Κυριακή 8 Μαΐου 2011

"Το μυστικό της Γορίτσας"


"Το μυστικό της Γορίτσας": Απάντηση της ΟΕΑ και του ιστολογίου σε e-mail ανα...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ


 ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ

"Το μυστικό της Γορίτσας": Απάντηση της ΟΕΑ και του ιστολογίου σε e-mail αναγνώστη


Πληροφορούμε τον φίλο που μας έστειλε το e-mail ότι το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» θα αφήσει μόνο τις φωτογραφίες τις οποίες παραθέτει η ιστοσελίδα «ΣΤΑΛΑ» στο θέμα τους «Το μυστικό της Γορίτσας» ( http://miastala.com/s/?p=6185 ) διότι πρόκειται για πραγματικά γεγονότα που επιβεβαιώνουν τα κείμενα της Ο.Ε.Α. σε συνδυασμό με τη ρεαλιστική αφήγηση κάποιων ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ γεγονότων που περιγράφονται σε αυτό το κείμενο-άρθρο, και προσθέτουμε ότι η ιστοσελίδα «ΣΤΑΛΑ» δεν πλαστογράφησε τις φωτογραφίες κατά κανέναν τρόπο αλλά ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι πραγματικές.

Αλλά το ιστολόγιο «ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ» θέτει υπό αμφισβήτηση τα υπόλοιπα των περιεχομένων της ιστοσελίδος «ΣΤΑΛΑ», διότι κατά τα φαινόμενα η ιστοσελίδα περιέχει μείγμα αληθών και καταφανών ψευδών πληροφοριών για αποπροσανατολισμό.

Ο Ιων Μάγγος (Υπαρκτό πραγματικό επώνυμο), ηλεκτρονικός στο επάγγελμα, και αυτόκλητος ερευνητής με καταγωγή από τον Βόλο, επεδίωξε και συνάντησε πολλές φορές τον εκπρόσωπο της Ο.Ε.Α. Ιωάννη Καραγεωργίου εις την καφετέρια «Μινέρβα» στην παραλία του Βόλου, και στις συζητήσεις αυτές ο εκπρόσωπος της Ο.Ε.Α. διαπίστωσε ότι ο Ιων Μάγγος πιστεύει σε απόψεις οι οποίες του έχουν διοχετευτεί άνωθεν από τους δήθεν «Πλειάδιους» (δήθεν, διότι δεν υπάρχουν εις τον πλανήτη μας, ούτε Πλειάδιοι ούτε Ανδρομέδιοι ακόμη) σύμφωνα με τους ψευδείς ισχυρισμούς των «Εψιλον» και των διαφόρων άλλων νεοταξικών οργανώσεων
(σημ: οι οποίες επιδιώκουν δολίως να παρουσιάσουν ως αληθές το πρώτο κύμα της ψευδούς άφιξης των Κυβερνητικών Ανδρομεδίων, όπως έχει καταγγείλει πάμπολλες φορές η ΟΕΑ).

Διαπιστώθηκε ακόμη ότι στον Ιων Μάγγο έχουν διοχετευτεί άνωθεν από τους δήθεν Πλειάδιους Ελλάδος απόψεις οι οποίες περιέχουνε παραψυχολογικές εξηγήσεις των φαινομένων του πλανήτου σε βαθμό υπέρμετρο, όπως «απορρόφηση ενέργειας από τους ανθρώπους» κλπ , και έμμεση απαξίωση των σωμάτων μας διότι τάχα τα σώματά μας είναι και οι φυλακές μας στα οποία μας έχουν εγκλείσει οι δρακονιανοί.

Άρα η Ο.Ε.Α. θεωρεί τον Ιών Μάγγο ειλικρινές παγιδευμένο άτομο από τους δήθεν Πλειάδιους οι οποίοι εντοπίζονται ότι είναι μασόνοι θεοσοφιστές και δρουν παράλληλα με τους θεοσοφιστές «Έψιλον» μασόνους και τους θεοσοφιστές μασόνους «Κριναετούς».

Η Ο.Ε.Α. καλεί τον αγαπητό Έλληνα Ίωνα Μάγγο να αποδεσμευτεί από αυτούς τους «Πλειάδιους» και να αναθεωρήσει τις απόψεις του περί: «αποχής από την επανάσταση εναντίον των εβραίων και των κινέζων του πλανήτου Γη», διότι τέτοιες απόψεις έρχονται διαμετρικά αντίθετες με αρχαίους ελληνικούς όρκους του τύπου:

«ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ» κλπ

(δηλαδή θα βάλω σκοπό της ζωής μου να παραδώσω Πατρίδα μεγαλύτερη από αυτή που βρήκα)

Καλούμε τον αγαπητό Έλληνα Ίωνα Μάγγο να ενστερνιστεί αυτές τις απόψεις περί της αξίας της άμυνας δια την ακεραιότητα της Πατρίδος, και δια την ακεραιότητα ημών των ιδίων και των οικογενειών μας και των παιδιών μας, μέχρις εσχάτων, δηλαδή μέχρι θανάτου σε μάχες ΣΩΜΑΤΩΝ επί του πλανήτου Γη, και ΟΧΙ σε μάχες διαστημικές μεταξύ ψυχών σε απροσδιόριστους χώρους, με απροσδιόριστους σκοπούς και απροσδιόριστους ρυθμιστές αυτών των ανθρώπινων ψυχών.

Εκ του ιστολογίου προσθέτουμε την θετική συμβολή του αληθούς άρθρου του Ι.Μάγγου για τα CHEMTRAILS το οποίο παρατέθηκε και σχολιάστηκε στα Εγχειρίδια Επιβιώσεως Γ' Παγκοσμίου Πολέμου της Ο.Ε.Α.

Όσον αφορά για το κείμενο του Ι.Μάγγου που συνόδευε το άρθρο «Το μυστικό της Γορίτσας», ως συγγραφέα, άρθρο και ιστοσελίδα που ήρθε πολύ πρόσφατα στην αντίληψη του ιστολογίου, έχουμε να σχολιάσουμε συντόμως τα εξής.

Α) Γράφει ότι: «Τα πνεύματα έδωσαν αυτές τις πληροφορίες» στον Ι.Μάγγο. Άρα κύριε παραδέχεστε εμμέσως ότι διατελείτε υπό την καταληψία αυτών των δρακονιανών δαιμόνων των 7 εσωτερικών πλανητών (7 αστέρων κατά Δρακονιανή Αποκάλυψη – Συγκάλυψη) ; Γιατί επιλέγετε να εξαπατηθείτε συνειδητά από αυτά τα όντα του ψεύδους;

Β) Γράφετε και αναπαράγετε τα ψεύδη του Δαβίδ Αικ – Ισαακ περί δήθεν Μεταμφίεσης των Ερπετικών Δρακονιανών εις Ανθρώπινα σώματα και διατήρησης της ανθρώπινης μορφής μέσω τελετουργιών και αιμοποσίας.
Η Ο.Ε.Α. της οποίας τα κείμενα λέτε ότι διαθέτετε και τα έχετε διαβάσει όλα, έχει αποδείξει επιστημονικώς πολλάκις ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΗ η μετάβαση σωμάτων μεταξύ των παράλληλων συμπαντικών διαστάσεων αραιώσεως ύλης και άρα είναι αδύνατη η μεταμόρφωση - υλοποίηση ενός ερπετικού όντος σε ανθρώπινο και αντιστρόφως. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι αυτά τα όντα χρησιμοποιούν συνδυασμό υψηλής τεχνολογίας τριπλών (3D) - ολογραμμάτων laser και επαγωγικών ακτινοβολιών maser για να προκαλέσουν οράματα – ολογράμματα ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ στα μυαλά (υπόφυση) των διατελούντων υπό την καταληψία τους σε καμπαλιστικές τελετές (μαύρης και λευκής μαγείας, ως τεχνικών επικοινωνίας με τη Σελήνη) μασόνων και εβραίων και κινέζων αρχιερέων και αρχι-ραββίνων και μανδαρίνων, αλλά και μέσω παντοιοτρόπων «θαυμάτων» επί απλών ανθρώπων σεληνιακώς τηλεκατευθυνόμενων βλημάτων – ζόμπι, με σκοπό την άσκηση παρα φύσιν ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ και ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ώστε να εξυπηρετούν όλοι αυτοί τα σχέδια αυτών των επικυρίαρχων στη Γη, ως «…»καλοί και φρόνιμοι …« Δούλοι του Κυρίου Σιν Σιων Σεντάϊ Σκαταϊ και το λουρί της πορνής μάνας του από τον Α' Δράκοντος…».
Αλήθεια γιατί δεν λέτε κουβέντα ούτε εσείς στο site σας για τους κατεξοχήν ερπετόμορφους και ερπετότροπους Δρακονιανούς Σίνες ή Κινέζους, ή Ληστές – Άρπαγες – Εξολοθρευτές – Γενοκτόνους των Πελασγών, συμφώνως με την αληθή Ελληνική ετυμολογία – προιστορία - μυθολογία - μιτολογία;;; Φοβάστε μη θίξετε τα εκλεκτά γενετικά τέκνα των επικυρίαρχων, ως το "έθνος του Δράκοντος" και ως επίδοξη "Νέα Σινική Πλανητική Αυτοκρατορία";;
Παραθέτουμε ξανά το σχετικό κείμενο της Ο.Ε.Α. για να το μελετήσετε. Μετά από αυτή τη μελέτη του δεν συγχωρείτε να επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη με το ραββινόπαιδο Δαβίδ Αϊκ – Ισαάκ ομοίως διατελούντα υπό την ΤΗΛΕ-κατεύθυνση «φωνών» και «μέντιουμ» και …«πνευμάτων» των 7 εσωτερικών πλανητών …υπό την Σελήνη ή «Άνω Σιών»….

ΑΠΑΤΗ 5: ΓΡΑΦΕΙ (Ο ΔΑΒΙΔ ΑΪΚ – ΙΣΑΑΚ) ΨΕΥΔΩΣ ΔΙΑ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΑΟΡΑΤΕΣ ΑΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΥΚΝΟΤΕΡΕΣ ΟΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ, ΩΣΤΕ:

1ΟΝ) ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΨΕΥΔΩΣ Η ΔΗΘΕΝ «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΩΣ ΣΤΗ ΓΗΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕΣΩ ΤΡΙΑΔΩΝ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ LASERS, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΛΗΘΗ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ «ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ 666 ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Η' STELLAR = 666 ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΗΙΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666» ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΡΑΓΑΖΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ «ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 666» ΤΟΥ «ΛΑ.Ο.Σ.» ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.». ΑΥΤΑ ΤΑ «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ» ΦΑΣΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΝΑ «ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ»-ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ρ.Ι.Κ.» ΣΤΙΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΕΡΗΜΟΥΣ.

2ΟΝ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΨΕΥΔΩΣ Η ΔΗΘΕΝ «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ «Ρ.Ι.Κ.» Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LASER, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΛΗΘΗ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ «ΗΠ.Ε.Ι.» ΚΑΙ «Θ.Ι.Μ.» ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΔΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ» ΑΞΟΝΑ «Ρ.Ι.Κ.»ΒΕΒΑΙΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΣ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΩΣ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΣΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ – ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΚΗ ΘΕΣΗ - ΠΡΑΓΜΑ ΦΥΣΙΚΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΩΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/03/25032010.html

Γ) Γράφετε στο κείμενο για τον Δια - ΚΥΜΑΡΒΙΣ ή ΚΥΝΑΡΒΙΣ από τον Σείριο. Αυτός στη Χετταϊική θρησκεία και θεογονία – μυθολογία – μιτολογία ως αντιγραφής της Θεογονίας του Ησίοδου δεν αντιστοιχούσε στον Δία – Ζευ αλλά στον Κρόνο ο οποίος ως γνωστών ως στασιαστής εναντίον της Νομίμου Πλανητικής Κυβερνήσεως προκάλεσε την Κρόνια Στάση μέσα στην τότε διοίκηση των τότε επικυρίαρχων αλληλοσφαζόμενων της δυναστείας των Ουρανιδών. (διότι ο Έλληνας, ακόμα και ο «Διαστημικός Υπερ-Έλληνας» από Ανδρομέδα μέσω Σείριου – Υπερίωνα, έχει στο αίμα του τον διχασμό και την αλληλοσφαγή τελικώς. Αυτή είναι και η αχίλλειος πτέρνα μας που εκμεταλλεύεται συνεχώς ο εχθρός).
Ο Δίας αντιστοιχεί σε ένα άλλο θεό των Χετταίων, τον Τέσις ή Τεσουμπ, ο οποίος είναι και θεός των καταιγίδων ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΡΑΥΝΩΝ και έκανε πόλεμο εναντίον του πατέρα του και στασιαστή ΚΥΜΑΡΒΙ. Μη προσπαθείτε μάταια με αλληγορικά ψαρωτικά άρθρα σας να πετύχετε εντυπωσιασμό σε αφελείς, διότι σήμερα με τις πανίσχυρες διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης και τις παγκόσμιες ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες είναι πολύ εύκολο κάποιος ακόμα και με στοιχειώδεις γνώσεις και υποδομή να μπορέσει να αποκαλύψει τι εννοείτε και τι υπονοείτε και αν αυτά που υπονοείτε είναι αληθή ή ψευδή ή παράγωγα …«ρουφιανιάς πνευμάτων».

Αυτά τα λίγα προς το παρόν.

Παραθέτουμε και αυτούσιο το κείμενο του e-mail το οποίο μας εστάλει:



ΠΡΟΣΟΧΗ!Προπαγανδα M.R.A. εναντιων της ο.ε.α. απο την ιστιοσελιδα http://miastala.com και τον Ιων Μαγος
ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΗΣ M.R.A. 666 ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΟΣ http://miastala.com
ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΙΩΝ ΜΑΓΟΣ.

Α)
ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ''Το Μυστικό Της Γορίτσας' Του Βόλου'' ΤΟΥ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ
ΙΩΝ ΜΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ http://miastala.com/s/?p=6185.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ:
Α)Έτσι λοιπόν τώρα ότι σας γράφω σε αυτό το άρθρο μου το είπανε 'τα πνεύματα'.
Δεν με πιστεύετε? Δεν πιστεύετε τα πνεύματα? Δικό σας θέμα!

Β)...και όταν ο Άγγελος είχε καμιά γκόμενα στην κρεβατοκάμαρα
και ερχότανε επισκέψεις τους έλεγε η Εύα : Σσσσ ο Δίας ιερουργεί...

Γ)Οι Δράκοι μοιάζουν με όρθιους κροκόδειλους, όσο μεγαλύτερη η ουρά τόσο πιο βασιλικό «αίμα» έχουν.

Σχολια:
Α)ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΕ ΙΩΝ ΜΑΓΕ .

Β)Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ
ΟΤΑΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΘΕΟΣ ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΥΡΓΟΙ-ΙΕΡΟΦΑΝΤΕΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?
(ΔΕΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΡΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΤΟΥΖΑΣ)
Γ)ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ''ΦΑΚΕΛΟΙ ΛΑΕΡΤΑ'' ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΓΗΙΝΟΥΣ ΒΟΩΤΙΔΕΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΤΕΣ Η ΝΕΦΕΛΙΜ Η ΓΚΡΙΖΟΥΣ (ΠΟΥ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1998 Μ.Μ.Χ. ΣΤΟ ΜΟΡΦΟΤΥΠΟΝ 2 ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1999 Μ.Μ.Χ. ΘΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΕΣ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΓΗΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΣ-ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012) ΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΓΗΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΣ-ΟΥΡΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΩΝ ''ΦΑΚΕΛΩΝ ΛΑΕΡΤΑ'' ΠΑΡΑΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟ 1999 Η Ο.Ε.Α.!!! ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΙΩΝ ΜΑΓΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΤΑΙ
ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΝ-ΣΙΩΝ-ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΣΑΒΙΤ-ΣΑΒΑΩΘ-ΚΡΟΝΟΥ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ
ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ (Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ) ΤΟΥ 2012.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑΣ http://miastala.com ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ (Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ) ΤΟΥ 2012.

Β) ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝ ΜΑΓΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010 ΣΤΟ ΓΟΥΟΛ (WALL) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΟΣ http://miastala.com ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ (FACEBOOK)
ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ''ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Ο.Ε.Α.
ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥΠΑ''!!! (ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΕΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΩ ΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ''ΦΑΚΕΛΩΝ ΛΑΕΡΤΑ''ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΡΟΩΘΕΙ
Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ) ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΙΩΝ ΜΑΓΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ (ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΓΟΥΟΛ (WALL) ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΚΑΙ ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ
ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΟ ΟΜΑΔΑΣ ((ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΚΡΙΚΕΤΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝ ΜΑΓΟΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΟΣ http://miastala.com) ''ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ'' (ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.).
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΑ ΞΑΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ,ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΤΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ (ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΟΛ (WALL) ΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΘΩΣ ΔΙΑΛΕΓΕΣΘΑΙ.Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ((ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΚΡΙΚΕΤΟΥ) ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΙΩΝ ΜΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ
ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ http://miastala.com ) ΜΕ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ M.R.A.666 ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ TARA CENTER ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ ΣΤΟΝ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 2012.

ΑΡΑ:
Α)Η ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ http://miastala.com ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ
ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.
Β)Η ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ http://miastala.com ΩΣ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ M.R.A. 666 ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ
ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ ΣΤΟΝ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 2012.
Γ) Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΙΩΝ ΜΑΓΟΣ ΩΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΟΥΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ''ΦΑΚΕΛΩΝ ΛΑΕΡΤΑ'' ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΩΝ ΣΤΟΝ Γ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ 2012.

ΙΩΝ ΜΑΓΟΣ=ΙΩΝΑΣ ΜΑΓΟΣ=ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΜΩΝ=ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΠΟΣΤΗΜΩΝ=ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΟΚΗΣΙΣΟΦΟΣ=ΟΞΥΜΩΡΟ ΣΧΗΜΑ=ΑΤΟΠΟ=ΨΕΥΔΕΣ=ΑΠΑΤΗ
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΜΑΓΟΣ (ΥΠΟΣΤΗΜΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΩΝ) ΤΟΥ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΟΥ M.R.A. 666

Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΟΣ http://miastala.com ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΑ ΛΙΝΤΣΑΡΗΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΞΑΠΑΤATE

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΛΑΕΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΜΠΙΡΟΥ http://miastala.com/s/?p=6398
http://miastala.com/s/?p=6236

ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΑΝΑΡΤΗΣΕΤΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑΣ http://miastala.com ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ
ΣΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΗΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΩΘΗΤΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.

ΑΠΟΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΟΣ http://miastala.com ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΗΣ M.R.A. 666 ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΟΣ http://miastala.com ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ ΙΩΝ ΜΑΓΟΥ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις