύπιστο κοσμάκη. Βάση λοιπόν του.. αξιόπιστου «αυτόπτη μάρτυρα», το συμβάν έγινε τα ξημερώματα στης 17ης η’ 18ης Νοέμβριου στην οδό Πατησίων με νεκρό έναν Μιχάλη Μυρογιαννη.

Τα επίσημα μεταπολιτευτικά πορίσματα όμως δεν συμφωνούν με τον «αυτόπτη μάρτυρα» σε τίποτα, ήτοι δεν συμφωνεί καμία αναφορά στην όλη υπόθεση και όλες αντιφάσκουν μεταξύ τους... !!! Πολύ γρήγορα ο οποιοσδήποτε ουδέτερος ερευνητής θα αντιληφθεί ότι κρύβεται σκευωρία..

Στο πόρισμα Σαμπάνη
http://www.apoellas.com/epeteiaka/polytexnio.php δεν υπάρχει πουθενά το όνομα Μυρογιαννης, αλλά το πλησιέστερο όνομα είναι ένας Μαυρογιαννης ο οποίος βάση πορίσματος σκοτώθηκε τη 18ην Νοεμβρίου ενώ άλλου πάλι διαβάζουμε ότι ο οδηγός έκανε λόγο για την 17ην Νοέμβριου (http://amartolo.blogspot.com/2010/11/171173.html ) . Άρα εδώ δεν συμφωνούν ούτε οι ίδιοι του κατεστημένου. Αλλά δεν θα σταθούμε μονάχα σε αυτό. Ο υποτιθέμενος φόνος έγινε λέει ο «αυτόπτης μάρτυρας» στην οδό Πατησίων ενώ με τα δυο πορίσματα Σαμπάνη και Τσεβα λένε άλλα:

1. Πόρισμα Τσεβά. 14) Μιχαήλ Μαυρογιάννης, ετών 19, εφονεύθη εις την οδόν Κορνεάδου.

2. Πόρισμα Σαμπάνη. 8 ) ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Μιχαήλ, 19 ετών, Κατοικία: Ασημ. Φωτήλα 8 Ιλίσια. Χώρος ένθα εφονεύθη: Καρνεάδου

Η οδός Κορνεαδου ξέρετε που βρίσκετε; Στο Κολωνάκι και ουδεμία σχέση με Πολυτεχνείο έχει! Άρα εδώ επιβεβαιώνετε για άλλη μια φορά η Ο.Ε.Α. αλλά και μέσω άλλων στελεχών της "Ένωσης Κέντρου", που κατάγγειλαν τότε ότι είχαν στηθεί διάσπαρτοι σε διάφορα σημεία της Αθήνας μακριά από το πολυτεχνείο και βαρούσαν στο ψαχνό αθώους ανύποπτους πεζούς αθηναίους διάφοροι ελεύθεροι σκοπευτές πράκτορες της εβραϊκής «ΜΟΣΑΝΤ» καμουφλαρισμένοι με στολές της ελληνικής αστυνομίας και του ελληνικού στρατού!!! Πάλι όμως γρήγορα κουκουλώθηκε αυτή η καταγγελία δια τον φόβο των ιουδαίων...στην όντως εβραιοκρατούμενη-αμερικανοκρατούμενη καταστροφική για την Ελλάδα ..δημοκρατική μεταπολίτευση. (οχλοκρατία-ασυδοσία)

Ο Οδηγός δηλώνει ότι πήρε τον Ντερτιλή το ΜΕΣΗΜΕΡΙ της 18ης Νοεμβρίου από την «ΑΣΔΕΝ» και τον μετέφερε στο Πολυτεχνείο! Ενώ στα Απόρρητα έγγραφα (
http://krmns.blogspot.com/2010/11/1973.html) που δεν έχετε ξαναδεί, ο Ντερτιλής λέει ότι στις 11:15 είχε επιστρέψει από το πολυτεχνείο στην «ΑΣΔΕΝ»!!!

Και ένα τελευταίο: πως είναι δυνατόν ο Ντερτιλής, κατά την «ομολογία» του «αυτόπτη μάρτυρα» (του οποίου απαγορεύτηκε να παρουσιαστεί στην δίκη τότε(!!!)), να φώναζε:

«με παραδέχεσαι ρε; Σαράντα πέντε χρονών άνθρωπος και με τη μια τον πέτυχα στο κεφάλι»;;;

Εάν ο Ντερτιλής ήταν 45 ετών εκείνη την εποχή, έχουμε και λέμε: 45+37 χρονια φυλακή = 82 ετών!!!!! Ο Στρατηγός Ντερτιλής σήμερα είναι όχι 82 αλλά 88 ετών, και άρα τότε ήταν 51 ετών και όχι 45!!!

(Το “πανάγαθο ελληνικό κράτος” που δίνει με το τσουβάλι λεφτά στους λαθρομετανάστες, δεν έχει αναγνωρίσει τους μαχητές της ΕΛΔΥΚ και έχει τον 97χρονο Στυλιανό Παττακό για 35 χρόνια χωρίς σύνταξη και υγειονομική περίθαλψη και για άλλα τόσα χρόνια τον πολεμιστή της Κύπρου Νικόλαο Ντερτιλή 88 χρονών σήμερα στη φυλακή. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό κύριε Παπαφώτη;)

Πραγματικά αυτός ο "αυτόπτης μάρτυρας" το ελληνοεβραικό κατεστημένο της μεταπολιτεύσεως και τα στημένα δικαστήρια τους, παίρνουν βραβείο ΟΣΚΑΡ σκηνοθεσίας ΨΕΥΔΟΥΣ & ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ & ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ


Το ανθελληνικό κατεστημένο έχει κάνει τα πάντα ώστε να αποκρυφτούν τα αληθινά γεγονότα και τα παρουσιάζουν όπως θέλουν. Αφιερώνουν αμέτρητες εκπομπές με αμερικανοεβραιοτσολιάδες προδότες τύπου Παπαχελα, χιλιάδες σελίδες διαπλεκόμενων εφημερίδων του κατεστημένου και δεν συμμαζεύετε ώστε να μετατρέψουν το άσπρο σε μαυρο για την εποχή εκείνη και έχουν ρίξει αμέτρητη χολή και ψεύδος για να περάσουν τα ανθελληνικα τους σχέδια τα οποία τα βλέπετε σήμερα μπροστά σας και τα νιώθετε στο πετσί σας!

Ξυλοκοπούσαν λέει με άνωθεν διαταγές … μα είναι δυνατόν να επικαλούνται τέτοια πράγματα αφού μετά τον εμφύλιο πόλεμο τα σώματα ασφαλείας ήταν από την φύση τους και από κεκτημένη ταχύτητα αντικομουνιστικά και εκ των πραγμάτων γινόντουσαν ευτράπελα από μόνα τους αλλά χωρίς διαταγές ή έγκριση του Παπαδοπούλου ο οποίος και δεν διέταξε ποτέ να γίνουν βασανιστήρια!

Ας παραδεχτούμε ότι κάποιοι μπορεί να έπεσαν όντως νεκροί στην διάρκεια της πατριωτικής κυβέρνησης Παπαδόπουλου.. Πόσοι σήμερα όμως έχουν αυτοκτονήσει λόγω οικονομικών λόγων (χρεοκοπίας) ή έχουν δολοφονηθεί από λαθρομετανάστες, κλπ, ενώ η Ελλάδα έχει καταρρεύσει, βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και απειλείτε πανταχόθεν με γενοκτονία; Βάλτε τα κάτω στη ζυγαριά και κάντε τους συνειρμούς σας..
Καλούμε να βγει ο υποτιθέμενος "αυτόπτης μάρτυρας" και να μας πει με τι άνεση ζει σήμερα, τι κάνει, ποιος είναι, κλπ, αν και αυτό μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη σημασία διότι ακόμα και ο Ιούδας για 30 αργύρια πρόδωσε...

Και επειδή έχουμε καταλάβει πλέον ότι το εβραϊκό κατεστημένο είναι μαέστρος στο να στήνει παραμύθια (βλέπε το δήθεν Ολοκαύτωμα των εβραίων) με ασύστολα ψεύδη, ρωτάμε επί της ουσίας:

Εφόσον έχετε κάνει τα πάντα ώστε να ρίξετε «φως» (διάβαζε: λάσπη) στους ...«απάνθρωπους» Παπαδόπουλους και Ντερτιλήδες, γιατί ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;;; ΤΙ ΦΟΒΆΣΤΕ ΚΑΙ TI ΤΡΈΜΕΤΕ ΡΕ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;

Εμείς οι φίλοι της Ο.Ε.Α. γνωρίζουμε πολύ καλώς τους λόγους που έπρεπε πάση θυσία να ανατραπεί ο Παπαδόπουλος, διότι ο Παπαδόπουλος είχε τους Ατσάλινους Ελληνικότατους Όρχεις ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΣ (βλ.Λιβύη-Ιρακ-Σερβία-Αφγανιστάν), ΑΥΤΟΣ ΌΡΘΩΣΕ ΑΝΆΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" 2 ΦΟΡΕΣ (!!!!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟ «ΝΑΤΟ» να επέμβει μέσω των ελληνικών βάσεων υπέρ του Ισραήλ, αποτρέπωντας έτσι και την Κλιμάκωση στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ή "Αρμαγεδδώνα" όπως προφήτευαν(διάβαζε: Προγραμμάτιζαν) τα σιωνιστικά επιτελεία των "Μαρτύρων του Ιεχωβά" (Μπενεν Μπεριθ - Ολαμ Μπεριθ) δια το 1975 ! Και αυτό το έχουμε αποδείξει !!!

Δείτε και αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=fNrlkhHt2Mc (ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2:40 λεπτό του βίντεο)

Τέλος, ένας άλλος λόγος ήταν ότι ο Παπαδόπουλος είχε σκοπό να κατέβει στις εκλογές ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ και αυτό το έτρεμαν. (Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ εδώ
http://reocities.com/Pentagon/base/4343/histrial.htm) Αφήνουμε να μιλήσει το κάτωθι βίντεο για ποιους λόγους έτρεμαν ΚΑΙ αυτό το ενδεχόμενο… δείτε πόσοι έλληνες κρητικοί ....«φασιστόμουτρα» πήγαν στην συγκέντρωση κάτω από την ...«πίεση» των …περίστροφων των Ντερτιλήδων (ΓΕΛΩΣ!)


http://www.youtube.com/watch?v=5UIn1WGkisM


Σχετικα:

Μήνυμα Ν. Ντερτιλή από τις φυλακές Κορυδαλλού
http://alithiastofos.blogspot.com/2011/05/blog-post_6771.html

Ολόκληρη η ιστορική αλήθεια για την Πατριωτική Κυβέρνηση εξαετίας 1967-1973 και απάντηση σε δόλια σιωνιστικά δημοσιεύματα προώθησης του Sir Μαρκεζίνη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/1967-1973.html

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_03.html

Ο 2 ΦΟΡΕΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ «ΔΝΤ»
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/2.html

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟ ΗΓΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/28-1940.html

(Παπαδόπουλος, "μαθητής - διάδοχος" του Ι. Μεταξά)

Υ.Γ. O Παπαδόπουλος μπήκε "σφήνα" στο πραγματικά αμερικανοεβραιοκίνητο πραξικόπημα των μασόνων στρατηγών (Έσσερμαν - Περίδη) και των Γλυξμπουργκ, ενώ αναλαμβάνοντας την εξουσία έβαλε λουκέτο και σε όλες τις μασονικές στοές, γι'άυτό και η λύσσα των σιωνιστών εναντίον αυτής της μη ελεγχόμενης ελληνικής κυβερνήσεως. (ZIONIST LOST CONTROL)



**ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ**

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΗΡΩΙΚΑ ΕΠΡΑΞΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1964 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΗΡΩΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΠΡΑΞΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ 1967 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21.04.1967 ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΛΟΧΑΓΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ "ΑΣΠΙΔΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΜΙΝΕΙΚΟ. (ΤΡΟTΣΚΥ: ΕΒΡΑΙΟΣ ΛΕΟΝ ΜΠΡΟΝ ΣΤΑΙΝ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ «ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ»), (ΜΙΝΕΙΚΟ: ΕΒΡΑΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ, ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ «ΑΣΠΙΔΑ» ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ (ΠΕΡΙΔΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Γ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΣΣΕΡΜΑΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΗΣ ΤΟΤΕ 20ΗΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1967, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ «ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ 7 ΗΜΕΡΩΝ», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΕΩΣ ΤΟ 1975, ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΣΤΟΝ 3ο Π.Π. Η’ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ» ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» ΙΔΕ ΒΙΒΛΙΟ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑΧΒΕΧ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΙΝΑ ΤΣΕΝΤΑΪ ΣΕΝΤΑΪ ΤΖΕΗΝΤ ΤΖΕΝΤ ΙΟΥΔΑ (JEDI-JUDAS), ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.

ΑΛΛΩΣΤΕ, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 21.04.1967.

(ΣΗΜ.ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΑΝΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ)

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 21.04.1967, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΩΣ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΑΤΙΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ , ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΨΕΥΔΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 21.04.1967. ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΜΝΗΣΤΙΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΟΠΟΙΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ, ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΨΕΥΔΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21.04.1967, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ», ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΑΣΠΙΔΑ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 1967, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΩΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ο ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» - ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΣΚΑΤΑΡΧΗΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΣ» ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, ΠΡΟΩΘΟΥΜΕΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ «ΜΜΕ» ΩΣ «ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ «666 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ».

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ 21.04.1967 ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΗΡΩΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ «ΑΣΠΙΔΑ», ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 1967, ΚΑΙ ΤΟΥ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΟΣ» ΤΟΥ 1973-1975. ΕΑΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ 21.04.1967 ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΤΟΝ «ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ», ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΑΠΟ 1973 ΕΩΣ 1975 ΣΤΟ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 400ΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 21.04.1967 ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΩΣ ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΑΝΤΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΔΕΣΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ...ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ ΔΙΑ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ , ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ 400ΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 10.000.000 ΤΩΝ ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΑΥΤΗ Η ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.

ΤΕΛΟΣ. ΟΒΕΡ.


Καλούμε τους έλληνες πατριώτες να έκτυπώσουν να φωτοτυπίσουν και να μοιράσουν την παρούσα ανάρτηση με όλα τα στοιχεία παντού, σε καφενεία-πλατείες, φίλους-γνωστούς και έλληνες αξιωματικούς των σωμάτων ασφαλείας, για να δει ο κόσμος την αλήθεια.


Δημοφιλείς αναρτήσεις